Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
ochlazení lampy 600W sodík - Klikni zde pro originální téma
shaman
Takhle jsem řešil odtah tepla od 600Wsodík. 20cm pod lampou cca 37°C. Tichounky profivetrak za balík.
vepper
no jo, mam 400w a uchladit to v prostoru 0,4m2 se zda byt nemozne. nevim zda ma smysl zkouset pouzit sklo jako filtr mezi vybojkou a kytkama??????????????????? HELP PLEASE
blek
Pro ty co nemusej tak uplně šetřit nebo nejsou jako ja schopny složitějšího kutění doporučuju COOL TUBE.Prodavaj to na greenhome.cz growshopu za 2300,- .Funguje to skvěle i bez větráku (bez hluku)jako komín (sodík400 je 30cm od vrcholků a teplota u vrcholků je 27-30)ale pak to chce stejně dost větrat kvůli teplotě v prostoru kterej se celkem zakrátko vytopí na víc ,když tam ale dáte nějákej malej potrubní větráček na odtah tak teplota přestává být problém.
Je to trubice s křemíkovýho skla do který akorát našroubujete výbojku připojíte dráty a nasadíte aluflex roury.Rád bych připojil foto ale zatim neumim:confused:
blek
No tahle cool tube má podle udajů výrobce propouštět 93% světla ale díky tomu chlazení můžeš dát světlo vo dost blíž u 600 W až na 30cm.Jinak to křemíkový nebo křemičitý sklo by nemělo měnit spektrum. Je to rovnou se stínítkem a myslim že to fachá skvěle.
Možná moc žeru údaje výrobce :) ale voproti tomu aqaplantu to je prej vylepšený vo dost.
Sodex
Mě se taky zdá že ta "cool tube" je OK, když bude teplota pořád visoká stačí na to napojit nejakej ventilátory do kruhového potrubí a potom může bejt ta lampa klidně 10 čísel nad kyti.
litlle stoney
Jakej je asi nejidealnejsi vetrak pro 400w v 1.2m3 skrini - myslim v m3 a i kdyz vim ze je to specificky jak mate nastavene casovani na ventilaci? Zatim diky
indicky-konopi
cim chladite sesti kila a jak velkou skrin mate??
d.trucker
ja mam mistnost v panelaku. cool tubu a vykonej vetrak.. v poradi filtr uhlik......vykonny ventilator do cool tuby a pres delsi hadice a pvc do stoupacky ........400w nemuzu uchladit mam 30 u vrsku a svetlo 45 cm nad..... prosim poradte. mam hydro a klima nemam love.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma