Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
1.5k - Klikni zde pro originální téma
mos
Zdravicko hodim sem volaco z momentalneho pestu na ploche 3x2m.Kviti su 2w po prepnuti,cize neake foto dam spetne.Vsetko su to skunk1 a sativky g.gusto z rezov a zrna z predoslej nezverejnenej varky.

LAMPASE su 600+400w sodiky ako aj CFLka 3x125w a tiez 4x36w+2x56w neonky vyuzite hlavne v prvej faze iked prisvecujem snimi este aj teraz nakolko plocha je dost velka a nieje dostatocne sod.pokryta.

MEDIUMje hlina 200l biobizz light mix+200l lacnej zeminy pre domacnost z baumaxu do ktorej som pridal perlit a trochu piesku. Dalej tu su 4 bublerky.Tri znich su navzajom prepojene a voda v nich cirkuluje tak ze voda z tretieho je cerpadlom hnana do prveho a cez druhe sa vracia spet.Do buducnosti ich mam v plane prepojit onieco viacej.
Ventilacia ma pasiv pritach cez stresne okno a vzduch je odvadzany cez otvor na strope do povaly trojrychlostnym kuchynskym digestorom s filtrom lol.Bol som celkom prekvapeny ako tato vecicka facha a je to super alternativa pokial nemate na vykonnejsie a drahsie z growshopu.Popritom idu este neake 14cm pc ventilatory napr. z600w lampy iked v tomto obdobi je to s teplom v pohode.Na ofuk mam klasicky stojanovy ventilator ktory robi celkom dobry vichor :D Dvere v tejto miestnosti su stale otvorene cize nevidim v tom nejaky velky problem iked najstastnejsie riesenie to samozrejme neni.
HNOJIVA pouzivam od biobiz,bionovy a g.hydroponic.Iked rad experimentujem aj s neznackovimi alebo neoverenymi hnojkami.
Bostik1
Cau, hele myslim ze je to trosku punk vid :D
Kdyby si to trosku sjednotil, kazdy kytka jinak stara, jinej kvetinac, musi ti to jinak vysychat a pouziti svetel je taky dost ulitly, jak rikam trosku uniformity by tomu neuskodilo ;)
zajimavé:) ja bych to teda nemel cas kazdy den zalivat:))
aresek
nemyslím si, že ,,trošku" punk, to je řádný punk:D bostik má pravdu,dej si to dokupy a ulehčíš si s tím hodně starostí:) a v té ještě lepší variantě, sežeň jěště nějaké větší watty a udělej jim pořádné slunko než ty zářivky tam a 36w...nicméně,ať roste:)
mos
Foto vegetacka..
kolik ti to vynáší?:)
NORM
jak to máš s tou vegetačkou? a které jsou ty už 2w po přepnutí?
pořád vidím jen jednu místnost, tak jak to máš jako rozdělené?
Bostik1
citace:
Původní příspěvek od NORM
jak to máš s tou vegetačkou? a které jsou ty už 2w po přepnutí?
pořád vidím jen jednu místnost, tak jak to máš jako rozdělené?

No zajima me to samy, ja to nejak nechapu, muzes nam to teda objasnit , ;)
benjichaouat
Tak to je narez jak svina.tomu se rika poradna matkarna v kvetu :-).a co to tam vlastne pestujes?
Pěstuje výbornou Stativu :D
mos
Myslim ze som to napisal jasne,ze pridam starsie foto,neviem teda co tu riesite...Aktualne sem dam mozno dnes.
growesweden
Jen ho nechte hezky v klidu ,panove...
Každý jsme začínali..Je to koníček ,ne buisnies;-).
Vcelku v poho home made Ať ti to roste,mos. .Good Luck!
Bostik1
to growesweden:

Dyt tady sou uplne vsichni v klidu, jen sme vyjadrili nazor, ze je to trosku netradicni zpusob pestovani, naravat na jednu plochu hromadu ruzne velkejch kytek, osvitit je zase ruzne vykonejma svetlama nestejnyho typu a mit v tom ruskej system(bordel), kazdej at si to samo dela jak chce, jen nase pripominky (nebo alespon ty moje) smerovali k lepsi ucinnosti celyho pestu.
Mas pravdu je to konicek a ne business a prave proto snad neni potreba na to jebat jak na praci ;)
NORM
tak co? vysvětlíš nám teda, jak to máš rozdělené?
protože nějak nechápu tu "vegetačku" ,když ti tam svítí přeplé sodíky??
mos
citace:
Původní příspěvek od NORM
tak co? vysvětlíš nám teda, jak to máš rozdělené?
protože nějak nechápu tu "vegetačku" ,když ti tam svítí přeplé sodíky??


Tak este raz,su to starsie fotky bez tych "2w kytek" neviem co natom nechapes,je to uvedene hned v prvom riadku mojho prispevku staci citat a pochopit ze pod pojmom vegetacka nejde o miestnost ale ze je to obdobie 18/6
nehovoriac otom ze uz som to vysie raz vysvetlil.
mos
citace:
Původní příspěvek od Bostik1
to growesweden:

Dyt tady sou uplne vsichni v klidu, jen sme vyjadrili nazor, ze je to trosku netradicni zpusob pestovani, naravat na jednu plochu hromadu ruzne velkejch kytek, osvitit je zase ruzne vykonejma svetlama nestejnyho typu a mit v tom ruskej system(bordel), kazdej at si to samo dela jak chce, jen nase pripominky (nebo alespon ty moje) smerovali k lepsi ucinnosti celyho pestu.
Mas pravdu je to konicek a ne business a prave proto snad neni potreba na to jebat jak na praci ;)


Je rozdiel napchat kytky na supu do skrine alebo boxu o 12 kochloch ako "zalesnit" vecsiu plochu priklad na 70kytek.V obmedzenom casovom rozpeti to proste nejde ked je nato len jeden.Preto je uplne prirodzene ze je zelina rozne stara,co sa ajtak vyrovna tie male to dobehnu zavisi len od dlzky vegetace.Nezhadzuj tu moju pracu len to tu spinis hlavne ked v galerke mas psa a zosnurovanu cuzu a foto z prispevku pre slachteni s otazkou kedy zozat.
Bostik1
Ok vidim ze ses od prirody bystrej kluk, tak se nebudu s tebou prit, jen moc nechapu co z toho co jsem napsal nebyl pravda.
Tak preju stesti pri zalesnovani :D
mos
Nerobim zo svojho growu ziadny best,ultimate a pod. Takisto to nehram na super growera.Keby to tak bolo,tvoje posty su na mieste.Len som chcel ukazat nieco zo svojej strany avsak coraz viac dospievam k nazoru,ze lepsie je sem nedavat vobec nic.Len tolko.
tuffgong1
Ja si myslim že pokud ti tento system vyhovuje tak je to v pořadku.... A pro pstatni nechapu proč s tim mate problem ..... At si kazdej pěstuje jak chce , mě to třeba zakíma jak dopadne takovejhle punk pěst :-)
Zedy
Zdravím mose, z toho osvětlení co máš k dispozici by sis vystačil na matkárnu, řízkovnu a ještě by si mohl zvlášť jet růst i květ, což? Pro tvůj případ paráda, ještě když máš takový množství rostlin v různých fázích růstu a takovej prostor, popřemýšlej;)
Jo a co ventilace, jak ji řešíš?
Pflusik
Pocítil jsem bodnutí nostalgie... mám pro tenhle crazy bushstyle slabost
kombík
pat a mat se stavil :D spravnej undergroud :afro:
growesweden
[QUOTE]Původní příspěvek od Bostik1
[B]to growesweden:

Dyt tady sou uplne vsichni v klidu, jen sme vyjadrili nazor.
Oka,avšak očividně si jede po svým a je jeho věc jak si to udělá. Nemyslím si že v tom má bordel a jebe na to.Ale v pohodě,je to věc názoru.Nejde o uniformitu ale o radost z toho že to roste ;) To čas dělá z člověka skutečného pěstitele.Ale třeba si z tvých rad kolega mos něco vezme. Edit.
mos: Jakou používás hlínu?
Claune
Zedy to tady nastínil docela přesně. Proč, když už člověk pořizuje hromady drahejch předřadníků, výbojek, hnojek...pak nepoladí ideální podmínky? To z toho stojí nejmíň prostředků...
Mně to prostě příjde vyhazování peněz za elektriku. Nakoupit hromady různejch lamp a naházet je "nějak někam" a spolehát na zázrak...tohle tady bylo někdy v devadesátejch letech...
Jako malopěstitel chci mít za co nejmenší počet nákladů co největší výnos aby bylo co hulit a nedával jsem desetitisíce za každou sklizeň...tak to vidím já.
mos
Cavte,povodne bolo svetlo rozlozene na rast a kvet v dvoch miestnostach.Pivnica a povala.Teraz je tam velka kosa nakolko to nemam zateplene,preto vznikol tento pestik s lampamy z obidvoch na kope avsak kedze mi dost chyba miestnost pre vegetaciu,predelil som tento tyzden izbu na dve casti takze sa uvidi ci to bude fachat ok.
Do setupu dolozim info o hline a ventilacke a dakujem vsetkym za pozitivne prispevky a k+. pretoze zo zaciatku to moc ruzovo nevyzeralo a chcel som trejd zmazat.Predovsetkym ide o zabavu atak netreba polemizovat o vedlajsich aspektoch ako elektrika a podobne :) Pridavam neake aktualne foto po troch tyzdnoch od prepnutia.Aby som nezabudol co sa tyka hnojiv,pocas vegetacky som pouzival od biobizzu bio grow,fish mix a na postrek alg a mic.Od GH to bolo flora gro a flora micro+bio essential.V bubleroch zblnkotal hydro supermix od bionovy,ktory teraz doplnil PK od rovnakej firmy a floru ucelil f.bloom.
mos
Skunk1 a Guerilla gusto
mos
.
benjichaouat
muzes prosim napsat,co to mas za druhy?
tuffgong1
docela mě pbavila ta malinka usporka na první fotce vzadu:D ale pěkná bush :-)
mos
ano ta mini usporka je viacmenej na zasmiatie,vedel som ze sa urcite kvoli tomu nekdo ozve :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma