Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Léčitelství

 
Konopí jako lék proti bolesti způsobený uskřípnutým nervem - Klikni zde pro originální téma
jkb
ahoj lidi, nemáte někdo zkušenosti, jestli se dá konopím zmírňovat bolest způsobenou uskříplým nervem? Moje babička, které je už 85 let trpí hroznou bolestí z výše uvedeného důvodu. Bere na to hrozně silné prášky na bázi opiátů proti bolesti. Samozřejmě čím časteji je bere (musí je brát každý den max 2 denně= to je hranice, kterou by neměla v žádném případě překročit), tak tím méně zabírají, ptž si už na ně zvykla. Jiné prášky prostě nezabírají a na trhu už nic jiného není a doktor jí už víc pomoct nedokáže. Nedá se to prý vyléčit jenom zmírňovat bolest. Proto mě napadlo jí zkusit pomoct alespoň konopím. Trpí jako pes a je už z toho úplně zoufalá. Pokud by se tady někdo objevil s podobnou zkušeností, napiště jakou formou jste to používali (podle mě asi jiná možnost než vapolizérem není) a trochu informací o tom. Chtěl jsem napsat bushkce, ale nemůžu na její stránkách najít žádný kontakt.

Díky za rady

PS: ten špatný nerv má u žeber, jestli to je podstatné info, nevím..
NORM
Dej jí každý den párkrát potáhnout Herijuany z vaporizéru a už nebude vědět co bolest znamená.. A nebo podávat výtažek..
dejaVuCV
Ahoj, kontakt jsem nasel nasledujici (za aktualnost pochopitelne nemuzu rucit) bushka@volny.cz . Dukaz, ze je volne dostupny (uplne dole) http://www.blisty.cz/aut/277/bio.html
Preju babicce, at ji to pomuze, opiaty jsou hnus.
Ahoj dejaVu.
jkb
to dejaVuCV: díky moc za ten kontakt :-)
H@nz
Nebo ne jen vaporizace a výtažek, ale třeba mléko a spousta receptů s konopím s obsahem canabinoidů. Akorát vaporizace a kouření má výhodu v tom, že úleva od bolesti je rychlá (nástup účinku canabinoidů), narozdíl od podávání přes žaludek.
Možná ji pomůže strain Zensation. :einstein:
MDe_
Zd, u mamky i strejdy se třošku povedlo od bolesti hodně silnou mast, kterou sem smíchal 50% na 50% s fenixama (mamka v zadech pod lopatkou, má tam nějaké srůsty a se ji tam občas skřípne a stryko měl loket)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma