Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Přípravka pro nováčky

 
Rada s ventilaciou- zaciatocnik - Klikni zde pro originální téma
anonym9711
Ahoj, mozete mi poradit ventialtor do maleho priestoru (360l, cca 85*85*55 š-v-h, svetlo do 250W). Bojim sa hluku- panelak. Moj tip je VENTS VK 100 http://www.firn.sk/index.php?cPath=125_137_166. S regulatorom RS 1 300 + filter. do 240m3 . Vyfuk mam rovno v stene, ale pripadne by som urobil obluk navyse zo sonoflexu aby to nefunelo rovno von a susedia nepoculi z okna napr. Je to OK? (Alebo mam rovno pocitat s tahanim rockwoolu zo stavebnin na odhlucnenie?) Musi to byt uplne nenapadne. Dik za akekolvek rady, lebo som tento typ ventilacie nikdy nevidel v prevadzke.
Jpt
Zdarec. Tvuj plan s regulatorem k ufu je super. Pocitej ale s tim ze i na nejnizsi otacky bude trosku slyset. Pokud koupis odhlucnene potrubi, pomuzes si taky trosku. Pokud chces docilit co nejnizsi hlucnosti, stejne se odhlucnenym trubkam nevyhnes a nejspis bude za vhodno obalit ufo rw ze stavebnin.

Kazdopadne si myslim ze ufo stazeny na polovic ti nikdo prez zed neuslysi a pokud ano, rozhodne si to nebude spojovat s odtahem z pestirny :-D
anonym9711
Info pre pripadne dalsie generacie: Takze som to zapojil. Regulator (odmysliac cenu) je super. Ma vzadu aj moznost upravit min otacky. Dal som tam spatnu (zpětnou :) ) klapku a vyvod cez vetracku, 1m sonoflex (bordel) ohnuty do obluka, aby nebolo svetlo. Zatial bez filtra. Je to tichsie ako napr mikrovlnka ked je skrina zavreta. Ventilator ma jedinu nevyhodu- vibruje. Mam ho zaveseny na retazi a gumach aby sa nicoho (ani potrubie) nedotykal. Myslim, ze do 200W prikonu tu skrinku uchladi pri velmi prijemnom zvukovom prejave. Paranoja, ze kazdy vie cez stenu, co tu vyrabam uz pominula :)
niob
Zdravim chtěl sem se zeptat nebo spiš poradit. Jaky by sem měl mit ventylator v boxu 150delka 150šiřka a 2 metry vyška. mam tam 600 watu ? Nechci nejaky slabši aby tam nebylo moc teplo. mam to v pokoji kde spim takže bych chtěl nejaky dost tichy,tady s tim mam fakt nulove zkušenosti. jo a ještě něco. Chci tam dat 15 kytek a nevim jestly to neni moc,nechci tam zas holčičky utlačovat:-). diky moc za rady:-)
koles
citace:
Původní příspěvek od niob
Jaky by sem měl mit ventylator v boxu 150delka 150šiřka a 2 metry vyška. mam tam 600 watu ?


Při týhle watáži ho uslyšíš vždycky. Dá se obalit nějakým izolačním materiálem a ještě vložit do nějaký krabice, ale myslim, že to bude stejně hučet na vývodu...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma