Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
První grow, 600W, Barney's Vanilla - Klikni zde pro originální téma
Kovar
Zdravím, před cca měsícem jsem rozjel svůj první projekt, pořídil jsem foťák, proto se omlouvám, že fotky jsou až z 24. dnu, takže zde jsou "plody" a úskalí mých začátků.

Nejprve nějaký popis vybavení a skříně:
Mám tam 125 cooltube (a už teď vím, že v dalším kole kupuju něco jiného), 600W sodík Sunmaster DSP - Dual Spectrum, elektronický předřadník Hacienda.
Odtah přes CT je řešený s pomocí UFA Prima Klima 125 MES - 425m^3/h a přítah je přes potrubní axiální TDM 300 - 270m^3/h.
Společně ještě s noname zvlhčovačkou a dvěma malýma ventilátorama na ofuk a cirkulaci vzduchu to všechno sedí v Darkroomu II 150 (1,5x1,5x2m)

A v tuhle chvíli se tam vyhřívá při 25-29°C přes den a 18-20°C v noci 16 holek - Vanilla Kush od Barney Seeds, byly mi doporučeny jako nejlepší genetika od Barneys, zatím se jeví i pod mojí nezkušenou taktovkou jako schopné a silné kytky, uvídíme co do finále.

Pěstoval jsem ze semínek, těm pomohl BioBizz RootJuice, potom putovaly do malých květináčků s Light-Mixem od Biobizzu, odkud jsem je po pěti dnech přesunul do 11litrových květináčů a růstovou fázi hnojil BioGrow od bbizzu, jednu krizi, kde se spojilo nejspíše přelití s nedostatkem živin mi zachránil G.E.T PowerThrive.(takže už nejsem tak úplně bio jak bylo v úmyslu :) )

PH zálivky se snažím držet okolo 5.9 a vlhkost v růstu 60-70% (v noci bylo více, každopadně bych snesl lepší zvlhčovačku)

<<< Fotky z 25. dne
Kovar
No a včera, 29. den růstu jsem kytky přepnul na květ, mám už nachystaný BioBizz BioBloom, tady jsou nějaké fotky.

Myslíte, že bude dobré hnojit tím hnojivem na květ už dneska (zalívám), nebo jim dát čistou vodu/růst a na květ hnojit až za pár dní?

Taky se objevily nějaké problémy na spodních listech, a pár světlých fleků na listech horních, není to na všech, jen na dvou kytkách. není toho moc, ale je to tam a znepokojuje mě to :/

(je to vidět na posledních dvou fotkách)











<<< Fotky z 31. dne (3. den 12/12)
acheron
ja som mal podobne fleky pri sviluskach tak prezri listy ci tam nemas cierne musky, larvy alebo vajicka (v jemnej pavucine) na spodnej strane listu ... ak to su tie svine odporucam klasicky OMITE, mne pomohol , prvy postrek zabil vsetko zive a druhy o tyzden neskor to co sa vyliahlo z vajicok co prezili ... vela stastia .)
urcite sa pozri do http://grower.cz/forum/forumdisplay.php?forumid=35
Kovar
acheron: Tak nic takoveho jsem tam nenasel, kazdopadne na tech asi peti postizenych listech to zustalo, ale v nezmenene velikosti a nikam dal se to nerozsirilo, takze snad to bude v poradku.



Jinak prikaladam nove fotky z 33. dne (5. den 12/12) a zacinam nabyvat pocitu, že jsem vzhledem k rozmerum boxu prepnul na kvet moc pozde, behem tech 2 dnu se kyti vytahlo opravdu hodne a nemyslim si, ze ma chut prestat, asi budu nucen pouzit ripen, uvidim no...

Jedna kyticka projevila nejake problemy, a to hned po poslednim hnojeni, tentokrat uz s hnojivem na kvet (daval jsem grow+bloom a 1ml powerthrive na l) takze mam podezreni ze to zpusobilo prave to, uvidim jak bude reagovat dal a jestli se to bude rozsirovat i na nove listky/ostatni kytky.

Jedna technicka, jak dlouho muze trvat kytkam nez zacnou po prepnuti projevovat znamky kveteni? Diky
str3p
citace:


Jedna technicka, jak dlouho muze trvat kytkam nez zacnou po prepnuti projevovat znamky kveteni? Diky


Cau.
Hele ono se to dost lisi dle odrudy. Pocitej kolem 14 dnu 12/12 +-

Ty popaleny konce listu na foto c.2 vypadaji na lehke prehnojeni.
Mozna malinko uber zradla. Meris EC?
Pokud se ty bily fleky objevujou jen u spodnich starych listu, tak je utrhni a neres to ... kytky jinak vypadaj spokojene.

Mej se.
Kovar
Bohuzel ec nemerim, az od dalsiho kola, ted na to nezbyly penize. Ale verim, ze je to jedna z variant. Ty hnojky uberu, necham jen biobizz grow+bloom a vynecham ten powerthrive.

No a ty bile fleky, jsou jen na dvou listech, ve tretim patre od vrchu, na novych uz se neobevuji.

Ironie je, ze jediny zasadni problem co ted celkem zacinam resit, je velikost kytek, jedna se po prepnuti na kvet vytahla o 20cm. Coz ale bohuzel nemuzu rict o vsech, podminky mely od zacatku vsechny stejne, jedna se o stejnou genetiku a i presto ma jedna kyticka 85cm a hned vedle ni sedi jedna co ma 50cm (pred 6ti dny mela 25cm fotil jsem si i fotky s metrem abych si to overil)

Lampu mam v tuhle chvili 50cm od stropu, tak doufam ze to bude ok. Jak se zachova ripen pri pouziti napriklad v dobe kdy jeste kyti nekvete? Nebo neexistuje neco jineho na urychleni tehle faze? (a nebo to proste necham na osudu :) )

<< nejake fotky z 34. dne, trosku jsem to prestavil abych tim ventilatorem pokryl celou plochu (toci se)
To je zvláštní taky jsem letos jel Vanilla Kush od Barney Seeds
a listy jiné tenké špičaté - jak venek tak balkon ,je to zvláštní :-)
Kovar
vousac: Jsi si jisty ze to byly vanilla kush? I podle ofic. stranek je tahle genetika indica dominantní, takze by snad mela mit siroke listy ne?
ano klidně ti pošlu foto obalu je to origoška :-)
Kovar
Tak to potom nechapu, mozna ze to i vysvetluje proc mam kazdou kyticku jinak velkou pri stejnych podminkach :)
Kovar

Jinak tady je par fotek ze 36. dne. Kytí se zase vytáhly, na jedné jsem nasel na jednom listu jakoby vykousnuté/prasklé casti, je to videt na treti fotce, uvidim co to bude delat dal, ohledal jsem spodky listu, vlastne celou rostlinu a nic nezvykleho jsem nenasel. (nevylucuju ze jsem to neudelal ja pri zalivani...)

Taky jsem sehnal nový ventilátor na cirkulaci vzduchu ve skrini, je perfektni :) , ma do hloubky asi 5-10cm, moc ne, dve rychlosti, ale hlavne se da zavesit na hacek a taky natocit nahoru a dolu, nevite kde by se daly sehnat tyhlety vent nove? (viz 2. foto) Tady ten kousek jsem nasel u znameho na baraku, nepotreboval ho :)

Jinak se nic extra nedeje, vlhkost si kyti delaji samy - 45%, teplota pres den 26, v noci 18°C (musim mit v mistnosti zaple topeni uz, na polovicni vykon zatim), ph 5,9. Dalsi update bude az se neco dit zacne :-)
OPDPD
zadr máš to pěkný:) taky sem měl vanilla kus..a dobrý.. ale měl jsem jetě pinaple chunk tak od Barney Seeds ..a to bylo lepší můžu doporučit
Kovar
OPDPD: Diky :) V cem byl lepsi? Chut, prubeh pestovani?

Jinak mame tady mensi update ze 40. dne (12. den 12/12) a rostlinky uz zacinaji delat "bile chloupky". Uprimne receno je to muj prvni pokus a mam z toho opravdu radost, doufam ze to zdarne dotahnu do konce :]

Nejvyssi kyticka meri 110 cm a doufam ze uz nepujde vice do vysky.

PH 5.9; teplota pres den 26-27 stupnu, v noci 18-19.

Chtel jsem se zeptat, jak je to s otrhavanim listu v tehle fazi kvuli svetla? Mam trhat jen ten list nebo celou vetvicku az k hlavnimu stonku? Pokud vubec.

Doufam ze dalsi fotky uz budou s nejakyma malyma palickama :)
Kovar
Po kratší odmlce je tady vetší update, kytičky kvetou o106, doufám, že to nezakřiknu a bude tomu tak i dál :)

<<< Fotky ze 47. dne (19. den 12/12)

Všechny kytí jsou "obsypané" malýma paličkama, do výšky už moc nejdou, všechno jde do květu, vůně je dvakrát intezivnější (velice úžasná vůně mimochodem :) )

Teplota přes den 26, v noci 18, vlhkost je trochu vyšší než bych si představoval - 50% - nemám jak snížit; ph 6, ec stále neznámé :]
Kovar
Zdravím, po čase zase nějaký ten update, kytičky rostou "jak z vody" a vypadají dobře, musím zaklepat, žádné větší problémy zatím nenastaly

ph6, vlhkost mi hodně kolísá, okolo 30-50%

<<< Fotky z 56. dne (28. den 12/12)


(btw škoda, že nemůžou mít fotky třeba o 100kB více :( )
mladak
Něak ti to letí do výšky ...
Banány
ty vysušený fleky, cos ukazoval nahoře sem měl taky, je to tím, že sem kropil listy když na ně pražila výbojka. A proto, nekropit při rozsvícený výbojce.. od doby co to nedělám je všechno ok...
tomas2pet
To že kropení za světla něco způsobuje kytkám, je jen mýtus a nesmysl. Pokud se něco jede ze semen, tak je dost pravděpodobné že se jedná o nějakou gen. vadu, prostě ta genetika nebude tak uniformní jako z dobré matky.
citace:
Původní příspěvek od tomas2pet
To že kropení za světla něco způsobuje kytkám, je jen mýtus a nesmysl. Pokud se něco jede ze semen, tak je dost pravděpodobné že se jedná o nějakou gen. vadu, prostě ta genetika nebude tak uniformní jako z dobré matky.


A ZKOUSELS NIKDY ZALIT KYTKY NA SLUNICKU? NA LISTECH SE VYTVORI KAPKA A TA FUNGUJE JAKO SKLICKO NEBO LUPA A PROPALI TI LIST U VSECH KYTEK MOZNA I NA STROMECH TO NEVIM
tomas2pet
citace:
Původní příspěvek od reverend


A ZKOUSELS NIKDY ZALIT KYTKY NA SLUNICKU? NA LISTECH SE VYTVORI KAPKA A TA FUNGUJE JAKO SKLICKO NEBO LUPA A PROPALI TI LIST U VSECH KYTEK MOZNA I NA STROMECH TO NEVIM

Jo příroda to dělá miliony let, zaprší a pak svítí sluníčko, co s tím máš za problém:D ty flekatej liste
tomas2pet

Jo příroda to dělá miliony let, zaprší a pak svítí sluníčko, co s tím máš za problém ty flekatej liste

me to je uplne jedno jen rikam ze to tak funghuje :D a ze to tim klidne muze bejt ty probleme :D a velkym pismem to je proto ze mi strasne sptne jde klavesa caps lock
Kovar
mladak: Jo ty krajni kyticky se strasne vytahly uz davno, ted se jejich rust do vysky zastavil a jdou jen do palic, snad to bude ok..

---

A flekate listy bych neřešil, kdo ví čím to mohlo být,Dále se to vůbec nerozšiřovalo, opravdu to byla otázka tak pěti listů. Každpádně já nekropím vůbec, od začátku, myslíte, že bych měl? (i s nějakým hnojivem?)
zalezi hlavne na vlhkosti pokud mas nizkou tak krop (ne v kvetu)
citace:
Původní příspěvek od tomas2pet
To že kropení za světla něco způsobuje kytkám, je jen mýtus a nesmysl. Pokud se něco jede ze semen, tak je dost pravděpodobné že se jedná o nějakou gen. vadu, prostě ta genetika nebude tak uniformní jako z dobré matky.

Podle obrázku je víc pravděpodobné že to je připečené od kropení ,kdyby to byla genetika (což jsem ještě neviděl) pak bych to očekával skoro po celé rostlince a ne jen u vršku na některém listu.
genetická vada se spíš projeví deformací listů,malé listy,malá výška rostliny atd ale připečeným listem to jsem ještě neviděl :-)
Kovar
Zdravím, vyskytl se mi tady problém, nevíte někdo prosím příčinu?

Napadeny jsou dvě kytky, jedna má na listech takove žluté tečky, postižené jsou jen horní lístky, jakoby pod poslením patrem.
(viz. 1 a 2 foto)

A druhá kytka podobný problém, s tím že tečky vystřídaly rovnou skvrny, žlutohnědé (viz 3. foto)

Objevilo se to posledním hnojení, 4ml Biobizz bloom + 3ml bbizz grow.

Předem díky za pomoc, doufám, že to nebude tak špatné.

A na posledních fotkách se jen předvádějí ty zdravé :)
growmajk3
A nemáš tam svilušky??? mě tyhle skvrny na listech dělaly právě sviluše...
mrkni na spodek listu a když tam budou 1/2-1mm velci pavoučci tak maš jasno...
Easy Grow
Já bych to tipl spíš na přebytek železa nebo Hořčíku nebo prostě přehnojení když jsou ty skvrny rezavé až vypálené a nebo ty svilušky.Jestli svilušky tak bych použil tabákový postřik nebo nějaký bio postřik když už to máš na květu ať to neovlivní výsledný produkt a pokud přehnojení jak myslím já tak jen průplach s upraveným PH...Jinak PH máš u výtoku jaké?
Kovar
growmajk3: Kytí jsem ohledal a nic takoveho jsem tam nenašel, tímhle to snad nebude

Easy Grow: při posledním měření bylo 5.9, další zálivka bude holt bez hnojiv, jen je mi divné, že se to týka jen těch dvou kytek, ostatní jsou v pořádku. Uvidím co to udělá za pár dní.
Easy Grow
Počkej 5.9 u hlíny??? To je málo :) Dej 6.5-6.9 se doporučuje kvůli přijmání živin :) U hlíny a u enertních medii to je jine :) Kokos,hydroton,perlit jsou enertní média u nich je PH jiné
Kovar
Dneska zalivam, phcko jeste zmerim a podle vysledku upravim, kazdopadne dneska zalivam asi jen cistou vodou (meril jsem ph odstate vody a melo to 7, takze to pujde navrch)
FrYnK
cus,,,
co se tyce ph 5,9 tak to je uplne v pohode, proste v pripustne norme a rozhodne to nezpusobuje to co je videt na fotkach...
co se tyce kropeni v dobe svitu tak v tom se priklanim k nazoru tomas2pet...nez jsem dosel k zaveru ze kropeni nema na kytky zadnej pozitivni vliv tak jsem je taky strikal a tohle jsem na kytkach nikdy nemel...
spis by me docela zajimalo EC kdyz namichas podle ty tabulky,,, zrovna vcera jsem michal biobizz grow a po pridani 1ml/ltr vody se EC zvysilo z 0,19 na 0,71 coz je o 0,5... a to jen 1ml...takze kolik to muze bejt kdyz tam nalejes 4ml grow + 3 ml bloom mozna i nekde ke 3,0 a podle me jsou priznaky prehnojeni videt i na starsich fotkach kde se ti cepele listu kroutej nahoru...bylo by zajimavy zjistit EC roztoku co ti vytece po zaliti...
Kovar
FrYnK: To je právě ten problém, nemám ec metr, koupím ho až na další grow, tohle nějak přežiju, dneska jsem jen prolil vodou, nemůžu si teď dovolit dát litr za ec metr :-(


Jinak tady je pár fotek z dneška, 62. den růstu (34. den 12/12)

Na první a druhé fotce je kytička, která byla takový pokusný králík. Úplně na začátku pěstování, hned prvním hnojením (brzo) jsem ji spálil, pokroutily se jí listy, nabraly hnědožlutou barvu a dokonce i tady na fóru mě radili ať ji vyhodím, že to nemá cenu (a taky že jsem ji chtěl vyhodit) ale..nechal jsem ji a teď má z těch všech kytiček snad nejhezčí palice, sice je nejmenší vzrůstem, ale ty květy...






















































A tady, na poslední fotce je záchvěv toho blázna, který třímá v mé hlavě, jedná se o "audiovýživu", pouštím jim plantasii a ganja anthems, tak snad se jim to bude líbit :D
Banány
Svilušky to nejsou. Ph 5.9 je ok. Hudba květinám je haluzz a co dodat, mohl bys dát fotku taky celku, nejenom portréty :)
Kovar
Takže tady ješte foto celku (62.den)


//omlouvám se za dost žluté fotky, fotil jsem narychlo asi minutu před zhasnutím automatem :)


edit: Komprimace obrazku na foru je celkem děsivá, takže tady větší fotky v dobré kvalitě:
http://i40.tinypic.com/zn4l1i.jpg
http://i44.tinypic.com/2jfwvgo.jpg
Kovar
Zdravím po delší odmlce a přikládám nějaké fotky kytí z
73. dnu (45. den 12/12). Palice rostou, žluté tečky na té jedné kytce zůstaly v nezměněném stavu, holky teď dvakrát za sebou prošli zálivkou bez hnojiv a dnes (teď) dostaly bbizz grow+bloom+topmax.
yalin
zdarek vypadaj moc pekne jedu to same 4+4top dawg , 27den 12/12 tak uz se moc tesim ja je zastip a nejvyssi ma 65cisel
zahradníček
pokud tě štve ta cooltube, ale zároveň řešíš problém s teplotou, tak je možný kompromis http://www.growmania.cz/vzduchem-ch...125-p-1947.html
mám tohle stínítko v menšim prostoru a ani v létě jsem neměl problémy s teplotou...

A k tomu ph, tady je menší graf http://grower.cz/home/potw.php?a...&photoid=153921
Kovar
@zahradníček; díkes za tip, přesně takové stínidlo hledám, teplotu celkem řeším. Teď sice ne, venku je zima, ale jakmile se jen trochu oteplí, třebas na 20 venku, tak v té místnosti je fakt vedro (špatná strana, malý prostor, tak akorát na box, ale zase moc velký na to, to řešit bez boxu :)


@yalin; Já jsem právě nezaštipoval vůbec, nejvyšší má okolo 130cm, nejmenší cca 90, mám tam fakt velké rozdíly a to jsem výšku kytek nijak nekorigoval (chyba).

Příště bych rád jel z řízků, s lepším stínidlem a zkusím i síť (i když si moc nedokážu představit jak bych zalíval a celkově manipuloval s kytkama, mám přístup pouze zepředu a při zalívání tahám všecko ven, představa vymotávání nějaké sítě mne děsí, možná, že jsem jen špatně pochopil koncept..)
yalin
zdarek zkus priste min kytek a zastipnout mam box 120x120 ted jich mam 8 v 11l a na kyti ze seminek optimum, k tem rizkum ty kytky jsou sice rychlejc ale neni to ono dva roky sem jel z rizku dobry ale seminka lepsííííí uz nikdy rizky zatim at se dari
yalin
jo a taky zalivam manual a nechavam to tam,na skrini mam 10l kanistr s kohoutkem dostani obi atd na to mam napojenou hadicku z mototechny na benzin prumer 1,2 na konci jsem pridelal kohoutek a je to snad se mi poderi vlozit foto zatim
Kovar
Jo ta fotka toho systemu by byla dobra :)

ale zase obirani spatnych listu, nebo cisteni pestebniho prostoru a hliny, kontrola napadení rostlin a hlavně nejsem saxana abych zamotaval do site kytky metr a pul daleko :)

Já jsem právě teď nechal těm kytkam celkem volny prubeh bez zastipovani, protoze jsem si v tomhle ohledu nebyl jisty, zkusebne jsem zastipl jednu kytku a tedka je zmetek. Takze to me moc nepovzbudilo k dalsim pokusum, a to jsem procetl snad vsechny navody co jsou na foru k nalezeni...
Kovar
Fotky z dnešního rána

tady detail květu ve vysoké kvalitě:
http://anony.ws/i/rDRcj.jpg

77. den (49. 12/12)

Palice začínají pomalu hnědnout. Teď na 14 dnů odjíždím, tak doufám, že nic neprošvihnu (o zálivku mám postaráno)

Jedna technická, proplachování při použití bio hnojek je prováděn jinak nebo v jinou dobu?
yalin
proplach 14 dni pred koncem nez zkosis to stishnes tak 2az4x prolejt
prashiwa
cus tak ty znaky na listech je opravdu rpehnojeni .. tam se pali okraje lsitu ů.kdby si menl moc vyoke ph palily by se ti konce listu nebo cele lsity ,,u moc nizkeho ph by s eti v listehc o bjevily rezave az cerne dirky na horni strane lsitu.doporucuju jednou zalit hnojivešm a pak zas cistou vodou,s upravenym ph ,peroxidem vodiku,a atazimem.
porid si ec metr a cekuj co protece kvetinacem kdyz tam das cistou vodu ..ph ti jak vidim aztim rpoblem nedela i kdyz vsichni vime ze kdyz zalijes 5.5 vytece 6.2.hlina se na pestovani hodi uplne nejmin .skus nelisovany kokos.nebo raci rovnou hydro v recirkulacnim systemu a mner ph 2x dene.co se tyce tech kudrlin v palicich tak mas moc suchy vzduch na vrcholcich t ylisty to jasne rikaji jak jsou skroucene plus prehnojeni je videt ze se tomu moc nechce.prepni raci po 4 dnech pac ta lampa to nerposviti.ale hlavni rpoblem je ze tam mas neco co ma v sobje sativu.kamaradovi se stalo to same ze to menl az pod stropem.che to vybjer vhodne odrudy.ja sobne davam prednsot indikam na bazi afganu je toho hodne.dobre se to tvaruje.
napisste skus vypestovat tak ad jde z hliny rovnou palice a ta ma pul metru zadny klacky ani zbytecny listy.
jinak pokdju si yktky samy hlidaji vlhkost tak to delas dobre a klimu mas ok.hodnoty sedi.taky se daji listy ostrihat v pulce coz v kvetu srazi vlhkost dolu.a prosviti se tim matros.priste by ty kytky mohly mit na vysku 60 cm i s palici a bylo by to lepsi.to co tam mas ted je tak na 1000w lampu.jinak s dual spektrem pocitej ze ti nepojedou urcite odrudy do palic tak dobre jako se spektrem jen na kvet.cekej hodne listu a min palic. davej na zacatel modoru a na kvet cervenou.
ale hlavne:: kdyz uz jedes 600w a mas na elektrinu svitit cely mensic na 18h tak to uz si kup raci ph ec metr a hydro ,misto 3 mšncicu ti to bude tvrat jen 2.zenit se jinak pocita od zakoreneni rizku tkaze pokud si rpelnul po mencici tak kytky uz po 40 dnech budou vykazovat znamky ze jsou hotove jeste na tom nebdou palice.stare kytky min vynasi ja mam zenit 45 dni kdbych svitil 30 dni rust ,po 15 dnech po prepnuti bych menl yktk yza zenitem
Kovar
prashiwa: Diky za spousty rad, tak nějak si me krasne sepsal vsechny veci na ktere jsem myslel a je na ne naplanovana zmena (a nejake pridal). Tadyto kolo je opravdu zkusebni na nabrani vsemoznych zkusenosti a hlavne me hodne omezovaly penize

(napriklad elektrinu jsem moc neresil, ani mne to nenapadlo tenkrat, ze delam neco spatne, jestli se chcete zasmat tak jsem myslel ze kytky po prepnuti rostou uz jen minimalne, o to vetsi bylo moje prepkvapeni co se zaclo dit pozdeji :-D )
prashiwa
jj clovek se musi mit po letech vic napozoru nez na zacatku kdy si vsechno hlida,pac jak se to posune do standardu tak se vetinou na neco zapomene a i odbornik muze mit horsi vysledek nez vystraseny zacatecnikkerej tomu da vsechno,ale ten kdo da tomu zas moc pece nez je treba tak toje taky na skodu.vseho moc skodi a to se tyka hlavne hnojeni kterym muzes ve vetsine systemu davat jen jednou za 4 dny.zatim co vetina lidi hnoji s kazdou zalivkou a pak sjou ty kytky spis zakrsle a neche se jim ..to vsak sativam niky moc nevadilo proto je to tak popularni .mne to vsak nebere ani se to neda pozit k lecbe.pokdu jsi alergik tak doporucim hydro a sterilni chemicka hnojilva po pterych po vyplachnuti nezbyde viubec nic.stabilni cisty model vhodny k priprave medikamentu.napr Advanced hydroúponics.nebo lepe GHE.123.vetina hnojiv uz je dnes polobio n ebo jak pouzivam ja ghe flora nova.1 a 2.ty jsou biomineralnia celkem stabilni.
Kovar
Dobré ráno, po skoro 14 denní odmlce přikládám nové fotky, kytičky mají za sebou poslední zálivku topmaxem a dvě zálivky jen čistou vodou.

Některé by už podle mně chtěly tmu, některé zase pár dnů počkat, nevím jak to udělám.

Každopadné fotky jsou ze 90. dnu (62. 12/12)

Listy kolem vrchních palic jsou v celkem děsivém stavu, s tím už nic neudělám asi, ty co by ještě chtěly nějaký ten čas jsou v pohodě, u dvou hodně zralých kytek dokonce listy nabírají takovou modrozelenou barvu a jsou o dost tmavší než na ostatních.

vlhkost se drží okolo 35 %, teplota přes den 27°C, v noci 19°C

tentokrát pro jistotu více fotek...
Kovar
A ještě nějaké fotky jako doplnění předešlého příspěvku.

Tak co radíte, tma?
yalin
zdarek tak to se si fakt povedlo moc pekny kyti,malej dotaz taky se mi u dvou kroutej listy a vypadaj uplne jinak nez ostatni taky vanilla od barney to mas od zacatku dik za odpoved
Kovar
No od sameho zacatku ne, ale ty dve delaly vzdycky nejake problemy, jakoze jim casto zloutly listy i kdyz jsem nehnojil, kazdopadne ted u tech dvou jsou ty listy az do fialova..
Kovar
Takže dámové a páni, dnes proběhla kosa sevšimvšudy :)

Zabralo to komplet celý den, zvolil jsem sušení v drynetu, všechno obrané, ať se potom moc nemanipuluje se suchym materialem, uvidim jak se mi to osvedci.

Spodky tech kytek nebyly uplne stoprocentni, nechal jsem je prerust a sodik neprosvitil tolik pater, příště..

Takže kosa proběhla 93. den od zasazení semínek do hlíny, 65 dní ve květu (barneys říkají 59-63dní)

Celkově jsem spokojen, napoprvé jsem nemohl čekat zázraky, ale vypadá to solidně :)

Některé bych ještě pár dní nechal, ale už se mi do boxu tlačí nové mimina - viz poslední foto, to byly jednodenní provizorní podmínky, teďka už jsou v boxu, neměly špatné podmínky co se týká vlhkosti a teploty, ale to světlo, nějaké noname úsporky, co svítily dost do červena (udělám komplet report později)

tady nějaké fotky palic v lepší kvalitě:
http://anony.ws/i/D5FAj.jpg
http://anony.ws/i/qAuwg.jpg

Uvidíme kolik bude suchého...
mongoose
zdarec, mno řekl bych, že by holky snesly ještě tak týden. teda aspoň z jejich bílého zbarvení vlásků. nemůžu však soudit, nevím jak to vypadá pod lupou. jinak vypadaj zdravě, fajně :)
Kovar
Bylo to ok, jako asi tři kytky by jeste chtely, ale tlacil me cas a napoprve jsem spokojeny, ted uz bude hodně veci jinak. Zkousel jsem rychle ususit cosik fénem a ponozkou (faq) a jsem nadmíru spokojen, to prave ale ukaze teprve cas :)
Kovar
Takže finální výsledek 410g suchého, jsem víc než spokojen :-)
mongoose
nějaké foto nebo smokereport bude?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma