Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 2 [3] 
Ganja - kuchařka . - Klikni zde pro originální téma
EDDY42
Zdarec lidi pokud děláte olej nebo máslo vyplatí se to taky zbavovat chlorofilu? Myslím přelívat horkou vodou? nebo je to zbytečné?
BloodyBeer
citace:
Původní příspěvek od EDDY42
Zdarec lidi pokud děláte olej nebo máslo vyplatí se to taky zbavovat chlorofilu? Myslím přelívat horkou vodou? nebo je to zbytečné?

urcite se to vyplati ....
zborka
Zdravím, znáte někdo nějaký "nejjednodušší" návod jak si něco na zmaštění? Časově málo náročné, účinné a bez nějakého velkého zápachu při přípravě?
BloodyBeer
zdarec

uvar si mliko - navodu na pripravu tu je vic nez dost ... ale casove narocne to bude asi vzdycky :D
zborka
Hledal jsem nějaký nejryhlejší způsob, jak to z matroše dostat, ale nikde nic... A mlíko je na dost dlouho :)
BloodyBeer
no na tu extrakci je treba nespechat, aby mel tuk dostatek casu navazat na sebe co nejvice THC - cim dele, tim lepe...
vylefi
Zdravíčko, někdo tady psal o "likéru" vyrobeného z kořene rostliny.
Rád bych tenhle rok zkusil udělat ganja likér (normálně z nějaké té paličky), a taky nějaký ze stonku rostliny. Thc by měl také obsahovat (jak už tady bylo napsáno, taky likér ze stonku fungoval)...
Jde mě jen o to:
vyvařovat X nevyvařovat (před vložením do alkoholu)?
ovlivní vyvaření/ odmočení chuť jako u listů?
Už to někdo zkoušel ze stonku, popř. kořene?

Normálně bych stonek vyhodil a tohle se mě zdá jako zajímavé řešení :)
Don MihaiL
a to maslo by som mohol natriet aj na chlieb ?? :D :D
Kmotr007
Zdravím labužníci, chtěl bych se informovat o dobrem receptu na maslo a o vynikajicim chutnem receptu na cookies(kolačky suche). (predpokladam, ze na kolacky musim mit maslo)

Ta trava mi moc nechutna kdyz to je načichlé..

Diky moc
jufik
Suroviny:
250 g másla
2 vejce
660g hladké mouky
140g cukru krupice
10g prášku do pečiva
lžička vanilkové esence
2 lžičky mléka

Načteno z internetu, já tam nedával vanilku, ale dochutil jsem si to podle sebe. Čokoláda, buráky, kokos ...
Množství je na dva a více plechů.

Postup:
Všechny suroviny (pokojové teploty) smícháme do hladkého těsta, necháme v ledničce půl hodiny ztuhnout. Rozehřejeme si troubu asi na 180°C.
Uděláme kuličky. Ty položíme na plech vyložený pečícím papírem (vysypané moukou) a zmáčkneme vidličkou / čímkoli.
Takto nachystané sušenky pečeme asi 10-15 minut dozlatova (hlídat). Upečené sušenky necháme vychladnout. Za horka jsou ještě měkké..

Do hodiny udělané, snězené ...
Kmotr007
Zdravím, zajímalo by mě, zda-li ty sušenky vydrží třeba i pul roku? (podle mě by se to muselo skladovat v lednici, poněvadž kdybych to nechal třeba v šuplíku tak by se to máslo v těch sušenkách zkazila, či nikoli?)

A nějaký dobrý návod na kvalitní máslo byste neměli? (ověřený v praxi)
Budu mít asi 3-4 igelitové nákupní tašky listí a malých šišek (spodků). Zajímalo by mě, jestli tam můžu nechat i stonky, či to budu muset oddelit od stonku a delat to jen z listi a ze šišek..?

Díky a přeji hezký večer všem.
novator_one
citace:
Původní příspěvek od Kmotr007
Zdravím, zajímalo by mě, zda-li ty sušenky vydrží třeba i pul roku? (podle mě by se to muselo skladovat v lednici, poněvadž kdybych to nechal třeba v šuplíku tak by se to máslo v těch sušenkách zkazila, či nikoli?)

A nějaký dobrý návod na kvalitní máslo byste neměli? (ověřený v praxi)
Budu mít asi 3-4 igelitové nákupní tašky listí a malých šišek (spodků). Zajímalo by mě, jestli tam můžu nechat i stonky, či to budu muset oddelit od stonku a delat to jen z listi a ze šišek..?

Díky a přeji hezký večer všem.

Ahoj...kdyz ty susenky udelas z prepusteneho masla, tak neprohloupis. Staci maslo v hrnci chvili povarit a dat pryc penu z hrnce kde budeš mit zlatave ghi a odebranou penu můžeš pouzit na peceni ! Fajn je taky ze Jde stále experimentovat s ochucovadly co pak staci dat do testa..receptu tu v threadu je dost...susenky ti vydrzi v lednici,na mrazaku urcite dlouho...good luck
Alpinestars
...
Kmotr007
Zdravím, tak mám cca 900g drťky a chci z toho udělat máslo..
Můžete mi prosím říct, kolik másla mám dat na 900G, aby kolačky byly opravdu silne? a Nejaky navod (poprosil bych stručně) jak udělat dobré máslo.. je tu docela dost receptů, ale pořád nechápu jak to funguje..
Skaff
Hele ptáš se tu už 2. měsíc. Opravdu je tak těžké napsat do googlu : Jak udělat konopné máslo. Nebo do hledání na groweru napsat : máslo ?? Já máslo dělal tak 100x, recept si nepamatuju, ale když na něj dostanu chuť tak si to jednoduše za půl minuty najdu :D
Astronautr
citace:
Původní příspěvek od Kmotr007
Zdravím, tak mám cca 900g drťky a chci z toho udělat máslo..
Můžete mi prosím říct, kolik másla mám dat na 900G, aby kolačky byly opravdu silne? a Nejaky navod (poprosil bych stručně) jak udělat dobré máslo.. je tu docela dost receptů, ale pořád nechápu jak to funguje..

co na tom nechapes.
Kmotr007
někde se píše že musím vyvařit tu travu nekde se pise ze musim oddelat penu, nekde se pise ze musim udelat GHI a nekde se pise ze to mam rozdrtit tu travu nekde zase ze ne.. a kolik toho masla teda na cca 900g??
!ZAU!
ja delam maslo tak ze:
material co nejvic nadrtim,dam do misky a preleju varici vodou.To opakuju dokud voda neni cira.Poradne to vyzdimu.Mezitim si hodi. Do hrnce mezitim hodim 3 kostky masla,rozpustim(nikdy jsem penu nesundaval)hodim material zaleju trochou vody a pozvolna varim a stale dolejvam vodu.Varim to klidne na 5x .Vyvarim vodu a dam do lednice.A kdyz je cas a vim ze nekdo neprijde tak sup stim na ohen.(kdyz jsem to varil nikdo semnou nechtel doma bejt,silene to smrdi)Pak to jenom precedis,zchladis,udelas diru vylejes vodu znova zahrejes a das do misek.Dobu vareni odhaduju tak cca 10h.Jinak k te vaze.Je neco jineho varit z palic,listu z palic a obyc listu.Ja jsem na 3kostky pouzival tak 300g listu z palic a obyc listu a muzu ti rict ze to byla fakt sila.Hodne lidi si ode me uz nic nevezme :D A mel jsem to na dlouho.Delal jsem kokosove kulicky a stacila jedna max dve.Rekl bych ze maslo je ayi nejlepsi,dlouho vydrzi v lednici a da se uvarit hodne veci
Postman16
Toto sem dostal od přítelkyně jako dárek hehe :D
Kmotr007
Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda-li by tady mi někdo nehodil návod jak prevarit (na kolik stupnu) travu od chlorofylu a jak udelat konopný olej z listu indooru? díky... nejlepe do zitrka, rano bych to chtel zacit delat.
nikola3
Myslíte si,že v případě častého konzumování mléka musíte zvyšovat dávku?
Super se mi na tom usíná a mastí kulky..
bruno.kudrna
citace:
Původní příspěvek od nikola3
Myslíte si,že v případě častého konzumování mléka musíte zvyšovat dávku?
Super se mi na tom usíná a mastí kulky..

Zdravím
Kámo co ty kulky:smash: Většině lidí je u zádele co ty si po čem mastíš:jerk:
Zdárek:sun:
nikola3
Zdravím,kolego
To byl jen lehký forek,ale jestli pohoršil,tak se velice omlouvám )
nikola3
Já jedu 2 Litry mléka, 0,5 l. vodky a někdy to zahustím smetanou. Nechám to povařit 2 max 2,5 hodky. Jemný var a scedím. Nejlepší je ,když se udělá nahoře škraloup...ten sice není moc chutný,ale zčoudí tě.
Kmotr007
Zdravím, můžete mi doporučit kvalitní recept na máslo, kde i vyvarim chlorofyl, aby to nechutnalo jako ganja ale jako cookies. (budu dělat cookies) diky

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma