Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Lze venku regulovat výšku kytek ?? Out do 2m . - Klikni zde pro originální téma
francox
zdravim komunitu G, potrebujem poradit, pretoze som to tu nenasiel...

ktora odroda mi vonku nevyrastie viac ako 2metre?
mame s kamosom par slnecnych miest ale okolite stromy/kroviny nie su vyssie ako 2,5m takze ked tam vyrastie nieco vyssie bude to bit do oci...
dakujem vam za uzitocne rady
tuffgong1
ono odrudu mužeš zvolit jakou chceš , vše mužeš ovlivnit dobou výsadby když kytky zasadíš na konci května tak to přez 2 m asi nepojede :-)
JAHmaican
citace:
Původní příspěvek od tuffgong1
ono odrudu mužeš zvolit jakou chceš , vše mužeš ovlivnit dobou výsadby když kytky zasadíš na konci května tak to přez 2 m asi nepojede :-)


Hm... tak to máme s Panem Kerem a kolegy asi nějaké zázračné rostliny, když sázíme na konci května a pravidelně a bez problémů přerostou 3 metrovou hranici :)

Sázet v červenci, nebo regulovat výšků ( záštipem, ohýbáním, lámáním....)
Pokud to bude nějaká Indika pak většinou přes 2 metry nepůjde ale kolem 1,5m to bude a sazeno standart květen
některé growshopy dávají info out velikost jen pohledat
za sebe vím že venku moc nenaroste - critical,vanilla kush,northern lights
teda aspoň mě to nešlo přes 2metry určitě.
tuffgong1
tedy to se máte :-) letos sme s kamošem sazeli kytky přelom května června předpěstovane na nějakých 30-40 cm a měli největší lehce přes 2m .... tak jsem vycházel z toho :-) , ale je pravda , že se to zastřihávalo....

ale pořád platí to co jsem řekl : ono odrudu mužeš zvolit jakou chceš , vše mužeš ovlivnit dobou výsadby ....
rasty
ja jsem kytky normalne ohybal pomoci provazu. Ohnul a privazal k plotu. A cim pozdeji kytku zasadis ( konec kvetna) tak pravdepodobnost ze bude velka je minimalni. Po letnim slunovratu uz by nemela tolik rust. Zkracuje se den.
Erne100
Lámať, ohýbať... nebáť sa toho! Rastlinu si vytvaruješ ako chceš.
Hlava
Hmmm a co takhle omezit prostor na kořeny ?? To nikoho nenapadlo ?? viz , http://grower.cz/forum/showthread....2511#post782511 , 12litrovy květníky , všechno mezi 1,5metru , jedno jakej druh , čau Hlava
Sticky
nech kytku vyrust metr do vysky a pak ji ohni až k zemi :) osvědčená metoda :)
viz.:příspěvek č.7 na Klamathuho treadu: http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1
francox
napadli mi tie kvetinace do zeme ako pise hlava ale chcel som vediet ako sa to este da inak aby som obmedzil investicie a netrepal sa s tym do lesa kvoli zvedavcom..., dakujem vam za rady, budem ohybat...
mumuk
Ohybani je fajn i to lamani se da v pohodě to schovaš pokud,chceš poradit s kytkou tak mam dobre skušenosti s Hindikusem od Sensi seeds určitě nepřeroste 2.m tak max 120.cm až 140cm je to ind. model ale pokažde mi dozral v poho kolem poloviny řijna
.zatim
edus
presne tak ako pise Hlava,omedziť rast korenov.pouzi 15 l vedra(črepniky) a rastlinku cez 2 metre mat nebudes.skus gws,blueberry,ale zalezi aj na genoch.mal som hindu kush volne out a mala dobre cez 2 m,ale aj take co boli okolo 1,5m.pritom vsetky pochadzali z jedneho balenia.
Hlava
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=56160
Erne100
Ak tam nebudeš chodiť často (asi nebudeš keď sa chceš vyhnúť zvedavcom), tak rátaj s tým že v kvetináčoch ti to bude vo velkých teplách aj velmy rýchlo vysychať...
Akolitor
Čau.
Chtěl bych poprosit o radu.
Lze venku regulovat výšku rostliny?
KrávaBětka
Tak to nedavej do zeme ale to naky nadoby a zastrihavej. Jinak asi budu resit to samy s frisianem :)
sWei
nebo jí pak ohni povázkem špičku k zemi tak to řeším já :)
zabrániť koreňom rast tým že rastlina bude v kvetináči, zastrihávanie, ohýbanie maš toho plné forum hľadaj hochu hľadaj
Akolitor
No našel jsem zde techniku kdy kytku položím doslova na bok a odstraním cca polovinu větví..
Květináč mě napadl také ale nevím jaký.. slyšel jsem že litr hlíny = 10cm rostliny ale nevím jestli to samé platí o out odrůdách..
BunyMax
Nazdar
Na kvetináč sa vyser. Budeš musieť často zalievať. Naštuduj si zastrihavanie. http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=142
KrávaBětka
Jeste me napada pozdeji vysadit...
HŘEBÍK
aby ti to pak stihlo dokvýst já bych skusil FIM a nebo jsem v jednom časopise četl nejakou metodu že máš kolem dokola pořádně promačka vršech a ohnout ho o 90° pak se ti to bude pomalu rovnat (ale to chci letos skusit poprvý nemám odskošený).
Akolitor
No pozdější vysazení.. do toho se mi moc nechce.. sice vím že záleží na periodě den/noc ale stejně bych se bál že to nestihne dozrát a také nevím jak bych terefil správný okamžik..

BunyMax: díky.. pročtu..

HŘEBÍK: zajímavé.. mohl by jsi to trochu upřesnit? moc to nechápu.. jak myslíš "kolem dokola pořádně promačka vršech" a jak moc.. kdy ohnout a to mam tu kytku ohnout do prového úhlu tak že jí zlomim nebo jde jen o to aby byl vršek vodorovně?

A ještě k tomu Red Dragon.. toho bych chtěl jako jedinýho do květináče.. jaký květináč je optimální pro 80 cm? kytka by měla dorůstat prý 80 cm což je asi i maximum co by se hodilo..
Díky :)
HŘEBÍK
tak jsem ten časopis našel a ta technika se jmenuje (Supersklizen) trochu jsem to popletl ale myslím že by se to dalo využít i v regulaci výšky ale musel by jsi to udělat asi vícekrát je to techniky používana hlavně u indik
Indiky mají sklon k tvorbě jedné hlavní větve a jen málo se větví do stran.Postraní větve,které se vytvoří ,rostou téměř kolmo vzhůru. jsou proto schované za listy hlavní větve a nedostává se jim světla.To pro květ není ideální,protože postraní větve,které nemají dotatek světla vytvářejí málo palic. Abychom dosáhli stejné výšky jako větev hlavní použijeme techniku které se říká supersklizen.
Postup:
Jakmile dosáhne rostlina výšky 25 cm (myslím si že to je celkem jedno ale at má aspon tu výšku 25cm) uchopíme hlavní větev mezi prsty přibližně 8 cm pod vrcholkem rostliny.Následovně stonek silou stlačíme mazi prsty tak že uslyšíme, ale především ucítíme stonek prasknout. Jak mile stlačíme celý ston ek kolem do kola ohneme nejvrchnejší část rostlinky ALESPON O 90° na stranu .
Dávejte pozor aby se hlavní větev zcela nezlomila
v takovém případě jsi rostlinku zaštípnul a NE SUPERŽNUL.vrcholek rostlinky nyní směřuje na stranu někdy dokonce směrem dolů .
TATO ČÁST NEODUMŘE Z TOHOTO ZRANĚNÍ SE BRZY VYLÉČÍ
................................................................................................................
Na hlavní větvi kde byla tato rostlinka ohnutá se vytvoří jaksi rameno hlavní větev nyní poroste směrem vzhůru. Čas který rostlinka otřebuje na uzdravení hl. větve využijí postraní větve a doroustou hlavní větev. Díky tomu se vytvoří stejnorodé olistění přiněmž hlavní a postraní větve jsou téměř v stejné výšce. Nyní budou mít všechny větvedostatek světla,díky čemuž se později během fáze květu budou moci vyvinout krásné vyvinuté palice díky tchnice supersklizně nepřijdeš o hlavní větev jako uu zaštipování, ale získáš krásné pravidelné olistění jež bude mít dostatek světla.
NO TAK NEVÍM ASI SE TÍM VÝŠKA MOC NEZMĚNÍ ALE URČITĚ KVŮLI TEJ CENRÁLNÍ PALICI BYCHTO VYSKOUŠEL LETOS VYSKOUŠÍM VŠE ZAŠTÍPNOU BEZ ZÁŠTIPU A TECHNIKU SUPERSKLIZNĚ !!!
punkure
citace:
Původní příspěvek od HŘEBÍK
... ta technika se jmenuje (Supersklizen) ...


Nejspíš máš na mysli tzv. Super Cropping

http://grower.cz/forum/showthread.p...ght=%2Bcropping

http://youtu.be/-b6x1oURCnU?hd=1
Akolitor
Moc děkuju :) .. zítra si to pořádně pročtu.. :)

A ten Red Dragon v 6l květináči (out)?
Našel jsem na internetu toto:
http://www.growery.org/forums/showf...17/fpart/1/vc/1
Píše tam:
The ladies are all nice and comfortable in their new 3 gal pots and have perked up a lot since last night's feeding.

Chapu to dobře že jsou v květináčích velkých jeden galon?
1 gallon UK = 4,546 litrů
Hlava
Anebo zakrejvat , změnit periodu na květ dřiv než se zkráti periioda venku sama , viz http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=494 , Hlava

PS:Spojeno ....
MORZIK
pro malou vysku sou kyble nejlepsi volba dobrej substrat a pak uz jen zalivat a zalivat v letnich mesicich denne pokud nemas vic jak 30 litru zeminy ja uz dal adepty ven zatim jen dva ale jedna se o lemo skunk takze uvidime pestuju ho poprve.... nemate nekdo nejakou zkusenost?
Akolitor
a Red dragon?
Spicoli
A pokud by jsi nechtěl zašťipovat a chodit ke kytce pravidelně, můžeš použít nějaký regulátor růstu respektive růstový retardant - inhibitor enzymů v biosyntézi kyseliny giberelinové.. má významný vliv na růst kořenového systému a tím i ukotvení rostlin v půdě a díky mohutnějšímu kořenovému systému je umožněn i lepší příjem živin z půdy.

Je jich celá řada ;)
Hlava
citace:
Původní příspěvek od jestedman
red dragon max. do květináče, ale bacha je to sračka, kdysi se to tu probíralo


NE RED DRAGON nebrat vůbec !!!! Je to ZAKAZANA sračka , osobně sem ji testoval funguje ale je to chemie zivotu nebezpečna , uz se nedela a neměla by se uz ani prodávat , čau
JAHmaican
citace:
Původní příspěvek od Hlava


NE RED DRAGON nebrat vůbec !!!! Je to ZAKAZANA sračka , osobně sem ji testoval funguje ale je to chemie zivotu nebezpečna , uz se nedela a neměla by se uz ani prodávat , čau


Pravděpodobně asi myslíte Flower Dragon, že chlapci...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma