Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Amnesia Haze / Klony - Klikni zde pro originální téma
machnosaurus
rizky AMNESIA HY-PRO
matky pod 600W sodikem - matky se tolik nevetvi a delaj tlustci a krasnejsi rizky:-)
rizky pod 2*36W cool white zarivky + obcas doplneno o 200W usporkou na rust


momentalne zakoreneno:

0
machnosaurus
matka, foceno tak pred mesicem:-)
machnosaurus
matka AMNESIA, foceno tak mesic zpatky
machnosaurus
a toto je WHITE RUSSIAN, to je netvor:-)
nokia0022
ten WR je krasne košaty.. aky je stary? ja by som tiez chcel dve MATIČKY ale tak najviac pod 150w sodikom alebo 250 CLF kvoli elektrike si nemozem dovolit viac :/
machnosaurus
tak obe maminy maj +- rok. zkusim dnes udelat lepsi foto
lubik07
ahoj kolega, tie klony maz proste SUPER!...respekt !
ja som skusala, robit klony, a vsetko som to vyhodila...nechapem kde som urobila chybu....vsetko som robila podla FAQ
chcem sa opytat, ked narezes klony, napichas ich do RW, davas ich pod svetlo?....
K+
mimacka
To lubik07
Než ti kolega machnosaurus odpoví skusím to podat podle svého :
1. -první řízky jsem dělal z kytky noname, aby to nebylo zbytečné a neskončilo to v koši
2. -ze semínka jsem nechal klasicky růst 4 kytky , když se začalo projevovat pohlaví (byl jeden samec tak šel zlikvidovat) a bylo už jasné že to budou samičky, tak dostávali krmení normálním zbůsobem pro růst a počkal jsem až bude mít kytka 6 pater
3. -aby mi kytky nepřerostli moc na výšku, tak jsem každou zaštípnul těsně nad 4-tým patrem (kdybych štípal kytku fimem, tak nemám vrcholek)
4. -takto jsem získal 3 klony z vršků kytek, po uříznutí jsem spodek klonu seříznul žiletkou zhruba pod 45 st.uhlem, konec v délce asi 1 cm jsem ponořil do stimulatoru (prášek v malej krabičce k dostání tř. v zahradnictví za 35.- Kč) a opatrně zasadil do mokrého substrátu (nezalíval jsem 3 dny, potom jsem kelímek položil do mysky s vodou pro zvlhčení)
Listy kytky se svěsily, ale postupně začali čerpat vlhkost a živiny ze substrátu a za týden bylo vidět, že se chytli.
Může se použít i metoda vložení řízku do skleničky (hospodský půldecák) s vodou do které rozpustíš tak na špičku nože tohoto stimulátoru, nebo místo vložení do substrátu a skleničky použiješ kostku.
5. -řízky dáš pod světlo = jestli jich bude málo a vejdou se pod jednu úspornou žárovku (stačí 21W až 45W ale musí mít teplotu od 4000K víš , nejlépe je 6500K) , nebo použi při větším počtu zářivku, teplota 6500K se líp sežene.Svítíš v režimu 18/6.
Pro řízky můžeš použít boční větvičky, kde platí to samé jak při řezání z vršků.
Snad jsem na nic nezapoměl.
Machoman
Proč tam neprobereš ty spodní větve? Spodní min 1/3 tam už nemá co dělat. Tipuju to na extremní zhnilost:D

Jinak konečně někdo ukázal jak maj maminy dopravdy vypadat;)
machnosaurus
ja spodky necvakam vubec a nechavam je pro zachovani genetiky, cvakam jen vrsky:-) spodky jen zbavuju odumrelych listu. matky krmim tak, abych spodky nemusel vubec cvakat a aby byly furt fit, casem bych chtel maminy omladit a cvaknut o 2/3 a rozjet je zas od spodnich pater:-) zakladem je ZDRAVY KORENOVY SYSTEM, kytky pak rostu jak besne!
aresek
To si děláš pr*el, ne?:D...takoé křoviska jak nějaké venky:) no nájs. kolikrát jsi je zastřihával?:D a jak je tlustý stonek?...K+ samo
Machoman
citace:
Původní příspěvek od machnosaurus
ja spodky necvakam vubec a nechavam je pro zachovani genetiky, cvakam jen vrsky:-) spodky jen zbavuju odumrelych listu. matky krmim tak, abych spodky nemusel vubec cvakat a aby byly furt fit, casem bych chtel maminy omladit a cvaknut o 2/3 a rozjet je zas od spodnich pater:-) zakladem je ZDRAVY KORENOVY SYSTEM, kytky pak rostu jak besne!


Nemyslel sem z těch spodků šmikat větve, ale vyhodit je. Jak to myslíš na zachování genetiky?
zajonc
citace:
Původní příspěvek od Machoman


Nemyslel sem z těch spodků šmikat větve, ale vyhodit je. Jak to myslíš na zachování genetiky?


taky mě to zarazilo... :) spíš bych zachovával s horních větví genetiku nějaký pořádně macatý stonky a krásně vitalní kusy :) ale všechny jsou hezké
edit: než z nějakých spodních mrzáčků
machnosaurus
to je samo sebu, ze rezu jen nejkrasnejsi vrsky, ale spodky nechavam! kdyz je matka uzivy, tak proc je cvakat? matku pak muzu met par let a bude vypadat furt takhle, jen se musi cas od casu poradne omladit. pred mesice byl rusak daleko monstroznejsi, ale potreboval sem prostor pro 4 phena SHITU od mr.nice, tak sem ho vcelku osekal klestama a vetve zahodil. naschval sem pak nekdy hodim fotku pred strihanim snyclu a po narezani:-)
jinak dle meho je nejluxusnejsi matka ze semene, matka z rizku uz nedosahuje stejnych kvalit ani rizky tak rychle nekoreni a nedaj takovy vynos. selektuju tak, ze zasadim co nejvic semen / mr.nice ma 18 v paklu:-), vyhazu samce, zbytek necham, dvakrat orezu pro jistotu a pak fsechny oznacene rizky prepnu a dokvetu, a dle vysledku necham nejlepsi maminu, na ostatni bohuzel neni misto:-(

degradace genetiky je delani matek z rizku dle meho, matku ze semene muzes met roky, jen to chce met krasny korenovy system, nechavat spodni patra, at ji muzes raz za cas poradne omladit a trochu krmit, at mas co taky rezat:-) a vynos z rizku furt stejny a furt stejny lux, zalezi na kvalite rizku!
zajonc
jj asi máš pravdu.. ja matku zkoušel jednou a hned jsem ji celou rozřezal a použil na out...jinak dalši skills nemám tak asik víš co děláš...
máš to hezké.. dlouho jsem neviděl tak hezkou maminu... mohl bys tu přihodit "jestli máš" fotky z květu jak vypadá ta amnesia a rusák prosímtě ?
určitě sis zasloužil odemně K+
machnosaurus
a delani rizku je sranda v celku, chce to met jen zdravu matku s luxusnim korenovym systemem. ja uz ted jedu jen kokos, je krasne vzdusny a rychle vysycha!
jen to chce cas a vychytat idealni podminky jak v matkarne, tak v rizkarne, coz je nejdulezitejsi, to zabere klidne metr i vic! KDYZ VYCHYTATE IDEALNI PODMINKY, DE TO UZ SAMO, JEN TREBA KAZDODENNI KONTROLY! v rizkarne je hodne vlhko, tak bacha na plisen!
pak uz jen kazdy den kontrolovat vlhkost kostek a v rizkarne. rizky nemaj rady, kdyz sou moc prelite, ale nesmi byt suche! proste zlaty stred, idealka kontrolovat kazdy den! a je mega zpusobu, jak a do ceho narezat, fsechny maj pro a proti, je to jen o zvyku:-) osobne pouzivam na fsechno destilku, mam doma reverzni osmozu, coz je dobry zacatek a pak uz jen staci jen par kapek korenaku nebo peroxidu, nikdy nemichat spolecne peroxid a korenak, ucinky korenaku su minimalni ci nulove!!! neni zle jednou za cas rizky pokropit nejakym biohnojivem na rust ci start nebo treba fishmixem, at maj rizky nejaku energii a nemusi rozkladat spodni listy, ale opatrne, nic se nema prehanet, pozor na plisen a hnilobu, ci spaleni, radne vetrat!!!
machnosaurus
auktualni foto volnych rizku
guerilla
A já myslel, že takovéto thready jsou nepřípustné, dobré vědět, že tomu tak není :D Těšte se:devil:

Machnosaurus: jsi jeden z mála, na prstech je imho lze spočítat, kteří mají pěkné, silné a velké klony v RW, i když dost nesourodé:)

Zajímalo by mě, jak vypadají v květu, máš fotky?
Machoman
citace:
Původní příspěvek od guerilla
A já myslel, že takovéto thready jsou nepřípustné, dobré vědět, že tomu tak není :D Těšte se:devil:


Matkárnu si muže nafotit a založit s ní thread každej. Nikde v threadu ty klony nenabízí, nevidím v tom problem.
hary
no tak teď to pojede válka gengu v přímém přenosu na indoor galeri:D
machnosaurus
tohle neni inzeratek, jen ted, kdyz se nedaj menit veci v zahradnickem bazaru, zde pisu pocet zakorenenych rizku, at me nebombarduje mega lidi o rizky, kdyz uz zadne nejsu. jen tu ukazuju, jak vypadaj moje maminy a rizky, bo si pro ne kolikrat jezdi groweri z pekne dalky, tak at vi, pro co si jedou:-)
NORM
matinky pěkné, ale mě by zajímalo od kud máš Amnesii?
zajonc
:D
machnosaurus
HY-PRO regular :-)
NORM
tak v tom případě to není amnesia HAZE
http://en.seedfinder.eu/strain-info...a/HY-PRO_Seeds/
zajonc
Mohl bys tu prosím přihodit fotku pokud máš jak to vypadá na květu ? cca 40den ?
machnosaurus
odpo ci k veceru hodim nejake ty fotecky ze zacatku kvetu, jedu ju ted s shitem a rusakem, prepnul sem je, idiot, po 14 dnech kvuli shitum, aby trochec porostli, a osudova chyba a masakr, fsechny amnezky maj od 1 metru do 1.5 metru na koncy 3 tydne kvetu, rusak neni ani polovicni a shiti, ani nemluvim:-) dva tydny po prepnuti amnezka roste fakt masakrooozne, kvest zacina pomalu az ten treti tyden, ale krasa! fotky tu supnu k veceru, ted nema cas:-(
machnosaurus
+ zkusim pridat nejake foto z posledniho growu, ale posral se mi notas s fotkama, tak su ted celkem v ... :-(
bull
citace:
Původní příspěvek od NORM
tak v tom případě to není amnesia HAZE
http://en.seedfinder.eu/strain-info...a/HY-PRO_Seeds/


Tady jí maj: http://www.growshop.cz/katalog/deta...standardizovana
NORM
to že to napíšou v growshopu z toho najednou neudělá amnesia HAZE:D
tu prodává jen Soma..
citace z toho linku:
Lots of this shops offer this strain as "Amnesia Haze", but the original Hy-Pro packaging is only labelled as "Amnesia"!
bull
Jasný, to už pak chápu.. :) V GS nakecaj cokoliv, aby se něčeho zbavili. Momentálně je prý nejlepší genetika na světě JXD monster :) Mě to teda zatim nikde netvrdili, ale slyšel jsem.. Přijde tam nováček a potřebuje poradit - dozví se tohle. No já než si tam koupím cokoliv, tak projíždím 14 dní net a hledám, jinak to totiž nejde..
Jen jsem si toho všimnul, nevěřim všemu co řikaj v televizi (v growshopu) :)
machnosaurus
no ja fakt zil asi rok s tim, ze mam AMNESIA HAZE :-) haluz :-) ok, opravim to v dreadu :-)
machnosaurus
amnezka 45 den kvetu


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma