Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Outdoor 2012 (zima, přípravy, sny) - Klikni zde pro originální téma
Guano
Zdravim, Snad to tu nikde neni ale nic jsem nenašel. Zajímala by mě vaše příprava na outdoor 2012, Rejete, čím hnojíte, vápníte,....

Já si tento rok poryl jedno políčko na zahrádce 10x2m, prokládal jsem ho při rytí králičím hnoojem a slepičinci a cca před týdnem jsem lehce povápnil. Na vánoce jsem si nadělil semínka White widow, White rhino, The Church a Big Bang Auto vše od Green house seeds.
Chci si dát pod kdytky černou netkanou textilii jako je u jahod abych nemusle tolik plet, mohl jsme snáze sypat granulky proti slimákům (minulý rok byla invaze) co myslíte?
http://grower.cz/forum/showthread....6&pagenumber=26
http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=60876
Guano
pardon ale ani jedno s tech temat se netyka zahrady nebo mista kde hodlame sazet...
fananek7
Hlavně porýt,třeba přisypat kompost,nebo jakýkoli hnůj a povápnit.
Občas sypu dřevěný popel,je to dobré pro minerály.
mučačo
cus,s tim vapnenim a popelenim bych byl opatrnej,neb oboji zveda ph.zkousel jsem si zmerit ph pudy na zahradce a skoncil jsem na cisle 7.8! poresil jsem to primichanim raseliny a kytky jak lusk... jinak zadny hnuj nepouzivam,vadi mi tam ta pachut.teda pardon,z bobku jen guano.
bruno.kudrna
na podzim po sklizni prohnojím koňským hnojem a poryju půda si pěkně odpočne no a na jaře to okopu porovnám a je připraveno
Guano
nene ja to Vapnem jen lehce posipal a je to přímo mletý vápenec co se nemusi ani hasit a tim to ani nejde přehnat...ale nasypal jsme tam jen decentně. Minulý rok byl muj první Grow a pěstoval jsme to mezi rajčatame ktery to zabilo :D a ty podminky byly uplně stejne, bobky, hnuj a lehce vápna a na to že jsem kytky sadil až někdy v červnu tak vyrostly cca okolo 2,5 metru a chut a ucinek dobry :) Kraliky krmime Bio tak je i Bio hnuj xD
Ještě by mě zajímalo co říkáte na to zakrytí půdy pod rostlinou černou netkanou textilii ?
Fantasie
Já sem dnes přimíchal do kompostu (hlína, zbytky rostlin, kravský hnůj) 100 litrů substrátu a pořádný kýbl holubinců. Nechám to pracovat a na jaro to bude nádherně kyprá, černá, živinama prosycená mňamka. .. Kompostování je základ, a za minimální cenu si můžeš připravit neuvěřitelně kvalitní substrát. ... Černá netkaná folie je dobrá.. udrží vlhkost a brání plevelení.. záleží jaký zvolíš způsob pěstu. Pokud to budeš mít jako záhon tak ok. Já třeba jedu vyloženě guerilla díry do země + vlastní hlína do nich.
Guano
no ja chci klasicky zahon jako třeba papriky nebo rajčata, jen lepe, natahnout tu folii a dat jim prostor. Minuly rok to bylo podobně jen bez te folie a prostoru a byly to nádherné kytky, i z nekvalirnich semen tak lehce hemači ale da se :-)

Nad kompostem jsem uvažoval, a tento ro ho už asi udělám...
LuboDzi
No ja zatiaľ nejaké veľké prípravy nerobím, pokiaľ nejde o zháňanie seeds. Chystám sa na svoj prvý out grow, som úplný nováčik ale kým prejdem celý grower, verím, že sa to zmení:D Čakám kým zmizne sneh a dám sa na ´´upratovanie´´ svojich políčok, predzdušnenie zeminy, hnojenie (slepičince, drevený popol) a potom už len čakať na lepšie počasie a nejaký primeraný dátum plus uvidíme ako sa bude dariť sadeničkám.
Všetkým G prajem grow plný slnka, pekného počasia alebo ničím nerušený prísun elektriny:D
Majte sa, nech sú palice jak päsť..
Dr. Green
Rozhodně zatím nechávám tak, jak to vše je.
Až bude trošku přijatelnější počasí, tak povalím proměřit PH, upravím, proryju, prohnojím a nechám ještě pár týdnů vklidu.
Jen doufám, že tohle léto bude opravdu slunečné, protože chci pořádný motory, aby to na Vánoce stálo za to ;)
Vidím to na písek-popel-guano-sub.
farmer36
Zdar growery.. Ja pojedu letos šicko od DP. Colour mix 2. a Colour mix 6. Z tých automatou ma najviac zaujíma AF_Mazar- Velmo zaujímavá odroda ,budem pozorne sledovat a spoznávat nakolko ma minulý rok ohúrila svojou prenikavou vôňou počas fázy rastu.Už sa neviem dočkat.Hnojky Výluh z kropív a GUANO nič viac.Pestu zdar
Guano
no ja nevim, ja mam asi pul roku uleželej hnuj(kraliči bobky,slepičince tak to budou grady :D , a navic ted v zemi se jeětě rozloži než budu sazet...
2 kakastromet: četl jsi vůbec ten článek, který tady uvádíš jako zdroj pro svoje nesmysly??....

1. věta 1. kapitola článku: "V průběhu roku dochází ke značným změnám v obsahu anorganického dusíku v půdě.."

Celý ten článek řeší hnojení chemií a její úbytek v půdě působením různých vlivů, nic o ztrátách ORGANICKÉHO dusíku v kompostu nebo hnoji v závislosti na času..

Píšeš blbosti, hnůj je lepší, čím déle je proleželý (pokud je správně kompostován), ustálí se a není těkavý, jako čerstvá mrva.. Jen pro tvoji informaci, tak černozem vznikala řadu let a je nejúrodnější, že ano..

Na tohle stačí selský rozum a ne článek od profesorů z ČZU, který řeší úplně něco jiného..
a ten druhý článek je tuplem mimo, to už ani nebudu radši komentovat, protože řeší zakládání velkých hnojišť a správné skladování hnoje..

spíš si najdi články o kompostování..

kakastromet
ospravedlnujem sa pomylil som si formy dusika ano
SakulVonRamlak
Ja som tento rok navštívil bushplanet vo Viedni a priniesol som si 5x Blueberry, 5x Orange Bud, 5x Hollands hope...plus nejake tie vitaminky od HESI...(:....sadit sa budu urcite nejake no namy...a ešte si asi dokupim nejaku fajn outdoorovku...(:...Len nech jar naplno otvori dvere a moze sa zacat...neviem sa dockat...:)...Tak pestu zdar...!A GL...;-)
Přípravy Březen 2012:

Kompost: překátrovat na hromadu, přidat perlit, hlínu, písek, vápenec a rašelinu, nechat odležet = substrát na sezónu

Skleník: přerýt, pořádně odspodu, přidat kompost, provápnit, sirné knoty, vystříkat chemií, nechat odležet..

Políčko u lesa (6děr): přinést nový substrát, přerýt, dursbanem posypat trošičku, nechat uležet ještě, ať si to zvířata očuchají a prorýpou, že tam nic není..

Předpěst: V dubnu na políčko k lesu, v červnu do skleníku..

Jinak do skleníku letos asi půjde jen 1 kytka (chci tam mít San Marzano rajský), jen pro okrasu a monstrozitu, nějaká pecička snad.. Ať se všem daří.. :)
Xuriam
U mě je trošku problém (bydlím v nadmořské vyšce asi 700-800m) z počasím. Je to docela dlouho sníh takže letos to jdu ven jenom otestovat jestli to vůbec poroste:-( ... Substrát: kuřecí sračky, píseček,nějaký kupovaný substrát pro pokojové rostliny (v podstatě rašelina-nízké pH) a největší díl hlíny co je na daném mistě kde to hodlám pěstovat.

Semínka white widow/nějaký noname
a noname
Volcano
byvas v nadmorskej vyse 700-800m a beres White widow ? Nestihne dozriet urcite. Zober klasiku od Dutch Passion... Frisian, Passion, Durba....
Xuriam
Když si to doma předpěstuješ tak to jde v pohodě...
Stejně už ty semínka mám :-D už sem to skozšel ve skleníku a dozrálo uplně v pohodě a to sem sázel dost pozdě (asi v půlce června).
Xuriam
Jo a jinak Frisian a Passion neznám ale Durban je sativa a tá potřebuje teplo ne ???


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma