Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
1 pěts v kotelně - Klikni zde pro originální téma
fandouc
Zdravím všechny zahradníky a zahrádkáře. Po trošce venkovních pěstů jsem se rozhodl si udělat trochu radosti i přes zimu. venku je hnusně a nic neroste. Jsem ale mile překvapen co se děje v mém novém boxu,který jsem umístil do kotelny.
yara
Tak jak to jde?
Pořád čekám jestli uvidím nějaký fotečky a ono nic!
Myslel jsem že načerpám nějakou inspiraci ,protože to budu mít taky v kotelně.

YARA
Zelenáczech
Čau, jak máš velikej ten box, čím holkám svítíš...?? Budeš jich tam mít těch 8?? Mohl by jsi sem hodit nějakou novou fotku?? Docela mě zajímá jak to teď vypadá.Taky teď jedu svůj první grow, ale ty to máš asi ze semen, já vzal řezy. Co budeš mít za modely?? mohl by jsi se trochu rozepsat?? dík za info Zelenáč
fandouc
Box má 1,1x0,8m
Svítím tam 4kilem na růs i květ zvlášť. Holek tam mám 8, uvažoval jsem o 12ti,ale to by bylo moc. Už teď je to tam přehuštěný. Zkusil jsem na rozjezd Vannila Kush ze semínek. Na odtah mám 200m3 přes cooltubu a přívod 2x100m3. Zvlhčuju s SPS 818. Přepínal jsem když měla nejvyšší holka cca 30cm. Rostou jako z vody.Jedu v substrátu s hnojkama od Biobizzu. Jedna je celkově taková světle zelená,nevím čím to je protože kromě té barvy je vitální jako ostatní.
Zelenáczech
Tak jak pane kolego?? už to musí být nádhera...
fandouc
Tak se mi podařilo uspořit trochu času a polepšit se s přidáním příspěvku jak u mě v kotelně. Momentálně jedu třetí kolo. První jsem lehce pokazil špatným pH-začátečnická chyba..Druhá White Berry už byla dobrá no a teď opět Vanilla pro svou výbornou chuť.Fotky jsou z třetího týdnu květu. Musím říct že kam se na 400W hrabe slunce :o)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma