Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Kam s vyššíma kytkama v roomu - Klikni zde pro originální téma
TRiPnotX
Zajímalo by mě, kam ve skříni umístit vyšší kytky. Jesli je lepší, je dát po okraji skříně, nebo do středu. Když je dám ke stěně, tak se světlo neodráží od stěn, ale ve středu jsou zase celkem blízko lampy.. pokud někdo řešil něco podobného, prosím poraďte.

Jinak to, že se kytky musí zastihávat a prohazovat během vegetační fáze právě proto, aby jsme se tomuto vyvarovali, vim, avšak nebyl čas.

DÍK TRiPnotX
já bych to naohýbal pokud je někde nevyužité místo
TRiPnotX
Dobrej nápad! A mohu ohýbat i ve 20 dni květu?
ohybat muzes vetsi kytky se davaj na strany tam je mensi intenzita svetla tak by to mely ty mensi dotahnout
TRiPnotX
ok,.. děkuji za rady!!
Pepe666
Já je dávám ke kraji, ke vstupu do boxu.
Používám Awing a z přední strany pak svítí více světla na kytí, zároveň můžu dát stínidlo dostatečně dolů pro ty menší....:-)
Takže na velkou kytí se pak svítí zboku.
msvach
Ja jsem zkousel dve metody...

Prvni byla naklonit stinitko, coz je ale jen odsouvani problemu dal...

Vic se mi ale osvedcilo jak uz psal reverend davat velke kytky do stran a ty mensi nechat primo pod lampu, protoze ty velke tim zpomalis a ty male je dorostou :) Takze neustale prehazuju a natacim a mam vsechno krasne stejne vysoke :)

Good grow ;)
http://www.magazin-legalizace.cz/cs...hledne-svetlo-3 to je ta intenzita.. ty barevny grafy cervena je nejlepsi a tak dale furt horsi a horsi
Jagditrax
Ja som dal vyssie kvetiny ku stene a este trosku prizdvihol a osvietil pekne skoro cele z boku http://grower.cz/home/potw.php?...&photoid=432160 . Efekt to malo. Lampu som nizsie dat nemohol koli teplote pod vybojkou. Takto sa mi vrsaky krajnych kvetin dostali aj trosku blizsie k vybojke ako keby boli utopene dole pri stene a boli cele pekne osvetlene. Nie je to na tej foto moc dobre vidiet ale je to cele do U a krajne boli podlozene 6,5 L kvetinacmi. Ale mam to taky slizik 120x85.
mas to ok ale ten vyskovy rozdil je markantni(alespon to vypada na foto) ... mozes podlozit i zy v prostredku a dostat je do podobny urovne jo a ty mensi se davaj do prostred taky kuli tomu ze kdyby byli na kraji tak by jim ty velky zbytecne stinily...
Jagditrax
citace:
Původní příspěvek od reverend
mas to ok ale ten vyskovy rozdil je markantni(alespon to vypada na foto) ... mozes podlozit i zy v prostredku a dostat je do podobny urovne jo a ty mensi se davaj do prostred taky kuli tomu ze kdyby byli na kraji tak by jim ty velky zbytecne stinily...


Zdar, ak to patri mne, tak ano, rozdiel tam bol celkom velky, ale lampa uz nizsie nemohla ist , bolo to v polovici jula a ked som chcel mat pod lampou pod 30°C tak to muselo byt vysoko, tak som tie boky vytiahol az kym neboli zarovno s tienitkom.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma