Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění > Autoflowering Odrůdy

 
AF Mazar Indoor 400W - Klikni zde pro originální téma
Callion
Zdravim growery,

Dělám poslední dobou na skříní, už se blížím do finálne a mám tři semínka AF Mazara, ve skříni 400W květovou výbojku, když je to autoflowering tak nevadí, že květovou použiju i na růst ne ? růstovou sem ještě nepořídil a proto taky volím cestu AF do skříně, mám pár dotazů, většina tu píše, že AF se do skříně nehodí, určitě je tomu tak ? i když budou holky spokojený a budu jím dávat dobrůtky a pěkně se o ně starat ? :) A druhá věc, do skříně bych těch kytiček 6 narval, ale mám tří semínka, nevím jak je to s řížkováním u autoflowering odrůd, ale logicky si myslím, že by to problém být neměl ne ? :)

Děkuji za odpověd :)
auroraindika
čaves chci se optat nato jakou peryodu tomu dáváš a k tomu klonování ti chci říct že je to blbost klonovat pač jsem to letos vyskoušel a ze třech klonů se mi uchytil jen jeden a ten ani nevyrostl a šel okamžitě do květu tak nevym no...uvydíš...
Callion
Pojedu 18/6 ze začátku, a až to začne kvíst tak tomu napálím 20/4 nejspíš, ještě pořádně nevim, ale hlavně sem potřeboval vědět tohle ;) Skřín bude hotová v nejbližších dnech ...
šapša
Proč to dáváš do bedny? Nech si je na out za rok na automat se vyprdni 4 kilem na 3 automaty ? Propálit 2.500 kvůli 60 g i řídkejch pálek? Sežen řezy přepneš do tejdne a je to rychlost jak s automatem a výsledek poznáš. Automat bych neřízkoval proto ,že než ti zakoření ztratíš 10-14 dnů a na vegetu to vynahradit moc nemůžeš z důvodu teho ,že je to automat (21 dnů na vegetu).
Mr.High
Caliion:uvazuji prave o tom že si hodím do skříně taky AF mám 400i 600 a přemýšlím,jesli se to oplatí ted jedu klasika indoor,ale jak skončím tak doufám,že tu budeš mít nějáka fota:)
Grazzl
já osobně bych AF do skříně nevolil a kouk se po pořádných řezech na bazaru kdyžtak koukni na muj AF grow


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma