Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Elektronika a Technika

 
oko vidi ze sodik min sviti? - Klikni zde pro originální téma
Tak jsem koukal par hodin do sodikove vybojky :-D, Plantastar Osram mix kvet/rust 600HPS a tak me napadlo ze to sviti min nez by melo.
Je to jeji treti kolo rust i kvet, nekdo tady psal ze je po pul roku kaput.
Nebo me napadlo ze si predradnik bere min proudu ze site je tam stara ele. a vsechno jede na jistici 600voltu. Kdyz jsem vypnul vzduchotechniku a ostatni veci, tak mi prislo ze zacala sviti o neco lepe.
Je mozne ze je to rozvodem elektriny a jisticem v byte?
nevim to asi ne protoze to by sis nezapl ani troubu mikrovlnku nedo treba ryclovarku ci topeni.... jistic kdyby byl slabej tak by vypadaval. a voltu ti tam de 230 to se nemeni. ty resis waty (w a ne v) ale jestli mas slabej rozvod a nezapnes si ani treba pracku tak to tim byt muze.
MDe_
Kdyby to bralo víc než je pojistka tak by vypadavala .. watty to bere stejně .. ale tež je pravda podle toho kolik na jedné pojistce máš napojených obvodů ... (pokud je to starší barák, tak si určitě někdy vydět jak nahodiš pojistku že se ti oslabí světlo) vše je možné
odpoved salamounska, ja prave nezapnu krom veci ohledne growu uz nic, max tak radio, jede to na jednom zasuvkovym obvodu v pokoji a kdyz pripojim rychlovarnou konvici, tak ten jistic uz vyleti. Cili rychlovarku pouzivam na chodbe.
Slabej rozvod tam je o tom zadna, musel jsem odpojit i bojler, protoze ma prikon 2Kw, ale ten je na samostanym obvode a spolu s growem to vyhazovalo pojistky. Mam zasuvky jeste na chodbe, tak me napadlo aspon lampu pripojit pres prodluzku s jineho obvodu.

Me ale prijde divny, ze by to svitilo min, to by to ten jistic vykoplo hned ne? jak pises.

Cili je teda teroticky mozny ze si ten predradnik vezme min watu ze site, aniz by to vyhodilo jistic a pak vybojka svitila mene?

diky za odpoved, zkusim lampu pripojit z chodby z obvodu, na kterem jede bojler.
MDe_
Tak na to ale pozor .. to vypadá že tam je na jeden jisčit docela hodně at ti to nevyhoří a ještě nedej bůh ve stěně .. hlavně tam nedávej silnější pojistku prootže nemusí dráty to vydržet

ty máš bojler nonstop ? To je zbytečně ujebaných love .. já mám spínačky a na levnější tarif jen ho mám puštěný a to bohatě stačí .. protože když třeba ho mám nonstop, tak jak jen odebereš trošku teplé a přilije se tam zase studená tak sam zapne a zase hřeje a to je tak nonstop a to je palka jak prase ..

Jestly máš doma nebo kamaráda elektrikáře tak at ti udělá jednu pojistku zvlášt a natahne nový rozvod samostatně pro skřín a potupně času by chtělo dat nové rozvody všude ..
No pojistky jsou tam stare jak zakon kaze, ale svetla jedna pojistka, pokoj jedna pojistka zasuvky, chodba zasuky pojistka, bojler a vyvedena zasuvka , ted nove, pojistka... tam to bude asi nejlepsi to zapojit.
Na te jedne pojistce v pokoji vysi jen 750W, lampa a vzduchotechnika

Bojler jsem jel nonstop na economy stupen, mam v byte nocni proud, vzdy tam v noci zacne cervene neco sviti u pojistek asi ohledne bojleru
Ted jsem musel bojler vyradit, zapnu az na kvet, pac bojler se zapina v noci, kdyz zacne svitit to cervene svetlo a to se trefim, kdyz lampa nepojede.


Vzdy kdyz se vracim, vyhlizim hasicska auta :-D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma