NL#5 x Haze, Jack Flash 2x600 - Klikni zde pro originální téma |
|
katozereblato:
nazdaar, no takze jak vidim uz mas cervene kostky, to je dobre, ono to neni pro nic za nic ze :D
Dale: 7 tydnu na rustu: no to si delas snad prdel ne? Jako hodne lidi zde se divi kdyz nekdo ma na rustu kytky 1mesic, u me to je max. doba(4tydny), ale ty kytky to jsou pak opravdu KYTKY, vsude samy list, poradny spice, ktere uz nejsou prilis ohebne za to pevne a macate, ty to mas skoro 2 mesice, to pak by melo vypadat trosku jinak, kytka by mela mit metr, bylo by tak huste listovi, ze by davno spodni tretina kytky byla bez listi, jaka je tam obvykle tma. Ty mas zatim kostata, ktere jsou tak vystresle, ze kvet bude stat dle meho za prd, to ze to nejak dobre vyfotis na tom nic nemeni.
To ze bez ostychu hlasas ze vis uplny hovno o kytkach je na pohlavek(o fotosynteze co postnul bezdechu nemusis umet ani prd, staci fakt vedet empiricke poznatky zde na groweru(listy=jako fotovoltaika :D a zasobarna zivin)), nic vic, a jako ze jich tu je. Ja taky neumim s autama, z toho taky vypliva, ze bud s autama delat nebudu nebo sednu ke kniham a sprtam, ne ze se seru do pesteni.
Ale at nereju(prilezitosti je vice nez dost jeste): Mas ted 2 realne moznosti:
a) vyhodit- zadne brko, usetrena elektrina, moznost rozjet dalsi kolo a bez chyb,posere se grow, stane se, no booze
b) pojedes dale(v to i verim ze to udelas)-zbytecne promrdana elektrina, brcko miti budes, ale nemyslim si valne kvality a mnozstvi, takze: Kytky dej vice od sebe, at se poradne osvetli, sice budes prat svetlo castecne na em, ale co uz, za zadnou cenu uz nic nervi z kytek, kazdej list ted ma zivotne dulezitou roli, to plati i o listech u palic. Vsiml jsem si z par tvych fotecek, vyskovych rozdilu, takze kolenka ci provazky a nejak vypln mezery mezi kytkama ohybanim vetvi do strany, ziskas tim jakz takz rovnomernou plochu pro rovnomerne osvetleni. Jedna lampa na 1,44m2(nejak jsem nepostrehl na jakou plochu a kolika skutecne watty to ted palis). Jo a nejak furt nechapu proc mas tu jednu lampu omotanou na zidli, nejspise mas pocit, ze tento postup zvrati cely system pesteni, dostanes zelenou korunu a zlatej pruh z Kacek? Ne! takovych tu bylo :D Lampy dej jako kazdej normalni clovek nad vrcholy, rostlina se ti prosviti az az, pokud rad laborujes, a chces prosvicovat rostliny z jinych uhlu, kup si treba zarivky ci LED pasky, a mas to,ale hlavni zdroj svetla stejne jako slunce nahoru nad kytky! No ja si myslim, ze to je snad to nejnutnejsi co by jsi mel udelat aby to aspon trosku za neco stalo. to ze se ti kytky jakz takz zmatorili a olisitly, neznamena ze jedes dobre, ale ze je to plevel a musi cpat energii na vyrobu listu, ktere ma uz davno mit na ukor budoucich kvetu, a to je panacku logika ne zaklady biologie.
Osobne je mi jedno KDO KOLIK WATTU PALI, ale u tebe jsem si celkem jist ke komercnim ucelum, mit proste hodne brka, hned ted bez premysleni a prace, proto mas v zasobe dalsi a dalsi lampy o slusnem vykonu. Osobne ti preju jeste vice K-, presunuti do sine zmaru a co lepe zruseni uctu a prez klavesnici dostat tak na 2minutky 220V, takovi jako ty me serou, Pan Ker a bezdechu se ti snazili pomoc a misto toho, aby jsi ucinil napravna opatreni, nas tu budes balamutit nejakymi dogmaty.
Jo a at si nemyslis ze si cucam poznatku z prstu, tak tohle je UPP, prvne pestovanej pod prvni 600w lampou: http://img442.imageshack.us/img442/7820/img3304r.jpg |
|
|
|
|