Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Zatah na headshopy v USA - Klikni zde pro originální téma
chobot
Neuveritelne. V USA, zemi svobody, je dokonce zakazane prodavat dymky, papirky, filtry do jointu, proste cokoliv z ceho se da aspon trochu hulit. Minuly tyden bylo zavreno 11 internetovych obchodu nabizejicich hulici potreby a 55 lidi bylo obvineno (hrozi jim az 3 roky vezeni). :rocket:

Clanky v anglictine treba na:
http://www.internetnews.com/bus-new...cle.php/1598131
nebo
http://www.washingtonpost.com/wp-dy...-2003Feb24.html

Zajimalo by me jak jim chteji dokazat, ze ty vodniky nebyly urceny na koureni tabaku a legalnich bylinek :pimp:. Vlastne, v zemi svobody k zatykani dukazy nikdo nepotrebuje..... :death:

chobot
marcon
Tohle plati pouze v nekolika statech, ne po celem uzemi usa!!!

Jinak je to samozrejme nesmirna drzost. Dalsi ukazka jejich antikonopneho fanatismu.
chobot
marcon: Ja nevim, ale v tom druhym clanku na kterej sem daval link (Washington post) v patem odstavci odzhora pisou, ze je to zakazane podle federalniho zakona.

Ale to je celkem jedno, federalni nebo statni, stejne je to neuveritelny :grrr:

chobot
marcon
Koukam ze to tam vopravdu tak je. Ja cetl ze je to jenom v tech nejmilitantnejsich statech, napriklad washington. Vzdyt v mnoha statech je legalizovano i konopi pro lekarske ucely a taky to federalni zakon zakazuje. Tak zhruba tak by na tom mohli byt i v tomhle.

Je to ale zvracenost, kdyz veci ktere jednoznacne snizuji skodlivost koureni (at uz konopi nebo tabaku), sou kriminalizovane. To je jeste mnohem smesnejsi, nez kdyby zakazali prodej papirku (tam by mohli argumentovat, ze sou samotne prilis karcinogenní).
Dude
citace:

By application of the United States Drug Enforcement Administration, the website you are attempting to visit has been restrained by the United States District Court for the Western District of Pennsylvania pursuant to Title 21, United States Code, Section 853(e)(1)(A).


ha to je síla:mad: - jestli to takhle pude dál, tak je otázka kdy pude overgrow, a potom grower:(
amerika od minuleho teroristickeho utoku se rekneme probudila ze spanku a je ponekud mrzuta.ocekava ze ji budou tolerovany kroky ktere by se za normalni situace neodhodlala ucinit.
kde byly vsichni AMERICTI hrdinove v dobe utoku proc nikdo ameriku nespasil jak jsme zvykli z AMERICKYCH filmu?
marcon
2unreg: jakou maj prokrista souvislost teroristicke utoky se zatahama na headshopy?? Tyhle veci se v usa deli prece i pred nima. Asi sis kapatko spletl tema.
Graetar
Je tohle možný??? :eek: :mad: To se dá JENOM TAK udělat? :eek::eek::eek: Na to snad ani nemusí bejt člověk právník, aby je s tímhle poslal do pr.ele... Jak chtějí NORMÁLNÍM, STANDARDNÍM způsobem prokázat ty svoje DEA slinty? Z toho všeho vyplývá jediná věc - protože to udělali, tak to mají pojištěný, jinými slovy důkazy nepotřebují. Naprostý výsměch tomu, co se nazývá právo, demokracie, a já nevím, čím vším se ta jejich zámořská orwelliáda pořád tak ráda ohání. :flick: Fuck off DEA!!! :flick: :grrr::grrr::grrr: :rocket:

Btw - když rozjeli válku i na vlnách netu, tak by se mohli zmobilizovat nějací obzvláště vypečení hackeři a crackeři, nebo jak si tahle čeládka říká... DEA by pak mohla mít docela veselo... :flick:

Ufff, musím se uklidnit, abych nevypadal, jako ty červený xichtíky nahoře... :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma