Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
Citrónová šťáva - snížení pH - Klikni zde pro originální téma
rogi4
Zdar borci, môžem znížiť PH zálievky citrónovou šťavou?
dík
PH snížíš,ale asi to za nějaký čas bude nějak kvasit smrdět atd...
Kyselina vyjde na pár korun(euro)
http://www.klecka.cz/growshop/Hnoji...81__0_25_l.html
na snizeni PH se da docela dobre pouzit co2, vyrobis to prakticky cimkoliv a kytkam to jeste prospiva. Asi nejlepsi reakce je u octu a jedly sody... jen to probublavas pres vodu
rogi4
jasné, chcem kúpiť originál prípravok na PH mínus ale do G-shopu sa dostanem možno až za týždeň, zatial potrebujem nejakú náhradu.
Lori, môžeš mi to trošku lepšie opísať "probublavať cez vodu"
dík!
hele jestli to nemas do hydra a nevadi kdyz to po case krapet vyleti tak hod trosku jedly sody treba do petky, do vicka udelej diru strc tam hadicku a druhej konec do vody kde chces snizit ph, do flasky dolej trochu octu a zasroubuj to... jestli mas ph metr tak je to ok ale papirkama bych to asi moc nemeril. Kdyztak me zarazte kdybych kecal kraviny ale me to ph srazelo docela ok a na kytkach zadny skody. Je to trosku pracnejsi ja to delal hlavne kvuli tomu co2 ,

jinak na snizeni tam muzes kapnout ocet, kyselinu citronovou... a na zvyseni je myslim ta soda
dead_can_dance
Můj případ. Vodu z kohoutku mám ph 7,5. Do 1,5 litru pet flašky nakapej 12 kapek octa a máš ph 6,2. Tak to dělám já již 3 kolo a žádný problém :afro:
Wootan
Zdravím Groweři, chtěl bych se zeptat někoho kdo má s tímto zkušenosti.

Kolik potřebují citrónové šťavy [ML] abych snížil pH ze 7 na 4 v 5L destilované vody. A prosím odpovídejte jen ti co mají s tímto způsobem snižování pH zkušenosti. Díky W.
Wootan
Zdar jěště jednou, škoda že ještě nikdo neodpověděl... ale mám jěště jednu dodatečnou otázku co je lepší na snížení pH [7->4], OCET, CITRÓNOVÝ KONCETRÁT NEBO ŠTÁVA Z ŽIVÉHO CITRÓNU... případně kolik u čeho je potřeba množství v mililitrech na 5 litrů destilované vody (pH [7->4]. Díky W.
anonym9711
Kyselina citronova je organicka kyselina, je metabolizovatelna bakteriami, je to blbost. Ked pestujes v pode z obchodu, ta ma pH v pohode. Inac potrebujes anorganicku kyselinu- dusicnu alebo fosforecnu a pH meter s kalibracnymi roztokmi, inac to nema zmysel.
Wootan
anonym9711: no já nepotřebuju snížit pH půdy ale snížit pH vody na flushing, takže jestli sem pochopil šťávou z citrónu je zbyčný snižovat pH a co teda aspoň ten ocet?
NoStress
ahoj, jenom jedna rada - u destilky je zbytecny merit PH protoze je vysoce nestabilni diky tomu ze v sobe nic nema. takze to namichej s kohoutkovou a pak az srovnavej. kup si ph- v gshopu, stoji to par korun a tech par kapek do zalivky ti zaruci ze mas na par let vystarano :D
anonym9711
Tak na flushing by to slo si myslim ale ozaj sa to neda povedat len tak na pocet kvapiek. Ako pise NoStress hore alebo to preplachnut vodou zo sprchy- ucel splni. :)
deno
Kdysi, když jsem jel hydro, tak jsem citronovou šťávou v bubleru ph upravoval - no problem. Takže na flush v klidu.
Negative Creep
Citronádou se speciálně pufrují RW rohože.
spachal
Ruzne citronky nepouzivat!! Odzkouseno ;] .. Kdyz uz, tak alespon monohydrat: http://www.fichema.cz/kyselina-citr...tron&results=37

Ale jeste lepe koupit kyselinu fosforecnou, pul litru je tak na 15 let (doporucuji naredit tak 1:3 a teprve pak prikapavat, samotna 85% se spatne davkuje - jak se redi kyselina, si radeji nekde prectete, pokud nevite ;] ..)
http://www.fichema.cz/kyselina-fosf...ina&results=111


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma