Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
prosba o pomoc pri vyladeni pestirny - Klikni zde pro originální téma
shaman
potreboval bych pomoct s nove zalozenou pestirnou. Jestli je tu nekdo zkuseny, prosim koukni na : www.shaman5.netfirms.com - jsou tam vyspecifikovane problemy. Diky moc
Srooga
Nazdar Shamane.

Jestli si myslíš, že ti někdo poradí touhle formou, tak se pleteš :(

Zalození 3 stajných - NOVÝCH - thradů upozorní jen na tvojí lenost a ignorantsví. Na grower se přizpívá z důvodů vytvoření kvalitní databáze informací o pěstování trávy. Lidi tady debatujou a nováčci jako ty by se z toho MĚLI učit!

Je tu cca 4300 členů. Kdyby každý 4tý vytvářel zbytečný témata jako ty (a to hned 3x) - JAK BY TO TU VYPADALO???

Nebuď línej, a hď sem fotky, nebo nějaký texty o tom, co řešíš. Pak ti možná někdo poradí...

Peace!
Walhalla2000
Ted jsem na tu tvoji stranku koukal. udelej to, ze sem postnes ty fotky a prekopirujes ten text... bude to easy... doporucuji... pak ti mnoho lidi rado poradi... presne jak rikal kolega o prispevek vyse
shaman
Nova pestirna - snad se podari (jestli teda nekdo hodny pomuze vychytat mouchy)

Prepazil jsem garaz a vznikl prostor 200*150*300 cm

V rakousku (C.I.A. na Piaristengasse) jsem koupil lampu (sodik 600w), vetrak jak prase (alespon byl teda drahy - fakt je, ze jde potichoucku a ma asi slusnej vykon) flexorouru, stinitko. Jo a jeste za 46,-EUR 11 semen Cloud#7.

Zatim jsem osadil outdoorovym Passion#1, co mi zbyl zdrivejska - jen na zkousku, nez vyladim pestirnu.

No vychytal jsem celkem obstojne teplotu - musel jsem pridat pod lampu sklenenou plotnu(4.jpeg) a dokoupit kaminka na noc, aby nebyla zima, kdyz se vypne sodik...kaminka maji svuj termostat ( to byla pekna fuska naladit :)) a lampa jede na sp.hodiny (2.jpeg) 18-zap/6-vyp.

Nevim, jak mam dosahnout poradne vlhkosti. Mam tam 37% a to jsem tam supnul to triko, na ktere poustim akvaristickou pumpou vodu. jeste tam mam jeden ten tac (145*60) s vodou - treba to te vlhkost pomuze ?!?

Na Passionka foukam vetrackem ze zdoje, aby byl chlapak a sani dovnitr mam vyvrtanejma dirkama uplne u podlahy a dvere taky nic moc netesnej.

Myslim, ze otvory pro sani a vyfuk jsou tak fifty-fifty.

Az osadim "navazno", predpokladam, ze vyhodim triko, tac zasypu keramzitem a namicham neco do kvetinace, usadim a ....ale co ta vlhkost ?

No a ted prave potrebuju poradit

Jelikoz mam pestirnu po ruce, jsem v pohode schopen nejmene 2x denne zalevat a rosit - nepredpokladam tudiz pouziti zadnych automatizovanych zavlazovacich systemu. Nebo ? Stejne se s nimi budu chodit denne mazlit :))

Jestli mate nekdo co dodat, budu moc rad. Stejne bych to casem asi vychytal, ale proc slozite objevovat objevene ne ?

Jeste bych chtel dodat, ze vubec nezalezi na penezich - je uplne jedno, co to bude stat. :)) A ani nespecham. mam v pohode co hulit z outdooru (loni), akorat se uz moc tesim, az to poroste. Jenom mi uz ted je lito tech chlapecku, co pudou na kompost... :(( Ale treba se casem vypracuju k nejakym rizkum a nebudu muset podstupovat muka vytrhavani :)

Tak mi prosim nekdo poradte - co mam blbe, a v cem se pripadne mylim. Dekuji. -shaman-
shaman
jeste 2xfoto

dnes jsem zakoupil jakysy zvlhcovac (700W) jde z toho para a prej to vydrzi cca 12 hod (je na 8l) a tak jsem zvedav - mam strach, ze to ten vetrak, co zajistuje odvetrani od lampy vsechno vyvetra a bude zas sucho... :((
shaman
tak tady je ten zvlhcovac - po 3 hodinach jsem s vlhkosti na 62-65 % pri zapnutem vetraku. Na nocni spanek bude predpokladam tak 85-90 % a tak je to myslim vyreseny.. nebo ?
shaman
tak tady je ten zvlhcovac - po 3 hodinach jsem s vlhkosti na 62-65 % pri zapnutem vetraku. Na nocni spanek bude predpokladam tak 85-90 % a tak je to myslim vyreseny.. nebo ?
jo a mam tam truhlik (presazeno) s 5ti knotama (do pulky keramzit), pak substrat, v te spodni nadrzce honim vodu z velkyho kybla

Necham to tak tyden vrcet, at vidim co a jak a pak oseju.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma