Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
6x aero kyblik, 600w, Nacho's Bad - Klikni zde pro originální téma
MaTaSaK
Zdarec všem,
Po druhé jedu aero, na první pokus sem jel jeden kyblík s čtyřmi rostlinkamy, jelo to moc pěkně, Jen ke konci sem měl problém s korenama, na dně mi vytvořili sesticentimetrovou cihlu, která kompletně zacpala odtok.... Ale jinak spokojenost, explozivni růst, v životě sem nic takovýho neviděl, a to vše díky Vám !!!..))) po hodinách pročítání tohoto fóra sem vytvořil funkční aero..))

Tak a máme tu druhé kolo...

6x černý kýbl 30l
12x rotační tryska (celý rozvod 20mm)
1x čerpadlo Atman AT-106
1x 100l nádoba
1x 600w HPS
1x triple ventilátor na ofuk 70w
1x klima

Holky sou od bcn seeds, strašná chyba.. myslím,.. z osumnácti semínek my vyrostlo devět holek a jeden hermafrodit..((
MaTaSaK
Tak holky se jmenujou Náchod's Bud byly dvacet dní na 18/6... Dost sem zastrihaval, mám rád bonsaje...))
MaTaSaK
..
MaTaSaK
...
MaTaSaK
A máme tu další fota, holky sem nechal 22 dní na 18/6

EC 1 +/- 0.05
PH 5.8 +/- 0.05

Hnojky..GHE
Peroxid vodíku 1ml/l
MaTaSaK
No a teď tu mám problém, tři kytí se probudili po pěti dnech po přepnutí, ale zbytek je strašně zabrzdenej, u třech koček mám Jen pár fousků, který s.nad ani nerostou... A už sem na 22 dni květu.... Všechno je to stejnej model ze seminek... Stejná voda a dokonce i v dvou případech stejnej kýbl... Jedna kvete a druhá ne...??
Help pls...
Machoman
citace:
Původní příspěvek od MaTaSaK
No a teď tu mám problém, tři kytí se probudili po pěti dnech po přepnutí, ale zbytek je strašně zabrzdenej, u třech koček mám Jen pár fousků, který s.nad ani nerostou... A už sem na 22 dni květu.... Všechno je to stejnej model ze seminek... Stejná voda a dokonce i v dvou případech stejnej kýbl... Jedna kvete a druhá ne...??
Help pls...


Na seeds do hydra se příště vyser, vyřeš klony a máš po problemu. Když už seeds tak z dobré seedbanky.

Problem není v tobě, ale v těch genech.
MaTaSaK
Njn já se těšil na 700-800g/m2
Asi sem byl hodně najivní ...
Z osumnácti semínek, deset vyklíčilo a jeden hermafrodit sem vyhodil ( ještě že byl sám v kýblu)... Ale ještě mi tam zbejvaj dva favoriti).. ty uprostřed...))
MaTaSaK
Moh by mi někdo říct jestli totoje opravdové aero...?? Kořeny rostou na dně a to co visí, je jen takovej uzel...
guerilla
"Opravdové" aero je, když jsou kořeny "ve vzduchu" a tryskající živný roztok vytváří rosol, případně po visících kořenech ztéká.

Tobě to degradovalo vlivem špatné konstrukce, potažmo i tím, že jsi použil semena, čímž jsi je musel nechat déle na růstu - rostliny ze semen se vyvíjejí déle - do fáze, kdy se kořeny drží dole, kde se ti drží i roztok, proto se dělají např dva kýble nad sebou, aby kytky měly potřebu vyvíjet kořenový systém "ve vzduchu", což s jistou hladinou vody na dně prostě neudělají - tvůj případ.
NORM
Na TAG potřebuješ hlavně taky vysokotlaké čerpadlo (nejlépe kolem 100psi) a trysky s jemností kapek okolo 50 micronů, které vytváři areosol a nerosol:)
MaTaSaK
Njn tak teď sem chytřejší... Děkuju
Ale teď Si lámu hlavu jak to napravit... Každej nápad uvítám..----))
Předělat to na bublak...?? Nebo zasypat keramzitem..?? Nebo to nechat..?
Dělat další díry se mi moc nechce dělat, Pac ty černý kýble sou dost dobrý.. Jen to chce do příště víc vymakat... :-):-).
Ale teď už tam holky sou a vyndavaj je nejspíš smrt.....
Tak nevím
:Dr@m:
Nemáš až tak špatný systém, jel jsem něco podobného a dá se, ale samozřejmě v porovnání to na TAG rozhodně nemá...

Semena,,,bohužel asi bod zlomu, přesně jak píše Macho a gue.

Jinak ten peroxid je podle mě do takových systémů zbytečný.

Dojel bych to jak to máš, držím malíčky:wink:
nawy
ty hnedy koreny se mi ale vubec nelibi, jak sou porad ve vode, to hrozi korenovou plisni, rekl bych ze jim chybi vzduch.takze nejak vyresit aby to rychlej odtejkalo a dole se nehromadilo tolik vody, mozna prikoupit vzduchovadlo do nadrze. jo a kolik mas teplotu roztoku v nadrzi ???
navic jak na to ted koukam v tom 1.prispevku mas nadrz z pruhlednyho plastu a jak na to primo sviti lampa, to tak mas porad nechany?to tomu taky moc neprispeje...
urcite to dojed,holky vypadaj dobre
volver
Ahoj,
ty kořeny zhnědnou vždycky, pokud nelítá náko zásadně PHčko tak se ti to provzdušnuje dobře a právě v tom vidim asi trochu problém.. sleduj PH pokud ti bude hodně lítat 0,5 a více za 12 hodin tak máš problém a budeš ho muset asi řešit. Ty kořeny ve vodě nevadí, jde právě o to okysličení. pokud se ti nezadrhává cirkulace vody tak to vidim jako funkční aero.
Hodně zdaru!

To vzduchovadlo do nádrže neni špatnej nápad. zkušenosti s tím ale nemám..
MaTaSaK
24 dní po přepnutí

Už se to pěkně zahustilo, tři holky se my dost vytahujou víc než ostatní a začínaj teprve teď vystrkovat chloupky .. jinak tam sou dvě favorytky, který se od začátku vyvíjej docela svižně..))
Zkusím vypodložit kořeny plastovejma košíčkama cca 8cm odedna, bude to pro ně asi šok, ale mohlo by to pomoct... A po zítří dostanou novej koktejl... Aby mi tam nezahnivali utržené kořínky, určitě něco malinko potrhám, az je budu zvedat...(

Do nádrže vzduchovaní nepotřebuju, roztok který padá s šesti trubek cca 2 - 5 cm to dostatečně okysličuje..) první dva týdny sem měl vzduchování ve dvou kýblech a žádnej rozdíl, tak sem to dal pryč kůli hluku..)

Už Si planuju opravdovej TAG.. tak hnedle další kolo..)) a tadyten systémek nechám jako hydro, už mě nebavý každej den kontrolovat, jestli se mi neucpává odtok z kýble, čím dál víc je k ním horší přístup...
MaTaSaK
Jinak PH stabylni.. )
MaTaSaK
Teď bych vás poprosil o nějaké fota TAG systemu abych se moh inspirovat.... Baví mě experimentovat a zkoušet nové věci, a konečně mám prostor..)
NORM
ok, ti řeknu velice jednoduše z čeho se to zkládá:
nádř s ž. roztokem - velice jemný filtr - vysokotlaké čerpadlo - expanzní nádoba - el. solenoidní ventil připojený na vteřinový časovač - a nakonec nějaké mlžné trysky, které udělají kapky o velikosti kolem 50micrometrů..

dále nádobu na kořeny, nejlépe kolem 80cm výšky.. A ještě pro klid chladič...
volver
citace:
Původní příspěvek od MaTaSaK
Teď bych vás poprosil o nějaké fota TAG systemu abych se moh inspirovat.... Baví mě experimentovat a zkoušet nové věci, a konečně mám prostor..)
:D
MaTaSaK
Tak tohle je 32 den
Tři kytí vypadají pěkně, ale ostatní nic moc. Dvě už máj malé paličky, jedna několik fousků a ta poslední je total brzda.... Tak nevim...

PH 5,8
Ec 1

Ale poslední čtyři dny mi klesá PH a vůbec netuším proč.....((
jamall
hele urcite by to chtelo zvednout to EC,rekl bych ze 1 je malo...me se tohle stalo jednou,ale jenom protoze jsem neudelal poradne dlouho tmu a proste nekterejm se nak nechtelo.ted to nechavam 36 hodin v uplny tme a prvni chloupky tam mam za par dni
MaTaSaK
Tak to příště vyzkouším, Jen s tím EC váhám, páči pro půlku co už má půlku květu zasednou, to bude to nej, ale pro ty brzdy by to mohlo bejt mooc.... Nevím....
ganja-steve
no jak bych spis rek, ze to vyssi EC zvladnou ty,co teprve nakvejtaj. Myslim si, ze kytky zerou nejvic do cca 1 mesice kvetu, pak to zase klesa


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma