Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Koupit komplet sestavu nebo si ji poskládat sám - Klikni zde pro originální téma
numero22
Rozhoduji se jestli si mám sám postupně poskládat skřín z jednotlivých komponent nebo si třeba pořídit jednodušše celý komplet, např. odsud RCC Homebox KIT.

Prosím o Vaše pro a proti!!

D9ky
MDe_
Dívej .. jak si postavíš skřín, zabírá místo, když třeba nepěstuješ, homebox jak chceš rozebereš a máš místo .. jediná výhoda je asi uspora peněz .. home box prostě ti přijde, zapojíš a jedeš .. skřín musíš postavit

Komplet homebox máš za 10k a tam máš sestavu :

Tento kompletní kit jsme pro vás připravili v rámci Reflex Canabis Cupu, a je sestaven tak, aby v něm bylo obsaženo vše, co potřebujete pro co nejsnadnější start:
Homebox Lightbox - 100x100x200cm
Kit 400 W Malé stínidlo + GIB Lighting Flower Spectre HPS
VK 125 365 m3/hod - průměr 125 mm
Koncový filtr 240 m3/hod Home
Easy Rolls 2 ks
Aluflex 127 mm - 1 m
Ventilátor s klipsnou
Ducktape 10 m
pH test 20 ml
Teku čtyřhranný květináč 11 l - 4ks
Plagron Royalty Mix 50 l
Stříkačka 20 ml
plagron top-grow-box TERRA SADA
kabel se zástrčkou


Když si to vemeš kolem a kolem, tak skřín bud máš svoji nebo do 500.- sezeneš, stínidlo 320.- komplet, soda bud SON za 990.- nebo 649.- Osram, předřadník na 400w 1390.- , květníky 49.-/kus , hlína royal 470.- , klipsnák 490.- , aluflex 49.- za 1m, + ventilec / ufo a filtry je už na tobě, jeslty ti to vadí, nebo né ... suma sumárum jsme mezi 5 000.- a 6 000.- možná 7 000.- podle toho jaké komponenty budeš chtít (s filtrama, folijí, hnojkama apod.)

A ted si řekni sám ? ušetřit skoro 4 000.- a z toho si koupit ještě kvalitní řezy nebo být o 4 000.- mín ?:flamer:
aresek
MDe_ to vystihl víc než dost:) takže je to na tobě, max ještě výhoda skříně je, že si ji můžeš složit na milimetry tak jak ti to vyhovuje,kdežto stany máš dané velikostně, ale je zase na druhou stranu celkem dobrý výběr. hlavní roli budou hrát asi peníze. a ještě upozornění:,,Homebox light není 100% světlotěsný. Silná HPS lampa bude svítit skrze stěny. Přímé sluneční světlo nebo jiný silný zdroj světla může narušit světelný režim rostlin uvnitř boxu." to hraje celkem zásadní roli,teda aspoň pro mě..takže je to na tobě:))
Pepe666
Podle mne je lepší si poskládat vše jak člověk potřebuje bez ohledu na MALÉ rozdíly v ceně. Přesně jak psal aresek s propustností světla....já mám DARK ROOM a jsem maximálně spokojený.
Pojedeš pro radost nebo pro výnosy....tomu přizpůsob celý setup ať si to užiješ :-)
msvach
Jasne, no... ady ty sety jsou jen pro lenochy, kteri si chteji nechat vyrust neco vlastniho, nemaji hluboko do kapsy a proste se jim s tim nechce moc drbat. Jestli si to chces cele poradne uzit a mit z toho uprimnou radost, dej si s tim ten cas, vsecno si prostuduj tady na groweru, pak se podivej tady v bazaru, po e-shopech a ver, ze budes spokojenejsi :) A za tu praci navic to rcite stoji, to mi ver ;)
AlucarD
Připojuji se k MDe_ a dalším co s ním souhlasí. =)
numero22
Dobře, určitě máte pravdu. Největší radost máte stejně z toho co si sami vyrobite.
Ale jenom tak ještě jedna otázka. Kdž se podívate na ty komponenty, které ta sestava obsahu a jejich parametry, myslíte, že jsou vhodně vybrány?
MDe_
Kdybych měl 100*100 tak asi bych dal 6,5 litru květníky 4*4 což je 16 květníků a 6,5l je slušné .. u těch 11l zbytečně volně zajebaný prostor a to už neříkám že davajéí jen 4 kusy .. pokud bys nedělal scrog http://fotos.infojardin.com/subiend...1221649822o.JPG ale na to zbytečně zajebaný prostor směrem nahoru ..

400w je na 100*100 takže pohoda ... nesponzoruj G shopy a raději si to zrob .. ;)

EDIT: Podrženo a sečteno - uřetřeno 4klacky, Gshop přijde o 4k + provize (a nebude malá :D) a ty jsi na tom pořád dobře se 4ma klackama v kapse :cox:
Micurin
Homebox se da koupit i docela levne.Napriklad na anglickem ebay.Sam mam XL(120x120) a i s postovnym vysel na cca 2300 kc a do tydne to bylo doma.
http://www.ebay.co.uk/itm/Grow-Tent...=item3cb946b04e
Tenhle je sice mensi,ale nejaka akce treba zase bude,pripadne se jim da napsat.Odpovidaji celkem rychle.Muzu doporucit.
powerflower
koukni na growbazar.cz třeba se ti tam povede pořešit box o solidnim rozměru za super peníz mě vyšel dr120 600w ufo 750m3/h pacháč ph a ec a spoustu věcí kolem za 5500,- a edíkovi se tam daří a všechno šlape:-)
skwar
postavit asi fakt vic teší...i kdyz mě těší už to že kytky udržim živý a zdravý, ale kdyz koupit tak z ebay. taky mám boxik z UK ebaya v poho, ale v lednu budu stavet "homemade" bo 120x120x200 je moc velky...jinak ranec levnejch komponentu taky na ebay v poho najdes za par slupek. at se daři
darien
jeden rok jsem mel problem a musel jsem dat kytky na chvilu pryč, tak jsem jim u kamoše v garáži postavil z polystyrénu (12) takej box za kterej by se nemusel nikdo stydet, náklady jsou minimální 10 desek jsem na to použil

rychlé, mobilní, levné ja jsem pro to si Box rozhodne postavit ;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma