Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění > Autoflowering Odrůdy

 
SUPER Auto - zkušenosti? plány? názory? - Klikni zde pro originální téma
reblok
SUPER Auto. Většinou breder STITCH. Flash seeds a short stuff seeds. A přidávají se další.
Kromě jednoho příspěvku o pěstu Super Cali Haze (a to kvalitou obsahu látek které v konopí hledáme ne příliš povedeného) jsem tady nic nenašel.
Co je to? Slepá ulička? Nebo naopak nový směr pro out? Pro fajnšmekry toužící po sativách vypěstovaných venku bez obav že to dokvete? A s velikostí která jde lépe utajit?
Určitě chci letos něco venku zkusit...
Apropo myslím si že směr "autoflowering" ještě neukázal všechno. Je v tom budoucnost. Obvzlášť pro ty, kteří si chtějí vypěstovat pár gramů pro sebe a ještě lehce otestovat co mu bude nejlépe sedět.
Pokud bych měl místo na 600W sodíkové světlo - asi bych o tom neuvažoval. Ale ven a pro mikro pěst - hned.
igor132
Nazdar,minuli rok som objednal annapurmu,number 1 a nyrvanu sky od flash seeds,s kazdeho som mal dva zrna.Anna.nevysla ani jedna,number 1 jedna a nyr.2.Nyr.ma tusim 90-110dni zber od zrna,jedna bola hotova za100a druha za 130dni,number1 bola hotova za 90dni.Pestovane v kvetinacoch nyr.mali asi tak 25l a num.1 40l.Nyr.ta co bola dlhsie mala sem tam aj zopar samcich kvetov ale nic strasne druha v poho.Vynos bol asi 120g u nir.a150g u num.1.Kvalitativne dost podobne avsak num.1lepsie.Toho roku idem chaze a num.1 s superautofloweringu.
reblok
Ahoj a dík za reakci. Mám v plánu objednat Super cali haze, Nirvana Ski a Chaze. Ale podle toho co jsi psal - i o Number 1. V čem byl problém? Špatná klíčivost? Chci totiž koupit pouze po jednom semínku.
A kromě výnosu - spokojenost? Jak Ti to chutnalo?
igor132
Cau,takze neviem co je zac ta sup.c.haze ale podla toho co ju tu jeden clen isiel tak by som to neriskoval(mozno len zly fenotyp neviem)kazdopadne je to Short Stuff seedbanka takze neviem ake maju skusenosti s superautofloweringom.Co sa tyka klicivosti tak ta bola dost mizerna z 6-3.Mne osobne viac chuti no.1a je troch silnejsi ako nyr.sky,ale je to o osobnych preferenciach ja mam radsej kyti skor do indici.Sorry za mensiu reklamu ale ja som obj.od quakemind.pl.Flash seeds maju 3ks balenia ale v kazdom boli4,maju tam fajn ceny a tak isto predavaju po kuse nehovoriac o vybere autoflowerov:)
reblok
Zdar. Dík za odkaz. Určitě se mrknu.
Taky jsem to četl. Snad to byla smůla. Zase na druhou stranu - ve všech super autech má prsty bredder Stitch. Jak u Flash tak u Short Stuff. A Super cali haze se pořád prodává a ne zrovna za levno. Mají ještě jedno super auto Super Stinky. Stejná cena. A Stinky je vyšlechtěná ze Super cali haze. Bohužel jsem zatím nenašel netovej seriozní krám, kde by se daly semínka Short Stuff koupit po jednom.
A s těmi preferencemi jsme na tom obráceně.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma