Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Konopné Umění

 
listy - Klikni zde pro originální téma
VYTáHLO
:beer: ..pleas help me co s tim je mám z toho móóc obavy..!
VYTáHLO
:flamer: Jsem z toho docela brutálně vedle, tohle se mi děje s kytkama..teď jsou asi deset dní po přepnutí...
začalo to tak, že jsem cca měsíc starý řízky který byly do tý doby pod zářivkou 24/7-nehnojený, dal pod 150W-kokos +perlit do 3 litrovejch květináčů- byly beautiful!!!-krásně rozvětvený a asi 10cm velký...asi po tejdnu pod 150w mi je napadli sviňuše, ale to jsem zjistil až o něco dýl..,tak jsem koupil v květinářství přípravek OMITE 35-přímo na svilušky, poradil mi ho ten týpek co tam prodává, chtěl jsem AGRION DELTA, kterej tu někdo radil, ale prodavač zakýval hlavou a řek-"to je slabý", tak jsem dal na jeho pokyn a pokoupil..-je tam psáno že je to přímo na sviňuše!, po příchodu domů jsem připravyl takovej slabší koncentrant a všech 8 JH řádně postříkal-(kytkám jsem ještě ostříhal většinu napadenejch listů), no a do druhýho dne jsem našel jenom mrtvý svině..., ale kytí jakoby zastavili růst a začli žloutnout..Hledal jsem všude možně tady na groweru, a dopídil jsem se k tomu, že mám asi vysoký ph: (do tý doby jsem ho neměřil), tak jsem koupil v akvaristice přípravek na snižování PH-udělal roztok s nízkym PH a všechny prolil...zhruba po dvou dnech začli trochu zelenat a růst, pár dní rostli, ale potom to začlo znovu, na jedný kytce se mi udělali na pár listech hnědo/černý tečky a začli žloutnout...opět...,ze zoufalosti co s tim je jsem je ještě postříkal KUPRIKOLEM, pač jsem myslel, že je to ňáká zasraná listová plíseň..po postřiku to vypadalo chvíli OK, ale potm to zas začlo žloutnout a kroutit se...,teď jsou asi deset dní na 12/12a pořád žlotnou velký listy...
..jo a hnojil jsem to tak poloviční dávkou kristalonu s trochou TENSO coctailu od hydroponieplus v růstu a po přepnutí jsem to jednou zalil tak třetinovou dávkou kr.květ+ ten coctail+ kapička B-CUZZ, takže že by byli přehnojený je divný..? jo a těď jsou z toho brutální košťata, který maj jen na vrškách trochu zel listů...
Prosím poraď te zkušení, zkusil jsem snad všechno a jsem z toho fakt už jelen!!!
VYTáHLO
..jo a to šedivý na těch listech je ten KUPRIKOL...
viridis
Jestli se Ti ty priznaky znovy objevily asi tak po tydnu (...na pár listech hnědo/černý tečky... ...ale potom to zas začlo žloutnout a kroutit se...), tak se muze jednat o svilusky, ktere tam prezily coby vajicka, nebo cim se to mnozi (černý tečky na spodku listu na takovych lesklych zaschlych tenkych slintech - cestickach). Na vajicka je totiz kazdy postrik problematicky, moc to nezabira - i kdyz se da k tem postrikum cosi pridat, co zvysuje ucinnost na ty vajca. Ale ze zkusenosti vim, ze to moc nefungi. Je treba postrik minimalne 2x opakovat, tak po tydnu, nejpozdeji do 10-ti dnu, a radeji 3x, v tom samym intervalu.
Jde o to, ze za tyden, ktery vajicka preziji, se kytka vycisti od postriku a vylihly svilusky jsou v pohode - musis tedy opakovanym postrikem zajistit, aby se vylihly do dukladne otravenyho prostredi. Dalsi vec je, ze uplne vsechny nezabijes nikdy, kdyz uz je tam mas - par si jich vypestuje rezistenci, pokud je jen tak lechtas a pak je dalsi postrik timtez pripravkem na dalsi generaci, ktery se rezistence preda, temer neucinny. Pokud dojde k tomuhle, nezbyde, nez zmenit postrik (talstar, agrion, omite.... proste jina ucinna latka) a celou kuru opakovat od zacatku a modlit se.
(mne takhle ziskaly loni rezistenci snad na vsechno a vysledek byla expresni sklizen, nez to vsechno sezerou - stejne behem dvou dni sezraly snad pulku skleniku)
VYTáHLO
..no ty černý tečky ve spod listů tam jsou, takový malinký a myslel jsem, že by to mohli bejt malý kousíčky kokosu...,pač jsem na to koukal pod mikroskopem a jako vajca to nevypadá, a když jsem na nich měl ty sviňuše, tak jsem je normálňe viděl jak lezou a hejbaj se - jsou to pěkně nechutný obludy...-jsou i o něco větší...a ty kemříky jsou jenom na pár listech, ale nevim, jestli to neni jen od vody..:grrr:
VYTáHLO
:flamer: fakt nevim prolil jsem to..nic,tak jsem začal hnojit a nic...zkusil jsem skoro vše a jsem pořád na stejnym, velký listy žloutnou...jen jedna kytí jede jak má- mazar ze semene,takovej shiťák dlouhatánskej...už aby byly zakořeněný ty řezzany...a napiš mi pleas jestli mezi tim mám i ten bublegum?, ňák už nevim...:flamer:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma