Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
400W CFL/250w HPS First indoor Blueberry, Mazar, Orange Bud - DP - Klikni zde pro originální téma
Timmy
Zdravim vsechny growery! ;-)

Sice pozde, ale preci jsem se rozhodl zverejnit svuj prvni indoor. V soucastne dobe jedu sesty tyden kvetu, takze i pres retrospektivni fota grow stale bezi a budu o nem v dalsich dnech a tydenech doplnovat informace..

Tak pojdme na to :-)

Pestirna
v/s/h/ - 152/75/58
osvetleni: 250w + 150w CFL linearne vedle sebe na rust a 250 HPS Gib na kvet. Dale po obvodu ve vysce 60cm trubice aqua-glo
Vzduchotechnika
privod vzduchu: aktivni - vetsi vetrak od compu napojeny pres flexu na koncovy filtr 160m3/hod Home
odtah: aktivni - RK 125A,250m3/hod vyveden sonoflexem na druhy koncovy filtr 160m3/hod Home. Na kvet pripojen pres jeste flexou na cooltube L1
vetrak v pestirne: nejaka stolni verze, co jsem doma nasel.
Zvlhcovacka: externi; Konfor SPS 818-a; veden plastovou trubici do pestirny ve dvou moznych polohach dle vegetacniho cyklu rostlin
Hnojiva:
AH dutch fromula (grow + bloom + micro)
dale od AH enzymes+, Growth/bloom eccellerator, ph- na kvet i rust
Plagron Alga bloom, phytamin, green sensation
biobizz Topmax
CO2 Tabs
Pestebni medium: puda; vlastni mix -
45% Plagron kokos
40% Plagron royalty mix
10% Plagron biohumus
10% perlit
Osazenstvo:
2x Blueberry
2x Mazar
1x Orange Bud

11l kvetniky, ph metr a dalsi prislusenstvi okolo
Timmy
Jeden Orange bud se bohuzel nenaklicil a jiny rizek jsem pri velke smule nesehnal. misto sesti planovanych kytek z DP colour mixu jsem jich jel jen pet..

pohled do pestirny na uplnych zacatcich
Timmy
Blueberry
Timmy
vsechny krasavice se mely jiz od pocatku k svetu jen OB (vpravo nahore) pokulhaval a jevil se oproti ostatnim slabe..;jinak nazorna ukazka zvlhcovani v praxi..:-)
Timmy
Nepamatuji si dny k fotkam. presnejsi zaznamy mam az u fotek z kvetu. Tak snad to prominete..:)


Zadni rada zleva Ob, BB,M
Predni rada BB2, M2

Obe dve BB se chovaly jinak. Jedna se ukazala jako sativa dominantni a druha naopak indika. je to krasne videt na stavbe rostliny a kvetu (pozdeji) ..
Timmy
Prave po FIMu. u mazaru se fim nezdaril a vubec na nej nereagovali a jeli si svou, palicaci:)mazar se beztak obecne velice vetvi, takze zadne katastrofa.mozna jen jejich mensi zbrzdeni. zajimave je ze sativa dominantni BB si FIMu take nevsimala a soustredila se na jeden hlavni vrchol, kdezto u druhe bb se fim povedl a ve finale ma v soucasnosti i s bocnimi vetvemi (ktere prevzali po FIMu na cas iniciativu) 8 rovnomernych "hlavnich" vrcholu! U OB se FIM vydaril bajecne! (viz fota z pozdniho kvetu..)
Timmy
o x dni (mozna i vic jak 14) pozdeji. Poradi kytek stejne. jasne videt, jak se BB vzadu taha nahoru.. Navic patrne rozmisteni zarivek..
Timmy
OB; ukazka, jak se koreny vydaji poslednim neprozkoumanym smerem - nahoru :-)

Idea: vyckat na tento moment a pridat do substratu dalsi ziviny. Vzhledem k tomu, ze se tento jev ukazal az v pozdejsi fazi rustu, slo by vymyslet, jaky idealni mix substratu primichat.. ;-)
Zdarec,

v jaké jsi teď fázi? hodíš další foto?
Timmy
Posledni fotka z rustu.
prvni rada zleva:
BB, M, M2
zadni rada zleva:
OB, BB2

Shrnuti celeho rustu:

Rustovou fazi jsem nechal celkem dlouhou, coz se mi v kvetu malem vymstilo u tahnouci se BB2. zacal jsem na zacatku listopadu a prepinal jsem tusim 6.1. Jak uz bylo receno, jeden OB nenaklicil a ten druhy popravde od zacatku vypadal, ze snad pojde. Byl slaby a za ostatnimi jasne pokulhaval. To, co z nej ovsem potom vyrostlo jasne predcilo me prvotni ocekavani zmaru..:-) Obe blueberry se chovaly kazda naprosto jinak. Jedna je spis sativa druha indica. Tzn., ze u jedne se fim povedl a rozvetvila se az do osmi rovnomernych vrcholu a po prepnuti na kvet se tahala nejmin ze vsech a struktura jejich palic jasne odkazuje na indicu, kdezto druha BB se od zacatku tahala do monstroznich vysin, pricemz FIM se u ni nezdaril a dal si jela svou..:-) brzdil jsem ji opakovanym monster-croppingem, kterym jsem beztak provadel i u ostatnich rostlin. U teto BB jsem ho vsak opakovane provadel na jejim hlavnim stonku.. Mozna i proto se pak na hlavnim stonku zrodil tak smrtici konglomerat nekolikahlavych palic.. :-)Mazari bohuzel nedokazali vubec vyuzit svuj potencial a nez se rozvetvili, nebylo jiz kam, lec vsechen prostor byl jiz zabran. To hodnotim jako moji chybu. Mel jsem jet spis od zacatku LST a trenovat je a ohybat a na kvet prepnout mnohem driv. I tak je na takovy prostor tolik kytek az az.. Mazari take nereagocali na FIM a je u nich i zbytecny, pravda. Koncentrovali tak veskerou svou silu do hlavnich palic.. Nejvetsim prekvapenim se stal jednoznacne Orange bud, ktery vypadal od zacatku jako mrzak, ale po FIMu,ktery se u nej zdaril (3 nody) zacal rust jak blazen a po prepnuti na kvet vytvoril nejvetsi palice. Musel jsem mu svazovat vetve k sobe jinak by se pod tihou zlomily! A to byl vetsinu rustu primo u interniho vetraku, takze vetve mel celkem silne..;-)

Chyby:
kytky se parkrat dotkly zarivek, coz jim popalilo listy. Jednou se mi omylem povedlo je zalit zalivkou s moc nizkym ph a to jim privodilo sok, z ktereho se asi tyden vzpamatovavaly. Za to bych si dal facku, ale uz se to nestane :-)Mel jsem na kvet prepnout driv. Bluebery2 jsem musel zastrihnout hlavni palici a pak i dve bocni kvuli hrozbe spaleni. Nebylo to ale na skodu.. Pestovat obecne vic odrud je trosku prekerka, ale ten mix me tak lakal..:-) Mazari tim jasne zanikly, i kdyz jejich potencial byl urcite velky..Priste tedy 4 kytky + trenik bez FIMu a prepnout driv..
Timmy
Asi tyden po prepnuti...
Timmy
2. tyden kvetu.. je videt jak se holky rapiden vytahly nahoru..mazari zacli dohanet..

jinak musim poznamenat, ze vsechny kytky zacaly nakvetat skoro okamzite po prepnuti..uz se kvetu asi nemohly dockat..:-)
Timmy
...dalsi foto z kvetu. Vzadu videt jak se BB2 taha za sluncem.. brzy prisel zastip.. Kytakm se jinak darilo vic nez skvele! ;-)
Timmy
minimal oa tyden az dva pozdeji.. BB2 presunuta ze stredu na kraj vlevo. Je videt, jak se OB vlevo vzadu rozjizdi. jinak aqua-glo trubice jsem nechal zaspnute ze zvedavosti jak moc to pomuze spodnim opatrum dostat se nahoru. Spodni patra (zvlast u mazaru) jsem tedy pozdeji radne prostrihal, aby katky investovaly energii to hornich palic a neztracely cas dole..Malou hrstku u trubic jsem jich vsak nechal, abych videl efekt..
Timmy
Orange Bud v pocatcich...
Timmy
konglomerat tri hlavnich palic BB2...a take v pocatcich :-)
Timmy
Mazar asi 3 - 4. tyden kvetu..
Timmy
Orange Bud asi 3 - 4. tyden kvetu..
Timmy
Foto za tmy 4. - 5. tyden...
Timmy
Foto za svetla 4.- 5. tyden...
Timmy
Trojhlava bocni palice BB2 v pozadi s OB..:-)
Timmy
Jedna z halvnich palic OB 5. tyden 12/12
Timmy
A jdeme do finale..zde konci retrospektiva a zacina aktualni stav..

Nyni jsem tedy na zacatku 6. tydne 12/12 a pomalu se zacinam pripravovat na flushing..
Timmy
37.den 12/12 za tmy
Timmy
37. den 12/12 Blueberry 1 (vpravo osypany mazar a vlevo v pozadi Orange bud)
Timmy
Lady BLueberry 1. (37-12/12)
Timmy
Sir Orange Bud :-) (39-12/12)

...velikost palic OB 25 cm...
Timmy
Lord Mazar :-) (39-12/12)
Timmy
Konglomerat nekoikahlavych tri (ctyr) palic, ktere jsou jiz vzajemne prorostle a tvori opravdu nevidanou kouli legrace... (40-12/12)
Mr.Eko
máš to vážne moc pekné :) jednoznačne odo mňa K+ :).. budem to ďalej sledovať :D hoď sem potom nejaký ten smokereport :D
Je to nádhera, jsem zvědavý kolik toho bude. Hoď jsem prosím tešně před kosou palice každé z odrůd, aby se to dalo srovnat. Je to krása.
Shamrock
Zdar,vyzera to zaujimavo. Sam som isiel od Dp 3 druhy,6kus v jednom boxe-ww,maz,bb. S bb som mal tiez problemy, vyklicilo mi iba jedno semeno a to druhe bolo nejake sativoidne tak ostatne prerastlo, a ostatnych 5 som musel podkladat aby boli v jedne rovine..proste strasna piplacka. Na konci kvetu sa zablokoval prijem zivin a vysledok bol velmi slaby, Bb by som uz nesiel.
Podla mna by bola dobra kombinacia Ww,Ob,Maz. Vstetky 3 som isiel a maju podobny rast.
Pozri si moj thread..co mi vlastne pripomina ze som ho nedopisal :/
Timmy
Jasne diky ;-) problem vyresen :-)
Timmy
Par novych fotecek z patecniho rana..:-) (42-12/12)

1. dobre rano

2.opet ona silena bocni palice BB2, ktera jiz ma nespocet svych vlastnich vrcholu a navic se barvi trosku do bela (albin) [o tom povim vic pozdeji..]

3. Lahodne duo OB. Doufam, ze mi je nesejme letadlo...:-)
Timmy
Pardon nehodily se mi sem fotky, ale uz jsem to napravil..

V patek jsem naposled hnojil a dnes rozjel flushing. Zkousim valstni ideu v praxi - zalevat budu pouze odstatou vodou s pridanim CO2 tablet..ty snizujou ph (mame tu dost tvrdou vodu) a navic to neni zadna chenie do kytek, ale jen kyslik navic.. Tudiz je v idealnim pripade radne proplachnu a vycistim od usazenin a zaroven jim jeste pomohu s transportem zivin do palic..

Co myslite je to funkcni plan?:-)
Já přidávám tablety v růstu, takhle ve flushi o tom nic nevím, určitě jim to neublíží, o přínosech se dá spekulovat (pokud větráš, tak ve vzduchu samozřejmě CO2 je)..:)

Ten kyslík navíc a celkovou očistu substrátu by lépe obstaral peroxid, ne, jestli to děláš kvůli tomu..?
fananek7
Nazdar máš to pěkné,ale mohl bys prosím toho albína a některé druhy,hlavně OB vyfotit bleskem,nebo na normálním denním světle,protože ty barvy s výbojky jsou hrůza.
Jinak-K+.
Timmy
Tak zas maly update..
foceno dnes (46-12/12)

1. za svetla. Zleva BB2, vpravo dve paldy OB

2. Onen slibovany albini na vrcholcich bocni palice BB2. Neslo mi to moc dobre vyfotit takze tohle je nejlepsi vysledek. jinak ta palice to dela prubezne cely kvet..vzdy jeji nejvyssi vrcholy zbelaji a pak se po narustu dalsiho "patra" zbarvy do normalu. okvetni listky ovsem zustavaji vybilene. dle meho jde o stejny problem jako u hlavy http://grower.cz/home/potw.php?a...w&photoid=27385 - mel sem tuhle palici taky dost u zarivky ale delala to jedina tahle a navic v beleni pokracuje smele dal i kdyz je od zarivky asi asi 20 cm...takze nevim :-)

3. ta sama bocni BB2 z profilu

4. 2 z 5ti hlavnich palic OB

5. foto v noci poradi viz obr.1
Timmy
6. Mazar

7. detail pryskyrice

8. jeste jednou :-)
myguláš
Ahoj,trochu ohni palindu jak máš na fotce5 nad ct.jednou jsem nechal vyjed jednu taky nad stínidlo a začala hermyt ale šlo teda o feminy.Pěstu Zdarr.držím palce
Timmy
neboj sou pod stinidlem to byla jen aranz pro foceni;)
fananek7
Paráda dík!
Právě kvůli tomu thému od Hlavy ohledně bělení mně to zajímalo.
Píše se tam,že to může být způsobeno přesvícením a ty píšeš,že to bylo moc u zářivek,takže některý druh a nebo pheno to ze světla,asi jen umnělého může udělat.
Jinak i ty OB jsou parádní ;)
Ať se daaří!
Timmy
to fananek7

no hele mne se to taky nejvic jevi jako nachylnost tohohle phena.. hlavni palice (na hlavnim kmeni) to delala zprvu pred zastipem taky, ale ted uz je cely vrchol nejbliz zarivce ze vsech a nic se nebeli..kdezto tato bocni palice, na ktere se to deje, je naopak od zarivky uz nakou dobu ve vetsi vzdalenosti a smele bela dal..

ovsem nikdy se mi to nerozlezlo jak u hlavy jen vzdy vrchol(y) hlavnich kalichu..

rozmisteni hlavniho kmene (uplne vlevo) a bocni palice (sikma do prava v popredi) je dobre videt zde na foto z drivejska.. http://grower.cz/home/potw.php?a...&photoid=462128

btw vse spis ukazuje na predispozice phena spis nez druhu..druha blueberry to vubec nedela a je celkove uplne jina viz vyse..

Jinak dik za podporu a zdar a silu!;)
Timmy
Tak zas maly up date..tyden na flushingu (51-12/12)

1.Bluberenstvo

2. BB1 blize

3. OB (uz tezce neunasi svou vahu, musim ho vazat jak se da jinak se snad pod vahou palic zlomi.. :-) )

4. Mazar..

5. jedna z bocnich zalezitosti BB2
Timmy
Mno a na zaver dnesniho updateu jeste mala tresnicka na dortu...

6. lehce kontroverzni vrchol BB2 .. jde to sotva obejmout dvema rukama.. nevejde se to na obvod do 2l flasky od coly...
Timmy
Opet maly up.. (56-12/12)

kvet se trosku prodluzuje myslel sem, ze uz touhle dobou prijde kosa holky si vsak chteji dat na sac a jeste taden to vypada urcite...

1. bocnice BB2

2. vrchol Mazara1 zblizka..

3. triumvirat BB1

4. OBs

5. Mazar 2
Timmy
Bodrý kačer

1. Žluté pheno Mazarovo

2. a 3. Zásněhy v Horním Dolním Mazaří

4. povážlivé žluto v Mazarenství
Timmy
Tak dnes jsou holky potme. dam jim tak tri dny spanku a jde se na kosu..hodim sem pak fotky pro porovnani modelu a jednotlivych palic a udelam shrnuti celho growu.. zdar a silu
Timmy
zdar vsem. takze nsk byla kosa!!:-) kytky byly posledni dva dny potme aby se pripravili na dalsi spanek vzhuru nohama..:) tady je parfotek tesne pred kosou a po trimu:)

1. Mazar2

2. + 3. zlutoch mazar 1

4. Mazar 2 blize

5. Mazar 1
Timmy
1. Blueberry 1 pred trimem

2. + 3. BB2

4. tezkoonaznik OB (stonky tu tihu fakt nedavaly a musel bejt svazanej jak Husain pred popravaou :-) )

5. BB2
Timmy


1. + 2. + 3. + .4 vsechny holky pohromade

5. Heavy Duty OB :-)

Timmy
1. Mazar 1 - tvrdy jak sutr naprosta lahoda..

2. bratri Mazarovi

3. a uz to visi. cirkulace vzduchu a tma zajistena. ventilace jede nonstop. teplota kolem 21 stupnu a vlhkost kolem 25%. vse stabilni.takze suseni snad probehne bez chybicky ;-)

4. OB baz komentare.. :-)

5. BB2
Timmy
Souhrn celeho growu sem hodim zitra nebo do par dnu. nasledne pridam foto susiny a smokereport. pokud chcete hadejte kolik toho bude :-)
ganja-steve
tak ja si teda tipnu:) 176g
fananek7
Tak já tedy 238 ;)
biobizzman
205g k+
199g
S3RIOUS
Zdar, tipuju 165.
satanda
cus,tipuju 185....ale přeju víc :)
HŘEBÍK
tipuju 196 granců :D
ennbi
tipuju 198,7
180
Timmy
Zdar vsem. Tak je vse ususene, radne uskladnene a otestovane. Vseho vsudy toho bylo "pouze" 176 g, cimz leti K+ za odhad to ganja-steve. cekal jsem toho vic, alespon 200g, ale co se da delat..:-) Celkovym vitezem ve vsech smerech je proti puvodnim ocekavanim jednoznacne Mazar a to obe kytky. palice jsou po ususeni osypane do bela, jsou hutne, pevne, krasne voni a vypadaji a fuinguji take nejlip. jinak ke kazdemu strainu zvlast:

Orange Bud
palice jsou az 30cm dlouhe ale osypani nic extra. chut extremne jemna a trosku prekvapive silne hazeovite aroma (alespon dle mych znalosti;-) ). efekt energicky, dlouhy a jemny. jedna kytka vubec nenaklicila a ta co ano vypadala dlouho jako chudacek pozadu.pak se ovsem rozjela a stonky ty palice uz vubec nedokazaly unest.tak tak, ze se nelamaly.. celkove hodnoceni 6/10

Blueberry
Nejvetsi zklamani:-( kytyk o pocatku vypadaly velice stejne, ale kazda rostla uplne jinak. jeda (sativa) rostla strasne nahoru a druha (indica) se vic vetvila. prvni z nich mela obri palice ale jejich vyvin se jakoby v jeden okamzik zastavil.krystalu tak maji minimum a jsou celkove ridke. chut i vune je nic moc. tezky kour.efekt nic extra, zvlast ta indica. na to o jaky strain s jakou reklamou a za kolik penez a od jake banky se jedna, tak velka deprese :-/priste uz bych do ni nesel. jevi se mi jako nestabilni strain.navic o fialovem zbarveni ani stopy..mel jsem sice jen dve seminka a ne rizky, ale i tak.. celkove hodnocenio 3/10

Mazar
bohuzel nedostal ve stisnenych prostorach misto rozvinout svuj plny potencial. silne se vetvi ale rostl pomaleji nez ostatni. jasny vitez meho growu! konzistence,vzhled, chut, efekt a vynos vse na jednicku.cely je pokryt krystaly. dokonce i spodni palice byly zcela orosene.efekt je energicky a zradne dlouhy.ke konci tlumivy.chut neopakovatelne jemna. v kombuinaci s OB vyvolava az psychoaktivni stavy:) (shodny nazor 7mi testeru..). pujdu do nej jeste znova a tentokrat zkusim vyselektovat matku a rozvinout pres SCROG i SOG (v jine skrini) jeho co nejvetsi potencial.verim mu:-) celkove hodnoceni 9/10

OB i mazar me prekvapili svoji jemnosti a druhy den po vecernich testovackach nulove znamky po koureni.moc prima:-)

chyby growu jsou jasne:moc kytek na maly prostor a spatne zvolena technika pestu.ale napoprve celkove pozitivni hodnoceni.

prikladam fotky.prevazne mazari, pac na nej nejlepsi pohled..:)

1. - 5. hlavni paldy mazaru
Timmy
6. OB

7. Zleva M1 - M2- BB1 -OB - BB2

8. - 9. Mazari

10. OB


Diky vsem kteri jste to tu sledovali, fandili a pripadne i hodnotili:-) Verim, ze jsem si z chyb vzal ponauceni a priste to dopadne lepe

Zdar a silu!
ganja-steve
:winner: vyhra
vypada to solidne:)
chorcheleske
Pekny pest...
A k te Blueberry potrebuje 63-70dni,mozna proto to zklamani...
At se dari.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma