Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
Bílá GANJA!!! - Klikni zde pro originální téma
Benzer
http://forum.grasscity.com/stash-ja...*pictures*.html



Může mi o tomhle prosím něco řict?Jak se tomu říká? Jak to vyslechtili? Je tam si nejakej popisek ale moje znalost AJ je hodne bidna vzhledem k nemcine kterou sem se ucil na skole. DIIIIIKY :D

Jediny co sem vycet ze je to mutace z kmenu DJ Short Blueberry. A je to pesteny pod led sistemem.
Hlava
Jo to se může stát je to celkem málo známa mutace ktery se řika albín. To je dany genama. Stavá se to celkem málo .

Tady moje MLI , http://grower.cz/home/potw.php?...w&photoid=27385 ,V tomhle případě je to jak piše skewlers že je to přesvícené přimo pod lampou , palil sem na to 600w asi z 10cm :p: Čau Hlava
IcanLearnUgRow
čau hlavo a ta tvoje kytka takhle bílá narostla nebo pak žbělala?zajimavý vidim po prvý, toje jak u ryb ,taky jsou albíni....
aresek
tak to je husté...a přitom velice zajímavé-je to jak nějaká genetická chyba jak u zvířat, třeba u krajty tmavé se mi albín totálně líbí, nicméně dostat toto do ruky,tak se to asi bojím zuhlit:)) ale ,,vyšlechtit" to nějak aby tak byl celý box,tak to by mohlo být zajímavé:))
fananek7
Taky to vidím po prvé,asi protože jsem před tím jel jen venek a u slunka to asi nehrozí.
Podle mně je to určitý druh mutace a stráta chlorofylu,který je zelený díky fotosyntéze-nemýlílm-li se,takže to bude něco jako u lidí či zvířat stráta pigmentu.
Takže asi to druhem vůbec nebude,protože bílý může být jak divočák,tak lev či had,nebo černoch a evropan taky může být albín.
aresek : myslím si,že pokud by byl celý box pěstěn bez toho chlorofylu nějakou chemickou sračkou,tak by to stejně chcíplo na nedostatek fotosyntézy a né že by to nevykvetlo,ale ani nevyrostlo.
Co ty na to Hlavo?
ween
tak tohle je moje zkušenost ohledně běloby.. jsem to řešil taky s panem Hlavou.. v mé případě asi přesvícení....
¨
EboLA
citace:
Původní příspěvek od Bohempík
jojo nedostatek chlorofylu, u blueberry docela častý jev, třeba i jen nahodile na nějaké paličce
nicméně albíni se v ganji vyskytujou taky, mám nějakou seedline royal dane kde část populace má tenhle deficit už od semínka


+

Hlava

Mají stejný výnos jak normální? Fotosyntézu asi moc bíla dělat nebude.
coupac
Hustý, Něco na tenhle styl me po přepnutí udělala jedna WW v domění že je to nějaká plísen sem to otrhával až sem ji nakonec usek a zahodil. A všechno to světlí se hrozně kroutilo.
Šlajs
Jo, taky jsem měl jednu blondýnu... dělal to Peacemaker (= WWxSuperSkunk) od Wildy. Byly to horní 3 cm centrálu přímo pod lampou. Další řízky z téže matky byly 100% zelené.
Ebola - Rostlina je krom místa albinismu úplně normální, zelená. Výnosově stejná jako ostatní,
my_mind
Mne to tak isto spravila jedna centrálna palica speed devilu od sweet seeds. Vršok palice zbelel asi tak 3cm, aj listy, aj šiška, pričom lístočky sa krútili ako trvalá babky Kvetky. Časom mi to prerástlo a nabobtnalo novými šiškami.
my_mind
myslel som si že to bolo spôsobené malou vzdialenosťou palice od sodíku kde bola vysoká teplota, čo zostresovalo rastlinu. alebo nejaký deficit.
asfalt
jedoduše ti to tu kytku spálilo, fakt bych kolem toho haló nedělal, není to nic neobvyklýho:D
a bílý listy jsem měl taky, jen už teď nevim, esli to bylo spálenim od přehnojení, nebo od peroxidu :)
Benzer
No tak prehnojenim ani peroxidem tohle urcite neni podle kamosa je to chyba genu ktera probiha stejne jako u zivocichu.Na kvalitu hula to nema zadny vlip (prý). A ja s jeho nazorem souhlasim tod asi vse k tomuto theadru. Ale dik za nazory a za obohaceni diskuze :D to asfalt tak to mi rekni co si delal s peroxidem na kytkach tvl? Dezinfekci delej bez kytek uvnitr :D hulit peroxid bych teda nechtel
bezdechu
citace:
Původní příspěvek od Benzer
Dezinfekci delej bez kytek uvnitr :D hulit peroxid bych teda nechtel


Peroxid se na světle velice rychle rozkládá na vodu a kyslík: 2H2O2 → 2H2O + O2 Jak bys to mohl hulit? Běžně se používá jako desinfekce roztoku a případně proplach hydroponích systémú atd.. Je tu o tom thread http://grower.cz/forum/showthread....ght=%2Bperoxid.
skewlers
Je to od svetla, u tech co sou nejbliz lampy. Chlorofyl kryje i karotenoidy a xantophyly a venku se to ukaze zmenou barvy listu kdyz se nici napr. cervena, oranzova, zluta, hneda. V tomhle pripade se nici i tyto pigmenty a proto bila.
Hlava
citace:
Původní příspěvek od skewlers
Je to od svetla, u tech co sou nejbliz lampy. Chlorofyl kryje i karotenoidy a xantophyly a venku se to ukaze zmenou barvy listu kdyz se nici napr. cervena, oranzova, zluta, hneda. V tomhle pripade se nici i tyto pigmenty a proto bila.


Tak tak , měl sem to přimo pod lampou ;)

citace:
Původní příspěvek od EboLA

+

Hlava

Mají stejný výnos jak normální? Fotosyntézu asi moc bíla dělat nebude.


Jo palice byli stejně velky , jako ostatní , čau Hlava
Benzer
citace:
Původní příspěvek od bezdechu


Peroxid se na světle velice rychle rozkládá na vodu a kyslík: 2H2O2 → 2H2O + O2 Jak bys to mohl hulit? Běžně se používá jako desinfekce roztoku a případně proplach hydroponích systémú atd.. Je tu o tom thread http://grower.cz/forum/showthread.p...ght=%2Bperoxid.



Takze to se mi jako snazis rict ze postrikat kytky peroxidem v kvetu je v pohode? Co ja vim tak treba proti padali je mozny pouzit peroxid,ale v kvetu? Tim samozrejme nechci nejak urazit jenom se mi nejak neliby ta predstava jak stojim nad rozkvetlym boxem s flaskou peroxidu (at uz zredenyho na doporuceny %) ja sem zastance toho nazoru ze cim min chemie tim lip.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma