Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
kalibrovanie vah - Klikni zde pro originální téma
my_mind
Takže, túto tému som založil kvôli neistote ohľadom správneho váženia mojej digitálnej váhy. Chcel by som zistiť ako najjednoduchšie určiť či váha váži správne alebo nie.
Nič konkrétne ma nenapadlo zvážiť, kalibračné závažia som tak isto nezohnal a ani nemienim zbytočne vyhadzovať peniaze za objednávku a tak by som bol rád ak by ste mi pomohli a povedali koľko váži približne prázdny zip bag (sak) o rozmeroch 40x60mm, alebo jedna zápalka.

Ak máte vyskúšané poprípade vás napadá niečo iné dajte vediet. Ďakujem
bezdechu
Mince:

1,-Kč - 3,56g
2,-Kč - 3,68g
5,-Kč - 4,74g
20,-Kč - 8,52g

Aha.. Eura nemám :( zvažte mu Eura..

Prázdné kindervajíčko.. 3,20g/3,35g
SIM karta 0,30g (ne ta miniSIM)
zápalka - 0,08g/0,04g (moc velký roztyl..)

aresek
heh,tak jsem schválně převážil nějaké české drobné-něco se shoduje ale někde je až 0,06 rozdíl...pak jsem vzal eura a nestačil jsem se divit-rozptyl jak prase. pak jsem je detailně prozkoumal a je to jasné-jiné obrázky vzadu,nápisy,číslice(myslím rok a ne nominální hodnotu:D)...takže 1euro slovenské republiky 7,52g , pak mám 2euro německo- 8,51g a 2euro belgie- 8,54g. snad jsem se trefil a nějaké vlastníš:))
my_mind
Ja som skúsil zvážiť ten najmenší pytlík o rozmeroch 40x60mm váha sa pohybovala okolo 0,31g; 0,32g; max. 0,34g...potom som zvážil EURo, predstavte si mal som v peňaženke asi 3 a zrovna ani jedno nebolo slovenské :D dve talianske vážili na vlas rovnako obydve po 7,44g a nemecké EURo to vážilo 7,52g...to sa zhoduje s váhou slovenskou od araseka...hej a ešte SIM karta od orange stara ako praha asi 0,35g

takže viac ako na 98% som si istý že váha je nakalibrovaná správne :))

Ešte niekto nejaký iný nápad ? :D
mati0n
potrebujes presne navazit 0,9 a bojis se, aby si nahodou nenavazil rovny ge jo ? :D nebo proc tu resis setiny?
my_mind
nie nepotrebujem to, som jedným z tých ktorý práve to nerobia :) presne hneď na začiatku píše prečo som to chcel robiť :P
aresek
jsem to čekal:D jinak ty sáčky-mají rozdílné váhy toho ,,zipu" takže jou od cca 0,25 po 0,45 s čím jsem se setkal já...jinak mati0n dobrý dotaz:D jinak skoč třeba do zlatnicvtí,nějakého osvědčeného, že máš doma diabetika,tak si třeba váží prášky či tak něco,tak jestli by nemohli na to jen položit třeba gramové závaží a hned uvidíš :)) nicméně, pokud se ti váha neliší o kila tak asi no problem,ne?.)
my_mind
:D diku diiik všetkým za rady a vaše gramáže.inač keď bude mať niekto rovnaký problém ako ja tak aspoň bude vedieť dobudúcna ;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma