Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
Problém s Power Plant od Dutch Passion - Klikni zde pro originální téma
TRiPnotX
Zdravim!

Chtěl jsem se zeptat, jestli jste měl někdo někdy problém s touto genetikou od známé společnosti Dutch Passion.
Dojel jsem teď kolo, kde jsem měl od nich 3 modely - Euforie, Mazar a zmíněný PP. E a M byly naprosto v pořádku, ale u PP mi 2 semínka z 5ti nevyklíčily a ze zbylých tří vyrostli hermouši.
Čím myslíte, že by to mohlo být?
Mr.Klo
Ja bych to videl na poradnou smulu chlape :-) a psat kecy o stresu atd.. jen Dutch Passion vi
to same se mi stalo s sheherezade od paradise seeds par let zpet proste smula no
forsite
ja som v oktobri kupil 5ks PP od DP....3 ks sli na vatu do vody.Kedze sa mi nechcelo cakat dve som dal priamo do zeme a vysli skor ako tie vo vode.

jedna rastlina ma uz 8 tyzdnov od prepnutia ale kvalita hulenia sa mi este nepozdava.Silnejsie boli aj noname co som mal doteraz.Tak neviem ako to dopadne.
EDA45
Mě vyklíčilo všechno do 48 hodin(vat.tampony)semena regular,4 samci a šest samic..
Vybral sem dvě matky a do teď bez problému,s genetikou spokojenost..

http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1
Mr.Klo
EDA45 muzu se zeptat jak sis je vybral(jako pockal az narostrou vsechny, udelal z tech 6 samic rezy a udelal jsi s nema kolo + jsi je zkusil dat kamaradum) ja bych chtel taky zksuit nejakou maminu a vim ze by bylo nej z 30reg semen ale staci mi pekna normalni bezproblemova samicka...dik
nastyboy
loni koupeny blueberry od DP, kliceni bez problemu, z regulernich seminek vyselektovany dve matky, obe davali jen hermouše. DP uz nejedu.
EDA45
citace:
Původní příspěvek od Mr.Klo
EDA45 muzu se zeptat jak sis je vybral(jako pockal az narostrou vsechny, udelal z tech 6 samic rezy a udelal jsi s nema kolo + jsi je zkusil dat kamaradum) ja bych chtel taky zksuit nejakou maminu a vim ze by bylo nej z 30reg semen ale staci mi pekna normalni bezproblemova samicka...dik


Nakličil sem semena v darkroomu,nechal trochu povyjet a pak sem všech 10 prdnul na zahradu do skleníku..Pohlaví se projevilo asi po měsíci a půl,samovolně,bez toho,abych dělal řezy,jen sem je zaštipoval,nejdřív se ukázali samci..Ze samic jsem ušmik řezy a dal kořenit..Ze dvou nejrobustnějších a nejrychlej rostoucích i nejrychlej kořenily řezy a tak sem se tim zbytkem už nezabýval a dal je pryč..Z těch dvou sem pak udělal kolo(spíš kolečko,jen pár kusů..) a spokojenost..Další kolo z nich,60 ks je už postnutý tady na Groweru..Taková rychloselekce.. Ale muj cíl byl asi jako ten tvůj,bezproblémová,spolehlivá samička předevšim pro vlastní potřebu,tak sem vybral dvě..Z nejlepších klonů jsem postupně další dvě přivyrobil.. ;)
Mr.Klo
Okej dekuji.....
bubik
zdar - Power Plant z fem. seminek jsem jel ted na balkone a zadnej problem... vyklicilo 5 z 5ti a bez hermacu...
Bush-style
Musim se taky přidat když to tu čtu. Před pár měsíci mi přišlo pět reg. semen PP od DP, vyklíčili do 24h, což bylo super. Ale vyrostli z toho 2 samci a tři hermouši, takže jsem se v DP docela dost zklamal. Jejich semena mě stáli spousty peněz a hlavně času. Tak to byla asi nejspíš smůla :-(


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma