Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Elektronika a Technika

 
easy rolls - nedrzi polohu jak by meli - Klikni zde pro originální téma
tulipán
ciao,

zavesil jsem stinidlo na easy rolls ktery jsou uchyceny sroubem na drevene latce. Jenom mam problem ze nedrzi polohu jak by meli. Kdyz stahnu lampu dolu hned vyskoci nahoru, regulace sily, kridlova matka, na to nereaguje, jenom udava silu stlaceni dolu.

Nevite kde je problem ?
Jedine mne napada ze budou spatny rollsy...

Zatiim a hakuna mattata :)
Muminex
to je nějaké divné, možná máš to stínítko nějak moc lehké, ale to s emi nezdá, že by to mělo sílu to vytáhnout až nahoru při zatížení. Nevím popravdě co by to mohlo být.
jak pises to utahovatko je jen na to jak ztezka maj jit doju nahoru dou sami maj na to pruzinu a podle ty to taha mam lehly stinitko a na strane bez objimky staci lehce zavadit a rols to kus povitahne skus dat na stinitko treba alespon pul kilovy(kilo by bylo lepsi) KOVOVY nebo NEHORLAVY zavazi doporucuju kvalitne upevnit nebo zajistit aby nespadlo na rostlinny melo by ti to pomct matkou pak dotahnes aby ti nejezdilo samo dolu peace
tulipán
ahoj, mate pravdu, stinidlo je moc lehke, na strane kde je objimka tak to 5cm necha dole ale druha strana jde uplne nahoru az k uzliku. Zatim jsem to vyresil udelani uzliku v poloze kde potrebuju aby stinidlo bylo a drzi.

Zkusim upevnit nejake vetsi zavazi na stinidlo, trebas to pomuze a bude to jednodusi nastavovani

Diik moc za pomoc

pekny den :)
bull
Jsou to laciný šmejdy, mě zas jeden ks nedrží při rozvinutí 90 - 110 cm, těch 20cm před koncem vždycky spadne, utáhnout to víc nejde.. V tom rozpětí jsou 3 polohy ve kterých se to i po utažení zastaví a vždycky to na jednu spadne, když to chci dát třeba o 2cm níž, spadne o 5cm.
Jako asi větina lidí přejdu na řetěz...
Jagditrax
jj, sú to šmejdy. mne tiež ťahá tienidlo hore a na jednom mi posledných 10-20 cm nenavinie. To ťahanie hore sa dá vpohode vyriešiť štipcom zvaným kolík na prádlo :) jeden alebo dva šupneš na tú šnúrku (šnúrku zasunieš do štipca najviac ako sa dá) a keď ho dáš pred tú umelú časť, už sa nebudú samovoľne navíjať.
Hlava
Že se na ty groshopácký kraviny nevybodnete , je to drahý a ješte to nefunguje , zlatej řetízek a háček :D:D http://grower.cz/forum/showthread.p...7897#post957897 , čau Hlava
Namer017
Řetízek to jistí! Pár lidí kvuly easy- rollum vyhořelo. Sjelo jim to na rostliny a ty chytly........pak je to v pitchy! Sice je sám mám ale jako pojistku natahaný i řetízky :)
SubFocus
koupil jsem ,pověsil jsem, sundal jsem vyhodil jsem ...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma