Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Lékařská marihuana - Klikni zde pro originální téma
sillium
Zdravím,

mám dotaz,Prosím o doporučení lékařského konopí nebo konopí které bude pěstováno venku, aby mělo pevné kompaktní šišky a minimálně 20%THC.Mám 15 let zkušeností s pěstováním jak indoor tak outdoor ale pořád hledám tu pravou.Vyzkoušel jsem snad vše AK47,blueberry,GWS,WW,Mazar,El Nino,Bubblegum a mnoho dalších (to by bylo na dlouho co už jsem měl).byly to ok odrudy ale chci vypěstovat venku (prostor mám :) ) Trávu která bude mít 20% THC a víc,Hnojky mám a vím jak na to, jen potřebuji GENOTYP který bude splňovat moji jedinou podmínku a to je min. 20% THC.prosím o radu.Díky a PEACE
MDe_
Osobně sem neměl možnost okoštovat struktůru, ale tyto modely mají vysoký obsah THC
Original Amnesia, Pineapple Chunk, LSD potom už Violator Kush, Vanilla Kush
KrávaBětka
Sice nevim proc to musi byt venku (indoor bys mel urcite vetsi sanci uz kvuli nasemu podzimu), kazdopadne si mi pripomel jednu kyti z ceskyho prekladu Cannabible od J. Kinga (ta z levnych knih za 69,- :-) ) pro ty kteri ji maji je to prvni dil str. 35, je tam G13 s 27,2% THC...jsem jeste novacek, ale o zadny takovy co by mela tolik % a stihla u nas dozrat jsem ete neslysel, kazdopadne hodne stesti :-)
Pokud jde o léčivky mám v oblibě tohle:
Deimos je šlechtěná Autoflower a nebo její původní odrůda Northern light
nebo
Gnomo auto je šlechtěná Autoflower a nebo její původní odrůda Mataró Blue
Krychle
nevim jak to je s procenty, ale muj Pre´98 Bubba kush x Double Purple Doja F2 je nejsilnejsi odruda pestovana venku, jakou jsem kdy mel..pokud ovsem cloveku nevadi sklizen ke konci rijna, jinak vynosove outdoor to neni spatny, ale kvalita to vynahrazuje;)
http://grower.cz/forum/showthread....7891#post997891 tady par fotek od kolegy, moc se mu to povedlo:)

jinak vazeni, s tema cislama - snad tomu neverite:D:D dokud to neuvidim dolozeny nejakym merenim (zrejme titrace), tak jsou pro me veskery hodnoty o obsahu THC vycucany z prstu:D

btw 15 let zkusenosti?:teef: nejak tomu neverim, kdyz mas 22 v profilu:D:D a i kdyby to bylo aktualni v dobe registrace...mno to je fuk, doufam ze najdes co hledas;)
dyzy
jestli chceš odrůdu co ti dozraje a má vysoký procento THC doporučuju ti deep chunk.
Trichome-pro!
čaues , zkoukni tohle http://www.youtube.com/watch?v=Ryva5_kiObg
Mr. Nice seeds
krisa.lc
Co som pocul, tak Tutankhamon by mal byt dobry - https://www.pyramidseeds.com/TUTANKHAMON_FEMINIZADA ..Zatial som ho nepestoval - az buduci rok.:)
sillium
To Krychle, Hej sorry ale pokud se někam registruji (kde je monitoring fízlů) nikdy neuvádím reálné data z důvodů ochrany před postihem státu!!!

Vážení děkuji za postřehy.Jelikož nemám kapacitu na 100 kytek ve skříní jsem nucen to dát i ven.Samozřejmě něco půjde do skříně........
mučačo
citace:
Původní příspěvek od krisa.lc
Co som pocul, tak Tutankhamon by mal byt dobry - https://www.pyramidseeds.com/TUTANKHAMON_FEMINIZADA ..Zatial som ho nepestoval - az buduci rok.:)
tak zrovna tento model me nicim,ale opravdu nicim nenadchnul... skus mrknout na satori od mandala seeds...
Krychle
sillium: tak aby se priste nekomu podobnymu nestalo, ze dostane BAN, protoze potvrdil svou nezletilost v dobe registrace - tohle je ochrana pred postihem statu!! :busted: kazdymu je jedno jestli ti je 20 nebo 30, hlavne ze nejsi nezletily..a navic, myslis ze jsi jedinej v zemi v tvym veku? co by komu pomohlo vedet nejaky cislo? hmm? tim ze se kamkoliv pripojis davas vic nez info o svem veku, neco jako IP adresa asi nezname co? neverim totiz, ze bys byl ve skutecnosti tak opatrny a snazil se pri pripojovani sem svou IP ukryt ci zmenit..no to je fuk, stejne budes muset dalsich 15 let nabirat zkusenosti, pac tady ti nikdo neporadi - model ktery u nas v pohode dozraje venku s enormnim vynosem a 20%+ THC proste neexistuje:D

krisa.lc: hezke ze tu placas, co by melo byt dobre, ovsem s nulovymi zkusenostmi - rady si nech na bududci rok:teef:
fananek7
Já souhlasím s Krávabětka - G-13 si myslím,že by mněl být nejsilnější model na světě,ale venku jsem jel už hodně modelů,ale tento řezan se mi do ruky bohužel ještě nedostal.
Pokud bude pěkný podzim,tak dozraje,pokud ne,tak to jsou opět plísně,ale pokud máš prostory a finance tak není problém skleník,nebo foliovník,třeba i zatemňovaný kvůli dřívější sklizni ;)
KrávaBětka
Jo to mas pravdu cista G-13 neni (nebo o ni aspon nevim) kazdopadne jeji krizenci existuji, treba G-13xHaze...

http://www.5semen.cz/shop/detail/36...indoor-outdoor-
MDe_
Měl sem
NL5#HAZE#G13MTF - 1 kytka - Docela slabé listnaté, poloviční high ale chutné a krásně voněla - 2há kytka zase opak, o5 zase krásná vůně, silný kouř, hodně obsypaná a už spíše stoned (sekané stejně)
G13#Chesse - Nevoněla a kouř docela o ničem, slabší high
G13#MTF - Hodně libová vůně, chut dá se říct optimální a takový větší high

Myslím že se musí dobře vystihnout gen, aby G13 seděl, ale pokud sedí, tak je luxus.
Krychle
vsechny veci okolo G13 jsou kecy, nesmysly, nic takovyho nikdy nebylo a celou "legendu" vydrzujou akorat pubertalni hulici pri vedeckych rozpravach u sklenenky hydroskera:D:D a ze existuji krizenci? prosim vas ceho? krizenci neceho "co vypestovala americka vlada, nejvetsi, nejlepsi, nejsilnejsi, jako cela ju.es.ej"? nekdo by zaslouzil vyseknout poklonu za skvely markentingovy tah:D a ja mel pocit ze toto forum je pro dospele:D
"vystihnout gen, aby G13 sedel?" co to jako znamena? ze kdyz absolutne nahodne neco opylim, tak to dobry jsou krizenci g13 a zbytek obyc. zeli?:D:D

abych nebyl OT: presne jak pise jestedman, pokud silnej model venku, tak jedine zatmivat nebo na slunce rovnou zapomenout:)
pozor koulí se krychle :D

Pokud silný model tak jedině pod sluncem a křížit a křížit to co bylo byla travka ala kravka a šlechtěním nám roste THC.
ps: do skříně patří kostlivec muhahaha
fananek7
Tak s legendama o G-13 musí snad být něco pravdy,co jsem slyšel,tak genetika semínek se nedochovala,ale snad řízek ano,ale v ruce jsem ho nemněl,tak se nebudu hádat.
vousači tak aspoň bys mohl napsat jaké modely pokřížit,aspoň samce-třeba Afgan,Nepal,Jamaičan,Wdova či tak něco podobného ;)
S trávy přece nikdy nevypěstuješ brutální skéééro :D
Orsek
Jediná odrůda co mě právě napadá na lékařské účely a je lehce k sehnaní je White Russian.. A potom nějaké šlechtěné odrůdy na vysoký %THC.
Na 5semen.cz je sekce Medical odrůd.

Leafly.com nabízí ''seznam'' Medical Use: Anxiety,Depression,Fatigue,Insomnia,Lack of appetite, Migraines, Muscle Spasms, Nausea, Pain,PMS, Seizures, Stress a najde to vhodné modely, které by měly tu či onu "neřest" léčit.

Vysoké procento THC má Carnival z Ministry of Cannabis
citace:
CARNIVAL má velice vysoký obsah THC, laboratorní test ukázal až 23,2% THC!
HAD
Čus já pěstuji Medicana A.K.A. Medijuana dozraje i na Vysočině obsah THC 25%. Používám na masti. Pěstím ji několikátý rok, ale bacha ráda chytá plíseň.
yara
Sice je to už starší příspěvek, ale protože jsem to teď studoval kvuli rakovině tak vám se hodím odkaz, kde je léčivé konopí detailně popsáno i s nemocemi a tak se to může někomu hodit i teď.

http://medigrower.cz/katalog/semena/lecive-konopi-0

Všiml jsem si, že tam chybí jedině nemoc diabetes, jinak jsou tam snad všechny.
Další paradox je ten, že většina lékařského konopí je sativa, ale Rick Simpson doporučije k léčbě Indicu, protože jak řekl " Nerad bych viděl nemocného s rakovinou někde natírat stodolu v euforii". :-)
Mr.Nobody
Tuším Herijuana nebyla zmíněna ...
To je prej pecka do kokosu :)
Apartman
citace:
Původní příspěvek od Mr.Nobody
Tuším Herijuana nebyla zmíněna ...
To je prej pecka do kokosu :)

Herijuana, La Confidental i třeba Blueberry...Tohle všechno dozrává v půlce řijína-což by nebyl takovej problém-horší je skutečnost, že si vždy vezme tak čtvrtinu až polovinu úrody plíseň-ta se tvoří po babim létě a na podzim i za jasných dnů bez deště-když jsou ty ranní a dopolední (někdy i celodenní) mlhy pak se musí seknout třebas o týden dříve, než by bylo košer... Letos jdu do Marmelate od Delicous seeds (což píšou 21% THC ale náchylnost k plísním), El Alquimista od Samsara a Bluehell od Medical seeds-tak uvidíme-důležitý je se toho nebát ale vybrat si vždy nějakou odrůdu, která dozraje na tutovku do rezervy pro případ, že původem indoorové nebo tropické modely nedojedou nebo budou napadeny. ;)
zelenakoule
....yara ten diabetes máš tady
jinak všechny nemoce jsou zde
yara
zelena koule

Teta Bushka píše v receptu na cukrovku:100 g sušených konopných palic / květů ...

Já měl na mysli konkrétní odrůdu konopí na cukrovku.
Ale to už jsem taky zjistil:http://grower.cz/viewtopic.php?f=5&t=39

Prosím pokud někdo narazíte na stránku s konopím, kde je popsáno na jaké konkrétní nemoci je odrůda vhodná postněte to.
sWei
já ti doporučuju Satori


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma