Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
THC - prevence proti ocnim nemocem!!!! - Klikni zde pro originální téma
ManuaB
Potrebuji info ohledne blahodarneho pusobeni THC jako prevence proti ocnim nemocem - zeleny zakal zejmena!!!!!!!!!!
dha
TAdy neco málo z internetu:

Konopí a medicína
S poměrem účinné a smrtelné dávky 1 : 40000. Podle klinických experimentů konopí zlepšuje noční vidění a snižuje nitrooční tlak čímž zmírňuje účinky zeleného zákalu. Během mnoha let výzkumů bylo postupně dokázáno, že konopí pomáhá při:
 dýchacích potížích - THC způsobuje rozšíření průdušek (bronchiální diletaci) což značně ulehčuje astmatikům. Navíc bylo dokázáno, že potlačuje kašel.
 chemoterapii - pacienti s rakovinou podstupující chemoterapii často trpí žaludečními potížemi - konopí zamezí nevolnosti až u 80% z nich.
 rakovině - bylo zjištěno, že cannabinoidy výrazně zpomalují růst zhoubných nádorů. Navíc nemají vedlejší účinky, jako jiné způsoby léčby
 artritidě - obklady z kořene cannabis ulevují při bolestech kloubů
 alkoholismu a závislosti na tvrdých drogách - pokud je marihuana použita jako alternativa alkoholu a tvrdých drog může závislé zbavit závislosti. Sama přitom není návyková. Např. v Kostarice, kde se konopí běžně kouří, je daleko méně alkoholiků než jinde.
 bolestech - THC působí jako analgetikum. Při kombinaci s morfinem se účinnost tohoto opiátu mnohonásobně zvyšuje, takže stačí menší množství této nebezpečné drogy
 nespavosti - podle anglického lékaře J. Reynoldse neexistuje proti insomnii lepší lék
 oparech - THC se váže na oparové viry a deaktivuje je
 depresi - účinné látky marihuany mají silně euforizující účinky. Na rozdíl třeba od alkoholu nehrozí závislost ani jiné poškození fyzického a psychického zdraví
Jak vidíte využití konopí v medicíně je opravdu velmi mnohostranné. Přesto však není, až na světlé vyjímky, v západních zemích jako léčivo používáno !


Ale podle mě to je ještě na mnoho jinejch dobrejch věcí.
Hicks
Tak sem nesmrtelnej!!!!
:smoker:
ManuaB
Hle jedna moje pribuzna ma nabeh na zeleny zakal....jelikoz je to mlada zenska tak ji zajima esli neco jako prirodniho:-))))by ji nehelflo..
Takze jak to tak vypada tak jo?!....nekdo neco dalsiho?..odbornou studii bych uvital..!!!
btw...bydli v luxembourgu...takze do holandu kousek:-))))
Walhalla2000
z vlastni zkusenosti a zkusenosti znamych se obavam, ze thc zhorsuje nocni videni. protoze driv jsem ja i moji kamosi videli mnohem lip. ted se z nas stavaji seroslepaci
marcon
2dha: nevim co to ostatni, ale dlouhodobe huleni prece naopak zpusobuje nespavost. Zahuleni si sice vyvolava ospalost, ale snizuje to tim padem prirozenou schopnost usnout. Dyz nekolik tejdnu davas speka pred spanim, dela ti pak velky problemy usnout bez nej. Nebo snad ne?
fasmos
to marcon: pravda s tím spaním souhlasím!!!

A jestli je to prospívá opravdu očim...tak vidim jak ostříš:-)))
dha
Jo. s tim spanim mas pravdu. Ze svý skušenosti mužu ale přidat jednu historku: Asi před rokem jsem chytl anginu a šel k lékařce, která mě poslala na dva týdny do postele a na prášky. Ale ten večer se stavil kamoš s brutálním skankem, od druhýho dne jsem už jen lenošil zdravej v posteli...
něco podeobnýho jsem i slyšel od kámošů.
hoveho
posledne dva roky dost casto palim, asi kazdy den.
posledne dva roky som nebol chory.
je to tym? nie je to tym?
cim to je netusim, ale je to tak.
marcon
2dha: Mozna ze by to mohlo pomahat i pri nemoci, v tom se nevyznam, ale stejne bych si nikdy netrouf zahulit nemocnej. Asi by to ani nebylo vono.

igdyz, prasky sou urcite daleko vetsi svinstvo a taky je vsichni zobou...
ManuaB
Ehhh....no zupa...kazdej prispevek dobrej...ale tohle je trochu vaznejsi vec. Zeleny zakal jak znamo je beznym lekarskym zpusobem nelecitelny, a to ani chirurgicky. Je to degenerativni zmena cocky vedouci az k uplnemu oslepnuti. Princip je asi takovy - vysoky nitroocni tlak zpusobuje ucpavani nervu ....timpadem vznik trubicoveho..castecneho a nebo jinak deformovaneho videni. Ostatni priznaky neni nutno popisovat.
Jelikoz jde o zdravi me blizke osoby, je pro me nanejvic ulezite vyuzit vsechny mozne dostupne informace. Taqkze vam vsem moc dekuji, ale spekulace mi zrejme nejsou nic platne.
viridis
th. 1489, neco je i na th. 1432
tim180
no ja mam taki dobrej zrak ale nevim jestli tim hulenim a s tim spankem ja po huleni usnu hned tak nevim cuz tim


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma