Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
HELP! Žloutnutí lístů - Klikni zde pro originální téma
Haman
Mam takovej problém - na listech se mi dělaj rezavý flíčky (jako od přehnojení) a žloutnou listy (od spoda nahoru - od největších k nejmenším). Myslel jsem že je to přehnojený tak jsem přestal hnojit a kytky jsem 3x prolil vodou, ale oni si žloutnou vesele dál. Každej den se žloutnou další a další... Nevíte někdo co s tím?
Než začaly problémy hnojil jsem 1x týdně krystalon a zalejval 1x za 2-3dny.
VYTáHLO
:jumper: haj kámo tohle se mi děje na kytí taky, předti jsem na tom měl svilušky, a většinu listů jsem oštípal...pak jsem přepnul na květ a žloutly dál a dál.....a pak ty hnědý tečky, tak jsem myslel že je to přehnojený a prolil to...no a dvě z osmy teď vypadaj zeleně a ostatní jsou nažloutlý košťata...??? :frog:
Haman
No kurva :grrr: a těď jsem ještě objevil na spodních listech třásněnky - a Biool na ně samozřejmě nezabírá!! Nevíte o nějakým pokud možno nekontaktním hubiči třásněnek?? I když tohle je to nejmenší - naštěstí se moc nešíří (na to že je tam mam nejspíš od začátku - přivezl jsem si je s řízkama), ale žloutnou mi furt další a další listy...... Fakt to nemůžu vychytat tak PLEASE HELP nebo se z toho :smoker: :rocket:
Idea
čau
Přečti si příspěvek v tomhle threadu http://grower.cz/forum/showthread.p...light=trasnenky

od Nobody4 ,snad by to mělo vyřešit tvůj problém.. :bandit:
Haman
Dik za link, ale už jsem to četl. A kromě biool jsem zkoušel i jiný věci, ale účinek nebyl 100%-ní (Vertimex nemůžu sehnat), protože to byly samý kontaktní prostředky - potreboval bych něco systémovýho.
A hlavně se mi furt objevujou ty rezavý fleky následovaný žloutnutím listů a postupuje to docela rychle takže mám strach abych vůbec dopěstoval..... :confused:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma