Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Usporky - hlina - Bubblegum, GWS, PowerPlant - Klikni zde pro originální téma
PitrYGrower
Cus groweri,
vim, ze o pestovani pod zarivkama a usporkama uz tu padlo hodne a nazory se ruzni. Nicmene chtel jsem se presvedcit sam jak to dopadne pri dobre udrzbe a pouziti SCROGU.

Zacnu prostorem -- skrinka 35*40*55, 2 vetraky - jeden ze strany, druhy nahore. Na stinitku z plechu jsem mel pridelany na rust usporne zarovky GE 11W a 13W a na kvet 2*20W + 13W = celkem 53 wattu !!!!
Uvnitr byly 2 obdelnikove kvetniky a v nich substrat - 30%perlit, 50%hlina a kompost, 20%lignocel - do toho jsem posadil 4 rezy - 1*power plant, 1*GWS, 2* bubblegum ...
Po 14 dnech, mela nejvetsi z holek 15 cm a o tyden pozdeji mela 23cm.
Prisel cas prepnout na kvet -- do 20cm vysky holek jsem natah pletivo a zacal peclive zapletat aby bylo vyuzito co nejvic svetla. Po 52 dnech prisel cas sklizne.
Zhodnocení - paldy byly osypany mnohem vic nez jsem od toho cekal, mohly by bejt vic prorostly, ale jinak zadnej rozdil od sodiku! Na to ze to byl jen takovej test jsem hodne mile prekvapenej - super chut i high - kdybych to nevedel nikdy by me nenapadlo ze to vyrostlo pod usporkama a docela me dostalo, kdyz jsem zacal vazit ... celkem 23g .. GWS 3, PP 5,5 1.BBG 5,5, 2.BBG 9 !!!!!!! Takze vysledek 23g celkem luxusniho materialu na 53W.
Jo a celou dobu hnojeno AH, na kvet B cuzz kvetak.




:)
PitrYGrower
zadny fotky jsem bohuzel nezjednal. mam to akorat nafilmovany na kamere, tak se nak pokusim to dostat do compu a neco z toho vystrihat ...
vsvadlenka
Tohle vyrostlo pod 4 x 23W úsporky.
Theox
2 Pitr:
Hele ted sem narazil na usporku Philips, ktera sezere 20w a sviti na 100w! Za pouhych? 200,- Je SOFT WHITE> Nerozumim tomu. Jakej je rozdil mezi coolwhite a softwhite? Ale za tu cenu se mi to zda vic nez dobry>asi to vyzkousim!Mozna koupim i 2:beer:
Co myslite?Je to za tu cenu dobry nebo ne?
vsvadlenka
Coolwhite - soft white - to je jen zhruba barevná teplota, ale neříká to nic o tom, kolik je v tom třeba neužitčný zelený.
Soft bude spíš k warm, cool - studená není určitě soft - měkká, protože z hlediska osvětlení je soft bráno do příjemna pro oči a cool se bere jako tvrdá, nepříjemná barva.
Chtělo by to opticky hranol a podívat se na spektrum. Nevíte někdo, kde se dá sehnat?
Jinak v Hypernově měli warm white 23W za cca 60,- a v baumaxu za 80,-, takže jestli je SOFT něco jako WARM, pak je to drahý
WiB
PitrYGrower: No zdá se že se ti to povedlo, gratuluju! Rozdíl v sodíku je ten, že se stejnou wattáží toho vypěstíš daleko víc. Pod úsporkama taky něco dobrýho vypěstíš, ale je to pomalejší a je toho míň. K4U

Theox: Šěfe na tu úsporku se vyser! Všechny zářivky mají tu vlastnost, že sežerou např. 20W, tak to znamená že svítí jako 100W obyč. žárovka. To je kouzlo zářivek, jednoduchý,ne? Třeba v Makru jsem viděl 20W úsporku za asi 70kč, takže cena tý tvý není dobrá. Softwhite bude něco podobnýho jako cool, ale nevim.

Mimochodem sodík 70W seženeš tak do 500kč a je to lepší než 100W z ůsporek na květ - a o ten nám přece jde!!!
2 Pitrygrowerovi : Chci se zeptat jestli je to pesteno pod warm white ci cool white. Jinak tvuj vysledek fuckt zni ukrutne.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma