Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
2. kolo >> 8 krasavic pod 2x150W HPS na hlíně - Klikni zde pro originální téma
msvach
Tak se sesel den se dnem, opustily nas hnusne vedra a tim prisla i krasna moznost rozslapat zase po tech par mesicich skrinku.

Tentokrat jsem poridil dalsi lampicku a udelal i nejake zmeny v te moji indoor zahradce, takze si to shrnme...


Osazenstvo: 4x Budha, 4x Euforie (rezy od kozzyho, vrele doporucuju)
Slunce: 2x 150W T-SON (home-made stinidla z lesteneho nerez plechu 35x45 cm)
Zemina: Alpha-Mix - Growth Technology nasypana do 6,5l kvetniku
Hnojky: Advanced Natural Power (root jsem vynechal, jinak vse)
msvach
Takze mame tady rovnou nejake fota z 18.dne rustu :)
msvach
A jeste nejake fota z 24.dne rustu (jakoze ted pred chvilickou) :)
msvach
A o jednu drobnou radu bych poprosil, jestli muzu... mam nachystane ramecky na scrog, ale nejsem si jisty, jestli do toho mam jit...

zaprve je jedna kiti vyrazne mensi (prvni rada, druha z leva), takze nevim, kdy nainstalovat a kdy prepnout. Zadruhe nevim, jestli to a vubec smysl... co vy na to, zkuseni groweri? :)

pro lepsi predstavu zasilam jeste foto s infem o vysce (prvni je njvyssi z euforek, druha z budhu...
Lakys
Nazdar chlape :) pekne ti to roste chvalim. muzu se zeptat jake kytky si jel prvni kolo? Jinak co se scrogu tyce, osobne nejsem vubec velkym zastancem teto techniky. Prijde mi to jako hodne prace na vic a nikde jsem nevidel,ze by to prineslo nejake viditelnejsi vysledky oproti SoG. Pokud prece jen davas sitku, doporucil bych dat na kazdou kytku zvlast (myslim ze to tak i delas co? :) ), tim si ponechas moznost s nima manipulovat a ubec nevadi ze jedna je mensi.

Good Luck s pestem.

laky
msvach
V prvnim kole jsem mel tri afghany a jednoho whiterhina od nejakeho kdovikoho matkare, ale nevim, jestli to bylo genetikou nebo podminkama (ve 2/3 kvetu se mi tam brutalne premnozily smutnice a hlina byla samy cervik :( ), ale uroda stala docela za prd v pomeru k podminkam...

Jinak jasne, mam nachystanych 8 plexi ramecku vypletenych silonem, proste nad kazdy kvetnik jeden :)
msvach
Nekdo nejake dalsi napady a nazory, prosim? Chtel bych znat pohledy ruznych lidi, nejlepe zkusenych :) Poradte prosim :)
ganja-steve
jak tak koukam na prispevek cislo 4, tak snad jedina vec... Dal bych levou lampu vic napravo, at ti to nesviti zbytecne na tu zvlhcovacku, ale spis jen na ty kytky.
msvach
Diky ganja-steve, chtel jsem to udelat uz x-krat, ale stejne tak uz jsem na to x-krat zapomel...

Mam to kousek dal od sebe kvuli tomu, ze az pujde zvlhcovacka pryc, tak kyti pujou dal od sebe, aby mely vic prostoru pro osobni rust :)
Coz mi pripomina otazku... kdy zacit snizovat vlhkost a odstranit tu mlhotvornou paradu?
msvach
Tak a mame tady foto-aktualizaci ze tretiho dne kvetu, tedy 3.listopadu. Chtel jsem prepnout uz driv nez prvniho, ale zjistil jsem nedavno pokazene spinaci hodiny, takze jsem nejel 18/6, ale 24/0 a ani na kvet se mi teda nepodarilo prepnout, kdyz si hodiny vesele propoustely ampery dal a dal... Takze cely mesic na 24/0 rustu, ale nejak se s tim holciny poperou a zvladnou to :) Teda ja jim verim :)

Na SCROG jsem se ale vykaslal, nakoupil jsem hromadu kolen, nazohybal to a pojedu klasickou bush, minuly SCROG system mi prisel, ze se mi neodvdecil za to usili, ktere jsem mu venoval.

No a prvni drobne problemy se ukazuji... zacinaji mi zloutnout spodni listy a po nejakem tom premysleni, cim by to mohlo byt me napadly dve veci...
- nizka teplota - hodinku pred zacatkem "noveho 12hod dne" jsem nameril teplotu pouhych 16 stupnu, coz je pekelne malo :( Ale uz jsem vykuchal nejakou elektrickou decku a pres "noc" to necham v 15 min intervalech jet/nejet.
- nedostatek svetla - precejen na to svitim jen dvema 150W GIBkama, ktere asi neprosviti az ke spodnim listum.

Takze jak to vidite? Zkusit jen to "topeni", nebo i nejak prostrihat spodni listy, at zbytecne nezatezuji ty moj milacky? :)


Jinak jeste k fotkam...
1) Páni Budhove
2) Slecny Euforie
3) Pohled do boxu
4) Pozohybany Budha se zloutnoucim listim
msvach
Tak az ted, drobna chybicka se vloudila :)
msvach
Tak dalsi aktualizace z 8. dne kvetu...
Kyti se maji k svetu a rostou jako o zivot :) Vypada to, ze zloutnuti je pomalu prechazi a to uz pred nainstalovanim zahrivaci decky, tak doufam, ze to bude jeste lepsi a lepsi ;)

A nejake foto opet :)
1) Pohled na grow-part meho boxu
2) Páni Budhove
3) Slecny Euforie
4) Detail na elektro-part (Pravda, je to trochu motanice, ale jede to)
5) Pohled na cely box (muzete videt mimo jine i novy upgrade v podobe zahrivaci decky, ktera pres noc jede/nejede v 15 minutovych periodach)
msvach
No a jak to vidite s tou zvlhcovackou? Do kdy nechat? Uz je tam docela hustnik, tak by mozna pomohlo trochu to rozestavit pro vic prostoru a mensi moznosti vzniku plisne...

Nebo jak se na to divate vy? :)
Lakys
Nazdar chlapiku, mas tam teda hustou dzungli :)

ja osobne v kvetu uz zvhlcovacku nejedu, drzim vlhkost zezacatku na nejakych padesati a kdyz se kyti vytahnou tak vidim 40 jako uplne dostacujici. Si myslim ze v tehle fazi zivota uz to pro ne neni nejdulezitejsi.

spodni vetve bcyh normalne na ferovku prostrihal, kdyz jsou kyti vetsi tak uz nehrozi takove riziko do jejich zasahu, maji listu dost a dost mista na fotosyntezu. Spodni listy zbytecne berou energii ktera muze jit do vrsku.

jinak vypada to dost zarostene, pozor na nejakou plisen a osobne bych uz kytkam dal co nejvetsi rozestupy at maji misto a je ta bush co nejvice provzdusnena.

Drzim palce a urcite budu sledovat dal!

CUS LAKY
msvach
Chystam se to dneska nejak upravit, snad mi vyjde cas :)

V planu mam oddelat stolecek na kterem se holky sluni a nahradit ho podlozenou kari siti, kterou bez problemu mezi kvetnikama profouknou az ke korunam tech mych stromu tri pritahove vetracky v podlaze :) Navic teda zmizi zvlhcovacka a bude vic prostoru pro rust i do sirky.

Jinak s tema spodnima vetvema mas asi pravdu, sice je mi to lito, ale budou muset jit do kšá. A s listama moc nevim... listy jsou preci zasobarna zivin a kdyz uz jsou pekne narostle a teda nacucane tema zivinama, nebylo by skoda je davat pryc?
Lakys
Jaj sem se tak rozepsal a potom si omylem cele okno zavrel xD
Tak aspon v kostce:

Osobne se snazim mit kyticky kosate s 6 a vice hlavnimi vrhcoly na stjene urovni. dosahuju toho zistrihavanim, ohybanima prorezavanim. samozrejme zalezi na genetice a na tom jak kytky rostou.

tedka mam dve odrudy a jednu vubec neupravuju, bo tvori male kompaktni keriky. Rozhodne nema cenu udrzovat male vetvicky vespod kam svetlo neprosviti a radeji si nechat narust poradne budy.

Pokud sem ten profuk zespod pochopil dobre, tak se dost tesim. Zajimave reseni, ktere jsem jeste nevidel. Jsem zvedavy jak budes spokojeny.

Lakys
msvach
Jeste jedna vec... nejsem si uplne jisty, jesti spravne hnojim, tak prosim o radu...

Hnojim Advanced Hydroponics Natural Power a to zatim nasledovne:

RUST
den 01 - 14 jednou za 3 dny jen vodu
den 14 - 21 jednou za 3 dny 1 ml Enzymes+ na litr, 3dc na kytku
den 21 - 30 jednou za 4 dny 1 ml Enzymes+ a 1 ml Grow/Bloom Excellerator na litr, 5dc na kytku

KVET
den 01 - 13 (doted) jednou za 4 dny 1,5 ml Enzymes+ a 1 ml Grow/Bloom Excellerator na litr, 5dc na kytku


Mam takhle pokracovat dal, nebo jeste neco zmenit? Treba i casem? To, ze mam pred koncem kvetu vysadit hnojiva a jet jen Final Solution vim :)
ganja-steve
to jsou jen stimulatory atd., chybej tam primo ty hnojiva- grow, bloom a micro. to co pises jsou doplnky k temhle zakladnim hnojivum
EboLA
á propó

enzymes slouží k čištění substrátu a kořenů od usazenin(solí z hnojiv). Tvé "hnojení" moc zasolovat půdu nebude a také se tyto usazeniny tvoří nejčastěji v květu protože liješ nejvice hnojek, některé se nevzstřebají. Tohle záleží na kvalitě hnojiv. Některé zasolují více, některé méně a některe asi minimálně.

pohledej v hledání Enzymy, enzymes nebo tak, určitě ti něco vyjede.

neodolal jsem a pohledal....... vono to i jde normálně........

http://www.google.com/cse?cx=000440...zymy&gsc.page=1


stačí prolít enzymy cca jednou za týden, i za dva.
msvach
Hmmm... nekde jsem se totiz docetl, ze je lze pouzivat i samostatne... jenze jsem to asi spatne pochopil a bylo to mysleno jakoze je lze pouzivat bez klasicke AH 1,2 a 3 slozky a zaklad lze pouzit i jiny. Ja blbec, kdybych ja tu jen vic cetl :(

Byl jsem proste spokojeny s tim, ze je to 100% BIO a nejak jsem nepatral dal.

No a dostavame se k tomu, ze jsem ve 14. dnu kvetu, vsemu se pekne dari a uz se i ukazujou krasna poupatka, ale necim bych to mozna prikrmit mohl... Jenze urcite nechci nic nebiologickeho, cimz se docela zuzuje vyber.
Ma nekdo nejake Zkusenosti s nasledujicim vyberem hnojiv a neco asi docela rychle doporucil? Pripadne nejaka jina prirodni hnojiva k doporuceni? :)

Plagron Alga-Bloom
Plagron Tera-Bloom
Plagron Bat Guano
nějaká Hoštická hnojiva (slepičince, guano,...?)
BioBizz Bio-Bloom

Tyhle jsem vyklikal, protoze se tvari docela prirodne a jsou mi jednoduse dostupna :)
ganja-steve
Ja bych k tomu prikoupil normalne ty ahacka. Jedu v hline polovicni koncentraci a osvedcilo se mi vic nez plagron.
msvach
Jenze pokud vim, tak AH nejsou az zas tak biologickeho puvodu, jak bych si pral... Nebo se pletu?
ganja-steve
no to nejsou... zalezi na tobe... ale kdyz mas to ostatni,tak bych to koupil. Kdyz to dobre na konci proplachnes,tak to bude jedno
msvach
Jenze uz jen to, ze bych vedel, ze tam liju nejakou chemii by mi z nich potom nedelalo takovou radost, jako kdyz je vypestuju v ramci moznosti co nejprirodneji :) Takze jak bys to videl z toho, co jsem vybral?

Plagron Alga-Bloom
Plagron Tera-Bloom
Plagron Bat Guano
nějaká Hoštická hnojiva (slepičince, guano,...?)
BioBizz Bio-Bloom
ganja-steve
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=28713
pro ukazku hlina + AHacka:))))

pokud tohle,tak je to jedno... si kup alga-bloom nebo bbiobiz bloom
Samulele
Rozhodne Bio-Bizz.Je to 100% bio (aspon to tvrdia),kdezto plagron je z casti chemka. Fish Mix od bio-bizz je teda biologicky az az :D a myslim ze je aj kapanek lacnejsie.Takze kombo fish mix-bio bloom-top max = vonava biosklizen :)
dejaVuCV
Ahoj msvach.
Chtel jsem se zeptat (nikde jsem to tu nenasel - doufam, ze sem blbe nekoukal). Jaky mas pls vnitrni rozmery boxu?
Diky a at se ti dari, djV.
msvach
No nejak jsem to tu zapomel poznamenat... box ma vnitrni rozmery ne v uplne idealnim pomeru stran, ale jak tam ta skrin stala, tak jsem ji osadil :) Je to 52x110 a vyska je do urcite miry variabilni... Ted je to nejakych 140, ale muzu oddelat spodni stolek, coz je 15 cisel, pripadne dat az o 30 cisel vis polici s veskerym elektrem, diky cemuz se dostanu na nejakych 185 cisel, ale to doufam, ze nebude potreba a jen oddelam stolek :) minuly grow to natesno vyslo tak, ze svetlo bylo tesne pod soucasnou vyskou police, ale to jsem jeste neoddelaval stolek :)
msvach
Tak topna decka tezce nestiha... sice poupatka jsou tam uz krasne a nakveta to jak o zivot, ale "denni" teploty 24 a "nocni" pouhych 14°C :(

Nekdo nejake zkusenosti s topenim typu "zarovka v pisku v zavarovacce"?

Jinak jsem poridil ten BioBizz Bloom, ktereho jsem zacal davat zatim pomalicku jen 2ml/litr zaroven s 1,5ml/litr Grow/Bloom excelerator od AH... a jednou za dve zalivky (tedy jednou za tyden) tam budu lit jeste ty enzimy od AH, necham je na 1,5ml/litr. Co rikate?

Brzy dodam novy foto report :)
msvach
Tak a je tu slibovany fotoreport, konkretne z 19. dne kvetu. Hnojeni holkam vylozene prispiva, ale mam spatny pocit z teplot, i kdyz na kyti se to nijak negativne neprojevuje... teda alespon ne viditelne na prvni pohled... Pres den 21 a pres noc 14°C. Nejake napady, jak s co nejmene porizovacimi naklady vyresit tento problem?

Jinak krasne kvety tam na me vykukuji z toho meho hustniku :) Stale pristrihavam neustale rostouci vetvicky od spodu a stale rasi dalsi a dalsi...

msvach
Uplynulo zase par dni a je tu den kvetu s poradovym cislem 28

Ted jen kratky fotoreport, nejake vylepseni sice probehly, ale o tom kdyztak nekdy priste...

FOTO :leaf:
1. Bufha part
2. Pan Budha
3. Krasna slecna Euforie
4. Soušišší
5. I odspod do stale pribira
msvach
Tak k tem "vylepsenim"...

Jeden Budha se zacal nejak flakat a bud vyrostli jen ti ostatni, nebo se ten jeden scvrkl :teef: Takze podlozeno 3cm deskou a hotovo, vsichni Budhove stejni a Euforie si taky drzi vysku...

Jinak konecne vyresena zima v boxu :) Do stolecku, kterym mam podlozene kvetniky, jsem navrtal dve diry, do kterych jsem usadil objimky s zarovkama, zaklopil plechovkou a svetelne utesnil alobalem :)

Funguje to paradne, reguluju to stridanim zapnuto/vypnuto a silou zarovek... A idealni teplotu jsem vychytal, kdyz tam mam dve 40W zarovky v noci non-stop a pres den po ctvrt hodince jede/nejede. Takze se mi tam drzi v noci 21°C a pres den tak okolo 26°C, coz by melo byt docela na pohodu :smoker:

A holky se tvari moc spokojene, tak to vypada dobre :rasta:
Blackous97
Máš to moc pěkný. K+

A mimichodem, na další pěst bych si pořídil tuhle tu vecičku .

Nastavíš si jakou chceš teplotu přes den a v noci (třeba den-27, noc-22) a drži ti to stálou teplotu.

Už to mám doma a funguje je to parádně.

A ještě k těm žarovkam. Mají sice malý odběr, ale když to máš zaplí celou noc a pres pul dne, tak ti to zere jak hov*do.

Je výhodnejsi koupit tu tepelně spínanou zásuvku .

At se daří. Zdar
msvach
Cauec, predem diky za K, udela vzdycky radost :)
Je to sice pekne, ty spinaci hodiny, ale me by byly ted docela na prd... vysvetlim :)

Musel bych koupit ty spinaci hodiny (litr) nebo nejaky jiny spousteci pokojovy termostat (min 500), pak jeste nejake topne teleso s dostatecnym vykonem (primotop, topne draty ci jine teplomety za minimalne dalsich 500, ale spis vic), ktere bude navic zrat poradnou palbu...

Skrin je v pomerne velke mistnosti, kde se drzi tak 10°C, takze si myslim, ze moje varianta topit dvema 40W zarovkama, ktere me nic nestaly je vyhodnejsi :) Kor kdyz jedu posledni kolo, protoze pak o moznost pestovat prijdu... takze nejake investice v pulce kvetu jsou just zbytecne...

nicmene opravdu uprimne dekuji za typ, jsem rad, ze se najdou lidi, kteri se snazi pomoct a konstruktivne poradit :winner:
jamall
citace:
Původní příspěvek od msvach
Jenze pokud vim, tak AH nejsou az zas tak biologickeho puvodu, jak bych si pral... Nebo se pletu?



AHcka muzu vrele doporucit,znam se z majitelem a ted na cannafestu jsem snim hulil jeho vytvory myslim ze to zrovna byl moby dick a muzu rict ze sem hrozne dlouho nic tak dobryho nehulil,profi growery co znam a jedou AHcka tak maj strasny brutaly...dobre proplachnout a nevidim problem...lidi placaj ze jim kolisa s AHckama PH a EC a spoustu dalsich blbosti...ja je pouzivam teprve 2 roky ale zatim bych nemenil,ted se chystam teda vyzkouset komplet set od Dutch Pro...
Peace and grow more weed!
msvach
Ja tomu verim, taky jsem na ne doposud slysel i cetl jen to nejlepsi, ale chci jet proste biologicky a bez prebytecne chemie :)
Ale diky moc za report :)
msvach
Tak a mame tady dalsi foto-aktualizaci :)

Zacneme treba Euforii, ktera ma takove macatejsi palicky, ale verim, ze ji Budha dotahne :smoker:

1) Jedna ze šištic
2) Jiná z nadhledu
3) Z podhledu
4) A ještě jejich území v domečku
msvach
A pokracujeme panem Budhou, ktery bude jiste libovy :)

1) Jedna z vyvinutějších
2) A z vrchu
3) Od zdola
4) A i část skříně patřící Budhům
5) Celá ta moje pěstírnička
msvach
Jinak jsem opět poupravil hnojení i četnost zálivky, protože to ty topné plechovky docela suší...

Takže dávám obden půl litru na květník v koncentraci 4 ml/litr BioBizz-Bloom zároveň s 1,5 ml/litr Grow/Bloom excelerator od AH... a jednou za tři zálivky (tedy tak jednou za týden) tam liju ještě ty enzimy od AH a to 1,5 ml/litr. Co vy na to? :smoker:
ganja-steve
mas to celkem pekny:) u tech enzimu bych se spis drzel navodu a jel bych normalne 1ml/l
msvach
52. den květu
msvach
Tak a 7.1., tedy 68. den květu, po deseti dnech final solution a dvou dnech tmy byly skoseni budhové (euforky se tvari, ze jeste tyden snesou :))

takze tady nejaka skliznova fota :)


1) jeste neskosene
2) po manikure
3) svatebni kytice :)
4) a uz se susi na pestirnou :)
msvach
Tak co, zkusi si nekdo tipnout, kolik ze toho nasusim z tech ctyr budhu? :)
125g :)
petis__
z těch 4 Budhů tipuju 98.6 gé, máš to pěkné
tuffgong1
ja typuju 80g ze 4 samiček :D
Jinak musím souhlasit s kolegou hore moc pěkný to máš :-)
74,2 tot muj tip jinak moc pekna prace...
jatro
93g, snad i vic ;)
prasek
78g
Spála
88,6g
msvach
Tak a dnes, tedy 76. den květu jsem vytahl nuzky a kudlu i na ty Euforie, co se ještě vyhřívaly pod sluníčkem vse skříňi :)

Vkládám do nich docela veliké naděje, protože palice jsou opravdu nádherně macaté :rasta:

1) vytažené ze skříně
2) paličky moje paličaté :)
3) a takových je tam víc ;)
4) po důkladné manikúře
5) a celý pěst už visí :hanged: (při krajích svazky již sušších Budhů)

Takže co, vy? Na kolik vy Euforky vidíte :bounce:
petis__
4x Euforie - 102,6 gé
147,3ti preju ale videl bych to spos tak na 97,3
hurvajs1994
102.78 G :)
asfalt
123G:)
prasek
92g .)
vendiz
176g
msvach
Tak a mame tady vyhlaseni prvniho kola, tedy tipu na vahu Budhy :)

navazeno bylo 71,9 gramu paradnich vrsku a 18,9 gramu kouritelnych spodku, paradnich treba na brcko :)

Dohromady je to teda 90,8 gramu susiny, diky cemuz nam vznikla moc pekna situace, kdy tady mame dva vitezne cleny, kteri se minuli oba o neuveritelnych 2,2 gramu, pricemz jeden podcenil a druhy precenil ;)

Gratuluji tedy temto clenum a posilam K+ :)

Spála 88,6 g
jatro 93 g
msvach
A jeste nejaky smoke-report...

Budha vylozene odpovida jeho nazvu... je to tezky vzorek vyrazne lehce zemite chuti, avsak s jemnou, skoro az citrusovou vuni... Stav z pocatku hodne stoned, ale po chvili rozjasneni mysli a posunuti vnimani reality tim spravnym smerem... vylozene meditacni vzorek, idealni do prirody :)

prikladam nejake fota z ochutnavaciho vecirku :winner:


1) jedna ze sklenic... mimochodem v zaveru dve velke a dve mensi naslapnute zavarovacky
2) euforky se chtely ukazat svetu jako pozvanka pro zucastnene na pristi vikend
3) cely vecer probihal za doprovodu svitu sodikovych lamp
a co prasek ? 92??
msvach
zbystri pozornost, reverende, probihaji tu dve tipovaci souteze najednou, protoze jsem sklizel dve odrudy v jiny cas ;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma