Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
Experimenty - Klikni zde pro originální téma
Hansganja
Cau Lidi!
Zalozil jsem tento thread proto aby se zde mohli vsichni obecne pochlubit se svymi experimenty na kytickach.Pochlubte se se svymi experimenty, ktere se vam uz osvedcily...
sub-zero
čau rastamani, já sem skoušel takovou sračku (přidal sem do zálivky paralen), kterou sem přidával do zálivky. Kytky krásně a poměrně rychle začly růst, ale kdyš sem přestal přidávat paralen, tak kytky začly schnout, začly uhnívat kořínky.


Nikdy neni tak hrozně, aby nemohlo bejt ještě hůř.
Hansganja
Paralen?Tak to jsem ještě nezkoušel a fakt to funguje?Co myslíte,bylo by možné kytky zalívat třeba alpou nebo nějakým alkoholem?
Hansganja
To sub-zero>Podle mě, jestli si jí přidával do zálivky paralen, tak si z té kytky udělal feťáka.Protože si na ten paralen zřejmě zvykla a přizpůsobila na něj svůj organismus...
sub-zero
Dostal sem takovej nápad, teďka ho realizuju. Mam tu noname a udělal sem si takovou malou hydroponii. Nebudu na ty kytky vůbec svítit (sou ve tmě) a do zavlažovacího systému sem přidal další hadičku. Ta bude kytce dodávat živiny. Někde sem se doslechl, že bílá vdova (white widiw) vznikla tak, že v nějákym Americkym městě zavlál vítr semínka z nějáký rastafary. Prej se živila fekáliema a neprováděla fotosyntézu a našel to nějákej údržbář. Chci udělat něco podobnýho, ale nevim, jaký z odrůdy vznikla bílá vdova.
sub-zero
Podle mě, kdyby se kytka zalejvala alkoholem, tak by se jí spálili jemný kořínky, nebo by uhnili, ale kdyby to kytka přežila, byl by z ní alkoholik a výnos by nebyl moc velkej (podle mě by to bylo dobrý hulení, ale bylo by toho málo).
Hansganja
sub-zero>To pěstování po tmě mě zajímá, určitě sem dávej zprávy jak to funguje...
chobot
vevejka: Jo, todle je fakt burtalni thread.

sub-zero: S tim vznikem bily vdovy je to samozrejme totalni picovina. Byla vyslechtena v 90 letech v Holandsku seedbankou GreenHouse krizenim brazilsky sativy, naky indicy primo z Indie a este jednoho holandskyho modelu.

Podle mne ti to po tme poroste asi tahkle: Prvnich cca 14 dni poroste a bude se strasne tahnout do vejsky. Pak se rust uplne zastavi a do mesic kytka chcipne. Bude mit jedno az dve patra a vysku tak 10-12 cm.

Jesli to budes zkouset, schvalne napis jak to dopadlo.

chobot
Hansganja
He he he to je sranda.Taky mě napadlo, že to po tmě asi fakt nepůjde...ale za pokus to stojí,alespoň co to udělá.Kurva hoši, tak se taky s něčím pochlubte...
Mr.Proper
hruucoon: ty jsi magor, :D :D :D , tos me dostal...
Mr.Proper
Hansganja: je to dobry tema cos zalozil, to ne ze ne.
Doufejme, ze nejaky seriozni napady prijdou...

Ale predstava udrzbare (v Americkym meste), jak nekde v kanalu narazi na obrovskou kytku, stastne ji dovlece domu, sekne s udrzbarstvim a dava se na slechtitelstvi, me vyvolava na tvari lehky usmev.
Hansganja
Mr Proper>Jo to s tou Bílou vdovou je fakt konina jak mraky.;)
A to s tema aligatorama a kfc je taky dost ujety:D :D
sub-zero
Jo, a chci udělat prasopsa a švinělosochoda (můj zhulenej/houbamazničenej mozek zas něco vymislel
Hansganja
Jo a já vzkřížím hovno s moji matkou...super kombinace:sun: :girl:
Ajwen420
Akoze na to pestenie v tme hned teraz zabudnite..Je to vazne ze strata casu.Studujem Biologiu takze o tom nieco viem.(teda mal by som)pocuvam hlavne ked sa hovori o niecom co by mohlo mat spolocne s rastlinamy... Ide o to ze kytka bez svetla je ako auto bez benzinu.Nema jednoducho energiu na to aby dokonale fungovalo bunecne delenie.Ona sice porastie do dlzky,lebo sa snazi dostat za svetlom,ako vsetci vieme,ale aj tak bude vyzerat...Konieckoncov zomre.Chlorofyl proste potrebuje peknych par fotonov aby mohol syntetizovat Adenosino-trifosfat a bla blabla tie keci vam usetrim.Jedno je iste je to pekna picovina
VHK
Hele lidi,
první experiment: Občas mi chcípne nějaká ryba v akvárku, tak ji pěkně udělám hrobeček u kytičky v květináči. Nevypadají, že by jim to vadilo. Loni jsem dokonce měl mezi rybkama nějakou morovou ránu (RAK) a zahynulo jich na ni asi 10, dal jsem je do květináče jedé zaoknovky a bylo to O.K.

druhý experiment: Zalívám občas vodou z Akvária, taky jim to neškodí. Ryby do té vody serou a chčijou, takže je to nějaká hnojka určitě :D
Zatial

P.S. Ten paralen je blbost, podle mne ty kytky chcíply na něco jiného, ale na absťák z Paralenu určitě ne.
sub-zero
?????co mi to kurwadrát roste? hele hruucoone, je to bílí, roste to moc pomalu a je to asi 2tejdny starý, ale ůspěch je že roste (zatim), jo a mohl bych do substrátu přimíchat i mrtvýho, malýho ptáka?(nemyslim tamtoho, ale toho co má peří) mam ho v krabici a strašně smrdí, nevim co s nim, do mýho květináče se vejde
rajce
Ne ze bych nemel smysl pro humor................., ale zrovna voda z akvarka je dost dobra vec. Mozna ne v dnesni dobe hnojiv, phytaminu, atd., ale tak tricet let zpatky skoro nic jinyho nebylo (hlavne tak dostupny a levny!!!!!)
Zrovna totiz premejslim o kombinaci bubleru a akvarka...........:D
sub-zero
to Rajce: to sem udělal, funguje to, ale mam moc malý aqárko
Yiri
mne by fakt zajimalo .. jak to v te tme jako hodlate prepnout na kwet :-))))
VHK
Ahojky,

2 hruucoon: proč odsuzuješ něco, co tu někdo napíše, proč tady prudíš a otravuješ ostatním náladu. Někdo tento THREAD založil proto, že chtěl, ať sem lidi dávaj své nápady a experimenty. A je jedno jaké experimenty to budou, rozumný člověk si vybere. Jistě uznávám, že pěstovat ve tmě je totální blbost, ale kritika má své meze.

2 sub-zero: ty tady taky kecáš jen sračky, pročetl jsem si tvoje přízpěvky pořádně, taky jen zabírají místo, ten Tvůj bubler-akvárko bych chtěl vidět. Na co si hraješ?
Zatial

P.S. Omlouvám se zakladateli THREADU, přízpěvek je trochu mimo mísu, ale reagovat jsem musel.
VHK
2 hruucoon: Nemyslel jsem to zle a Tvá ironie mne trochu nas..., fajn PEACE. Sorry K+ (i za Tvůj Indoor). S tím akvárkem jen jako nápad. Loni jsem to zkoušel, nevypadalo, že by to kytkám vadilo. Prostě jsem to tu postnul, kdyby to někoho zajímalo.

Hlavně mne vytočily přizpěvky typu:
CITACE: Jo, a chci udělat prasopsa a švinělosochoda (můj zhulenej/houbamazničenej mozek zas něco vymislel nebo Jo a já vzkřížím hovno s moji matkou...super kombinace - viz SUB-ZERO a HANSGANJA:(
Zatial
Hansganja
To VHK>Jo ten můj příspěvek byl fakt na hovno. Ale byla to spis reakce na prispevek od sub-zera. Takže za to se omlouvám a stydím, když jsem přecejenom zakladatel tohoto threadu...Sorry.

A jako zakladatel tohoto threadu prosím vás všechny, nepište už sem takové kidy jako se tu nedávno objevilly.Pokračujte dál ve svých experimentech a nezapomeňte se pochlubit zde na groweru a v tomto threadu!Váš HansGanja
rajce
Me by ale vazne zajimalo, jeslti de skombinovat akvarko s kytkou. Mam krasnej 200litrak a do rohu by se mi jeden korenovej system bez problemu vesel. Zajima me spis, jestli by ta kyti vubec vyrostla a jestli by to nezabilo ryby-proste jestli to de nak skombinovat pro oba. Myslim, ze by to byla docela crazy podivana:)
High_Land
Guys,
fakt je sranda cist neco, co nekteri z vas zplodi. Pokud myslite nektery weci wazne (pestowani we tme apod.), nechapu co tady na tom foru delate. Pokud by ty prispefky mely aspon nejaky smysl, nereknu ani slovo, ale takowy sracky........A pokud si delate prdel, jdete na jinou SITE.

A WW objewena w kanalu, FUCKING JESUS!!!!!!! way:rocket: Blueberry potom urcite musela wzniknout, kdyz nejaky sberac owoce doma pestowal borufky a nahodne mu witr zawal trochu pylu z ganji a doslo k oplozeni. A mel z toho Original Blueberry.

Zkuste MYSLET nez postnete nejaky thread. A mejte se cool. Az budete mit nejaky smyslny prispefky, hodte je sem.

p.s. Ale nekdy jsem se dobre bavil, pravda.....

I be still growin`my shit "standard" way:rocket:
dylinka
zdravim vedecky oddeleni,...

nekde sem zaslech neco jako aerosolovej babler nebo pesteni primo v nejakym aerosolu neboco

nepraktikoval to negdo ..?
čiko
Nazdar Rajce, sice nebudu mít takovej sloh a výřečnost jako Mr.Vevejka, ale myslím si, že takový stupidní utopie si příště radši nech pro sebe a nelez s tím do POKROČILÍCH PRAKTIK, protože tím zdržuješ zkušený Growery,který se pak brzděj čtením a odpovídáním na ty tvý:flick: a nezbývá jim čas na to aby si přečetli můj příspěvek a pomohli tím někomu kdo se skutečně snaží něco vypěstovat a neřeší ve svý vypatlaný zhulenosti o kravinách.ALAH s tebou a't ti to roste, ale ryby tam fakt nedávej !!!!!!!!!!!!!!!
galen
No, lidi, tak jo, udelam to taky, jelikoz toho uz mam dost. Vsude na groweru je spousta prispevku, ktery jsou naprosto nahovno jak si stezuje nejen Vevejka ale hafo dalsich stalych clenu, jenze na kazdej takovejhle prispevek se najdou 3 az 4 kde stoji jak byl danej prispevek nahovno apod. No a nakonec se tady clovek vetsinou docte tak zhruba - 1 informace OK, 1 iformace na hovno, 4x servani ze byla info na hovno, nebylo by lepsi debilni prispevky proste smazat? Pak je tady daleko vic marastu ... Nic prosti nikomu, na groweru je toho hafo, ale nektery thready jako je tenhle uz mne pomalu privadej k zurivost - tohle moh bejt zajimavej thread plnej zajimavych experimentu a nakonec se to zvrhlo v : Muzu akvarko? - Ses debil. Jo a hmmm, co takhle akvarko? - Precti si zacatek Ty kokote ... apod. :) Zadna pruda, jen na zamysleni ...
Ted jsem udelal sam co se mi nelibi, ale uz to neslo jinak ...
rajce
to: čiko

Hele ja sem se jenom zeptal, jestli de mit v akvarku zaroven rybu a kytku. Na tom snad nic spatnyho neni??? Nechapu tvoji kritiku!? Cet si to vubec??? Nemuzu za to, ze si z toho tu nekdo dela srandu. A jestlises tak chytrej, tak mi vysvetli, jestli to de, nebo ne a proc. Tenhle thread uz je tak dost zaneradnenej, takze jedno rozumny vysvetleni by tu myslim nikomu neprekazelo. DIKY MOC.
VHK
2 Rajce: Hele já bych řekl, že to nepůjde mít v akvárku rybky a kytí (bubler), protože do té vody leješ různá hnojiva atd. Ty ryba by to nevydejchala. :(.
rajce
to: VHK

Dik. Napadlo me, jestli by se prave nedala nak vychytat ta kombinace, ze by neumrela ryba ani kyti. Vim, ze to je asi nerealny, ale zajimalo me, jestli o tom nekdo neco nevi, nebo to dokonce zkousel. Este jednou dik, za lidskou odpoved. K+ fr u!
rajce
No vidis. Pro strom nevidim les. To by me ani ve snu............ OOOOObrovsky K+ pro tebe.
Zkusim to este vychytat tak, aby to vypadalo ze se tam ty rybky prohanej (jednoduse udelam dopredu ryby a dozadu kyti. No to bude husty!!! .................Ja sem ale debil, ze ma to nenapadlo hned. A to si asi mesic lamu hlavu s tim, jak by se to dalo zkombinovat. DIKY!
VHK
Ahojky,
2 rajce: nemyslím, že by bylo rozumné kombinovat pěstování rybiček a marihuany v jednom systému. Už z několika důvodů, jak marihuana, tak rybičky mají jiné nároky na osvětlení. Když budeš mít nad kytkou sodíkovku 18 hodin denně, tak to asi rybkám svědčit nebude. (Tropický den trvá si 14 hodin, a tolik se jím má svítit) Jak to uděláš s absolutní tmou v době přecházení na květ ? Budeš muset to mít v komoře, kde bude pořád tma po dobu nakvétání. Takže si myslím, že to je celkem zbytečné, buď se bude trápit kytka nebo ryby.
Zatial

P.S. 1: Koukni sem: http://grower.cz/forum/showthread.p...hlight=akvarium a sem: http://grower.cz/forum/showthre...62041#post62041 , a dej se tímhle směrem. Místo ryby tam můžeš mít ještěrky :) :D

P.S. 2: Někdy, kdysi jsem na GROWERu četl, že je možné do zálivky přidávat trochu VÍNA pro zlepšení chuti, zkusím to najít a postnu sem odkaz.
rajce
Jediny co je problem je, ze bych musel 12 hodin denne svitit na koreny v akvarku a to se asi kyti moc libit nebude..................asi to nema cenu.
Lakala me predstava rybek prohanejicich se korenovym systemem metr a pul vysoky kyti............... ale bohuzel to asi budu muset zkusit s jinou nez "nasi vasi" oblibenou :(
Era
Vážení, aquarko teď nemám čas číst, až večír, ale s tímle se Vám musím pochlbit: Ze semínka mi vyrostla kyti; teď má asi 3cm; má 2děložní listy(ty pvní, oválný) a hned nad nima - světe div se - pestíky. Žádný první patro, prostě pestíky. Tak svítím a uvidíme. :)
Pak napíšu co z toho...
Era
Neudělal jsem to schválně, tak se snad ani o experiment nejedná, ale nechávám to růst:)
Ta první fotka je normální stejně stará (5 dní) kyti.
High_Land
Chlapi,

ja jsem myslel, ze si ve vetsine pripadu delate prdel. Ale ze by nekdo zacal VAZNE uvazovat o tom, ze by pestoval v akvarku rostliny i rybicky - to uz je pekne w prdeli.

Myslim, ze mate vsichni dost prace radne vychytat sve pestirny. Teda, u zadnejch "genialnich prispivatelich" do diskuze jsem nevidel vlastni vytvory (kytky), ani necetl o jejich uspesich. Takze-nez se zacnete zabyvat experimenty (k tem stupidnim se nevyjadruju), vychytejte si SVE PESTIRNY - o kolik jste meli lepsi vynos na kyti nez minulou sklizen? Kdy vam zacaly (zacaly vubec) zloutnout ve velky mire listy? Muzete se srovnavat s nejlepsimi pestiteli? Atd atd.

Tak se kurwa uz uklidnete, pestuje normalne, bez neozkousenejch experimentu a newotrawujte zivot growerum, ktery se chteji neco dozvedet.:flick:
rajce
to High_Land : Ty si vane myslis, ze to de bez experimentu???????????????????????
A dalsi: nepestuju kytky na vynos, ale na krasu a kvalitu a i jen tak pro zabavu........a ani nevim, jestli mam za potrebi se chlubit vsem okolo, protoze jak tak koukam, tak je tady asi 1000000000000 lidi, ktery to zvladaj 10000000000000 krat lip:(

A k tomu mymu blbymu dotazu.....proste mne to napadlo a zeptal sem se. Nemyslim si o sobe, ze bych sezral salamounovo hovno.

Na zaver se k tobe pripojuju, protoze takovejch dotazu, jako tenhle muj a konecne i ten tvuj, by tu melo bejt co nejmin...........takze sorry to all.
Era
Tak už z toho vyrazilo první patro. Aspoň mám jistotu, že je to holka :):):)
sub-zero
zadr, sëm zas já. Skoušim pěstit kytí v petriho misce a daří se. 3 tejdny starý 3patrový kytky zapletený do pomlásky se maj ke světu, mam je v papírovim ubrousku a trocha žížalí hlíny s hlínou dělá divy. Dneska se mi tam oběvili mastný fleky po zálivce a nechce to pít. Teďka na to svítim fialový světlo a vypyjákoval sem přebytečnou vodu s mastnotou. Uvidim co to udělá.
VHK
Ahojky,
Zalévám kytí tak asi ob dva dny, a dávám do zálivky phyt-Amin, nejprve provádím postřik listů a palic a poté zbytek použiji jako zálivku. Zajímalo by mne jestli mohu zkombinovat phyt-Amin a zároveň nějaké hnojivo (Kristalon P+K či OBM ......) - samozřejmě bych to smíchané z hnojivem nestříkal na listy :). Nemáte někdo nějakou zkušenost ??

2 ERA opravdu jsi ty semínka nijak nemodifikoval?:mutant: Rád bych je sledoval po celou dobu vývoje, takže založ THREAD a nebo posílej fotky sem !! Díkes, možná by stálo za hřích zkusit mít z dospělé kytky semena, snad by si tuto vlasnost uchovaly ....

Zatial
galen
Kdyz uz mluvite o tom phyt-Aminu do zalivecky, tuhle jsem premejslel jestli se to da s phytaminem prehnat s davkovanim (jak postrikm tak zalivecka), zatim jsem se s tim nesetkal, dafkuju ho skoro porad, ale abych pak treba nezaplakal ... ? :D
Euro-tele
HA OA CO TOHLE: prepnout kitkym treba na 28/20, jako ze by jsme jim udelali den kterej by trval 48 hodin!!!
Jimbo
lol koukám jak se tady všichni urážíte ale co naplat s tím paralenem to může fungovat!ale pěstování ve tmě ?Vždyť kytičky k životu potřebujou fotosyntézu ne?Jako člověj kyslík a pivo Pěnu!!!!!!!!!!!
SJ | Ivanhoe
:D :D :D :D :D :D
super thread...

btw. proc cekat az nejaka rybicka zhyne, kdyz staci koupit napr sardinky (a tech tam je min. 5) - to musi byt energeticka bomba pro kyti :frog:

nebo zkuste otocit kytku a pestovat ji korenama vzhuru - palice v hline...
ooPs
JO JO JO. Tenhle thread nemá chybu. Konecne to někdo zase vytah na svetlo.. navrhuju do SÍNĚ SLÁVY...!!!! :D
g.ismylife
mel bys to kamo smazat, nebo alespon prejmenovat thread na vtipy o pesteni...:vampire:
weider
no, nemal som raz peniaze na dusikate hnojivo a tak som pouzil svoju moc. Urcite podrastli
Calvin
Mohol by mi niekto povedat co je toto?
Semiacka som dostal od kamosa(asi nejaky noname) a vyrastli mi 4 normalne a toto:confused:.
predseda
Jak by asi rostly kytky na hřbitově? Z těch mrtvol musí bejt plná prdel živin. Nemá někdo chuť to zkusit?
iboy
to calvin:

Ty woe jak si to dokázal???
armaggedon
tento trejd by sa mohol volat VTIPNEJSI VYHRAVA. tak dobre som sa tu este nezasmial. K++
vodnajs
Tma tma tma, bez světla to nejde prostě a hotovo :o))
herian
calvin: uz jsem to videl u kamose na terasce. myslim ze se tomu rika mutace..
hexamin
to calvin
nieje to triploid?
KABUTO
Minulej rok jsem měl úplně to samý.Říkal jsem mu triplex,ale je to jinak úplně normální kitička.
No mutace-je to něco jako když najdeš mezi spoustou 3lístků 4 lístek :)
jaydee
hyena.. mocovina je super.. ale treba vychytat koncentraciu ... ja som to daval na travnik a velmi mu to pomohlo ... ale ked som spravil silny koncentrat, tak mi stred vypalilo a okraje poliateho miesta boli uplne huste ...

mocovina ma vela vela dusika .. takze na rast ... ENO NUNO :)
kafevar
Jednou me napadlo (schvalne jestli uhadnete kde), ze by se dala pro pestovani vyuzit funkcni splachovaci nadrzka na zachode. Nad ni by se udelala skrinka pro vzdusnou cast a koreny by byly v nadrzce. Neco jako hydro :) Dalo by se do toho pomalurozpustny hnojivo v granulich. Vymena a okysliceni vody by probihalo automaticky x krat dene tim jak se splachuje. Ne ze bych mel potrebu neco takovyho zkouset, ale tenhle thread me presvedcil, ze lidi jsou vseho schopni, tak treba nekoho inspiruji.
vrrn
to abys chodil srat casto, aby mely co nejvic vzduchovani:D
hajzlhydro:frog:
jaydee
kafevar .. pekne ... az na ten chlor ...
kafevar
Chlor. No vidis. To mi v tu chvili nedoslo. :(
Tak by to holt chtelo napoustet jeste prez nejakou nadobu nebo nadoby, kde by ta voda odstavala. Takova kaskada splachovacich nadrzek. Ale to uz by byly dalsi problemy.
Asi tenhle napad zaradim do kategorie zhuleneckych napadau aneb perfektni az na to, ze ... :)
wOOkie
Já sem zažil haluz jak prase, a nebo je to dobrej trik. Na začátku prázdnin sem došlel dobře zfajčený a zkusil sem přidat do vody trochu bezovýho sirupu(bílýho). A den po tom mi začaly růst takový ty chlupy. Tak sem ta tak měl asi ještě dva dny a byl to fakt dobrej boost. No a potom ten sirup došel :( a ten efekt skončil :( :( :(Ptal sem se máti jak to vyrobila a prej tam dává málo cukru. Žeby minerály? Nebo Forfor? Nebo hormony? Nebo mormoni ? Nebo Jan Tleskač ?;)

Ale stejně je to haluz jak prase;)
Deadly
Aahaa takze to mame paralen , akvarko , splachovaci nadrz , bezinkovy sirup , zahrabane rybicky a ptaky v hline , snad dokonce i pestovani potme , a konecne i zalivani alpou ( o tom ze se do vody prida vino nebo citron jsem taky slysel ) ... docela hodne zlepsovaku , ale stejne si myslim ze zadny z nich neotestuju ... nevyzkouseli jste nekdo zalivat krvi nebo svitit svickama ???? .... ted ale k veci nemate nekdo zkusenosti s Dusicnanem amonnym ( jestli se to vubec vyplati pouzivat .... treba jako doplnek normalniho hnojiva )
Zoidberg Dr.
O par stranek dal zde psal VHK, ze zalejva vodou z akvarka. Jeste lepsi je (bohuzel jen pro growery akvaristy) hnojit kytky rybima hovnama. Proste kdyz cistite akvarko odsavanim bordelu mezi kaminkama (myslim, ze ten bordel se jmenuje tetrit......jsou to hovna, nedojezeny krmeni, odumrely casti rostlin atd.), tak tim bordelem prihnojovat (hodne kvalitni hnojivo)........neni to muj vymysl, cetl sem to v literature.....at to roste :D Zoid.
Locki23
Deadly: Dusicnan amonnej se da pouzit jako super dusikova bomba v rustovy fazi, protoze obsahuje jak cpavkovej, tak dusicnanovej dusik a to v mnozstvi vetsim, nez velkym. :) Ovsem nedostatek dusiku vetsinou nepotrebujes takhle resit, pokud hnojis cimkoliv jinym. Jedina vyhoda je, ze tenhle zdroj dusiku je velmi levnej...ovsem vhodnejsi spis na outdoor, nez dovnitr...snadno prehnojit
Clone
s kamaratom sme skusali polievat rastlinku 2 dni savom a drzala sa 3 sni potom náhle cela skolabovala.
Chuj
Ja kdyz kytka uz dozrava tak to stonku zatlucu rezavy hrebiky a ona si nataha do svych zilek zelezo z toho rezu,sisky pak chytnou takou peknou barvu a kytka jak se barni tak nabere na sile a produkuje vic pryskirice a nebo jednoduse udelam ve stonku ziletkou par zarezu.
KOSMEJ
Biologicky honjivo chapu, jako ty rybicky. Ale pestovani v rezervoaru na hajzl a v akvarku a pestovani za tmy ztrata mojeho casu - listovanim timhle
gabba
Jo tak to ja sem taky zacal experimentovat ..
Melsem doma nejaky seminka od kamose ktery sem mu vymenil za nejaky coudy a tak to zacalo ..

Zacal sem tim ze sem do dvoulitrove flasky nacpal vsechny mozny prasky a kapky proti vsemu co bylo doma v kuchyni.

Zasadil sem seminko (bez vykliceni mimo kvetinac) primo do hliny a zacal zalejvat tadytema srackama ..

Ostatni kytku uz meli skoro 15 cm a tady ta porad nic .. Tak to trochu odhrabu a koukam kytka se v kvetinaci toci dokola (okolo stolala la :: nejsem vypalenej) okolo kvetinace v hline a ma uz 3 patro. Byla obtocena nejmene 2 kolem dokola. Tak sem vzal spejli a vrsek kytky privazal ke vrsku spejle. Lisky byli tak hubeny ze sem nevedel jestli tam nejaky vubec sou ..

Po tydnu se objevili listky ale ne s ozubenymi kraji ale rovnymi kraji a byli to treba ctyrlistky na jedny strane a dvoulistky nas druhe ..

Dlouho pauza poc si z toho uz nepamatuje je to davno tak v 1998, akorat vim ze se vubec nerozvetvovala a na hore zacli rasit blizny (jenom blizny zadne listky okolo jaku u normal kviti sice jako sem tam ale ne vsude)

Kdyz sem ji zalejval 9 tyden (nebo nejak tak priblizne odhaduju) tak mela takovych 70 cm do vysky (taky odhaduju) ale zadny vetve jen duznatej stonek s mikro listeckama a bliznama na stonku na hore.

Po te co jsme z tohoto experimentu sklidili kytku (cos si ted nedovedu odpustit kdyz sem mel v lese nasazenyho samce jako schvalne abych si oplodnil urcite palice jako materske) tak sme ji nechali schnout (coz je samozrejme vubec nevim proc to pisu)

Po vyhuleni jednoho jointa ve trech lidech se nam dostali stavi kterim se mozna tak vyrovna durmam skrizenej s WW (ja vim neexistuje ale bylo by to good). Halucinace (byli sme to palit ve skusebne, a vymysleli sme za 4 hodiny 48 pisnice nejaky mame jeste doma na papire a nejaky papiry na pamatku jak se nam perfekne psalo treba po zadu .. to si zkuste zhulte se vemte si tuzku a papir a napiste svoje jmeno z prava do leva ale aby bylo z leva do prava citelne :-) ) byli tak skutecne ze sme sliseli hrat hudbu a spivat neviditelne lidi (zajimavi ze vsichni tri to sami ja teda jo mozna ze si oni vymejsleli mozny je vse) ktery hrajou na nastroje .. a jak sme je poslouchalki tak se nam to zacalo libyt az sme to zacali nahravat na diktafon a spivali sme co spivali oni (ti lide) (v tom mikrofonu bylo mozna tak 10 do minuty sliset "jau, kretene slaps mi na nohu" (to mam jeste tu kazetu v supliku) ale my sme si mysleli ze fakt spivame .. bohuzel ze asme v ty chvili byli tak zhuleny ze ze 48 pisnicek slo poradne precist 5 ..

Kdyz sem skousel dalsi tri rooky namichat to sami tak se mi to nepovedlo ..
Tajné
gabba: proboha, vždyť tys vypěstoval kytkomutanta! :frog:
gunman
jeden z Murphyho zákonov hovorí: Žiadny pokus nie je úplný nezdar, ešte vždy môže poslúžiť ako zlý príklad... :D
Locki23
gabba: Tvuj prispevek jen ukazuje, ze nejde o zadnej kloudnej experiment, ale o debilitu...sorry a nic ve zlym, ale takovyhle kraviny jsou moc i na me. Muze Te omluvit jen nezkusenost, nebo temer detskej vek. Nestacim koukat, co za kraviny je tady ke cteni. Kazdej, kdo jen ze stredoskolsky biologie neco vi o rostlinach a zakladnich lecich, tomu je jasny, ze se to spolu miji. Rvat do pudy klepky je opravdu kravina, kterou jsem tady jeste nevidel.
sklerotik
Mam navrh co takhle popohnat holandské šlechtitele k tomu aby geneticky upravily vzhled kytek na zákonem přijatelnou podobu?
k.o.h.o.u.t.
No asi to pár lidí zná ale jednou mě napadlo - před 3 rokama - bylo mě 16, jak vzníkaj kytky který chutnaj po žrádle(pomeranč,citron atd.) a tak - máti zrovna zavařovala spoustu ovoce a furt to cpala do buchet, pudynků atd a jelikož ten nálev od nás nikdo nepije tak sem tím začal zalejvat kytky na balkoně -
jedná byla fakt vostrá merunka a druhý bylo něco mezi třešněma a jahodama (můžou bejt nálevy i z plechovek) a tenhle rok mám jenom merunku ale good :bandit:

POTŘEBY : 15 (možná i víc) litrů šťávy z kompotu a jinech nakládanejch věcí + můžete i vyvařit nějaký ovoce nebo co chcete ve vodě (dýl) a zalejvat to tím - páč 15 a víc lirů je mrtě kompotů a kdo to má furt žrát,
kromě vodou to zalejvat tím - dost nahusto, nepoužívám moc hnojiva(jenom přírodní) takže nevím jaká je kombinace hnojiv a šťávy ale doporučuji všem kteří se rádi zaplaví na zhulení s good chutí. :mutant:

dost známech to taky dělaj - příští rok chci udělat okůrkovou příchuťˇ;)
Sinuhet
Kytky co chutnaj po zradle se pokud vim delaji tak ze napriklad k uskladnenemu huleni pridas kousek suseneho jablka, ktere to huleni provoni. Totez treba citronova, pomerancova kura, apod.
Zalivat stavou z kompotu bych mel strach. Bude to asi docela kysely roztok.
BRAINDEAD
jedna australska firma dela pripravky na flushing ktery sou dochuceny-takovy vychytanejsi provedeni kompotu:) delaj ovocny prichute-ja osobne sem s tim spokojenej jak to chutna i bez takovejhle picovinek ale klido bych to na par kusech zkusil -teda ten australskej model-kompot bych tam taky nelil:)-jak rikas chtel bych videt co to dela s ph:)
(ten komputek)
nery
jako kdekdo se tu naváží do akvárek a pritom ví hovno jesi to jde.
Já sem pěstoval docela mrtě druhů terestrickejch kytek buď přímo v akvarku,nebo poté vymakanějc ve specialni nadobě,kterou protékala voda z akvárka.A že to funguje na 1000000000% na to vemte jed! Měl jsem v 100litrovym akvu 40cm dlouhyho sumce (ten nadělá sakra bordelu) a prakticky sem nemusil nikdy menit vodu,protože kytiny vysávaly absolutně všechny pro ryby nebezpečný látky.obyč echynodory vyrostly místo 40cm do vejšky 150 a víc cm - prostě bomba,jen to chce dost světla a ryby co nadělaj hodně velkej sajrajt.

ale musim dodat,že jinak sem se pri ctení tohohle threadu hoooooooodne zasmál
growmann
vseci ste kokoti
growmann
zdar jaky chujoviny..kdyz neumis pestovat tak se na to vyser""
Hlava
citace:
Původní příspěvek od growmann
vseci ste kokoti



citace:
Původní příspěvek od growmann
zdar jaky chujoviny..kdyz neumis pestovat tak se na to vyser""


Ješte něco ?? Trestnejch bodů mam dost .
pluto662
hmm precital som to cele.. a dozvedel som sa akurat to s tym vinom.. nic plnohodnotnejsie sa na 5 stranach nenajde ?// ( ok este by som mozno skusil tu zalivku z kompotov to sa mi docela pacilo :D )
fellina
”Sakra chlapi nelejte to pivo z oken. Podivejte se jak ted vypadam.„
Panove jsem v coudu a dlouho sem premyslel jaky i-y tam jen mno snad sem tipnul spravne. Mno tak lidickove spousta clenu, tohoto nezamenitelneho fora, pojalo tento T dost vtipne tak proc se mezi sebou urazet. U neceho sem se zamyslel a u neceho pousmal, proc agresvni nadavky? At se na to koukam jak se na to koukam jde nam vsem o to same. Reknu vam ze kdybych na to mel vydrz udelal bych svicku a mezi pulky si nasypal kokos, hnojil bych to colou a substrat provzdusnoval prdama po poradnym fazolovym narezu. Kurva to by byl model! Chlapci takze odpovedi konstruktivni a kritika rozumna. Jinak vas vsechny desne zeru. Mno a to je asi vse co sem chtel rict.......
Te noha vsem!
Fellina
šeeef
Tak mě napadá..někde sem četl o tom že se hodně experimentuje se zálivkou těsně před koncem květu (viz tenhle thread)..snad jestli někdo máte nějaké zkušenosti :D...ještě mě zajímá co je pravdy na tom s těma hřebíkama v kytce (Slyšel sem že to dělají v kolumbii ale :D....zní to směšně :D ).
Spronty
citace:
Původní příspěvek od Deadly
nevyzkouseli jste nekdo zalivat krvi nebo svitit svickama ???? ....


teď mě tak napadlo, co by se asi teda stalo kdyby se do vody káplo pár kapek lidské krve a zalilo se to tim :DDD mega boost ?:D
S kamarádem jsme jednou chtěli zkusit zalejt kytky proteinovým nápojem a sacharidovým nápojem, ale radši jsme to neudělali :D nebo třeba kapsli kreatinu :D takový namakaný kytky
šeeef
Spronty : to tam rovnou nalej Plant Food ...
Mr.PlchCZ
jak to čtu tak je to tu samý doktor Mengele.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma