Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
THC jako anestetikum - Klikni zde pro originální téma
Kylik
Zdravim vas sechny.
Rad bych vas chtel pozadat o vase zkusenosti s pouzitim (kourenim, pitim, mazanim, ...) THC v jekoliv forme proti bolesti (jak dlouhodobe tak kratkodobe).

Kourite nekdy, aby vas neco prestalo bolet?
Funguje to?
V jakych pripadech?
Tluce se THC s anestetikami v tabletach?
... ?

Me toto tema napadlo prave ted, dyz me opravdu krute rozbolely zada!
Navic sem byl nedavno na operaci dasne a ta kacena mi to rezala napul zaziva! Nepreju nikomu tu bolest, dyz vam zaziva strihaji dasen. No a za mesic tam du znova na rezani :mutant: , tak vyhledove premyslim, esi se na to nema poradne zhulit ....

Predem dik za podnetne prispevky...
viridis
Koukni na 1489
Kylik
Jasne, dik, ale o tom threadu ja vim. Jenze tam se omyla jen ta masticka (no, taky sem to tam moh nak napojit, sem blb, pozde). Tou se asi pri operaci patlat nebudu. Taky nemam tolik matrose, abych si neco takovyho navaril. Mozna sem to vzal moc zesiroka, ale hlavne sem chtel vedet, jak anesteticky facha hlavne samotny huleni. Nekde sem tu vycet, ze huleni a antibiotika spolu nemusi klapat (idyz to byly jen dohady), tak sem chtel z nekoho naky zkutecny zkusenosti s tema jinyma lekama proti bolesti.
viridis
Podivej, kdysi jsem zral Brufen docela fest, rekneme nekolik set mesicne. Co mam mast, staci mi na mesic tak 10 - 15 kousku, a to uz musi byt dost zle. Blby je, ze fakt spolyka dost surovin, zrovinka ted varim - 5-ti litrovy hrnec z poloviny plny listi a palic a bude z toho asi 400 g masti. Kdybych to mel kupovat, tak se osypu...
S antibiotikama nevim, chodim pravidelne do sauny a od ty doby - asi 10 let - si na me zadna infekce neprijde.
Kylik
Tak to musela bejt velka bolistka. Nekolik set... Ale mast pride v uvahu, az budu sama kytka. S tim, co mam, by toho nebylo ani na posledni pomazani :vampire: No jak to tak vidim, budu prukopnikem ve vyuzivani stavu totalniho vyhuleni pri krvavych stomatologickych zakrocich. Aspon jedna originalni zkusenost, s kerou se tu budu moct pochlubit. A kdo vi, treba nekomu zachranim perka :angel: Jezis, ja mam strach :eek:
z3zzz
2 kylik : no aby se ti nestalo ze naopak se do tee bolesti zazeresh ... ale jinak ked sem mel probleemky se zuby tag koureni otupovalo mou hlavu ... nerek bych ze me nic nebolelo ale snadneji sem se pred bolesti stratil ... jakozhe sem si ji neuvedomoval :) :)
Graetar
Kylik: Pokud chceš něco na dásně (potažmo zuby), tak je to vyzkoušený - pořádně se vyhulit pomáhá, i když jenom dočasně, jako překlenutí. Takže před návštěvou zubařky si zahul - hlavně na ni potom nesviť očima! :frog:
Kylik
:jumper: to se nam to pekne schazi.
Ted uz si staci jen vybrat:
1. Bud se pred tim nadopuju nakejma painkillerujicima bobujema a zrychtuju se zpetne az po akci, nebo
2. Zkusim se vodpalit uz pred zacatkem ty smrtelny procedury s vedomim toho rizika, ze se z ty pul hodinky rezani stane donekonecna se tahnouci tortura 10. stupne...

Jinak vsem dikuju, za napady, a pokud nekoho napadne este neco silenejsiho, rad to na sobe vyzkousim :vampire:
azbest
ja osobne si mysim ze trava na bolest moc nefunguje ba prave naopak.myslim ze kdyz je clovek zhulenej tak vnima vsechno mnohem silneji jako sluch chut cich atd a asi taky bolest.takze ja bych pred ani po tom nehulil.
kdyz je ti dobre a zahulis bude ti este lip,kdyz je ti zle a zahulis, bude ti hur. to si myslim ja.
tim180
no nekdi to pomaha me bolela jednou hlava dost hodne tak sem dal speka a bilo to v poho de a prastaqlo to bolet a kdis si neco udelas brutalnejsiho tak si musis dat hodne aspon me to pomohlo bil sem dost nasracki a nic me nebolelo takze nekdi to pomuze podle toho v jakim mnostvim tak se mejte cuz
Dlabi
vevejka ma pravdu ja bych ji utek i z toho kresla, byt tam vvypalenej:D
Dentisty nemam rad. a vykourenej si je nemozu ani predstavit...
Kylik
Taaak.
Vsem dekuju za vase rady a spoluucast na mem zubnim utrpeni a myslim, ze byste si za to zaslouzili vedet, jak to vlaste vsechno dopadlo.

24.3
Po varovani, ze esi zahlulim pred zakrokem, moh bych si z ty bolesti udelat utrpeni rovnajici se lamani v kole, sem tu to variantu nakonec zavrhl a zahulil sem jen pul brcka noc pred tim. Treba ze bych moh bejt trosku otupelej. Otupelost se nekonala, tak sem do sebe 2hodky pred rezanim hodil jen jeden silnej painkiller.
No rek sem si, ze teda zahulim potom a zhojim si tim svy rozrezany ego.
Dyz bylo po akci, ktera teda bolela jako zfetla svine, zjistil sem, ze i dybych hulit 100x chtel, tak to by to asi slo. Ale asi hodne tezko s hubou, kera se vam co 2minuty zaplni krvi.

Mimochodem je celkem sranda, dyz takle jedete salinou a ona se vam drzka plni tou krvi a zastavka ne a ne prijit. Zachvilku si pripadate, ze mate misto tlamy krevni banku po teroristickym utoku. Takze uz mate tvare nafoukly k prasknuti a zastavka nikde. No a pak salina konecne zastavi a vy letite ven a plivete cucky krve jak po seanci s Hannibalem Lectrem. Kazdopadne verim, ze sem pobavil vsechny spolucestujici :p:

Ten den sem jel este na 8h do prace a az na to, zem sem se nemoh poradne nazrat, to bylo v pohode.
Nasledujici den mi ovsem naskocila teplutka 37.5, tak sem se na praci vysral a sel sem k doktorce. Ze prej naka podivna reakce. Reakce nebo ne, vecer uz sem horeckou 38.3 nemoh ani chodit.
Diky Rastabohovi to dalsi dny ustupovalo, tak sem si moh konecne zacit davat:punk: Nechal sem si dokonce od babicky uvarit ganjapuding a uz bylo fajn :bandit:
No a ted v patek sem se moh konecne totalne zkouril :D

To byl muj uplynuly tyden.
Diky vsem:)
DJ.FASMOS
když si zahulim a bolí mě zuby tak přestanou..................
ale k zubaři bych určitě vypálenej nešel
jakubos
Nedávno jsem se oddal biku jmenovitě downhillu, a když se před jízdou zhulim tak si troufám víc, chtělo by se říci o 99% víc hustý věci. Takže u mě to je příkladem mozkovýho anestetika :) zdar všem (huličům)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma