Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
Kolik el. energie spotřebuje 100W žárovka ?? - Klikni zde pro originální téma
JavSon
Peace,

Budu si pořizovat menší growbox ze 100 W žárovkou(viz. http://www.growshop.cz/katalog/deta...-flower-spectre) a chtěl bych se zeptat kolik budu platit měsíčně peněz cca s periodou 12/12 ??

Předem děkuji za odpověď
dejaVuCV
Zdar.
Urcite se to tu uz resilo, ale nasledovne:
100W lampa + predradnik (elektromagneticky) cca 20% (ber zhruba) to mas 120W spotreba lampy s predradnikem (vetraky apod. si pak pricti).
120W=0,12kW
mesicne je to 12h * 30 dnu = 360h sviceni za mesic
0,12kW * 360h = 43,2kWh
Cena (dejme tomu, ze te 1kWh stoji 5,- . Presnou cenu si najdi ve smlouve s poskytovatelem energie): 5*43,2=216 Kč za mesic pri 12/12.
Peace djV.
JavSon
Thx za odpověď a chtěl bych se ještě zeptat jestli je potřeba pachový filtr když budu mět v boxu 3 holky dejme tomu velké asi 40 cm ??
dejaVuCV
citace:
Původní příspěvek od JavSon
Thx za odpověď a chtěl bych se ještě zeptat jestli je potřeba pachový filtr když budu mět v boxu 3 holky dejme tomu velké asi 40 cm ??

Zalezi to na dvou vecech:
1) Jestli to vubec musis resit - vadi to tobe, pritelkyni, rodine? Bojis se neocekavane navstevy? .....
2) Kazdej model je cejtit jinak. Ale nemyslim si, ze by nejaka kytka nevonela vubec. Samozrejme se bavime o potentnim konopi ;-) .

Tak jestli si na prvni vec odpovis ano, tak se muzes jeste rozhodnout pro min "smradlavej" model (bohuzel, nemuzu v tomhle poradit, moc modelu odjetejch nemam, co sem mel, vonelo jak blazen).
Pachac se da i udelat, pokud nemas moc penez. Pohledej tady na groweru.
djV.
JavSon
Me jde právě o to aby to nešlo citit ven, ale to už potom uvidim no ...chcu tam hodit Critical + asi a ten zrovna smrdí celkem dost :D A tak kdyžtak prostě koupim pachovej filtr...A když už sem se zeptal na skoro všechny otázky ktery sem chtěl vědět tak se zeptam ještě na dvě posledni :D Kolik tak mysliš že bych měl g-éček kdybch měl teda sestavu 100W,3 kytičky dejme tomu středně výnosná odrůda a výška 40 cm ? Jak vysoko musim mít tuhle lampu nad kytičkou ? Mám se na tu zeptat přímo v growshopu ? Dik
JavSon kámo.... Grower je od 18ti let... Kdybys tohoto veku dovrsil tak se na takovy kokotiny nebudes ptat a najdes si to....

Fakt si me vyprovokoval k 1 prispevku po pul roce
Namy91
presne tak... neviem co tu taky typkovia vobec robia.. si to tu prestuduj od hora dole a potom sa pytaj ked uz musis... tolko pouzitelneho materialu sa tu nahchadza a ty sa pytas kolko mas mat cm od vrcholkov a kolko ti to vynesie... a v Gshope sa ti asi vysmeju :D..
Hlava
http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=33630


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma