Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
Stane se to někdy? - Klikni zde pro originální téma
nemo
Teď se projevím jako úplnej debil. Fakt se omlouvám ale musím se tady zeptat. :(
Pořídil jsem si 11 řízků, prej Blueberry. Dal jsem je do keramzitu a jak už jsem někde psal používám FNT (film nutrient technology). Je to v podstatě hydroponie. Jako hnojivo jsem použil Advanced Hydrophonics of Holland ve správným poměru. Měl jsem je tak 4 týdny pod dvěma lampama (2x 250W), z nichž jedna byla na růst a druhá Son T plus 250W na květ (nemám dvě na růst) 18/12 hodin. Po 4 týdnech jsem vyměnil jsem tu první lampu za taky Son T plus 250W, přepnul na 12/12 a změnil poměry v hnojivu Advanced Hydrophonics of Holland, tak jak uvádí výrobce. Kytky jsem vůbec nijak netvaroval, jen zaštípnul vršky u těch, co přerůstaly (viz v galerii jak dělám klony - blbec!). Pár dní po přepnutí na 12/12 se mi na několika kytkách objevily jak samičí, tak samčí květy. Zatím je mám na 4 kytkách z 10 (jedna mi chcípla)

Kde se stala chyba? :confused:
nemo
Taky mi bylo řečeno, že to může být z feminizovaných semen. Nevím jak to mám s Ph ale teplota a ostatní se mi nemění.
Vyřešil jsem to tak, že jsem ty hermafrodity vyhodil. Aspoň mají ti zbylí dost místa. Nemá smysl se tím otravovat. Jednou jsem to zkoušel obírat u outdoorů na balkoně a nebylo to k ničemu.
Jen mě to hrubě zklamalo. Nikdy nenajdeš všechny květy a stojí to moc času. Teď už je to 5 kytek a vypadá to že i 6. půjde pryč. Nebudu riskovat. No zbyly mi jen 4. Budou mít zase dost místa a světla. Stejně pro svoje hulení potřebuju tak málo, že mi to neva. Baví mě spíš to pěstování. Snad jen ty náklady na elektřinu a na ty "klony".
Díky za rady. :)
nobody4
2 nemo> system bude patrne NFT nutrient floating technology {technologie tekouciho zivneho roztoku} a ne nejakej novej filmovej objev. To jen pro upresneni.

Jo nejpravdepodobnejsi duvod hermousu je spatna genetika, zbyle vlivy pouze napomahaji se jim projevit.
nemo
Asi máš pravdu, já jsem si to asi tenkrát špatně přečetl a myslel jsem si, že to slovo film znamená tenkou vrstvu tekoucích živin. Jako že to je jen takový vodní film na podložce.
Díky nobody4 :)
Už mi zbyly jen 4 z 11. To je fakt otrava.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma