Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
První pokus 400W - Klikni zde pro originální téma
doxenon
Zdarte všichni,

Takže i já se s vámi podělím o právě probíhajícím prvním pěstu ve svým životě.

Skříň mám z bílýho lamina š 100cm h 100cm v 160cm. Lamino jsem si nechal nařezat na míru v Baumaxu, cena něco kolem 1500 krejcarů.
Lampa darovaná od kámoše (zelinář), koupena výbojka Philips Master Sont-T Pia Plus 400W (650 kč) + elektromagnetický předřadník 400W z internetu za asi 550 kč.

Vnitřek vylepenej diamantovou fólií (160 kč metr).

Přítah 1x hajzlovej ventilátor (zadara)
Odtah 1x potrubní ventilátor průměr 100 mm za 400 kč.
Ve skříni jeden ofukový ventilátor s oscilací, něco kolem 300 kč.

Hnojky Biobizz A+B + Fish mix.

Genetika: 8x řezy Super Skunk od zdejšího člena (tímto mu ještě jednou moc děkuji za skvělej matroš)

Tak, teď jdu bojovat s fotkama :-)
doxenon
Tak fotky se podařilo vložit, díky za podrobný návod pro pitomce zde :-). Ještě jsem zapoměl napsat že jedu čistej kokos.

Teplota den 26-28 max, noc 21-24 st. Teploty stabilní každej den, vlhkost 45-60%

Kytky jsou starý necelej měsíc, myslím od 12.12.2011, teď budu rvát foto pod tlakem od začátku života kytek u mě.
doxenon
Poslal jsem blbou fotku, v prvním příspěvku je foto právě teď a ta níž je začátek.
doxenon
Tak teď už jak šel čas :-D
doxenon
Jo, ještě jedna věc kterou nechápu, ph kokosu by mělo být něco kolem 6.0, ph vody upravuju na 5.6, po přidání hnojiva stoupne ještě o 0.2, takže zalívám 5.8.
Na výtoku mám však ph 7.0 - 7.2 (někdy i víc) jak je to možný ?! Každou radu ocením kujůůůůůůů.

Takže na některých fotkách jde vidět že bojuju :-(
doxenon
Teď sem ještě hodím nějakou fotku skříně. Chtěl bych ještě dodělat otočnej talíř (styl mikrovlnka:-)), hřídel, ložisko a nějakej 12ti voltovej motorek a udělat holkám kolotoč páč mě sere je pořád přehazovat a chudera která je přímo u ofuku.

Jednotlivý díly skříně jsem polepil oboustranou lepící páskou aby se potom fólie nemuchlala a byla pěkně fixována. Na ni jsem vlepil diamantovku a celý to oblepil hliníkovou páskou a poskládal už takto připravený a ušetřil jsem si myslím spoustu nervů.

Všechny spoje jsem vymázl sanitárním silikonem, na uhlazení silikonu je dobrá mýdlová voda v misce, namočíte prst a krásně to uhladíte a nejste zasraní od silikonu. Do dveří jsem vlepil těsnění na okna a zametýno :-)
doxenon
šestý den na květu.
sirup
Nic neprehazuj, to je ztrata casu. Prehazovani je dobry na SOG, ale s tvym 400w a 8 kytkama to fakt nema cenu. Mozna jsi jich mel koupit vic tech klonu. Ted je nech aspon vyrust, ale koukam ze uz kvetes. Tak nic :)

K+ ti leti kazdopalne
doxenon
To sirup: Díky za karmu a cenný rady kámo, jak píšu, je to první pokus, takže beru všechny rady co třeba dělám špatně atd.
Ono na těch fotkách to tak nevynikne ale almara začíná bejt docela plná. Přepínal jsem když kytky měli nějakejch 40 - 45cm a pořád se táhnou, teď už jsou kolem 60 ti cm. Dnes jsem už vysadil Áčko (Biobizz-Grow) a dostaly jen "B" (Bloom) + Fishmix, jiný hnojky nepoužívám, tohle je základ a funguje skvěle, taky jsem se konečně naučil zalejvat, takže holkám se už daří :-)
doxenon
Devátý den kvetení, holky mají 64cm a pořád jedou ale už by to mohlo stačit :-). Až dnes jsem tady kdesi četl že vlastně hnojím na pejču. Jedu podle tabulky (Bio Bizz) jenže tabulka je na hlínu a já jedu kokos tak jsem jim dnes dal trošku palbu, tak uvidíme.
Žádnou havěť jsem zatím nezaznamenal tak doufám že to tak zůstane.Skříň je už docela plná ale mám bobky do toho nějak drbat a zatím tady sbírám rozumy co můžu ostříhat a co ne.
doxenon
Nějaký foto z dneška, ale potřeboval bych od někoho takovou malou radičku. Ph vody zalívání upravuju tímto (viz. foto), má to háček že tohle ph mínus je na růst a já už deset dní kvetu, nezkurvím to tím nějak?
doxenon
Tak snad už konečně ty fotky, dnes jsem každopičopádně nějakej divnej :-)
doxenon
Dvanáctý den kvetení, trošku jsem oholil spodky, nebylo jak zalívat :-)
doxenon
Něco málo dnes :-)
@jdam
nazdar moc pekny jak to pokracuje?chci se zeptat jak casto zalivas ten kokos?peAce
doxenon
Hoj, @jdam, každá návštěva potěší, takže dík tobě, jsem v 16-náctým dni kvetení a holky vypadají krásně, viz. fotky níž.
Dlouho jsem bojoval a zkoušel jak vlastně mám zalívat abych to nepřelil, nebo aby neměli málo. Jakožto začátečníka mě každej zrazoval od kokosu, že je to těžký pěstební médium kór pro začátečníka ale jsem rád že jsem se nedal :-).

Mám 6.5 l květináče a zalívám každej druhej den 700ml každé kytí, do druhýho dne kokos krásně vyschne, mám už to v ruce i podle váhy kytky, chce to zkoušet přesně jak psali kluci tady.
Zalívám tak že dvakrát po sobě hnojky a každou třetí zálivku jen čistá voda, ph upravuju na 5.7 - 5.9 tož tak.

Zatím se všichni mějte a páček.
@jdam
dik moc taky chci zkusit kokos a kazdej pise neco jinyho ,znas to ne? :)
dik za tvoji radu uz jsem se rozhoupal ,ze pojedu taky kokos a jak jsi spokojen s hnojkama ja uvazuju o hesi a resis ec?pic
doxenon
Kokosu už bych se nebál, takže jdi do toho, jen jestli ti můžu poradit, tak jak ho budeš poprvé namáčet, tak si namíchej už vodu z hnojkama a namoč ho už do ní. Nevím jak velký máš květináče, já mám 6.5 l a počítej že ze začátku ti toho hodně proteče spodkem než se udělá pořádnej kořenovej systém.
Na začátku jsem zalíval jen 200-250ml na kytku a dost toho vyteklo spodkem a teď jak je pořádnej kořenovej systém zalívám 700ml a nevyteče ani kapka. Ze začátku stačí zalívat jen okolo stonku, později celou plochu, já to tam teď vyleju celý naráz a naprudko, tak že se to rozlije po celým květináči a krásně se to vsákne po celým obvodu. U kokosu EC nemusíš řešit, jenom hlídej ph.
Hnojky používám tyto (foto) a nemůžu říct nic špatnýho, jen fish-mix smrdí jak zapařená kunda :-) ale je výbornej. Dávkování držím podle doporučení výrobce spíš horní hranici protože tabulka Bio Bizz je dělaná na hlínu která je už předhnojená kdežto kokos je mrtvola.
Na jiný hnojky nic říct nemůžu, protože tohle je můj první pěst a žádný jiný jsem nezkoušel.

Ať se ti daří chlape.
doxenon
Něco málo dnes, foceno před deseti minutama, těsně před sepnutím sluníčka.
doxenon
Zdarte všichni i když vás to moc nezajímá :-),

Dnes 19-tý den kvetení, vlhkost 40 - 50%, teplota ve dne 25 - 28st. Noc 19 - 22st.
Fotky dělaný právě teď, pokus o makro ale mám starou mrdku Olympus, takže nic moc. Holky už cukrují a pěkně paličatí, krásně voní, manželka nadává že smrdí ale houno tomu rozumí :-).
Elimi
můžeš být v klidu, 10 z 9-ti manželek mají stejný názor. kdyby propadly kouzlu naší kytky, tak je problém..nejen se spotřebou :-)

jinak na to, že je to tvůj první pěst to zvládáš dobře, i přesto, že jsi si vybral složitější substrát. zahrada je hezká, kytky prosperujou, žádné viditelné změny na listech, nádherně nakvétají...jen tak dál

PS: není nad první úspěšnou sklizeň, tak držím palec
doxenon
Elimi, díky kámo, je vidět že to máš doma asi stejný :-)
doxenon
22 den kvetení, zatím všechno v pohodě.
doxenon
26 den 12/12 kytkám se daří a pěkně kynou, teplota noc 20-22st. den 25-28, vlhkost 20 - 30% perfektně se mi povedlo zkoordinovat všechny ventilátory, takže nepotřebuju ani zvlhkovačku ani vysoušeč.
Zalívám pořád stejně, tedy: Hnojky, další den nic, třetí den hnojky, čtvrtý den nic, pátý den čistá voda a tak pořád dokola.
Holkám chutná, tak teď dávám 900ml každé a vypadá že se jim to líbí.
Dávám jim jen základ a neseru tam samý předražený pičoviny, tzn: Bio-Bloom 4ml l, Bio-Grow jako tonikum 1ml l, jednou týdně Fish-mix 2ml l a PK 13-14 od Atami, toť vše.
Řekl bych že hnojky Bio - Bizz, nemají chybu a zůstanu u nich stejně jako u kokosu. Ze začátku jsem měl problémy s ph ale to jsem nakonec taky ukočíroval poctivým tréninkem :-).
Je to můj úplně první pěst a veškerý informace jsem si našel tady na tom úžasným fóru, takže díky a klobouk dolů před adminy, moderátory a všem co dokážou pomoct a poradit.
doxenon
Něco málo dnes, foto vrcholové paldy.
doxenon
Takže zdarte kdyby jste to náhodou někdo četl, jinak si to píšu jak vidím spíš sám pro sebe :-).
Dnes 33 den 12/12, všechno zatím v pohodě, teplota den 25 - 28 st. noc 20 - 22, vlhkost 30 - 40%.
Listy začínají pomalu žloutnout od spodu, tak je jednou za čas ostříhám, vršky jsou v pohodě, asi jsem jim při posledním hnojení dopřál víc PK, tak je to možná i tím, tak dnes podruhé za sebou dostanou čistou vodu.
Pochlubte se jak v těchto mrazech bojojete s teplotou, hlavně sklepmistři :-). Já to mám v pohodě, protože mám skříň v komoře pod schodama do patra, navíc je vedle ní radiátor a přítahovej ventilátor mám před ním, takže si nasává teplej vzduch.
Přikládám pár čerstvých fotek, zdar borci.
kou69ta
tak já ti něco napíšu aby jsi si nemyslel,že to nikdo nečte:)
máš to moc hezký,jsem taky zajíček,tak doufám že mi kytky pojedou
aspoň jak tobě(pokud něco nepodělám)
ta zima je pěkná potvora,už jsem to měl krásně vychytaný,ale ty mrazy
(až -25°C)to je šílený,mám box v zahradní chatě,a teď musím chodit přitápět
Petrama,zaplať pánbůh za ně,pod 16°C nejdu.
Pěstu zdar :)
bezdechu
Ano, také potvrzuji nižší teploty ve sklípečku, běžně 22°C nyní bez topení 12°C a tak přitápím 500W olejáčkem na teploty kolem 17 - 19°C. Bohužel mám vstup do sklepa z chladné chodby a to se v zimě na teplotě podepíše nejvíc. Myslel jsem, že když přistavím matkárnu 250W, tak ta výbojka tu místnústku v době kdy je hlavní room zhaslej vytopí, bohužel na to ta výbojka nestačí a přes tyto mrazy jsem nucen přitápět..
doxenon
Kouta: Díky za pochvalu kámo, zrovna dnes jsem koukal na tvůj grow a v průběhu roku chci jít do toho samýho systému. Máš to pěkný, takže držím palce i když třeba ze začátku budeš trošku bojovat stejně jako já. Mě osobně dalo za vyučenou ph, takže teď už vím že je to věc vlastně nejdůležitější kterou nejde odrbat. Mám už na to teď systém takže vlastně ph metr už ani nepotřebuju, pro jistotu ale udělám test jednou za čtrnáct dní. Mám studniční vodu,tudíž vysoký ph 7.9 a teď dávám na osm litrů vody 2ml. kyseliny a mám krásných 5.7 - 5.9.

Bezdechu: Hodně informací sbírám právě od tebe kámo, protože tady snad i spíš :-) takže díky tobě za cenný příspěvky a v létě tě možná budu otravovat protože budu dělat druhou almaru ve sklepě, protože tam je v létě chladno a stabilní teplota + vlhkost a ty jako zkušenej sklepmistr bys mi mohl možná dát nějakou tu moudrou radu.

Tak se všichni zatím mějte, počítám že kosa by mohla přijít zhruba za dvacet dní, takže se zase ozvu a dám nový fotečky.
doxenon
Bonžórno, něco málo z dneška z nudy, holky jsem musel maliko přeházet a trošku zdrátovat protože se začali trošku kácet :-).
mimacka
Moc pěkné,taky se přidávám k ke Koutovi, aby to nevypadalo,že to jak píšeš, nikdo nečte.Já se tady na fóru taky tak nějak vyučil za pomoci zkušenějších.Pokud budou dotazy či problémy tak se ti vždycky někdo ochotně ozve.Posílám +K a přeju dobrou sklizeň.
Hlavně vždy s úsměvem.
doxenon
Dík mimacka za káčko a máš stopro pravdu, protože bez lidí tady bych vypěstoval leda tak velký houno :-).
Než jsem dostal odvahu to zkusit, tak jsem tady dva měsíce brouzdal a sbíral rady a zkušenosti, potom nastal čas regnout se tu, Manželka byla nasraná na celej svět že tu jsem ve dne v noci ale potom si uvědomila že to vlastně dělám kvůli ní, tak už nepičuje. Má roztroušenou sklerózu a shánět divotvorný bejlí po všech čertech je o držku, tož tak.
Elimi
Moc hezká zahrádka, radost pohledět. Já už tady hledám inspiraci 6let. Odvahu se regnout jsem našel o dost později. Tehdy jsem začínal na 200W + 125w Nurtuelite a vůbec jsem si nestěžoval.
Abych nebyl OT... příští grow bych ti doporučil použít síť nebo drátky a větve trochu roztáhnout a využít celý prostor. U indiky se nemusíš bát, že ti to moc přeroste

Přeji úspěšnou sklizeň!
doxenon
Elimi: Díky kámo, další kolo chci vyzkoušet síť, podle vzoru jednoho člena tady. Jen mě sere že už nebudu moct s kytkama hejbat, jsem zvyklej je jednou týdně vytahat, vydezinfikovat pořádně skříň, trošku je poházet mezi sebou atd.

Jinak, jakej modýlek by jste mi kdo doporučil na další kolečko? SS je parádní kytička ale taky bych zkusil něco jinýho, nebo třeba víc modelů ale aby byli zhruba stejně velký. Venku ve skleníku jsem měl čtyři kousky "Jack Herer" od kámoše jako mrzáky co vyházel ze skříně, naprcal jsem je normálně do hlíny, zalíval jen slepičíma hovnama a dešťovkou a tak nádherný a zdravý kytky jsem neviděl, výnos jako prase, letos půjde ven asi apollo 11.
salalaj
mas to tu fakt pekne.. tiez prave idem zacinat tak si zvolim tiez super skunka ako ty a uvidime a budem sa drzat teba kedze som newbie :)

dodaj neake fotky. a neboj sa sam pre seba si to nepises kedze si pozeram tvoju temu od tvojho prveho prispevku este ked som tu nebol regnuty :)

K+
doxenon
Dík za káčko salalaj, tak na tvoje přání nějaká fotka z dneška tj. 38 den 12/12. Finále se blíží, počítám 14 - 18 dní a zametýno, asi je obrečím děvčata, každej den čekám až bude 18.30. a sepne sluníčko abych se s nima mohl pomazlit a postarat se o ně, moje paňmáma je ze mě na prášky :-). U kytek jsem zašitej dvě hoďky a potom hned do hokny na noční :-).

V poslední fázi kytky krásně agresivně voní (bohužel žena a děti sdílí opačný názor) i když mám odtah vyvedený přes strop na půdu a ven a skříń perfektně utěsněnou, takže jdou cítit jen když tam šňupu.

Jinak teplota + vlhkost pořád stejná, zalívání taky stejný, ob den litřík každá, 2x hnojky, 1x voda, takže tož tak kamarádi.

Salalaj: Klidně se pak ozvi kámo až to rozjedeš, rád pomůžu, jen si dej fakt majzla na ph, Ec u kokosu nemusíš řešit. Určo kup nějakej normální ph metr, já mám digitální Milwaukee ph 600 za litr, dvakrát za měsíc nakalibruju, kalibrační roztok stojí 25 kč a je dobrý koupit i udržovací roztok na elektrodu (100 kč.), do víčka natlačit kousek vaty, já používám odličovací tampon páč mám doma tři baby :-) a nakapat na to pár kapek roztoku. Hlídat teplotu, vlhkost a aby ti tam nelezla nějaká vícenohá chamraď a půjde to jako po másle.
luxus :-) příští grow chci zkusit taky něco jinýho asi ultimate ... a nebo jecka hererovýho
micros
no mas to pekny chlape, jenom te chci poprosit dej k tem palkam neco pro srovnani at je videt jak hezky ti to kyne. Jinak s tema manzelkama je to stejny vsude ta moje mi to (moje dvou hodinove) mazleni s kyti take nemuze prekousnout. Jinak sleduju a preju mnoho gramcu. Pestu zdar k+
doxenon
Moc všem děkuju za káčka a tady něco pro microse. Omlouvám se za kvalitu fotek ale mám starou mrdku Olympus C-370 ZOOM ale už pošilhávám po digitální zrcadlovce.

Mám velkou radost že se mi zatím takto daří protože jsem z toho byl docela zesranej, hlavně když jsem četl o těch různejch problémech co mě můžou potkat. Netvrdím že mě nikdy nic nepotká ale přece jen jsem z tohohle "zkušebního" kolečka hodně pochytil ale bez vás všech taby bych byl totálně v prdeli :-).

Dnes mám za sebou desátou noční a mám toho plný koule, holky mají dnes půst ale já se půjdu pěkně rupnout a zresetovat hlavu k nám do hospůdky :-), udělejte to taky tak kamarádi, tak krásnej den, škoda nevidět ho dvakrát ! :-)
doxenon
Nějaká čerstvá fotka na neděli :-)
kou69ta
Zdravim a tiše závidim :D
tak to začíná vypadat jak v řeznictví(salámek vedle salámku:D )
krásně ti to jede,začínám být nedočkavej když koukám na tvý krasavice,
jinak co jsi psal o slepičincých mohu jen potvrdit,já to praktikuju druhym
rokem,a naprostá spokojenost,dokonce co vykydám přes zimu od slepic,
dávám bokem,hned jak rozmrzne hlína zareju to do ní,a pak jen zalejvám
slepičincema s dešťovkou.
pěstu zdar a co nejmíň problémů
Bárt
Tak koukám, že se pěkně staráš o holky. Na první kolo fakt pěkný, zdá se, že máš na to talent. :-) . Ještě z nich vymáčkneš víc.
Nevysychá ti to moc rychle v těchto květináčích? Máš teda zvláštní stínítko (přijde mi úzké) a velký vliv na výsledný výnos má optimální vzdálenost, co nejblíže, ale co nejrovnoměrnější pokrytí světla , což je u běžného stínítka Wing a 400W asi 30cm nad vrcholky. Jak to vychází s tímto?
doxenon
Díky kluci, stínítko je přímo nějaká lampa ze zahradnictví od kámoše, jen jako provizorka a čučím že to pod tím docela jde i když ten rozptyl nic moc ale já s nima furt šibuju a diamantovka taky pomůže, takže teď už to dojedu takhle.
Na druhý kolo koupím nový stínítko protože chci udělat síť podle vzoru "Elimi" abych využil veškerej prostor, no a to už s nima pak nebudu moct hejbat.
Ten kokos vyschne jen na povrchu, taky asi proto že veškerou ventilaci mám zapnutou non stop ale jinak je pořád vlhkej, zalívám ob den, jo a tohle stínítko mám nějakejch 35 čísel vysoko. Až večer holkám začne den, tak ještě tu lampu vyfotím ať vydíte že každej začátek je těžkej :-)
doxenon
Tak jak jsem slíbil, foto slunka který tady asi nikdo nikdo nemá :-) ale vypěstovat se pod tím něco dá. Bylo to ve spěchu protože jsem měl objednaný klony a zkrátka nebyl čas koupit stínidlo. K tomuhle světlu jsem dokoupil jen 400W předřadník, protože původní tam byl 250W, všechen pajšl je uvnitř lampy, potom už bude mimo skříň.

Ještě pár nejčerstvějších fotek kytiček právě teď.
doxenon
Takže vás opět zdravím, dnes 44 den 12/12, hodnoty pořád stejný, jen se mi zdá že jsem chuderám opět přikouřil trošku víc hnojek, co říkáte? Nějak nezvládám PK 13-14 od atami, s hnojkama Bio Bizz jsem nepřestřelil ani jednou, ph držím 5.8 - 6.0.

Nějaký čerstvý foto pro vás.
doxenon
Zdarte všichni, už vás dlouho nebudu otravovat protože finiš je nadohled.

47 den květ, dnes dostanou naposledy hnojky a potom už jen voděnkůůů. Já jakožto laik si netroufám odhadnout výnos i když mi o něj nějak nejde v tomhle případě. Jsem rád že jsem je ukočíroval a bral jsem to spíš jako akci pokus omyl. Takže jestli chcete pište svoje tipy, výherce obdrží vzorek na ochutnávku :-)

Příští kolečko chci zkusit SCROG, už kutím v dílně a pár dalších vychytávek který ukážu až nafocený.

Zatím se mějte kamarádi.
doxenon
Tak ještě nějaká fotka dnes, omlouvám se za kvalitu, musel jsem fotit ve světle páč jsem nebyl doma.
Včera už hnojky nedostaly protože už jsou tak 50 - 60% hnědý, takže už jen voděnka a počítám od středy dva dny tma a kosa.
doxenon
Zbytek fotek, nějak se mi zasekl noťas, tak jsem musel restartovat.
asfalt
nechal bych je dyl, ale jinak krasa a k
skunk2
Nazdar, nazdar kolego pěstebníku =)
Mám pár návrhů, které jsem si sám doma vychytal a tobě je musím napsat, protože jsme začínaly zdá se v podobný čas a se stejným matrošem.
Až si to přečteš, tak to smaž, ať ti nespamuju seriál ;)

Stím kokosem:
To je opravdu záhada. po prvé jsem to jel jak řikáš a ph jsem měl naopak strašně nízké. půda byla smrtelně kyselá. od té doby míchám kokos,korek,guano a kořeňák a nic. ph je samo od sebe v normě. nevím čím to tenkrát bylo.
Na snížení ph jsem si koupil v rybičkách acidon co se přidá do zálivky. ještě jsem ho nepoužil.


Otočnej talíř:
dooobrej nápad. za tímto účelem jsem si pořídil 3ks sinchroních motorků s převodovkou, co mají 0,5 otáčky za 1hod.
Obrovitá nevýhoda je, že kruhovej talíř v hranatej skříni zmenší plochu a tím i výnos. upustil jsem od toho (prozatím).

Stínidlo =D:
No zrovna takovou bestyji velkou a těžkou jsem si dotáhl z práce z haly domů já. Vykuchal jsem ji a všechen vnitřek dal do plechové krabice mimo pěstební prostor. Zbylo mi jen to stínidlo s paticí a to jsem přidělal na nosník od starého zvětšováku. můžu stím teď jezdit nahoru a dolů třeba jen tak pro zábavu, když jsem zhulenej =D
Budu to ještě ve vnitř leštit pro lepší reflexi, jinak jsem stím spokojenej moc ;)

Hodně zdaru a budu koukat ;)
doxenon
To skunk2: Potěšil jsi mě kámo že nejen mě visí v almaře takovej "hybrid" (lampa).
Jinak s tím talířem v hranaté skříni je to doopravdy na pikaču ale ještě uvidíme, tenhle zkušební pěst byl opravdu moc narychlo, nebyl už čas na vychytávky páč jsem měl už objednaný kočeny. Teď jen co dojedu z fachy kutím vylepšení, zrovna vyrábím rám se sítí na scrog a včera jsem dělal díru do sklepa na přítahový potrubí páč léto se blíží a ve sklepé je suprovejch 16 st. i v největším pařáku. Žena sice řvala jak Flanderskej lev ale není zbytí :-)
doxenon
50 den 12/12 a foto právě teď, zítra dělám předběžnou manikůru, nechám je ještě asi do pátku + dva dny tmy a v neděli večer konec s nebohýma holkama.
Zkuste mi prosím někdo poradit podle fotek jestli je fakt už čas, na fotce č. 6 jde docela vidět jak hnědnou, spodní paličky jsou hnědý ještě víc, pryskyřice už je taky víc jak z půlky zakalená, tak nevím.
Bárt
Klidně už dávej čistou vodu, v kokosu to trvá 10-14dní.
doxenon
To Bárt: dnes jsou sedmej den na vodě kámo, pořádně jsem je teď zkoumal lupou (mikroskop nemám) a ještě je pár dní nechám žít :-)

Naše krásná zahrádko, zalejvaná potem.... :-)

Fotky právě teď.
doxenon
Něco na chuť na pátek, nechám je do neděle, potom dva dny tmy a kosa, tož tak :-)
@jdam
Je to nadherny,a jeste nadherneji se na to kouka :D doufam ze se ti tvoje prace vrati z5 a budes mit radost z tohodle growu,preju velice radstnou sklizen.A HLAVNE USPOKOJENI Z VLASTNI PRACE:D!zaslouzis si to jen tak dal :)peace
doxenon
Kujůůůů @jdam, to potěší.
doxenon
Takže opět zdravím přátelé, kamarádi. Nemůžu si odpustit poslední foto před dvudenní tmou.
Zítra ráno v 6.30. končí mým děvčátkům poslední slunný den, potom dva dny tmy a konec. Ještě jedna fotečka nové turbíny :-), na třetí stupeň nemám odvahu zkusit, protože bych asi chytl dveřma od almary po rypáku:-)
skunk2
nezapomeň poctivě voškubat a zvážit na m2.
@jdam
jeste bych je klidne 2-4 dny nechal jsou podle me az moc fit na konec,a kadej ma jit (pod kytky) co nejvic vyždimanej :D
doxenon
Kurwa zase jste mi nasadili brouka do hlavy :-), vypadaj fakt že by ještě dali ale dnes jsou 55 den a super skunk má periodu nějak 50dní ne? + k tomu ty dva tmy, aby z toho nebylo nějaký zmrtvovací bejlí :-). Dobře, udělám kompromis, dám jim ještě dva dny slunka + dva tmy, na příští pondělí mám objednaný nový miminka a potřebuju ještě něco pokutit v almaře.

Nová "Kaplanova turbína" (ofuk) je parádní, na druhej stupeň a vlhkost ve skříni 27% takže riziko plísně minimální, havěť mi tam taky žádná neleze ale už mám pro jistotu nakoupený prostředky na ochranu před ní.
doxenon
Tak ještě jedno makro foceno founem, Olympus nezvládá.
toketoy
very nice. jsem zvedavej na vyslednou gramaz, serial vypada dobre. posilam k+ a doufam ze se mi v mym prvnim pestu ktery zacnu tak do tydne bude darit aspon tak dobre jako tobe :)
@jdam
dobre delas uvidis ze po tech dnech v tme budou jeste hezci,mohli by se jim na kvetech udelat takovy nadherny krystalky jako ospalky v ocich to by byla bomba
doxenon
Všem velký díky za karmy až teď jsem se díval na tu haldu lidí co mi ji poslalo a to jsem myslel že se na to nikdo nedívá :-)
kou69ta
ale dívá,a karmy si zasloužíš za krásnej první počin :goldcup:
přeju krásný dožinky a pak poreferuj jak proběhla zkouška žehem :rasta:
doxenon
Něco na teď :-)
doxenon
Tak zase něco dnes, holky jsou jako vánoční stromeček, posuďte sami :-). Po vnitřním boji v dalším kole vypouštím síť, protože bych nemohl s holkama hejbat, takže v týdnu mažu do shopu nakoupit kolínka a budu ohýbat, jsem debil že jsem to neudělal hned v tomto kole, nebo nepřidal další tři kytky, tak mi zbyl zbytečně nevyužitej prostor ale chybama se člověk učí. Myslím si že i tak bude ouroda docela bohatá.
doxenon
Zdarte všichni, tak už opravdu poslední foto před kosou, dnes večer poslední východ slunce pro moje krásky, zítra ráno nastává dvoudenní tma a v sobotu zamáčknu slzu v oku a konec jejich života.

Super skunk je krásnej materiál, nechá si toho dost líbit a má nádherně tvrdý palice, zkrátka vynikajicí kytička a určitě se k ní ještě vrátím. Taky samo záleží od koho máte klony a pro mě je ten můj dodavatel zkrátka bůh :-)
doxenon
Takže zdravím vás dámy a pánové. Čas se naplnil a děvčata už jsou bradou vzhůru, celý dopoledne v prdeli, navíc bolavá hlava po včerejším resetu hlavy na šipkách v hospodě ale staral jsem se o ně do posledního dne jak nejlíp jsem dovedl.

Jak jsem měl z kraje strach z kokosu, tak můžu říct že je to parádička a zůstávám u něj i nadále.
Obrovskej dík za vynikající genetiku, s kytkama nebyl jedinej problém, jsou stejně velký, patra jedno jak druhý, takže největší dík tobě Bárte, i za pro mě jako začátečníka cenný rady od tebe, bez nich bych to asi nedal.

Velikej dík i ostatním kdo mi poradili, nanarazil jsem tady na jedinýho kreténa což mě mile překvapilo, takovou partii bych potřeboval v práci :-). Díky moc taky za káčka všem co je dali.

Pár fotek na sobotu a příští týden začínám z novýma miminkama, takže rád se s váma zase podělím o průběh druhýho kolečka.

Howgh.
doxenon
Ještě si neodpustím dvě fotky kořenů :-)
Zelenáczech
Fakt jsou jak vánoční stromky.. ani je nemusíš zdobit a dárečky si nastříháš z těch větviček.. budu si muset v září taky takovej zasadit a nebude mi vadit, že pod nim nic nebude. Myslim že to máš moc pěkný a K+ si fakt zasloužíš
doxenon
citace:
Původní příspěvek od Zelenáczech
Fakt jsou jak vánoční stromky.. ani je nemusíš zdobit a dárečky si nastříháš z těch větviček.. budu si muset v září taky takovej zasadit a nebude mi vadit, že pod nim nic nebude. Myslim že to máš moc pěkný a K+ si fakt zasloužíš
Díky moc předsedo.
SubFocus
Kámo ten kokos budeš znovu používat?Sám v něm jedu asi 2 dny :) ale je tu o něm toho málo ... je to tu dopletené všchno dohromady...jinak určitě K+ a můj tip je 305,4g :) Teda jestli můžu ťípnout :)
doxenon
Kokos už mám novej, mám strach ho použít znovu aby tam nějak třeba nezahnívali ty starý kořínky a nedělalo to bordel, nevím, bratránek v něm jede opakovaně ale to už je zkušenej starej pardál.

Kokos mě nezklamal, myslím si že když to hlídáš a věnuješ se tomu, tak nemáš co zkurvit a ani jednou se mi ho nepovedlo přelít ale taky asi díky tomu že jsem provrtal spodky květináčů jako cedník. Jinak díky za tip ale podle mě toho tolik nebude i když nevím, nikdy jsem to nejel, takže ani neodhadnu, navíc jsem nevyužil celej prostor, takže podruhý asi zkusím záštip (FIM) + ohýbání kolínkama.
doxenon
Jinak to s tím kokosem jestli se dá jet víckrát by zajímalo i mě, takže jestli někdo máte osobní zkušenost tož sem s ní.
skunk2
Kamarádi a kolegové.
To zase vím já a se zájmem sleduju také bezva rip dalšího člena TERMIXE!!!!
čtěte zde a dozvíte se vše. jedu podle něj a nemůžu říct nic než.......
doporučuju!!!!!
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=28249

teda je tam i to, že jsem zkoušel kokosáka mýchnout i reciklovat, ale je to vo ničem.
Bárt
citace:
Původní příspěvek od doxenon
Jinak to s tím kokosem jestli se dá jet víckrát by zajímalo i mě, takže jestli někdo máte osobní zkušenost tož sem s ní.

Po sklizni vytáhni kokos z květináčů a dej pořádně vyschnout. Potom to mírně pomačkáš, ať se uvolní kokos a můžeš začít třepat celou kostkou, že to chytneš za zbytek stonku a třepeš kokos do plastové vany. Pokud to děláš dobře, tak ti zůstane v ruce jen kořen. Tak to ve vaně prosyj třeba tou zelenou přepravkou co je na přepravu ovoce (prostě hrubým sítem ) a nebo zbytky kořenů tak nějak zhruba vyber rukou z kokosu. Kokos dej do pytle z látky ( nejlépe umělý materiál, ale ne moc hustý, ale pevný, ať se nerhá) a pořádně kokos proper proudem vody z hadice a vyplav vše z kokosu. Potom to jen hodíš v pytlu do překravky a vyždímeš a v té přepravce to dáš uschnout v tom pytly. Uschne to asi za měšíc, ale neplesniví to.
Nové klony doporučuji sadit do malých květináčů s novým kodosem, je totiž PH upravený a drží PH. Po týdnu, jak prokoření klon, tak je přesadíš do normálních květináčů s recyklovaným kokosem a preventivně doporučuji zalít první takto přesazené kytky zalít s hnojivem s enzymy. Takto není problém recyklovat kokos 5 x a vůbec, dokud to jde, protože někdy se stane, že je kokos tak prorostlý kořeny, že to nejde vůbec vytřepat. To se mi stalo , ale jen u vysokých kytek.
Píšu to s bongem, tak je to doufám pochopitelné.:rasta:
doxenon
Dík Bárte, nestihl bych tu procedůru, proto jsem dnes koupil novej kokos a zejtra hurá na to :-)
doxenon
Zdravím všechny. Tak konečně závěr :-). Matroš je nasušenej a prý je to moc dobrý (já nehulím, mám to na léčení). Na první pokus jsem si říkal že bych byl vděčnej za 200 géček a ono je celkem 289 g čisté váhy, takže jsem absolutně spokojen.
Myslím si že na to, že jsem s holkama nic nedělal a rostli jako dříví v lese se fakt zadařilo.
foto 1. váha prázdného kyblíku, na další foto celková váha, po odečtení váhy prázdnýho kyblíku zmiňovaných 289 géček matrošu.
@jdam
hezky pekne ,jsem zvedavy jak budes pokracovat:) jen tak dal


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma