Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
Jsem novacek a mam otazku ohledne bezpecnosti - Klikni zde pro originální téma
Desmond
Zdravím všechny na foru a rád bych se hned na něco zeptal něž začnu psát něco o sobě.
Jak je bezpečné prezentovat zde svou pěstírnu,myslím tím co se týká možnosti dohledání podle providera,nebo IP adresy apod.Ve spojení například s vysokým odběrem energie mám obavy z odhalení.A k tomu ještě bohužel používám veřejnou wifi kterou chytám z hospody od vedle.Sice je zabezpečená,ale heslo řeknou každemu kdo si u nich sedne na pivo :). Takže zatím dík za odpovědi.
luky19
1. pochybuji že hned na poprvé pojedeš např. 600w - takže vysokej odběr nehrozí :)
2. Nevím proč by te meli hledal přes nákou wifi . neznamená že heslo dají každému že každej vidí co děláš na internetu :)
Desmond
No jedu 400W takže s příslušenstvím jsem někde na 500W čistého odběru a k tomu jsem často doma a pořád mi jede počítač se zdrojem 450W(Vím že realný odběr asi bude menší,ale k tomu ještě nějaké to světlo,sem tam si pustíme pračku,lednice atd.).Už letos mi přišel nedoplatek,sice mi zvedli zálohy,ale s pěstírnou asi dodavatel el. proudu nepočítal :D Takže se chystám zalohu ještě zvednout.Spíš mě zarazilo při registraci že mám používat proxy atd.Takže jsem se chtěl zeptat jestli se mám nějak chránit když budu dělat svůj první pestitelský serial?Myslím softwearově.V tomhle se moc nevyznám.Složím si sám PC a nainstaluji co potřebuji,ale toť vše.V dnešní době kdy se prodávají antidetekční reflexní folie apod. bezpečnostní doplňky,tak sám nevím kde hraničí paranoia a logická snaha chránit tajemství svého v dnešní době stále nelegálního počínání(pěstování).
bezdechu
Proti možnosti odposlechu se připojuj k serveru Grower přes HTTPS http://grower.cz/forum/index.php?
Hlava
LOL , koho zajimá v dnešni době nejaky čtyřkilo , jedině toho kdo tě bude chtít udat , nikoho jiného , deset let sem davam a nic , jestli sem neco chceš dat tak to sem dej , jinak nedělej vlny a nech si to pro sebe a nezakládej zbytečny téma . Nazdar Hlava
coupac
No zas tak Zbytečný mě to nepříde, jsou tady taky jiný lidi který to to třeba zajímá. Tak bych si odpustil to zbytečně. A Hlavo neber to zase osobně :)
BloodyBeer
citace:
Původní příspěvek od coupac
No zas tak Zbytečný mě to nepříde, jsou tady taky jiný lidi který to to třeba zajímá. Tak bych si odpustil to zbytečně. A Hlavo neber to zase osobně :)


haha, nez aby byla nejaka stara tady na servru je vetsi pravdepodobnost, ze te uda nejaky tvuj kamos, kteremu jsi zrovna nemohl vyhovet ... nejlepsi co muze clovek udelat je nikomu nerikat ze pestuju a tecka.
Hlava
citace:
Původní příspěvek od coupac
No zas tak Zbytečný mě to nepříde, jsou tady taky jiný lidi který to to třeba zajímá. Tak bych si odpustil to zbytečně. A Hlavo neber to zase osobně :)


No bude to zajímat akorát dýlery aby je to uklidnilo že to tady nikdo nesleduje :p: , nebo nějakej jinej důvod ??..... to že pěstuješ neni trestny čin , tady je to o pěstování hlavně , to že to někdo usuší tak už je jeho problem , neprodávaš = nemusíš se bát že by si pro tebe přišli .

citace:
Původní příspěvek od BloodyBeer

haha, nez aby byla nejaka štára tady na servru je vetsi pravdepodobnost, ze te uda nejaky tvuj kamos, kteremu jsi zrovna nemohl vyhovet ... nejlepsi co muze clovek udelat je nikomu nerikat ze pestuju a tecka.


Jo přesně jak sem to hned napsal. Jo a vysokej odběr ?? Co to je ?? je to do 2000W , do 3000W do 4000W , do 5000W do 6000W do 7000W ??? do 15000W??? Kolik je velkej odběr , platíš pravidelně , v tom připade nejsi podezrelej ale dobrej zakazník , nic víc , IP se nearchivuje tak zase nevišilujte , bojí se rákos kterej je napichlej načerno a palí 50000W na 5000kytek , ten se má bát co ty s nějakou 400W , fakt LOL , Hlava
SubFocus
Zase schýzy z hulení :) Taky je někdy mám špatně nahulený :D

edit: sorry za blbý poznámky ale tohle je fakt směšné zvláště když 250w a 400w jsou tu tisíce a o 600 k ani nemluvě :)
KLENY
Tak asi takhle bydlím v paneláku teď zrovna jedu 600W v jedno boxu a 400W v druhym boxu nemám bohužel slapší lampu tak že dohromady tak kolem 1200W platím pravidelně coš si myslím že je dost zásadní věc zapadat do sistému platit pracovat a jedu pod lampou většinou jen v zimně přes léto se to blbě chladí no a dobrý zatím.Jinak jedu jenom 600W těch 400W je jen teď vímečně.
coupac
Co když máš sousedku která má podezření že pěstuješ a vyhrožuje že to nechá prošetřit a takoví keci. Neprodáváš.....
Co by mohli policajti??mužou mě to do finále i prohledat?? Jestli k tomu někdo něco má tak uvítam :) Dík
citace:
Původní příspěvek od coupac
Co když máš sousedku která má podezření že pěstuješ a vyhrožuje že to nechá prošetřit a takoví keci. Neprodáváš.....
Co by mohli policajti??mužou mě to do finále i prohledat?? Jestli k tomu někdo něco má tak uvítam :) Dík



Bych v klidu dopestil, sklidil, pak bych pri dalsi hadce rekl te sousedce at jde do pyce a chcipne na vytok z kundy, zatim uz cely room bude zabalenej a kdekoli uskladnenej(to samy i susina ) a po takoveto urazce je velka pravdepodobnost, ze pani bude spelit pomstu ve forme cajtu, no a cajti na udani, opakuji na prime UDANI snad i musi reagovat, a ano muze to dojit tak daleko, ze prijdou s lejstrem o prohlidce domu. Ale ty co? No ty uz to budes mit davno na haku, jelikoz Co? Budes vyklizenej, a to bych hned obratil, sousedku si odchytil a slusne ji rekl ze za takoveto extempore ji zazalovavas za urazku ci jine poruseni blab bla bla(co ja vim). A at se tedy pripravi :D Jako ja bych se bavil 100% jak takova svine ani nemuze usnout a v noci ji slysim jak nervozne pochoduje po byte :D

A jinak,jak se ti povedlo, ze si o tobe sousedi mysli ze pestis? jsi nejak az moc riskoval ne? Dle aktualnich cer.kostek to prisuzuju na logickoanalyticke nedozralosti :D:D:D:D . Cao IPX
coupac
Nedozrálost to nebude jsem už postarší :)
a provařilo mě to že mi 2 měsíce decentně prosvítal box na okno. Keci tytu čemu tam svítíš a tak


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma