Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
12x Mazar / SOIL / 250W MH, HPS - Klikni zde pro originální téma
chily
Zdar zahradnici...

Pestebni plocha:
51x90 cm, vyska 120 cm

Slunko:
250W Sunmaster Cool Deluxe /MH/
250W Gib Lighting Flower Spectre /HPS/
male hobby stinidlo s odtahem

Ventilace:
odtah - ventilátor UFO, PK 125, max 420m³/h s regulací, pritah pasivni
Ofuk – 1x ventilator s klipsnou
homemade pachac

Meraky:
teplomer - klima skrine, teplota u vrsku, vlhkost
pH metr - Salinger & Mack MPH7

Substrát:
Plagron grow mix v 3,6l kvetinacich

Hnoje a hnusy:
Hesi Root complex
Hesi Power Zyme
Hesi Super Vit
Plagron Alga Grow
Plagron Cropmax
Hesi Bloom complex
Atami Bloombastic
AH Final Solution

Klacky:
12x Mazar /Dutch Passion/

Dneska je pred nema 1. den rustu... 12 kytek je na ten prostor celkem dost, takze uvidime co budou delat, moc zastrihu asi nebude treba. Jinak po zasazeni zalito 50ml/kvetinac enzym+root, pH 6,1...
chily
Cau, tak holky jsou v 8. dnu rustu, celkem dlouho jim trvalo, nez se chytly... Kvuli hodne nizke vlhkosti (15-25%) a vysokym teplotam (28-33°), MH celkem topi a zda se mi, ze odtah uz taky neni co byval. Asi jsem mu daval celkem zabrat - filtr na konci ventilace a velky podtlak ve skrini (mel jsem malo otvoru na pasivni pritah), po tomhle kole musim rozebrat ventilaci a asi koupim i novy filtr, homemade pujde pryc... Taky je mozne, ze v pachaci je hodne prachu a ma snizeny prutok vzduchu, protoze ventilace neni nijak odfiltrovana proti prachu...

No jinak vypadaji celkem k svetu, dostavaji zalivku s pH 6,0 (HESI - super vit, root, enzymy) - 150ml na kvetinac (ze zacatku samozrejme min, 50-100ml/kvetinac co den, dva, podle toho jak to schlo). No dneska, jak zhasne po tydnu zase postrik cropmaxem. Pocitam ze tak do 5ti dnu zacnu prihnojovat rustovym hnojem.

Ten maly mrzacek pujde asi pryc a nahradi ho jedna z tech kytek v malem kvetinacu, az trosku prokoreni. Vypada to, ze koreny nezvladly predhnojeny substrat, na vetsine kytek se ukazaly spalene listy, po ostrihani tech popalenych casti se uz nic dalsiho neukazalo... Pohoda.
keneth48
mazar mam rad:-) rad si pozrem tento pest do konca. pozeram ze mas bednu vysoku len 120cm tak davaj pozor aby si to nepresvihol na raste pretoze mne sa po prepati este dobre vysvihli do vysky. ale za to sa mi odvdacili krasnymi salamami:-) tak dufam ze to ustrazis a budes sa poriadne o ne starat.
chily
citace:
Původní příspěvek od keneth48
mazar mam rad:-) rad si pozrem tento pest do konca. pozeram ze mas bednu vysoku len 120cm tak davaj pozor aby si to nepresvihol na raste pretoze mne sa po prepati este dobre vysvihli do vysky. ale za to sa mi odvdacili krasnymi salamami:-) tak dufam ze to ustrazis a budes sa poriadne o ne starat.


Uz jsem tuhle kytku kuril, no uz se na to tesiiim:). Tohle pheno se pry moc nevytahuje, takze to prepnu kolem 25ti cm a ve finale by to mohlo mit do 50ti cm. Pry hodne kosati, takze to asi nebudu ani zastrihavat pri takovem poctu kytek na ten muj prostor. Maximalne poohybat nejake vetve at jsou vrchy v jedne rovine no a spodky pak oholit.
keneth48
no tak drzim palce aby sa ti to nevytiahlo. lebo ak pozres moj prvy pest 2x MAZAR 250W tak tam uvidis co mi to spravilo po prepnuti. ale zasa ten vynos z 2 kvetin:-) jj kosati sa oproti ostatnym ohodne viac to som si vsimol ak som porovnaval z inymi.
chily
Trosku poradku do toho pestovani! :)
sunking
velmi krasne se chytli :) mazar patrí medzi mé oblíbence budu sledovat. k+
chily
citace:
Původní příspěvek od sunking
velmi krasne se chytli :) mazar patrí medzi mé oblíbence budu sledovat. k+


Jj, jedou jako z vody...

Asi to nakonec zastrihnu, at spodni vetve dozenou ty horni. Pak se to bude stejne vsechno prostrihavat...
chily
Cur, holky 16. den rustu, ctyry dny zpet zacly dostavat i grow hnoj. Vypadaji, ze jim nic nechybi, ale teploty jsou smrtici - max 39°, prumerne 34° (i kdyz vetram jak tygr).. Bud me sidi teplomer nebo stavkuje UFO nebo MH funguje jak gril..
*Nejdriv zacnu od teplomeru, bo 2h po "zapadu slunce" (pri otevrene vetracce) je ve skrini 18°, coz se mi zda divne, protoze teplotu v pokoji bych tipnul na max. 12°
*Kdyz to nebude teplomerem, asi rozeberu ventilaci a zkusim odjebat filtr, protoze na nej mam tes podezreni.. Je mozne ze je zapraskany prachem a netahne jak ma (filtr je na konci ventilace)

Vsechny az na ty dve kytky uprostred (aby dohnaly ty ostatni) jsou jednou zastrihle. Planuju to nechat do 25-30 cm na rustu a pak prepnout.
cotipotom
co na ně říkáš?spokojenost?
lepší než minule?od toho samého?
chily
citace:
Původní příspěvek od cotipotom
co na ně říkáš?spokojenost?
lepší než minule?od toho samého?


No zatim vypadaji paradne, nevim jestli budou lepsi treba na vynos (ti JH byli celkem v klidu, salamy jak svina), ale vysledek by mel byt chutnavy:) Uz jsem to kuril a vypadalo to na oko paradne. Ucinkama tes pekne kladivo. Mam to od nekoho jineho nez predtim.
chily
Zdar, planuju koupit novy filtr, vidim to tak na ECO 360m3/h - 125mm nebo ECO 240m3/h - 125mm. Spis asi tu 360tku na ten muj 400m3/h odtah (rok stary - urcite uz tolik nema).

Jeste jsem narazil na Filtr OdorSok 210 m³/h (max. 360 m³/h). Nemate s tim nekdo zkusenosti? Kolega prashiwa ve svojich prispevcich (1, 2, 3) pise, ze se da normalne prat... Ne jenom ten prachovy filtr okolo pachace, ale pry primo ta cast, ktera filtruje pachy, az pry to vlakno se zalisovanym aktivnim uhlim uschne funguje zas normalne..

Nejake zkusenosti s odorsok fitrem?
keneth48
a nie je lepsie ak je filter silnejsi ako odtah? budes mat filter na max 360 a odtah ti bude tahat 400? nechcem do toho kecat len sa pytam. ja mam 420filter a odtah 400.
chily
citace:
Původní příspěvek od keneth48
a nie je lepsie ak je filter silnejsi ako odtah? budes mat filter na max 360 a odtah ti bude tahat 400? nechcem do toho kecat len sa pytam. ja mam 420filter a odtah 400.


Ty fitry maji nejake rezervy, treba u toho 360m3/h pisou na strankach GS "Průtok vzduchu do 480m3/h (optimum 360m3/h)." I tak tech 40m3/h (co mi zbyva do prutoku odtahu) je podle me zanedbatelnych.
chily
Cau, tak slecnam se dari dobre... Na fotkach 24. den rustu, maji od 19-23 cm.. Teploty porad v norme. Na kazde kytce je 4-6 vrchu, prostor je pekne zaplneny. Snad poprve, co jsem spokojeny s rustovou fazi.
Tohle pheno se moc netahne do vysky, po jednom zastipnuti to vali hodne do sirky (skoro vsechny spodni vetve dotahly ty vrchni). Pocitam, ze jeste tyden necham na 18/6 a okolo 30ti cisel to budu prepinat. Po prepnuti se to pry skoro vubec netahne, jeste kdyz na to budu cca 10 dni po prepnuti svitit HM, rust do vysky bude pomalejsi...
chily
Caute, tak na fotkach 26. den. Kytky jsem poprehazoval a prostrihal od spoda, dost spodnich vetvi slo pryc, kytky jsou krasne vetvene (vsechny jsou jenom jednou zastiple).
Zalivka porad stejne - 300ml/kvetinac (super vit + root 5ml/1 + enzymy 2ml/l + grow 4ml/l) co dva dny s pH 6,1... Dneska taky probehl preventivni postrik proti sviluskam s B.A.C Plant Vitality Plus... Dalsi pristrihnuti planuju tak 10 dni po prepnuti...
chily
Zdravim pratele multifunkcni byliny...

Male shrnuti cyklu 18/6:
*Rust: 28 dni
*Vyska pred prepnutim: 24-29 cm
*6x zalivka: 1.-10. den rustu - [Hesi Super Vit+Hesi Root Complex+Hesi Power Zyme] s pH 6,1-6,3
*8X zalivka: 13.-28. den rustu - [Hesi Super Vit+Hesi Root Complex+Hesi Power Zyme+Plagron Alga Grow] s pH 6,1-6,3

Na fotkach 2. den od prepnuti, probehl proplach... Do kazdeho kvetinace slo 1,5l zalivky (super vit+enzymy) s pH 6,1. Ven vytekla voda s pH 5,6. Na pytlu od grow-mixu pisou, ze substrat ma pH 5,5-6,5. Divne, ze se to drzi na te spodni hranici.
cotipotom
pěkné, uvidíme
chily
Zdar, 8. den od prepnuti, podruhe prostrihane spodky. Holky uz hazi maly naznak nakvetu a uz to pomalu zacne. Vymenil jsem MH za HPS a uz prihnojuju na kvet.
Vypada to, ze se pak hecnu a zkusim do jedne pulky lit Bloombastic a do druhe pulky Green Sensation. Stejna genetika, celkem dost kytek, mohlo by to hodit nejaky vysledek/rozdil. Pokud bude rozdil videt, tak vyherce experimentu pujde proti obycejnemu PK 13/14 od Hesi.

Hoj
chily
Cus :beer:
12. den od prepnuti, holky maji 40-43 cm, prepinal jsem okolo 30ti cm, uz pomalu prestavaji rust do vysky, takze pocitam, ze konecna vyska bude nekde okolo 45 cm, mozna zbytecne moc na 250W, ale nic strasneho. Z 5ti ml hnojiv co jim liju na litr uz dostavaji 4ml kvetove a 1ml rustove slozky. Bude to tak asi do doby, nez zacnu pridavat kvetovy stimulator, pak grow slozku vysadim...
Vymenil jsem hobby s odtahem za homemade vlastovku (tes s odtahem), od pohledu to vypada, ze plocha je lip osvicena... Kdyz jsem s timhle stinidlem jel naposledy, kytky pod lampou byly po case zlute a popalene, nevim jestli to tehdy bylo stinidlem, spatnym hnojenim nebo zasolenim. Hnoje uz mam celkem pod kontrolou, tak se uvidi :cox:

Jinak pochvala pro Hesi Bloom Complex, pekne to samo upravi pH na 6,3 - parada. :winner:

Ted me tak napadlo, pocitate delku kvetu od prepnuti nebo od nakveteni? Vsiml jsem si, ze kazdy to bere jinak. Spis asi od nakveteni, co?
Čus!
Máš to pěkný, počítám dobu květu od přepnutí, když přepneš tak to tak deset dní trvá než se ukážou chlupy, blizny, ale těch 10 dní už je v tom, navíc Mazara mám a vim že za 60 dní je hotovej, alespoň to pheno co mám.
chily
Zdar! :bandit:

20. den od prepnuti, holky celkem prerostly, nastesti jsou pekne srovnane, tak to neni tak strasne, ale klidne by mohly mit i o 15 cisel min... MH vybojku jsem tam mel nechat minimalne jeste tyden, mel jsem strach, ze to poroste malo do vysky a chuja:) Dostal jsem spatne info okolo vytahovani po prepnuti (ne ze bych se chtel vymlouvat :freddy: )... Uvazuju, ze jeste prostriham spodky (mozna bych mela), uvidim, jak se mi bude chtit. Hnojim 6ml/l (1ml grow + 5ml bloom) s pH 6,4... Dneska probehla zalivka, az to proschne zrobim proplach, a pak zacnu s kvetovym stimulatorem (pul kytek GS, pul kytek Bloombastic).

Teploty noc: stalych 19°
Teploty den: 25-29° (podle toho, jestli nezapomenu otevrit vetracku)
Vyska pred prepnutim: 24-29 cm
Aktualni vyska: 50-55 cm
Zalivka: 300ml/kvetinac co 2. den
pH zalivky: 6,1-6,4
chily
Caute,
24. den od prepnuti proplach - 1,5l/kvetinac, zalivka (super vit + enzymy) s pH 6,2... Vyteklo pH 5,8.. Az to vyschne, tak dalsi zalivka uz s kvetovym stimulatorem.
chily
No, nam tu jeste mensi problem se zloutnutim, ale nevypada to, ze by zloutly kvuli diamantove folii na stinidle.. Co na to rikate? Delaji to i listy, ktere nejsou primo pod vybojkou a jsou lehce schovane pod ostatnima. Nedostatek neceho to asi taky nebude, protoze konecky listu jsou lehce spalene. Je to prehnojeni? Nemam cim merit EC, takze nevim no, ale misto 5ml/l hnojiv, co tam mam lit, liju uz 3. zalivku 6ml/l (1ml grow+5ml bloom), takze nejakych 6 dni dostavaly tech 6ml/l. pH je dobre (6,2-6,5), teploty taky (25-29°), vlhkost 25-45%, lampa +-22cm nad vrskama. Co myslite? Prehnojene?
zdar a nemel by jsi hnojit spis naopak vic bloom a min grow? prece jen uz dlouho kvetes.
chily
citace:
Původní příspěvek od novyclovek23
zdar a nemel by jsi hnojit spis naopak vic bloom a min grow? prece jen uz dlouho kvetes.


Zdar, mel jsem to tam blbe napsane:) hnojim 5ml bloom+1ml grow... Sory, uz jsem to nahore prepsal, dik za upozorneni
chily
citace:
Původní příspěvek od Mirex
Proplachuješ občas jen vodou? Můžeš mít zasolenej substrát, tak ať to kvete :)


Cau, vetsinou proplachuju co 14 dni a vic 1,5l na kvetinac.. Posledni prolach byl pred 22 dnama. Spis to asi zacnu delat tak, ze dam 3 zalivky s hnojema a 4. jenom voda+enzymy, ktera bude trosku hojnejsi (0,5l na kvetinac). S tim proplachem co 14 dni je to u me spatne, nechce se mi, oddaluju to, a pak to tak asi dopada... Stejne je divne, ze to mam zasolene, kdyz liju enzymy do kazde zalivky... Treba kamos, ktery hnoji Cannou vubec neproplachuje a na kytkach ani znamka zasoleni.
bull
Ten proplach by to chtělo pořádnej, tyhle květináče bych prolil aspoň 10l. Nemusí to být každých 14 dní, teď ale určitě. Klidně i víc..
citace:
Původní příspěvek od chily


Cau, vetsinou proplachuju co 14 dni a vic 1,5l na kvetinac.. Posledni prolach byl pred 22 dnama. Spis to asi zacnu delat tak, ze dam 3 zalivky s hnojema a 4. jenom voda+enzymy, ktera bude trosku hojnejsi (0,5l na kvetinac). S tim proplachem co 14 dni je to u me spatne, nechce se mi, oddaluju to, a pak to tak asi dopada... Stejne je divne, ze to mam zasolene, kdyz liju enzymy do kazde zalivky... Treba kamos, ktery hnoji Cannou vubec neproplachuje a na kytkach ani znamka zasoleni.

Ty hnojiš Plagronem ne? Pokud si pamatuju dobře tak Plagronem se hnojí jednou tejdně ne?
Hnojim mámy Plagronem a vždycky jednou tejdně jim dám a pak tak třikrát čtyřikrát (záleží jak to vyjde) jenom vodu a mámy jsou furt pěkně zelený.
chily
citace:
Původní příspěvek od Mirex

Ty hnojiš Plagronem ne? Pokud si pamatuju dobře tak Plagronem se hnojí jednou tejdně ne?
Hnojim mámy Plagronem a vždycky jednou tejdně jim dám a pak tak třikrát čtyřikrát (záleží jak to vyjde) jenom vodu a mámy jsou furt pěkně zelený.


No, minule kola jsem jel Plagron, ted uz mi zbyla akorat rustovka, kvetovou slozku mam od Hesi... Budu se muset s tim hnojenim trosku klidnit a zacnu to delat jak jsem psal vys: 3 zalivky s hnojivama (cca 300ml/kvetinac) a 4. zalivku jenom voda+enzymy (500ml/kvetinac)...
chily
Na fotkach 34. den od prepnuti, zalivka na 2x 2l - 300ml/kvetinac:

  • enzymy+bloom+green sensation (4ml+8ml+2ml) -> pH 6,39 bez upravy,
  • enzymy+bloom+bloombastic (4ml+8ml+2ml) -> pH 6,56 bez upravy -> 1 kapka kyseliny f. -> pH 6,41


Spalene listy jsem ostrihal a budu doufat, ze se to zloutnuti uklidni. Pristi zalivky budou stylem 2x - 3x zalivka (300ml/kvetinac) s hnojkama, 1x vydatnejsi zalivka (600ml/kvetinac) voda+enzymy. Mezi kazdym zalitim samozrejme cekacka na vyschnuti substratu...
Sisky jsou paradne osypane pryskyrici a voni to jak svina, uz se tesim na to pokourenicko:leaf:
cotipotom
ty vole, nevíš zda musí být sonoflexa přiškrcená jen za vnitřní hadice, nebo přes vnější chytit obě stahovákem, nebo obě zvláště, nějak mi profukuje vnější hadicí???
chily
Dneska 39. den od prepnuti, vypada to celkem k svetu, skoda toho zasoleni, zacal jsem kvuli tomu davat pozdeji GS a BB... Za nejakych 9 dni se zacne flushovat, dneska dostaly 400ml/kvetinac voda+enzymy, zbytek dni do tohu flushe uz dojedu jenom s hnojkama v zalivce.. Flushovat planuju od 14-18 dni. Listy porad zloutnou, tak je co par dni protrhavam. Pristi kolo pojedu 2-3x zalivka s hnojama, 1x zalivka jenom enzymy, bo to uz neni mozne :smash:
chily
Zdar
Tak v patek mi odesel odtah. Cekal jsem, ze to prijde, ale ne tak brzo:) Poslano na reklamacku. Odtahovy ventas jsem si pujcil i s 400W Lucilux + 400W Ostram Plantastar, takze od patku vecera na to pecu 400W. Teploty stouply jak svina, z peknych 26° v prumeru hned kolem 30°. Ta folie na stinidlu asi fakt nedela dobrotu, protoze po dvou dnech zacly kytky zloutnout vic a vypada to i na ukazkove presviceni (fotka c. 3 a 4)..

Hodil jsem tam zpatky hobby s odtahem. 400W lampa je cca 30cm nad vrskama, zitra se rozhodnu, jestli ju tam necham nebo tam vratim zpatky 250W ty teploty jsou o hodne vyssi v tak malem prostoru. Doufal jsem, ze to odtah ve stinitku zmakne, ale nic moc, proste maly prostor. Fotky 43. den od prepnuti, jeste dam jednu zalivku a zacnu flushovat. Tohle kolo si holky moc PK neuzily, takze na ten minitest GS vs. BB asi kaslu...
chily
Tak co? Mam tam nechat 400W na ukor teploty (30°) nebo dat zpatky 250W?
mikael
Nechal bych tam 400W kytky to přežijou vždyť venku nebo ve skleníku bývá běžně přes 35°C a daří se jim. Sleduju a fandím. Pěstu zdar!
chily
Zdar, tak u me zas klasicky zluto :injured: ... Dneska 51. den od prepnuti, jeste tyden budu lit final, pak par dni jenom voda a kosa...Je treba jim uz to trapeni ukoncit:)
chily
Zdar, 54. den od prepnuti... Jeste to vidim tak na jednu zalivku s finalem a pak uz jenom cista voda.. Trichomy porad pekne cire...
Smrdi jak cert, oprasene jsou tes pekne.. Vidim to jeste tak na devet dni, kosu planuju kolem 63. dne, uvidime, jestli si holky nereknou driv...
Počítám, že takhle vypadá přehnojení... když vidim tuhle fotku http://grower.cz/home/potw.php?a...&photoid=466026 tak už bylo vidět, že víc zeleně už to nepůjde.
chily
citace:
Původní příspěvek od Grunger
Počítám, že takhle vypadá přehnojení... když vidim tuhle fotku http://grower.cz/home/potw.php?...&photoid=466026 tak už bylo vidět, že víc zeleně už to nepůjde.


Je to pry kvuli zasolenemu substratu. Pochopil jsem to tak, ze kytka kvuli tomu zere jenom nejake ziviny a ostatni ma odstavene, proto to pak zloutne a schne.
Nejak jsem nepochopil, jak jsi to myslel s tou fotkou...
bull
Když jsem ti tu nedávno radil, ať to pořádně propláchneš, tak jsi mě asi neposlechl. Jinak by to žloutlo tak akorát do sklizně.

A Grunger ti ukazoval na tvých kytkách, jak jsi je měl přehnojené dusíkem ještě 4 týdny po přepnutí.
Ještě bych ti radil pořádně proplachovat, z toho substrátu se to jinak nedostane. Podle mě ty kyktky žerou nadbytek hnojiv ze substrátu, proto ty spálený skroucený listy..
Můžeš být rád, že ti to nijak nehýbalo s Ph, jako mě při používání AHaček.
chily
citace:
Původní příspěvek od bull
Když jsem ti tu nedávno radil, ať to pořádně propláchneš, tak jsi mě asi neposlechl. Jinak by to žloutlo tak akorát do sklizně.

A Grunger ti ukazoval na tvých kytkách, jak jsi je měl přehnojené dusíkem ještě 4 týdny po přepnutí.
Ještě bych ti radil pořádně proplachovat, z toho substrátu se to jinak nedostane. Podle mě ty kyktky žerou nadbytek hnojiv ze substrátu, proto ty spálený skroucený listy..
Můžeš být rád, že ti to nijak nehýbalo s Ph, jako mě při používání AHaček.


Proplach byl poradny, ale ne tech 10l jak jsi psal. EC sice nemerim, ale pri poslednich par proliti kvetinacu (prolival jsem to po pulitrech) bylo pH vystupu stejne jako vstupu, takze jsem toho nechal...

No k tomu dusiku, jeste asi 2 tydny po prepnuti liju hnoje s vetsim pomerem grow slozky a postupne ubiram a pridavam na kvetove.

Stejne to nechapu, znamy vubec neproplachuje a ani znamka zasoleni (hnoji cannou). Zacnu to delat tak, ze budu davat 2x zalivku s hnojema a 1x vydatnejsi zalivku jenom voda+enzymy, bo to uz neni mozne:)
Půl litru do 6.5L květníku a říkáš tomu, proplach... ? Třeba jsem něco přehlédl, ale proplach 6.5L květníku chce minimálně tak 5L vody...
bull
no pro mě je ta chemie vody alchymie, taky mi to žloutne ale vždycky to podchytim.
Máš to tu pěkně zdokumentovaný, od toho přehnojovaní dusíkem se to dostalo až sem, PH se ti měnit nemuselo díky typu hnojiva. Celkem by mě zajímalo, jakej to bude mít vliv na chuť atd, protože ten substrát je evidentně pořád přesolenej..
Podle mě, kdyby jsi to prolil ten 30. den květu - ale tak min. 15l na ten 6.5l květináč, tak by to dožloutlo jen tak lehce a nějak to "zachráníš". To je z mých skrovných zkušeností. To, co se píše o prolévání je podle mě pouze obecné a vždycky záleží na konkrétním problému. Ten 2násobek objemu bych bral v takovym případě jako naprostý minimum.
Další otázkou je, na kolik to ovlivní výnos, řekl bych že tolik ne - když se to pálí až teď na konci.
A ještě nakonec bych ti doporučoval hnojit podle schématu výrobce, přidávat hnojení nebo zvyšovat dávky je bez EC metru trochu hra na slepou bábu.
chily
citace:
Původní příspěvek od Grunger
Půl litru do 6.5L květníku a říkáš tomu, proplach... ? Třeba jsem něco přehlédl, ale proplach 6.5L květníku chce minimálně tak 5L vody...

citace:
Původní příspěvek od bull
Podle mě, kdyby jsi to prolil ten 30. den květu - ale tak min. 15l na ten 6.5l květináč, tak by to dožloutlo jen tak lehce a nějak to "zachráníš".


Caute, kvetinace mam 3,6 l. Proplachuju po pulitrech tzn. - pri proplachu v 24. dnu od prepnuti dostaly holky 1,5 l na kvetinac (3x 0,5 l)... Az substrat vyschnul (29. den od prepnuti), proplachl jsem jeste jednou 3,5 l na kvetinac (7x 0,5 l).. Takze by se dalo rict, ze jsem 3,6 l kvetinace prolil 5l vody s enzymy behem 5ti dnu.


citace:
Původní příspěvek od bull
A ještě nakonec bych ti doporučoval hnojit podle schématu výrobce, přidávat hnojení nebo zvyšovat dávky je bez EC metru trochu hra na slepou bábu.


Schematu se orientacne drzim. S tim, ze po prepnuti davam jeste grow slozku, na ktere postupne ubiram a pridavam bloom slozky. Nemam EC metr, takze se snazim drzet se davkovani, ktere pisou ve schematu.

Napr.: Kvetove i rustove hnojky se ma lit 5ml... 5. den od prepnuti liju 4 ml grow+1 ml bloom, takze tak, aby to vyslo do tech celkovych 5ti ml... Pak postupne ubiram grow a pridavam bloom. Treba ve 22. dnu od prepnuti jsem naposledy lil grow slozku, ale uz v opacnem pomeru, takze 1 ml grow+4 ml bloom.

Ale je pravda, ze to mozna moc precpavam tim dusikem, mozna by stacilo lit grow slozku jenom tak 10 dni od prepnuti a pak uplne vysadit a lit jenom bloom slozku, ve ktere vlastne taky trosku N je...

Dik za reakce chlopi!
chily
Zdar, tak v 64. dnu od prepnuti probehla kosa... V byte strasne smradu. Sisky fajne tvrde, oprasene a smradlave. Tohle kolo zas nic moc, vypada toho jako vzdycky (neco kolem 150-170), je to ale tvrdsi, takze by to uz mohlo jit pres 200. Dalsi kolo Blueberry od DP.


  • Rust: 28 dni
  • Kvet: 64 dni
  • Flush: 17 dni; 3x zalivka s finalem, 3x jenom voda
chily
Tak schlo to asi 12 dni a bylo toho 128 g. Kvantita nic moc, ale kvalita paradni..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma