Vivec |
Hulení s příbuznejma je rozhodně zajímavá zkušenost. A respekt takovým rodičům, o kterých tu povídáte! Vždyť překonat strach o svoje děti, které kouří něco o čem oni nemají moc informací určitě nebude lehký. Samotný hulení s rodičema (podle mě ještě trochu něco jinýho než např. se strejdou) ale vyžaduje jasně danej hezkej vztah. Pokud jste totiž nezodpovědnější povahy a ohledně hulení máte s rodiči naprosto otevřený diskuze, rodiče mezi tím podle mě začnou vidět spojitosti. Což je škoda, když už jsou na tak dobré cestě. |
|
|
FatJoe |
Hulit-hulim tak s bratrancom(osoba s ktorou sa to fakt da...
a stryco.. a pri nom sa bojim ze sa mu niečo stane ked zahuli... |
|
|
Shuruga |
Hulis s pribuznyma ? a jeste k tomu s rodicema ? :-D to u me opravdu nehrozi :-D me otec rekl kdyz sem domu donesl VODNI DYMKU !!!!! ze doma fetaka zivit nebude... takze jestli maji takvy nazor na vodarku co asi rikaji na hulo.... proste huleni je tvrda drgoa a hotovo :-D za ty roky demagogie z televize se v nich zakorenil nazor ze marihuana je tvrda droga a ze kazdy kdo to kouri skonci pichanim do zil...otec sedel v base s fetakama takze se mu nedivim svym zpusobem ze se k tomu takhle postavil. rikal ze mu kazdy z nich rikal ze zacal na huleni, to si taky sice nemyslim ale co uz... Mamina ? ta si precetla po moji hodinoe prednasce o marihuane clanek z roku 2001, asi 17 stranek textu kde vsichni nadavali a odsuzovali travu. Ono kazdy si k tomu najde svuj nazor a ten si pak bude prosazovat. Nasi vi ze hulim, dokonce mi tatik nasel fotky meho growu jak tam objimam kytky :-D este ze si nevsiml ze fotky se suchym jsou u nas ve sklepe kde sem byl nucen susit :-D nastesti na to nikdo nedosel, nebo dosel ale nerekl nikdo nic :-D
taky jsem tam mel docela propalove video... sme s kamosem ze 4g ubalili asi 30cm brcko a zkourili to a takove blbe kecy k tomu a nahravali sme to na mobil :-D takze to sem nemohl poprit :-D
Ted uz makam, davam rodicum prasule, staram se o sebe a svoje veci si platim sam a po nasich nic nechcu.A Dokonce mam na okne 3 male sazenicky a pekne to roste. Otec porad rika ze to mam vyhodit nebo to udela on, ale myslim si ze nez to "stihne vyhodit" tak to pude ven do zeme :-)
peace |
|
|
illegal nature |
jedniny s kym z rodiny hulim je bratranec,zbytek rodiny to neumi vystat,ale s bratrancem se vzdycky radne vypalime :) |
|
|
j.d. |
ja tiež(taky) s bratrancom.dobre si rozumieme |
|
|
palma |
S našima nepalim...ae to neznamená ze nejsou ok..nadávno me tata se vším všudy vezl autem na pole pac sem sadil out...dom jsem ae sel uz pesky..nechtel tak dlouho čekat pche:D *ae tak ze palim se ségrou které je 24 musi byt všem jasný ne? Hehehe ;) ** pro pobavení: otec je byvali známý cajt a matka je stále u policie a chodim k ni a velíce se bavím prohlížením tajných spisu atd. Na Pc...to byste nevěřili kolik lidi ma u sebe větší množství nez malé! No hruuuza hehehe :D :D |
|
|
FatJoe |
Cez vikend sa stala neuveritelna vec. Moj foter začal pestovat marihuanu. najlepšia udalost za posledny rok. nic lepšie sa mi ani nemohlo stat.
fu |
|
|
j.d. |
fat joe. to ako sa k tomu dostal :D ? lol |
|
|
Mašťák |
S bratrancema a sestrenici. Hulit s generacne starsim pribuzenstvem, je nejak proti moji srsti. |
|
|
nero |
Hmm tak to máte dobrý já šel k ségře že sní zahulim (stáhla mi půlku špeka :D) a pak šla za našima práskla mně a řekla že sem tam u ní vytáhl trávu že chci zahulit a že mně stim vyhodila tak ať na mně dávaj bacha svině jedna zapráskaná :D |
|
|
Kuči |
Ja kouřím se strejdou a tatou, jsou to samozrejme brachove a je to vzdycky hrozna sranda =) |
|
|
Marry |
Zatím sem hulila jen s bratrancema, ale za chvíli se mám kouřit s mojí ségrou...říkala že hulila asi 2x v životě a nic jí to neudělalo, tak ji chci pořádně zasvětit...jenže zatím se mi nevrací kluci s materiálem, doufám že to nebudem muset přeložit:-(...jinak babča řikala, že si jednou dáme taky do nosu...Rodičům se to bojím nabídnou sice ví, že si zahulím, ale bojím se na jejich reakci...........Časem to ale přijde!:-D |
|
|
cypres |
mno tak ja hulil jenom s bratranci,sestra po tom nijak netouzi a rodice?? to by byla hotova sebevrazda :D ael chtle bych to nekdy s nima zkusit, mohlo by to byt cool, skoda jen,ze to nieje realne |
|
|
|