Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
600W Blue Mystic - Klikni zde pro originální téma
kily
Hello,

I am back with Blue Mystic.
Použité komponenty : světlo - 600W, svítivost 95 000 lumenů(sodík)
ventilace - pasivní přívod, odtah ventilator přes coold tubea pak ven z okna + malý větrák+ větrák z PC
Výrobník páry : Mysth maker
Osazenstvo : Blue Mystic 5x
Plášt skříně: diamantová folie
Květináče: 15l 5x
Rozměry skřínky : 90x60x150cm
Půda : Bio Bizz
Hnojiva: zatim Plagron Grow, Phyt amin, AH root stimulator. PH down (Grow) později plánuji Plagron Bloom,Enzymes,Green sensation,PK 13-14,Ph down Bloom, voda ze studny.
kily
¨Takže kytky ze semínek byly vloženy 28.12.2011 do hlíny a během 5 dnů byly všechny venku, nyní mají stáří asi 14 dní. Díky vysoké vlhkosti se mi zdá že rostou pomaleji než minule, ale zato rostou pěkně do šířky a hustoty obecně.
kily
Hello Zedy,

Dobrý postřeh. Původně jsem se domníval že to 600ti kilo neuchladím, a proto jsem nahoře ve skříní vzřezal kruhový otvor na přívod chladného vzduchu z okna do coold tube. Ale nakonec jsem se rozhodl toto řešení opustit a ve spodní části udělal otvor druhý(NAPŮL PASIVNÍ+VĚTRÁK) VIZ FOTO. proudění vzduch ve skříni se tímto řešením zlepšilo. Jinak výkon ventilátoru viz. foto.
Pěkný box,jen si myslím že polystyrén není zrovna vhodné řešení proti hluku,tak ať to roste
kily
jo no idealní to určitě neni, ale na strop boxu jsem instaloval protihlučnou vatu a tím se to zlepšilo. Jinak dík
Zedy
citace:
Původní příspěvek od kily
Hello Zedy,

Dobrý postřeh. Původně jsem se domníval že to 600ti kilo neuchladím, a proto jsem nahoře ve skříní vzřezal kruhový otvor na přívod chladného vzduchu z okna do coold tube. Ale nakonec jsem se rozhodl toto řešení opustit a ve spodní části udělal otvor druhý(NAPŮL PASIVNÍ+VĚTRÁK) VIZ FOTO. proudění vzduch ve skříni se tímto řešením zlepšilo. Jinak výkon ventilátoru viz. foto.


Uvidíš sám jak to dopadne ve výsledku. Ono už jen kdyby si hodil tu pixlu s odtahem na vršek skříně a vyhodil chobota hned z okna udělá taky svý. Každopádně držím palce;)
kily
Hello,

Takže přidávám fotky z 20týho dne co kytky vyrašily z půdy. Jsou již 2x zasřiženy a roztohovány(listy se snažím schovat pod vyrůstající výhonky), abych zaplnil krásně celý prostor. Chtěl byc poukázat na jednu věc a to rozílnou velikost kytek. Přestože měly všechny úplně stejné podmínky, 2 z nich se trošku zabrzdily a jejich růst je pomalejší. Naordinoval jsem jim proto + 50% hnojiva navíc oproti třem velkým. Jinak ještě u jedné z těch větších mi protéká voda po zalití ven z květináče o dost rychleji než u ostatních čtyř. Asi nemá tak vyvinutý kořenový systém. Při příští zalivce dám extra porci roots stimulátoru ve snaze to trochu podpořit. Jinak jsem už odstranil výrobu páry, protože kytky si už krásně drží vlhkost kolem 65% a to si myslím je dostatečné. Jinak si myslím, že to bude luxus, protože tyto indiky rostou krásně do šířky a navíc pěkně na husto...:)
kily
detail zástřihu
kily
Přepnout nebo nechat ještě růst?
zajonc
takový rambo stonky :D kolik maji cm ?
pulsar
Bud zdráv,
vypadají že je čas zkrátit den, dle odhadu z fotky do výšky mají tak 35cm. Nenatahoval bych to a vyměnil žárovku na sodíkovou a režim na 12/12.
Jsou pěkně košatý. Stonek tlustej, dobrej základ. Jen bys měl spodní alespon 2 patra odstřihnout, budou jen ukrádat drahocenou energii. Časem, tak za 20 dní už budou zastíněny vyššímy patry, a ve finiši na nich budou po uschnutí jen mikro paličky. Když stříhat, tak ať je to ještě v růstu!!

Jinak držím palce a budu sledovat.
Zdravím,

obdivuji, zatím velmi kvalitní práce a jsem zvědavý na výsledek. Čím hnojíš a jak často? Už začínají paličky pomalu nabíhat? Nedal by jsi update foto?
WAMParjan
bych tolik nezvlhčoval by to nevypadalo jako hlavkové zelí :D . .a možna by to začlo i trochu rust :) . . .
mladejzahradnik
zajimavej model.. někdo byl tak zhulenej že si řek že když zkříží canabis indica se zelím tak zelí tomu dodá objem a zelenost a tlustý stonky takže budou tlustý palice :D jsem zvědavej na palice, jestli budou tak brutální jako stonky tak se máš na co těšit :) a co má znamenat ta poslední fotka? jateční ? jestli to máš tam tak už se nedivim že sis vybral model s nádechem zelí, který nebude smrdět moc lákavě skunkově, ale spíš jako spařeninka :) no každopádně ať to roste !!
Ghetto na Jateční.. hardcore místo..:)
kily
JJ borci ghetto je to fakt kruty, ale my loves by tam asi moc dlouho neprežily. Jinak co se tyče mé prace, tak jse asi ve 28mým dnu na květu a kytky se mi tak "přerostly přes hlavu" že jse je byl nucen přemístit do větší skříně. Ted maj na výšku cca. 1 metr v průměru. Jinak hnojím 1x týdně (ve čt. mixem PK13/14,Plagron Bloom a v něděli pouze vodou s enzymy. Ph 6,0-6,3.
kily
Něco z loňska....
kily
Hej, chci se zeptat, stala se mi takova nemilá věc, pri manipulaci jsem nalomil jednu s vetvicek tak jsem to oblepil izolepou. myslite, že se to chytne nebo tu palku můžu odepsat? jinak davam nějaka new fotos asi 35 den květu
JAHmaican
Neboj se nic, nebude to dlouho trvat a chytne se.
kily
foto stonku s dlahou
kily
new foto, tesně před rozžhavením světla
kily
skrin jsem vytapetoval diamantovou folii, pro lepsi rozptyl světla
kily
Takze poslednich 14 dnů, dnes jsem zacal davkovat ripen.....
kily
konec, sklizeno 70tý den po přepnutí, Výnos 370g jeste ne uplně sucheho materialu, ale myslim ze uz to moc dolů nepůjde. Jinak jelikoz ja osobne nehulím, daval jsem neco ochutnat mym kamosum a pry luxus, i kdyz kytky teprve tyden schnou zhulují kvalitně , chut pry "hlína" tezky kouř s pronikavým aroma co te prasti do nosu, jako kdyz prijdes v Amstru do coffeshopu, kdo daval Green sensation asi ví. Jinak kytky byly 15 dni radne proplachvany, důsledkem toho je opravdu cistý hulení, ne žadné chemky hnojene do posledního dne aby co nejvíc narostly. To byl můj hlavní cíl a ten jsem splnil. Jedine co me snad trochu prekavapilo je ze sisky moc neztvrdly, jsou spis ridsí ale to mi nevadi, na brka je to stejne myslim lepsi...takze par poslednich fotek na zdokumentovani myho growu...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma