Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Přípravka pro nováčky

 
Mam dotaz..Pls poradte.. - Klikni zde pro originální téma
Mam nechavat pusteny odtah i kdyz je tma?? nebo jen mirny ofuk rostlin..nebi nic?? ve faqu sem to nenasel..Dikes synci..
Odtah jede nonstop! :-)
citace:
Původní příspěvek od Chlive
Mam nechavat pusteny odtah i kdyz je tma?? nebo jen mirny ofuk rostlin..nebi nic?? ve faqu sem to nenasel..Dikes synci..

Čus!
Nechávám odtah s ofukem nonstop až poslední čtyři tejdny kdy hrozí plíseň, jinak mi jede za tmy jen přítahovej větráček.
Ale záleží na tobě.
thx!! Repeto
FAQ jo pokud svítíš lampičkama tak asi ne.Jo už to vidím Mirex svítí 150w a já 600w ,ale i tak má být puštěný nonstop!!!!!!!Kdo říká opak mele nesmysly
citace:
Původní příspěvek od Repeto
FAQ jo pokud svítíš lampičkama tak asi ne.Jo už to vidím Mirex svítí 150w a já 600w ,ale i tak má být puštěný nonstop!!!!!!!Kdo říká opak mele nesmysly

Svítim 250 a neodtahuju nonstop, přijde mi to ze začátku zbytečný.
SubFocus
Určitě je lepší když dýchají - můj názor zapnout :megafon: ...

Ve faqu jsi to nenašel ? :rejp:
Vždyť je tam psáno " Majklovec: Pro odvětrávání skříně je zapotřebí větrák, který je schopný vyměnit kompletně vzduch v pěstírně 20x až 30x za hodinu."

Takže já bych určitě zvolil zapnout protože když máš jen přítah tak mi to nedává smysl proč ... spíše bych dal třeba jemně odtah ...

Třeba to dělám tak že na noc ho zreguluju na 30% a vím že to stačí na odvětrání,nic tam netopí takže teplota ok a ještě se v klidu vyspím ,ale rozhodně úplně nevypínat !!! Je to kompromis a když už ti jede přítah tak je to stejně hluk (pokud u toho chceš spát) tak to radši ať jede odtah ... :whip:
hluk neresim, mam bednu sice v byte, ale ten je 2 patrovej tak ze to neslysim...ufo mam TS250 tak ze celkem vykonne na bednu 80x80x160-400w...ale dikes synci za nazory neco si z nich vyberu a udelam ten kompromis....
šapša
Takže já to dělám asi takto do půli květu odtah stahuju na půl, od někdy 30 dne pak na max nonstop. Je to daný tím ale že za 1) mám pasiv přítah a za 2) mám odtah s termostatem.
šapša je gurman:) hele je to moje prvni akce, moc penez na vybavu nebylo a vsechno sem to skladal na rychlo..a jeste k tomu i ty vedomosti o tom vsem jsou male:) proto mam takove otazky!! mam 14 dni kvetu za sebou..necham tedy odtah pusteny non stop a uvidim, na posledni tyden to snizim!!!
šapša
šapša:
Takže já to dělám asi takto do půli květu odtah stahuju na půl, od někdy 30 dne pak na max nonstop //
Mirex:
Nechávám odtah s ofukem nonstop až poslední čtyři tejdny kdy hrozí plíseň, jinak mi jede za tmy jen přítahovej větráček. //
Chlive:
mam 14 dni kvetu za sebou..necham tedy odtah pusteny non stop a uvidim, na posledni tyden to snizim!!! //
Připadaj Ti tyhle 3 věty stejný? Nějak jsme se nepochopili, ale tj jedno...:jerk:
EboLA
serte na to, nonstop a je:D
citace:
Původní příspěvek od šapša
šapša:
Takže já to dělám asi takto do půli květu odtah stahuju na půl, od někdy 30 dne pak na max nonstop //

můžeš mi vysvětlit proč maš do půlky květu půl, a po půlce max? ještě když máš regulaci?!?!
nawy
Rozhodne vymena vzduchu je zapotrebi NON-STOP, takze i v noci! Vetracky v boxu se staraji jen o cyrkulaci vzduchu v boxu.kdyz nic nebudes privadet bude tam cyrkulovat porad ten samej vzduch a to neni dobrý!navic plisen chytnes nejenom v kvetu!

ja to resim tak ze na zacatku rustu zapojim slabsi odtah(navic ta MH tolik nehreje) a zapnu zvlhcovacku na plno, kdybych hned od zacatku pouzil silnej odtah jak v pokrocile fazy kvetu, vsechna vlhkost by se hned odsala pryc. Zvlhcovacka se navic postara o srazeni teploty v boxu o par stupinku. V kvetu zvlhcovacku vypinam a zapojuju poradnej odtah( a pritah), az se mi stan celej vcucne dovnitr (divim se ze jeste vydrzeli ty hlinikovy trubky a neohli se :D )
schakall
rozhodne bych to nechal nonstop.... vymena vzduchu za cerstvy


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma