Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Charas Heawen pod 250 - Klikni zde pro originální téma
Čaute všicí, vzhledem k úspěšnému zkušebnímu kolu jsem se rozhodl postnout aktuální dění, jež konečně vypadá tak jak bych si představoval.
Trvalo mi velmi dlouho, než jsem srovnal teploty tak jak bych chtěl.
No a aby toho nebylo málo, hned napoprvé jsem se potkal s malými bílími potvůrkami, tkže z toho moc nebylo, ale můžu doporučit GS seeds, stejně to stálo za to, a kytka se z napadení velmi rychle zotavila a mastidlo kvalitní...

1.načrtet,
2.seminka afghana jsou odtud ;)
3.widow po napadení škůdcem, úspěšně odfajčena

Setup
-250W metla i sodium
-skříň 80x40x160
-2x 12cm PC fan jako pomocný nádech vespod skříně
-1x odtah z mikrovlnky (220V) přez home pacháč
-1x velký přítah + ofuk rourou taky z mikrovlnky (220V)


Genetika
-1x White widow (Growshop Seeds)
-1x Afghani #1 (z loňskýho outu)
-2x sativní Noname (z pytliku)
+ předpěst na letošní out
-3x Purple #1 (Dutch Passion)


Půda
20% Biobizz Allmix
20% Agroperlit
60% Univerzální substrát (Tesco)


Hnojivo
-Plagron Roots
-Jungle Indabox A+B+Micro
-Atami Bloom Stimulator
Zasazeno v půlce ledna, afghán potom začátkem února.
Takže metla svítí zhruba 6.týden a na afghána 3.týden

-všechny milované rostlinky dostaly 2x postřik s Roots, jinak vlhkost dodávám rozprašovačem s čistou vodou o teplotě pokojové...
-zalévám ob dva dny 250ml vody na tyto 6.5l květníky
-každý druhý týden dostanou papu v podobě Jungle Indabox dle tabulky, zatím jen slabší, ale ve správném poměru,, nejdřív 1/3, minulý výkend 2/3 a přezpříští výkend to bude plná dávka a uvidíme kdy dosáhnou mety zhruba 35-45cm, kdy provedu odběr řezů a následné přepnutí.


-teploty
27-30 přez den
14 přez noc

-vlhkost pouze párkrát naměřena (asi už to mám v oku - hlavně nepřelít)
50-60%


-výška
NN 22 a 18, Wdova 21, afghan 10cm


a ted k fotkám
1.Detail Afghána
2.Fim Wdovy
3.Fim NN1
4.Fim NN2
-semínka nejdřív do hajzláku, navlhčit z obou stran, ukrýt do mikroteňáku, čekat, tk jako teď já čekám na Purple #1!!

-jinak pařník využívám i na řezy, stačí vystlat perlitem, zalít vodou a zabořit do toho předvlhčené kostky rockwoolu s čerstvými ,,zakořeňovačem,, naimpregnovanými řezy>>>to mě čeká zanedlouho, protože venku chci purple ze seminka a potom z řízků wdovu a pokud to bude samička tak i afghana..

??k diskuzi pro vás, pokud vás muj thread zajima.. jak velkou kytku mohu očekávat pod sluncem v 11l teku kýblu??
-všechny tři semínka se uchytli tk jak jsem chtěl, takže jsem ještě jednou pořádně provlhčil malé květníky a transplantoval malá semínka, samosebou že klíčkem dolu.

-trochu jsem musel reorganizovat skříň, takže jsem rovnou pouklidil a zametl okolo, a dal jsem malý schůdek afghanovi at zbytek dozene, kytičky tu metlu prostě žerou;)
jinak metla mě vyšla na neuvěřitelných !!! !!! !!! a to se vyplatí, její barevné podání 6400K je nenahraditelných !!!

btw: mám odzkoušenej průsvit ty 250HPS, tk do 20-25cm jsou pěkný paličky, tak přemýšlím o umístění pletiva,, jen mě pořád nejde do hlovy,, jak pak vyndám kytičky, když bude třeba zalívání atp... manipulace bude asi krapet zhoršená nepletu li se... předem dík za rady a kritiku ;)
:D

-přibyli afghani # 1 - to už jsou dva a tři purply ;)
-jinak výšky se zhruba o 3-5cm zvetsily u vsech kytek, z vdovy bych mohl už udělat tk 6řízků jak se bujně větví - určitě to zkusim, ale ještě počkám až ty větve vytvořej korunu, pak byc ji třeba moc zabrzdil ;) tk ztm pic ;)
-pomalu plánuji stavbu skříně.. dejmetomu na zálohu genetiky atp..
-měla by to být menší skříňka do které plánuji jeden 220V odtah a dva pasivní přítahy
- 2x 18w trubičku od phillipse po jedne 965/865 (pak mám v záloze ješte nějakou repti glo uva,uvb a ještě něco co svítí modře... (tak trochu potestuji a pak nechám nejvhodnější kombinézu..
-rozměry 80x45x55

každopádně hledat tu takovou skříň je jako hledat v kupce sena,, tak postnu příště nějaký info ze stavby, momentálně vše plánuji, pošlu nákres ;) peace ))
hraběnka
Zdravím,jsem nováček a nechci dělat chytrou,ale při pěstu klasických domácích kytek mám udělaný malý zlepšovák :
- vemeš petku,do uzávěru vyvrtáš 5 mm díru a do ní prostrčíš klasické brčko na pití.Tím sa ti prodlouží dostatečně dosah pro zalití zadní řady a nemusíš květníkama vůbec hýbat.
- můžeš květníky položit na desku,na kterou v rozích připevníš podpůrné sloupky vysoké podle potřeby a na ně navrchu připevníš rámeček se sítí a tak budeš moct vytahovat kytky najednou a přístup je ze všech stran
- nebo můžeš koupit v BAUMAXu nebo OBI boční nábytkové posuvné kolejničky a na nich ti pak deska s květníkama vyjede ze skříně bez námahy.Volný přístup je ze tří stran.
Ať to roste.
já jsem nad tím právě přemýšlel, pak mě napadlo ještě vytvořit něco jako šuplík ;)
aby se to dalo celé vytáhnout, ale popravdě asi od pletiva ustoupím a spíš budu ohybat a vazat dratkem ;)
ale díkes..

zlepšovák si budu muset vyrobit taky.. dobrej nápad, hned jdu do to ;)
1. Afghani #1
2. White Widow
3. NN1
4. NN2

teploty jsou nyní ustáleny na 27stupňů, přez noc je to tech 14.5

rychtička pro kytičky
S3RIOUS
Zdravím tě, nemáš ty teploty v noci moc nízký? Pod 18 stupňů kytka přestává růst.
čau, no já vim, ale nemuzu si dovolit přitápět ((inu sklep,,,
Ale zase v létě nestoupne teplota nad 19, jinak jsem to jinde nemohl zase uchladit.. ale roste to i tak dobře, tk to nechám zatim, za tejden kytky udělaj třeba 5cm..
navíc si říkam že venku je taky v noci kolem 15ti i miň a prežívá to...

poznatek:
kytičky zatím vypadaji spokojeně, jinak těch 14 je fakt jako na hrane, kdyz mi jednou kleslo na 13 tak to rostlo fakt pomalu, ted to je v pohode ;)

update.. 7.3. jsem to meril jak je nahore, do 9.3.
afghan nabral 4cm, wdovka 3cm a NN po 2,5 cm.

-já newim, ale přijde mi že mi to takhle krásně ještě nejelo ;)
-tkže pro mě úspěch, ale je to do budoucna věc k zamyšlení.. určitě to neodbydu, taky bych chtěl v noci 19, a přez den 27,, tkhle jsem v tom aspon na pul ;) ;)
S3RIOUS
Je to škoda, jinak jak si psal 5cm za tyden, při správných teplotách máš 5cm za dva dny, vím o čem mluvím ;)
wau,
no uvidim do budoucna, ted stavim druhou skříň na řízky a vubec takovou matkárničku, tu budu mít v pokoji..
A ve sklepě už pojedu jenom týden dva metalhaldu a pak rovnou hps kvetení,,,
ale každopádně dík za echo, zkusim s tim neco udelat... ;)
Tak po nějaké té chvilce, jsem se rozhodl přepnout na květenství, fimka se zdařila z 50% , wdova a afghan si jedou po shluku několika nových vršků, ale noname se nepodařilo přemluvit a tak vytvořily jen po dvou nových větvičkách, ovšem tři ze čtyř rostlin začaly kynout odspodků, takže jsem udělal pár řízečků, vyměnil jsem MHD za HPS a po dvou dnech jsem přepl na květovou fázi, )
o5 relativně brzy ale nevadí mi to nijak, beztak toto je málo ve srovnání s venkovním osazenstvem které plánuji na léto, takže držte palečky ať se nic neodjebe a ať to krásně nakyne a zavoní ;)
jinak wdova a nn rostou 2měsíce, afghan bez dvou-tři týdnu taky..
Jinak všechny holky maji 30čísel, to mi stačí ))

1.řezy
2.nová řízkovna
3.začátek letnopodzimního slunka ;)
def
Zdar ten šátek máš kvůli vlhkosti nebo co ??? akorát ti tam něco ožije..muj názor .. kdyžtak smáznu..
nene. němaž,, taky mě to napadlo, ale je tam spíš kvuli těm květináčum, kořeny nemaj rádi světlo, a v těch květináčích jsou na bocích malé díry, tak aby nesvítilo na kořeny, a pak je to tam kuli teplotě v noci...

ale nepravidelně uklízím, tk snad to bude ok ;)
Zatím se kromě masy zeleně nic netvoří, aplikována první dávka jungle in da box na kvetení, plna dávka, nijak to květinám nevadí, naopak vyšvihly a pěkně začaly prorůstat, takže jsem prořezal spodky, co vypadalo nadějně nařízkoval, co ne shoval do pytle na listí..

-Teplota přez noc, stále 14 (nikdy pod) a přez den 26-29, zajímavé je že v noci je to pořád stejný a ve dne ta teplota takhle kolísá, přitom soda topí pořád stejně :D

-Vlhkost neměřim a držim spíš neutralitu suchosti a vlhkosti, kytky ted krapet víc bumbaj, takže dostávají po menším, ale obden, a po týdnu přikapávám všechny hnojky.

-NNka strašně krásně voněji 40 a 38
-Wdovka jakbysmet 39
-afghan je trochu pozadu, ale je to silák, má 30cm

(za 7dní afghan z 16cm 30, to musí bejt v pohodě ne?)
vlevo jsou NN, vpravo odzhora Wdova a Afghan, teda na poslední fotce :)
ztm peace
Trochu jsem se nudil, a tak po nabytí dnešního slunce jsem poseděl s kytičkami a naohýbal je, jednotlivci počínaje afghanim, který má jen spodek naohýbán, NN jedno krásně prorostlé naohýbané všude po celé výčce i vrchní záštip zohýbán, tk aby nerostl do vzduchu, druhé NN tam to je těžký, on mám mezinody nakrnělé strašně, tak jsem mu ohnul celé vrchní patro,, a wdovicka taky kde to slo tam je naohýbaná.. Na všechnu tuhle srandu palo 30ohýbacích kolének.. A tak za dva tři týdny je sundám, pokud to rostlinky dovolí ;)

jinak už ted jde vidět že jsem udělal jednu chybičku a to tu, že muj zastip probehl relativně pozdě, tedy zhruba na 5patře, kdy rostlina rostla opracdu hodně rychle.. Ted uz mni pomohly jen ty kolénka, tk pro příště si to budu pamatovat, a zaštípnu jako na afghanovi na třetím patře, už je všechny dohnal holomek a ještě se k tomu krásně větví ;) ;)

1. vlevo NN, vpravo blíž Afghani a za nim Wdovička
Kytičky začínají vypadat jako mini nafukovací kukuřičky ;)
Mám radost, že se mi povedlo vzkřísit i afghana, nakonec je druhej nejvyšší, spolu s nim jeden noname je neovladatelnej, ale uz se krotí, zbytek se nechal v poklidu potrenovat, viz druhej noname a Wdovicka, moc pekne to nekveta i ve spodcich, hlavne tech ktere byly toliko ohýbané, to až budou začínat pumpovat tak sundaám veěkerá kolénka ;) Ony pujdou nahoru, pořád se jim tam chce..

Přidal jsem minikapičku atami bloom stimulatoru, uz ho davat nebudu a jedu si pekne v klidecku Jungle in Da Box, a zatim mi kytky chytají lehce namodralé odstíny NN, wdova je taková víc khaki zelená jako jahodnik, a afghan to je vytahanej jahodnik ;)

Jinak sorry že to je pořád u skříně zua světla, ale nerad je rušim v noci, až bude o co stát nafotim je venku ;)

jinak přikládám pár fotek a fotku juniorů, řezy co jsou z bílé vdovy, tedy s te femky, nejsou vubec zdravy, zato noname, jede sqele, planuji si ho nechat dýl ;) ;)

1)Wdowa
2)NN-po záštipu a pořád rovně
3)NN-po záštipu keřík
4)Afghanský košťátko
Zjistil jsem že NN (ten co se nechce vetvit) je hermac (tzn. vespod se vytvořilo cca 10pollen sacks samce)
-ostříhal jsem ty banánky a doufám že to pomůže, dnes už ne ale zítra přihodim foto a doufám že někdo poradíte co s tim, protoze ta kytka má překrásnou asi 15cm porostlou palici, nechci o nu přijít,, to abych to deně kontroloval a deně ostříhal vzniklé samčí stopy???

...no předem dík, a klidně mě ukamenujte nápadama a poznatkama, nemám s hermáčem zatim zkušenosti ))
peace ztm ;)
Balon
je to jak říkáš, možnost každej den hlídat, stříhat a riskovat a nebo jak bych to udělal já(naštěstí jsem musel jen 2x) useknout...
fiste
Ahoj, co nejdřív to vyhoď, prakticky se to nedá uhlídat. Vzniklej prostor ti vyplní ostatní kytky, o výnos nepřijdeš..
ok.. dám na vaše rady.. ((
půjde ven zmetek jeden ;))
no a je to v <>
-musel jsem dat pryc oba NN, tkže pro mě poučení už nepěstovat z neznámých semínek, co najdu v pytlicich :D
-hermači blbý hermáči, ještě že jsem si toho všiml včas ;)
dal jsem ted oba za okno dotahnout své životy, ale mrzí mě ty řízky z té jedné,, tak rychle se chytily a oni jsou to dalsi budouci hermáči x ((

-aspon ze si v lete zpravim chut, sem zvedavej jaky kosťátka z wdovy a purplu budou, z purplu si chci pak udelat jednu trvalku na řezy a možné budoucí křížení, v plánu je splinutí, afghan a možná když to dobře dopadne tak mám 1semínko diesela tak i ten (bohuzel newim jaka verze diesela ani jestli samice ci samec)

tk snad se už všechno doplazí, zatím kyneme, kyneme a kyneme na objemu ;)
a slecny(hermošky za oknem);(( pošlu fotku ;)
mno vypadá to že jsem v půlce a zatím to vypadá nádherně ))všechno prokvétá krásně, , můžu všem jen doporučit ohýbací kolénka, jak je videt, moc jim prospela, vsechny vetvicky se díky nim dostaly pod záři světla a jde to znát !!

-mimoto ve skříni je krásných 22 nahore u vrsku 27 stupnu a vlhkost je 38%..
-takže ještě nějaký 4tejdny, jsem zvědav, až doteď žádné vážnější problémy, až na ty dva hermáče, ale přez to i oni se spravili a už nedělají další banány ))
Takže, jak začít, to bych nebyl já aby sem dotáhl všechno do konce.. avšak tentokrát můžu být vděčný...

Zase do finishe dopluje jen jedna květina...
Paní Bílá to bude...
Zbytek zhermil a už ho hulim ((
(jen jedna palice z toho všeho vypadá že by k něčemu byla)

Takže ve skříni mi dojíždí už jen samotná vdovička, které chybí cca 14dní,
pomohl jsem dolu asi 4-5listkum, aby to prosvitilo spodek, některé zfialověly, celkově se mi zdá velmi potentní tato rostlina,.
Voní po lesejčku plnym skéra :D

...
V druhé skříni se připravuje 8kousků...
purple #1 - 2samice/1samec
Orange Bud - krásný řízek
Afghani #1
Diesel
a dárek z holandska - bohužel neznám jméno (2x pracovní název SPY)
rozmýšlím ještě, že udělám i posledbní semínko wdovy...

co myslíte, dát ven White Widow feminized (GS) ??????


...fotky zítra ;)
30.5.12 ;)

po třech týdnech flushování čistou vodou ;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma