Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
SCROG 53W in energysavers - PP, GWS, BBG - Klikni zde pro originální téma
PitrYGrower
Cus groweri,
vim, ze o pestovani pod zarivkama a usporkama uz tu padlo hodne a nazory se ruzni. Nicmene chtel jsem se presvedcit sam jak to dopadne pri dobre udrzbe a pouziti SCROGU.

Zacnu prostorem -- skrinka 35*40*55, 2 vetraky - jeden ze strany, druhy nahore. Na stinitku z plechu jsem mel pridelany na rust usporne zarovky GE 11W a 13W a na kvet 2*20W + 13W = celkem 53 wattu !!!!
Uvnitr byly 2 obdelnikove kvetniky a v nich substrat - 30%perlit, 50%hlina a kompost, 20%lignocel - do toho jsem posadil 4 rezy - 1*power plant, 1*GWS, 2* bubblegum ...
Po 14 dnech, mela nejvetsi z holek 15 cm a o tyden pozdeji mela 23cm. Prisel cas prepnout na kvet -- do 20cm vysky holek jsem natah pletivo a zacal peclive zapletat aby bylo vyuzito co nejvic svetla. Po 52 dnech prisel cas sklizne.
Zhodnocení - paldy byly osypany mnohem vic nez jsem od toho cekal, mohly by bejt vic prorostly, ale jinak zadnej rozdil od sodiku! Na to ze to byl jen takovej test jsem hodne mile prekvapenej - super chut i high - kdybych to nevedel nikdy by me nenapadlo ze to vyrostlo pod usporkama a docela me dostalo, kdyz jsem zacal vazit ... celkem 23g .. GWS 3, PP 5,5 1.BBG 5,5, 2.BBG 9 !!!!!!! Takze vysledek 23g celkem luxusniho materialu na 53W.
Jo a celou dobu hnojeno AH, na kvet B cuzz kvetak.
VYTáHLO
...hmm, to je zajímavý- postni foto...
jarhul
hm chtěl bych ochutnat, jestli je to prawda jak řikáš, dal bych si to doma taky........
rajce
Jestli se ti to povede 5krat za sebou a posles dukaz, tak tu prave dochazi k revoluci indoor. Myslim, ze uz se vsichni tesej!!!(priprav si 200 000Kc na patent;))
PitrYGrower
.. bohuzel zadny foto nemam, ale az prijdu na to jak to dostat z kamery do kompa a na Net tak bych mohl zjednat naky video


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma