Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 [2] 3 
huleni s pribuznejma - Klikni zde pro originální téma
g4nja4ev3r
to Realist:

No víš ono je to tak: O prázkách sem byl s bábi v Itálii.Cestou v římě na nádru zastavila u tabákového stánku a začala jsi to tam prohlížet.Když viděla ty popuzdra na papírky tak si myslela že je tam marihuánka a koupila si to :) Já se jen tiše smál:frog:, ona jen říkala cosi jen to vyskouším jednou za život na apartmaku na balkonek ke kafču:pimp:...A když pak zjistila že tam nic není tak byla nasraná že na mě ještě celou cestu do Scaley řvala :D No a tak jsem se rozhodl že jí dám ráno třeba DO KAFÍČKA mlíčko nebo tak něco a když jí to udělá dobře tak jí řeknu co si má brát za léky :)*:)*:) Když ne tak doufám že ji z toho neklepne! :/ :)
hYp3r
Mno jestli je to takhle tak bych si s ni o tom nejdriv poradne promluvil, rekl ji co a jak (aby nedopadla jako kamosovo mati, ktera po mliku behala 3 hodiny po lese a byla z toho docela psycho) a pak ji dal bud mliko a nebo nejakej "slabsi" model...:c)
Ant
Tak jestli je to takhle tak bych taky doporučovalo s babčou o tom poklábosit ...... a úplně normálně se domluvit jestli dáte brko nebo jestli budete vařit :)
PiosOne
g4nja4ev3r: doporučuju konzumací kouřením nebo vaporizací. to mlíko by mohlo babičku taky pěkně dostat (z vlastní zkušenosti vím, že stejné mlíko může mít odlišné účinky i u stejného člověka). pokud se babička napije trochu více, tak bude problém. při kouření tohle riziko odpadá. pokud se jí to bude líbit, tak může zkusit mlíčko. pokud ne, tak to mlíko by jí fakt dostalo.
Cicmon
2tycodoporucujimleko: koureni je sice skodlivejsi, ale u mlika je problem s urcenim mnozstvi, ucinek ji IMHO silnejsi, dostavi se za delsi dobu a taky dele trva, coz neni moc dobre pro cloveka, ktery jeste nevi o co jde...

Cicmon
vica
moje babička mi jednou vykládala jak její babička pěstovala na zahrádce konopí.já jsem se jí zeptal ,,a babi co ste stím pak dělali?"a vona nato že její babička z toho pletla svetry a tak.....
a ja se zeptal a babi jak to bylo vždycky vysoké?no mělo to aspoň
dva metry...... hm.

babička je vpohodě (no prostě starý člověk který hýří zkušenostma)
:girl:
PiosOne
yarreck: jj, tyhle náhodný konzumace jsou hodně vděčným tématem :D
Dzoshua Smouker
Tak z mojej praktickej skúsenosti:
fakaj na to. Pokiaľ je babka fajčiarka, daj si ňou špeka. Ale vieš ako to je: na 1. krát kouření si buď plne v prdeli alebo ti nič nieje. Teraz zváž: ktorá možnosť je lepšia???
a ku mlieku: môjmu kamošovi sa podarilo presvedčiť fotrovcov nech si dajú. Dali si polovicu našej dávky, ostali sami doma. Jeho matke museli pichnúť 3 injekcie. skoro jej jeblo. proste sa namotali na nepoznaný stav...skončilo to tým, že mu foter vysekol gandžu zo záhrady... zachránilo sa len pár nažiek...
ZHRNUTIE:
:flick: na to. A buď rád že máš čo do úst:jumper:
PsYcHo84
Ja jsem THC priblizil matce. Nejdriv odsuzovala, pak tolerovala a ted, kdyz k ni cas od casu prijdou jeji 3 ney. kamosky (vsechny jsou damy nad 45let), tak me s nevinym vyrazem jen tak mimochodem pozada o 4 speky. A ja ji je ubalim. 4 solidni speky pro zhuleni cca 15 lidi zvladnou 4 zeny v letech. Slusny vykon. Jenze se pak neda poslouchat jaxe cely vecer smejou. Ale proc ne? Myslim, ze clovek by nemel odchazet do hrobu aniz by poznal takove veci. A kdyz mam dost tak s radosti dam - aby si holky trochu zablbly :-)
blueberka
tak to je hodně dobrý :) poslouchat je musí bejt hodně zajímavý :) ... mě řekli rodiče snad jen jednou(asi jim to stačilo :)), když jeli někam na kalbu, ale když mě popisovali zážitky, tak jsem měla celkem dost :) - maminka si asi 5 hodin nic nepamatovala ... už nikdy nechtěli znovu :) ... teda chtěli ode mě trochu z "letošní" úrody, ale nevím, jak to dopadlo ... uvidíme :)
PsYcHo84
Jo a jednou doma na oslave necich narozenin u nas bylo asi 17 rodinnych prislusniku. Nevim proc, ale moje babicka sla na zahradu, uskubla z meho dozravajiciho outdooru pulmetrovou vetev plnou palic sem tam i seminek a prinesla to do obyvaku, primo do centra spol. deni. Babicka o tech kytkach vedela, ale rodina vubec ne. Sem nejdriv myslel, ze se poseru, nechapal jsem co tam s tou vetvi babicka zkousi, vsechno tam ztichlo, chvili vsichni cumeli na babicku, pak zase cumeli na me a nikdo nic nechapal. Nejdriv jsem myslel, ze me fsichni odsoudi a vylouci z rodinneho klanu, ale nakonec to dopadlo skvele. Ta vetev vzbudila velky zajem, ze vsech stran na me zacaly litat otazky jestli "je to ono", jak velke to muze byt, jak dlouho to roste, co se z toho huli, jake to je byt zhuleny a taky kolik za to muzu vyfasovat?... Takovou prednasku o marihuane jsem jeste nedelal. Skoncilo to tim, ze se o tu vetev malem porvali, nakonec ji sbalil muj 60ilety strejda s tim, ze to vyzkousi a na jare zasadi. A fakt zasadil. Kdyz k nam obcas prijel, daval jsem mu zdarma konzultace a na to, ze to je zacatecnik, mel na podzim docela slusnou urodu. Takova jsme my doslova vypecena rodinka.
PiosOne
psycho: vážně "vypečená" rodinka, fakt jsi pobavil :D
Devnja
Tak to ti psycho závidím. Takovou rodinu mít, tak si pískám! U nás to kromě ségry zkoušela jenom máma (hulit), ale nějak se jí to nelíbilo. Že prý má nějak divně sucho v puse a motá se jí hlava, jinak nic :( Ale pěstování mi nezakazuje...
PiosOne
no, já si včera dal poprvé s tatíkem. byl jsem mu na zahradě vypomáhat se základy budoucího domku. měl jsem ubaleného středního špeka z nějakého outdooru. nebyl to žádný zázrak (ale jsem rožežraný indoorem), ale trochu jsem to cítil. asi po 20 minutách se ptám tatíke, jestli už něco cítí, odvětil, že zatím ne.
no, nastoupili jsme na "stavbu" a začali měřit velikosti bednění pro základy, držel jsem tatíkovi metr a on měřil vzdálenosti. odměřili jsme a šli jsme pro dřevo. tatík vše pro jistotu ještě asi 3x přeměřil. pořád že mu to prý nic nedělá. udělali jsme to bednění, dle jeho naměřené délky. dali jsme ho na místo a znovu to přeměřili, držel jsem metr na začatku a tatík odečítal hodnoty. později se tohle ukázalo jako fatální chyba. přestože to, dle jeho slov, pořád nic nedělalo, tak to nakonec dopadlo tak, že jsme původně dobré bednění nejdříve zkrátili asi o 2,5cm. potom se ukázalo, že to bylo v pořádku. takže jsme to museli nadstavovat. potom už to bylo ok, lae tatík si to nepřeměřil s dalším bedněním, které na tohle navazovalo, takže jsme to zase museli zkráti. bohužel se to nepovedlo úplně ideálně, takže tam byla u horní strany mezera si 1,5 cm a dole to bylo ok. takže asi po 50minutách, řezání, zatloukání a vytloukání hřebíků jsme byli defakto na začátku :D. dohodl jsem se s tatíkem, ať jde zkontrolovat grilující se kuřata, že raději budu dělat další bednění do zásoby a tenhle kritický úsek uděláme jindy.
potom jsem tatíkovi vysvětlil, že když se zhulí, tak mu to nemusí hned udělat veselou náladu, ale že k tomu patří i tyhle zmatenosti (fakt to bylo brutální -> měřili jsme to celkem snad 20x).
UdL
Když se mnou poprvý hulil táta, tak taky říkal, že mu to nic nedělá. Akorát fičel do kuchyně a začal bagrovat... Dostal klasickou žrafku. Tak jsem tam pak přišel úplně vykašenej, ptám se, jestli už něco cejtí - prej pořád nic. Tak jsem se jen zeptal, jestli chutná a prej HOOODNĚ! :D A bagroval dál. Já si musel jít lehnout, jinak by to se mnou seklo. :mutant:
Strampl
s babcou sem uz dvakrat hulil ubalili sme speka a proste sme ho spolu vycadili hned potom sem musel jit a kdyz sem se ji pak zeptal co a jak rikala ze se citila fajne a dobre se ji spalo. Mam u ni na balkone tri kytky a asi ji po zklizni neco dam protoze ma zeleny zakal(zvyseny nitroocni tlak) a na tan jak je znamo nase kouzelna rostlina pomaha:sun:
Strampl
A jeste prehled kdo z nasi rodiny huli: Mamka(ta to mela jen asi desetkrat) tatik ten tak jednou do mesice a babca dvakrat( s tou mam ale jeste dalekosahlejsi plany protoze je to fakt nadsenec:p: ) ma doma hafo kytek ale tahle je pry nejhezci:love:
drinker hulič
Já kouřil s mým otcem, když jsem ho jako stareho rockera vytahnul podivat se nedavno na Sunshine a The Nihilists. Tak sme tam tak stali a on rikal: mel sis neco sehnat za travu, ne? - Ja mam, no muzem pak dat prdika - no, tak jo... nabil sem sklo, dali sme si par prdiku, otce to sice nijak moc nezkourilo, poprve to vetsinou neni nic moc, ale koncert se nam libil moc :D

Jinak i kdyz sem byl nekdy pred dvema lety s rodici na dovolene v Holandsku na lodi (btw: naprosta bomba - esli chcete zazit peknou dovolenou, pronajmete si lod na holandskych kanalech!), tak sem je porad zval na speka bile vdovy, ale oni rikali ze to pro ne moc neni a ze oni maji whisky.
kazdopadne po sklizni uz je ted mozna zlomim ;) :smoker:

pobavil me taky psycho84, moje babicka kytkam rika leda tak potvory... ale jinak je moc hodna. Deda je starej svetak, ale takhle uz pozde (jako vek, pres 70) se pry nehodi aby si zacinal neco s jinyma drogama...
hladas83
ja som tiez hulil s tatkom... iba raz sice.. na dovolenke v Grecku
ale bolo to fajn.. zblizuje to:jumper:
chuck53
ja sme letos jel na zahrade kytky a matka uz v klidu....posadil sme ji k sekci Lecitelstvi tady na G a dal sem ji metroveho samce do mastiček a prej to pomaha....no posledni tydn o prazkach mse meli bečku v lese a byli tam moiji bratranci a kamosi...vsichni sme byli zhuleni a ozrali a prisel muj tata....ten byl zvany to bylo ok,ale pak prisla i matka..tak sme nabili sklo prvotridniho skunku a matka to rozjela....vtedy sem se dozvedel ze jeden z mych bratrancu moji matku zhulil z kostky haše když byli na boruvkach ...tak matka v sobe dusila prdy a ja sme se ji ptal jestli ji chutnal hašiš...(porad si mysli že se hash šňupe:-D )a ona že ji to vůůůůůůůbec nic neudelalo...že normalne sbirala jako stroj(v tom to je)znate to...kdyz se chovate automaticky jako stroj..:-D:punk:no tak matka uz byla z tech prdu docela zkourena..kyz sme se ji ptal jestli jit o dela neco ted tak mi jen rekla..ne nic mi to nedela ,ale je tiu moc lidi ,jdu domů....(klasická schíza ze společnosti...:-D:punk:hojte
tulo.g
ja sem o prazdninách hulil z matkou......dala si pár prdů a do peti minut usnula
rociik
jojo ja hulim taky obcas s matkou...v dubnu na chate sem se dokonce zhulil s bratrem matkou i otcem...hrali sme pak 20 minut v kuse na bubinky a byla to totalni pohoda...letos na slezine nasi family se mi podarilo i se strejcem a sestrenkou...jednou me matka dokonce prkvapila kvalitnim skunkem kterej si poridila na nejakym seminari...je to docela v pohode pocit zahulit s rodinkou:)
rociik
to chuck53: jasne ze to zname...ja si jednou zpatlanej jak motyka cistil 20 minut zuby a fakt me hrozne bavilo cistit si je poctive a vymest kazej koutek ustni dutiny:)))
korkis
citace:
Původní příspěvek od pakalolo
Hosi, Hosi,

Keby ste vy vedeli, aku mate vyhodu... Ja uz hulim pomaly stvrtym rokom a nasi to stale nevedia. Jak rad by som si sa s nimi nahulil, ale bohuzial, asi by som u nich klesol keby som im to navrhol.Ma tu niekto podibny problem?

Aaaaach, tie predsudky

Taky bych u rodičů zřejmě neuspěl, kdybych jim navrhl, aby si se mnou dali joijtika. hulím druhým rokem,a rodiče o tom stále neví. ale v posledním týdnu jsem se sfajčil s bratránkem z otcovy strany. je mu kolem 25, vůbec jsem nevěděl že někdy fajčil, od ty doby s nim fajčim futr :)) a chystám se i na mladšího bratránka je mu 18, a myslím že už by mohl něco o trávě vědět, škoda že bydlí 300km daleko...:jumper:
rociik
mno moje mamca taky nepali jedno brko za druhym..proste parkrat do roka...ale je to fajn:)
Janísek
S bratrem. Dost, často a rádi :)
impozant
hehe moja mama este asi neskusala travu xixi, ale urcite by som s nou rad povypekal
kattenka
ahojte!

no tak u nás je to trochu složitější...:) bydlím jen s mamkou...a tak dbá na výchovu...:rolleyes:

hulím už tak rok a půl hodně často...posledního půl roku skoro denně...hlavně teda teĎ na podzim:love:

no..ale...už se mi párkrát stalo,že jsem se nějak doma prokecla..už mi máti doma ganju našla..taky jí ode mě jednou přišla sms že jsem nehorázně zkouřená(samozřejmě byla pro někoho jinýho) ale vymyslela jsem si debilní výmluvu a i kyž ji neseděla...tak jí asi věřit chtěla...:-/
kolikrát dojdu domů s očima ladícíma k rudé mikině,ale radši řeknu že jsem něco pila...nebaví mě to věčný zatajování a všechny ty složitosti kolem toho....ani nevíte jak ráda bych prostě někdy přišla nejvíc zkouřená domů...mamce všechno řekla..a ještě s ní ubalila špeka..no to bych snad byla nejvíc šťastná....každopádně si myslím..že mi na to za chvilku přijde...a příští rok si taky na 100% zasadím kytičky na balkóně...ale nevím jak t veme.....
většinou její reakce odhadnu..ale u trávy si nejsem vůbec jistá...:D
každopádně...prostě nechápu že to na mě máti ještě nevybalila..že chce pořád věřit tomu že nehulím....přitom: mám dredy...na krku přívěšek ganji(od ní!;) ) ...když otevřu baťoh vyvalí se smrad ze skleněné baňky kterou tam nosím kámošce:D ...když otevře peněženku vypadnou jí do ruky tak 4 gramáky....no prostě nevím:D ...asi počkám až jí to dokonale dojde...a pořeším to s ní...:) jen doufám že ji naučím hulit...protože letos v Tunisku nedokázala ani tahat z vodnice:girl:

no...zase jsem se rozepsala....no nic...valím ven na chviličku na paličku....mějte se pěkně...
impozant
do prdele, dnes mi na to matka prisla ze hulim a nedopadlo to velmi slavne, pravdupovediac katastrofalne. bol som v skole a mali sme matiku, zrazu vtrhla triedna do triedy a ze mam jej dat studentsky preukaz, tak som dal, ale nevenoval som tomu velmi velku pozornost. ked skoncila hodina tak som isiel na telesnu a zrazu kukam, a mama pred kabinetom triednej kua, s tym ze triedna ma uvolnila z telesnej a ze idem s mamou domov. som tusil ze to nebude len taq. a moje najhorsie predstavy sa naplnili. prisiel som domov, a na mojej posteli asi 4 zapalovace, 2 kusy alobalu a mama prisla s big gripom a so sackom kde som mal predtym ganju. kurva a tak som vsetko vysvetlil bla bla a som jej prislubil ze s tym skoncim kua. ale pochybujem ze s tym skoncim, lebo ganja je super. tak poradte ako mozem hulit a zaroven to tajit pred mamou???:grrr:
moswa
impozant:hele u nás je to podobný. naši už mě párkrát lapli naprosto zkouřenou a vždycky se to nějak okecalo. kolikrát sme se bavili o hulení a já měla vždycky takový průpovídky, že i hluchýmu by došlo že hulim. nedávno sem jí řekla že si občas zahulim a od tý doby o tom nemluvíme. prostě jim nelez moc na oči zhulenej a netahej domů všechno(jako třeba plný pytle a tak). nejlepší by bylo , kdybys jí řek všechny pro a proti a že s tim už nic neudělá, ať to bere tak jak to je. lepší než kdybys smažil ne?:D

kattenka: mam to doma naprosto identický. dělaj, že to neví (nebo to nechtěj vědět). ale myslim, že nejsem daleko od domácí legalizace:frog:

jinak čadim s bratrem:smoker: (rodina musí držet pohromadě že?:bong:
kattenka
moswa: jn...já taky sedím třeba s otcem v obyváku...čumím s ním na zprávy a tam bylo to s tím jak našli těm Japoncům nebo komu u nás plnej skleník ganji..:) a já HM A CO S TÍM TI CAJTI UDĚLAJ on NO SPÁLÍ TO..a já HM ALE TO JE ŠKODA NE? a on NO TAK TŘEBA SI TI CAJTI NĚCO ULIJÍ DOM..a já HM NO...TAK TO SE SPÍŠ U TOHO NIČENÍ SOLIDNĚ VYPÁLÍ..KDYŽ SI VEMU TO MNOŽSTVÍ..A TY VÝPARY...TO MAJ V KLIDU,ANI TO NEMUSEJÍ NIJAK DRŽET V SOBĚ A TLAČIT DO HLAVY....:) no a pak mi došlo že s ním mluvím jak kdybych s ním denně hulila...:) no nevím jestli mu to nějak cvaklo..každopádně on by mi asi řekl..že mám svůj rozum a že mi do toho kecat nebude...to s máti je to horší:D:D
moswa
kattenka:tatík mi jednou řek, že je schopnej to tolerovat když si občas někde dam no... a matce sem třeba objasnovala, jak se balí jointy. no nevim co si o mě myslí, dyž se ještě bavim se samejma zkuřkama:frog:
kattenka
moswa: jo tak třeba kámošky máti pracuje v trafice...a když je tam ta kámoška s ní...tak tam chodí ty největší zkuřky pro skla a papírky a tak..:) a vždy DOBRÝ DEN JEDNO SKLO..JÉÉÉ ČAU ****** a tak to té máti jako musí být jasný..:) jednou mi říkala že tam přišel její kámoš pro sklo a ta máti na něho NO ALE NE ŽE TO BUDEŠ KOUŘIT S DCEROU..a on NEE TO VŮBEC...:) no a samozřejmě už byli domluvení že.....kámoška dojde večer domů a máti na ni TAK S KÝM SI BYLA?a ona HMMM TAK S **** ŽE....a už to bylo jasný:D no ale jako nevím jestli je dobře,že si to ty matky nepřipouštějí....jako ráda bych to té své řekla...ale radši pomlčím:D:D
rociik
mno my se o takovejhle vecech s bratrem bavime klidne pri rodinny veceri...az o vejkendu sklidim maminka bude jedna z prvvnich kdo ochutna...
impozant
no akoze, hulit urcite budem to bezpochyby len si uz budem davat vacsi pozor, a inac ja s bratom tiez hulime hehe
BomberMan
Kattenko..že já tě znám :)
kattenka
BomberMan: hi...jo jo.....jen přemýšlím jestli to jsi ten co mi pořád posíla fotoreportáž svých kytinek na icq..? hm?:) ....ale tak..zase dík že jsi tu zvěřejnil moji pravou tvář..:D kdy se to vůbec fotilo??:P to máš jediný štěstí,že už je to hodně dávno a vypadám teď úúúplně jinak;);)
rociik
jháááá tě taky znááám...urcite chodis na pívo k žemličkům...;)
ty we dneska sem okusil prvnich par palicek ze sklizne s brasuli...a moc solidni hulivo...pujdu a dam si jeste
kattenka
rociik: tak to vůůbeecccc :P:P
Elementalista
No tak ja hulim tak ty ctyri roky a dost casto s bratrem. Ale to az tak posledni 2 roky zacal (bratr) hulit trosek aktivneji. Jinak matka i otec meli co delat s tim, aby prekousli, ze kourim a chlastam. Kdybych jim na fer rek, ze hulim, tak to by melo dohru jako svine...
Urcite jim to nereknu, dokud bydlim u nich. Jinak oba bratranci hulej a pokud vim, tak i matky jim to tolerujou.
Do hajzlu, proc zrovna moji rodice - jinak docela inteligentni lidi - trpej tou mylnou predstavou ze joo, ganja to je droga a kdo ji uziva je tudiz fetak
BomberMan
kattenka:nojo...bracha ti par fotek poslal ja ne :) ..a kdy je to foceny nevim...asi někdy v létě po nějaké zkuřbě...soudím podle toho výrazu :)
brambora
zdar chtel bych vedet kolik groweru zhulilo svoji rodinu myslim tim mamu,tatu, babicku,dedecka, atd proste vasi rodinu
Kwjetoň
hmm jednou sem upek fakt fajnovej štrůdl a když se přišel domů, tak byly 2 kousky pryč.. :D
ráno za mnou přišla máma s červenejma očičkama, co že sem do toho dal.. :punk:
no a tatík po mě chtěl jednou smotat brčko, aby to zkusil..

:afro:
ja s nasima, koril svoje vlastni kytky, ale nebylo to nic moc, letos mam kvalitnejsi, tak jestli si reknou, zahulime :-)
closer
S mladou o vanocich, kdy kazdej dela cukrovi a kazdej se na nej tesi.., udelame kolacky a protoze mlada to umi tak sikovne udelat, ze zeleny nejde videt, tak si kazdej z rodiny vezme par tech veselejch kol a pak si asi kazdej muze domyslet jaky vetsinou mame vanoce :)).
Toxikoman
U nas sa podavalo mliecko...vlastna uroda...ale psssst..:D
Index
2 closer: Super nápad, asi letos taky začnu píct:D at je veselo..:))
moswa
st-tak furt nerej. bylo to tu milionkrat, a jeste to tu milionkrat bude.

jinac moje rodina je vuci tomu rezistentni. jedinej kdo se necha zkourit je bratr, ale u nej je to znacne nebezpecny...:rolleyes: snad casem :)
Marty.SX1
U nas se organizoval cajovej dychanek, sranda byla protoze sem prisel domu a par tech mojich listecku a nejaky ty paldy padly v caji :) a to si natrhali rodice se susedkou sami :D takze svijak
brambora
omlouvam se za zalozeni thredu priste budu vic hledat uz tady jeden je http://grower.cz/forum/showthread.php?postid=26804 brambor
to se dalo cekat, urcite jich tu uz takle bylo kotel, nic si z toho nedelej!
PsYcHo84
nase rodina nehuli.. segra ma predsudky a nedostatek odvahy, otec by radsi spachal sebevrazdu, nez prda..

ja jsem bezprostredne vypalil jen matinku a tetu.. akorat mati si od mladi nemohla vzpomenout, jaxe slukuje a teta misto slukovani ten kour polykala.. tagze jsem jim to porad nazorne ukazoval az jsem byl nejvic zhuleny ja..

jinak s mati spolupracujem na cukrovi - ja zaridim maslo, ona z toho udela linecke, rohlicky... a kdyz ji boli klouby da si 2ks a jde relaxovat :)
Kutas
ja kdysi daval blueberry s mati, kdyz sme zalevli a samozrejme ja byl v kasi a porad se tlemil a ona jen rikala, ze je ji fajn... myslim ze pro rodice to neni ta spravna droga. navic ji to hrozne smrdi. otcovi to nechci davat protoze by to vykecal v hospode.. a taky jednou snedl kolacek a malem se utopil ve vane kdyz se nemohl hybat :)
Moltres
Nerad hulím s lidma, co nezvládají ty stavy, co jsou total komat. Takové ty první, kdy vlastně ani nevíš, jak si ten stav užít. S nikým s rodiny bych asi nehulil, ani kdyby to chtěli. Možná bych jim něco dal, ale hulit s nima nee. Nedávno jsem uvařil mlíko, mladá že chce testnout, že dáme spolu. Já natěšený, že bude super večer, nějaká změna a tak. No, dodnes toho lituju. Už ke ganji asi nečuchne, a propo nikdy nebudu hulit se členy rodiny (vyjma bratrů, bratranců a setřenic), bo mám strach. Maldá byla zralá na JIPku.
Kwjetoň
tak jsem to spojil... ;)

:afro:
Toxikoman
JJ mne sa huli dobre s braxom aj s bratrancom...su to dobre stavy, vzdycky sa dobre zasmejeme :D
Ferdinand Bongo
nedavno som prvy-krat hulil so starsim brachom, akoze dost necakane..vobec som netusil ze chalan huli :D...o to viac potesilo.. a dohodli sme sa na repete, ale tento raz sfajci on mna :)
Torm
Cuzz all...prsne tak..neni nad to kdyz jsou rodice free...uz sice s nasima nebydlim...ale tatka ma doma malí bongo...a znamej s prace mu obacas neco donese...ja ted rozjel svuj 1 indoor takze mu taky obcas neco dohodim:D..a mamca ta to ma na haku..kazdej jsme nakej..a co ja wim tak ona v mejch letech taky nebyla zadnej svatousek...jinak kazdej wejkend hulim se svoji starou,segrou a zetakem takze pohoda..jsem z mesta co ma asi 15000obyvatel... a hulí tady tak kazdej 3...jenom tady mame par ciganu(nic proti nim znam jich i par v pohode )ale todle sou fakt ZMRDI...a otravujou mejch par kamaradu delaru..a znate to...jednomu rozbijete hubu a za hodinu prijede 10 žigulu...no jinak se mejte PEACE
lootman
Zdar,ja si musel rodice od piky kompletne prevychovat v nazorech nejen na ganju :D resil jsem to tim zpusobem ze sem to pritah domu a hotovo...Postupem casu si cim dal vice zvykali a dnes jsou ve stadiju ze by si mozna prda i dali a co se tyce pestovani doma,tak si taky zvykli :crazy:a moje mladsi sestricka ma taky dobre nakrocino ale cekam az zajde sama :frog:
HERBSMAN
citace:
Původní příspěvek od Šebík

A jeste neco. Je dulezite si uvedomit, ze telo a duse od sebe nelze oddelit, teda alespon ne, pokud to ma fungovat. Telo, je vernym obrazem stavu vasi duse. Z oci, tvare, gestikulace, intonace, mimiky, lze o vas vycist vic nez byste si mohli myslet.

tos ani nic neslyšel o astrálním cestování že?
já s otcem jednou...nabořil sem svoje první kupovaný skerozadvjepade jenže otecko jak není zvyklej tak všechno vykašlal a nic mu to asi neřeklo...
PsYcHo84
naposledy jsem se vypalil s mati a 40iletou sestrenici na tatikovych sedesatinach... byly tri rano, vsichni uz byli mrtvi, jen my tri jsme fungovali, taxem smotl porro s powerplantem a jaxem jim porad musel predvadel, jak to maji slukovat, taxem se odhulil suverenne nejvic a musel jsem jit hodne rychle spat
Jpt
Jou jednou sme s kamosem prijeli v sobotu k nemu domu a ze se najime a pak pojedem pryc. On se sel vykoupat a ja mezitim kecal s jehou milou maminkou. A ted to nejlepsi. Nez vylezl z vany tak sme stihly s jeho mamou vyfajcit brcko na balkone. Pritom on 4 roky schovaval pred mamou ze huli:-d
Etienne
To ja jednou s brachou od mojeho dědy.... byla sranda nevěděl co se děje....
patres
no ja si dam niekedi speka z mojou segrou ale inač nič.
Kalidor
lootman : zdare, mas opravdu dobry stidro. Taky bych moc chtel presvedcit otca a celkove lidi v rodinnym kruhu, ze marihuana vlastne neni tak spatna jak se rika. Ze je spatna jen Nova a ta odruda radobyvedcu, kteri tvrdej ze po ganji se clovek stava silenym apod...Chtel bych dom postavit skrin, ale asi si o tom budu muset nechat jenom zdat. Cest growu!

edit: a vazte si toho, ze mate moznost pestovat indoor, kazdej takovy stidro nema :drools:
PsYcHo84
citace:
Původní příspěvek od Kalidor
edit: a vazte si toho, ze mate moznost pestovat indoor, kazdej takovy stidro nema :drools:

pockej par let.. to pude ;)
sancha
papínek s náma /mnou a ségou/ dává pravidelně... :) vfakt vtipný když si vezmu jak sme to doma hrozně nenápadně tajily větraly a podobně .. takhle je to drobet věčí pohoda :bandit: máma to nemůže je jí po tom blbě .. třiaosmdesátiletá teta si dala aspoň koláče .. řikala že jí to nic nedělá ale je ráda že tu trávu zkusila .. mámy verze je že teta byla hyperaktivní jak prase :p: ...

bratr je antihulič ale taky si dal kotletku na zelenym oleji ../účinkovalo to na něj vpodstatě hned :eek: a nebyl rád/ bratránek taky hulí ... no a pak ještě je tu sestřenka ... :love:
PsYcHo84
sancha - to mas dobry, ze mas jeste segru na svoji strane... moje segra je ortodoxni nekurak a nehulic se vsemi spravnymi predsudky.. jeste vetsi nez muj otec.. tzn. muj vliv v rodine se (krome sestry) omezuje spis na jeji zenskou cast..
jo a taky mam sestrenku :love:
ale verim, ze kdyz pockam par let, tak to pude ;) vsechno pude :D
Soul Rebel
Se starsim bratrem porad, s nim i pestuju
mladsi uz nehuli
sestrenky se k tomu nejak nemaj
Certt
No to ja sem este s nekym z rodiny nehulil,kdyz sem mel doma kytky tak to nasi vedeli,ale vubec na nic se neptali.....tak nevim co si myslej...
DeathCell
zavidim těm,kdo hulej s rodičema...nedokažu si představit že bych dala sklo s mamkou nebo někym jinym s rodiny a myslim že si s nima ani nikdy nezahulim bo naši sou vyhradně proti travě...:baseball:
Kalidor
Certt: No..... nikdy na to neprijdes, dokud za nimi neprijdes a nejak nenavazes rozhovor na tema "marihuana". Preju ti hodne stesti, aby ti to vyslo.

PS: chlapci, ja tez jeste nehulil s nikym z rodiny - bude nas vic.
Rhino
Kalidor: Já třeba hulim s bratrancem, když ho přijedu navštívit :) Myslim, že zas takový tabu to nebude..
Kripix
taky si myslim ze snad vsichni hulej se svejma bratrancema, sestrenicema, batrama a sestrama ci s tetou nebo strycem a kdyz se ktomu prida babicka:D(vim ocem mluvim..) tak to potom vypada...
treba vcera zrovna prijel bratranec na otocku a prvni co sme spachaly bylo poradny brko, a takhle to je ale furt. tak asi tak...
js666
s mojou rodinou moc neee....ale sa mi podaril fakt podareny kusok som dofajčil svoju maminku, som sa jej pital či uz niekedy fajčila... mi povedala ze nie, ale ze s kamartkami sa rozpravala na tuto temu a ze vyskusat by chcela, a ked som to počuj sa mi rozvietili očka a utekaj ubalit dva brčka... mamine hovorim tu mas tu tvoju skušobnu... a druhe si nechaj na inokedy, pred bratom a sestrou ho sfajčila, a potom chodila po dome a hovorila nam ze sa znej smejeme, a pritom smiech mala ona... fakt podarena, a ten druhy to neviem kedy sfajala, priznat sa mi nechcela...
PERRO
já hulím pravidelně se sestrou a bratrancem...mnoa nedavno jsem si zahulil i s dědou...ale jen tak lehce aby ho to nerozkopalo
Pr45k
ja som hulil zatial len so stríkom ale hovoril mi že hulil s mamou (mojou babkou) a smojim ocom tak uvidím možno sa aj na mňa usmeje niekedy šťasatie ;)
Dýmy
To je parada si dat pava s pribuznejma-ponevadz to dobre znam,je to takova pararela zivota:heart:Hulim se svagrovou,hulim s brotherem,take jsem 1x zhulil i motherfucker,to jsem cumel jak peero,ale jeste mi chybi jeden kanditat ato je fatherfucker-ten si neda rici.Mejte se konzumenti:rasta:
mdfk
z rodiny pálim len s bratom a pohodka, kedysi to bolo také divné s bratom, teraz je to už plne vpohode
fenor
hulim nekdy s otcem ale ne moc casto bude to tim ze je vcelku mladej takze v klidku a nekdy je to s nim dobrej ulet
tak já si dnes večer poprvé zahulil na terase s otcem.. a byl (ještě asi je :))zkouřenej :) ...takže hezkej dárek na Vánoce
chuan
Tak to já sem hulil jenom z bratrancem,ale s rodičema to vůbec ty sou proti trávě.Mám kámoše a ten snad hulil se všema z rodiny závidím mu to.Co já bych za to dal kdybych přišel ze školy a šel z matkou ubalit špeka.
Biely vdovec
Presne tak som na tom aj ja jedine bratranec...:-D
Eloren
Já jsem ledy probortil až minulý rok, co se naši dozvěděli, že hulím. Poprvé dělala maminka strašně závěřy :D, ale potom co jsme si sedli, uvařili dobrý čajík a já jim řekl všechny pro a proti Mě s tatíkem pochopili. Teď už ve mě vidí, že jsem zoodpovědný, a že mě marihuana nějakým drastickým způsobem neničí. Každopádně si teď doma zařizuju skříň a mamina se propůjčila, že bude ty kytičky zalívat. Abych nebyl OT. Tak si tatík teď před nedávnem jak mi sdělil zahulil, ale k jeho smůle byl nějaký ožralý a tak to moc prý necítil. Mamině jsem dokonce nabídl, ať si se mnou někdy zahulí a ta řekla, že až se dá dohromady (stres, práce, rozvod) Tak si dá mile ráda. Takže asi tak. Díky za tolerantní generaci :)
Dýmy
Nedavno jsme byli v hospe a slavime.Byl tam braska,mati,novej matcin pritel,kamos a jeste doktor a doktorka a samozrejme i ja-proste hukot,jelikoz nekdo navrhl,ze by si chtel dat praska,tak se smotal Josh.Nekdo to rozfajcil a uz to jelo 1 kolo probehlo v klidku akorat jedna mlada cisnice nas napomenula at jdem ven,vsichni si dali prduana a ja z toho proste nemohl.:DPak rikal bratr,ze pujdem ven,ale ja rekl,ze si niceho nevsimne kdyz dame to 2 kolecko hned-tak se zhavilo dal:Ukoncil jsem posledni prd a vsichni se rechtali jako pubertaci a jeste na me matcin pritel,ze je to slabe modylek(nakonec dopadl nejhur-zeblil to):sunVsechno problehlo jak melo nikdo si nas nevsiml a vsichni byli totalne vyrizeni vcetne me:teef:
Matka už o tom že hulim ví od mých 18 a už mi i toleruje pěstování doma i když v minulosti to bylo s tim pěstováním dost nahnutý, jednou mi naprosto zlikvidovala kytky protože jí cht rapl.. Ale nehulí protože se bojí, když má epilepsii.
Jinak hulím s bráchou , klasika když bydlíme spolu, a s tetkou, což je strejdova nová manželka, zastydlá hipísačka. A občas s bratránkama nebo sestřenkou. A nojo to nesmim zapomenout na drahou sestřenici Hellu, která mě jako první zásobovala ganjou v mých prazačátcích hulicí kariéry :teef:
Nedávno mě dostal děda: Prej ať mu dáme někdy zakouřit "ten náš tabák", že prej když už to kritizuje tak aby taky to měl vyzkoušený. Tak sem zvědavej zatim čekáme na příležitost :)...
bomboliny
rodic e o tom nevedi ale vedi ze sem pestoval u bapky na zahrade kytky a nechali je tam..jinak z brachou.. vsechni bratranci co mam tak hulej a pestujou takovej rodinej podnik..
Torm
no tak ja ted na wanoce malej hard....:)..tatka dostal takowí malí bongo z prdele a druhej den kdyz jsem knim sel na obed tak at neco donesu...jsem prisel...narwali jsme to a bylo :D:D...na wanoce total na sracku...
jude
jooo.....tatik mi tak nepriamo prislubil ze si da so mnov brcko. pre mna to znamena strasne vela. sice on nikdy nebol proti, ale este ani nehulil v zivote, tak som dost zvedavy co mi na to povie(alebo nepovie:))

A nikto v mojej rodine nehuli :(
Segra si raz za 100 rokov da, ale to sa ani nepocita. A takisto nehulia ani bratranci ani sestranice :( Asi sme nejaka divna rodinka :D
Kult_Luny
nie ste divní, u nás tiež absolútne nikto... akurát, mamka sa mi priznala, že si raz v maldosti s fotrom dali a strýko si dokonca aj jednu-dve sezóny sám pestoval ale už to pred rokmi zabalil... no, alespoň teraz, keď si growingom plánujem začínať sama, pochytám dajaké rady =D
ale vo všeobecnosti je ganja v našej rodine tabu
raStaVK
tak ja som ete s brachom nehulil je na to ete mlady ale ten cas pride :D
s rodicmi to nieje realne :D ale tak hulenie s bratrancami a sesternicami je
bezne :afro: :rasta:

peace
alienh
tak pred 8 roky jsme s bratrem a svagrovou zhulili maminu poprve.lonske vanoce prijeli rodice za mnou na dovolenou tak jsme s maminou jeden den odskouseli hasik co se tady prodava je to lepsi maroko neni to takova ta ciste konzumni sracka co se prodava vetsinou po evrope.no a po dvou dnech byl slavnostnejsi obed tak at lepe chutna jsme smotly venkovni original big bud x super skunk a vse probehlo v poradku.. uz se tesim az dojedou rodice opet na dovcu
Jack_Herer
Jednou jsem jel vlakem s jedním svým kámošem z Moravy do Prahy. A protože stejnou cestu měl i můj brácha, vzali jsme ho s sebou. Před cestou jsme pořádně zahulili a už chvíli po té mi došlo, že můj brácha bude na obtíž. Prostě nějak mně a mému kámošovi kazil zábavu a stavy ... Takže po nástupu do rychlíku jsme se rozhodli, že můj brácha bude sedět v jiném kupéčku než my 2. Tak tomu bylo asi do půlky cesty (cca 2 hodiny), ale pak jsme dostali s kamarádem chuť na pivo. Ale jídelní vůz byl až na druhém konci vlaku, což znamenalo projít asi 6 vagonů plně narvaných lidma. Tak jsem dostal spásný nápad. Vzal jsem mobil a zavolal do vedlejšího kupéčka bratrovi, ať přijde za námi, že pro něj máme kšeft. Když přišel, vysvětlili jsme mu situaci a poprosili ho, aby nám zašel pro piva do jídelňáku. Dali jsme mu peníze, a protože mu tou dobou ještě nebylo 18, dal jsem mu také svou občanku, páč můj bratr vypadá úplně jako já, takže kdyby se ho zeptali na věk, mohl by ji klidně vytáhnout a bylo by vše OK :)
On nám pak bez keců zašel pro piva a poté jsme ho konečně přijali mezi sebe do našeho kupéčka, kde jsme prochlastali zbytek cesty.
Pa3xko
iba s bratrancom ale neni to moc prca..je o 6 rokov starsi..najlepse je to s naj kamosom..najvacse udrby
pliesok
No moji rodicia to uz vedia po 4 rokoch ale zial nezobrali to tak v pohode ako niektori. Myslia si ze uz som prestal takze som zvedavi co bude ked to zistia 2. krat :P
J@m@L
Ja som maximálne tak húlil s mojím bratrancom (čo už má 2 deti a ženu :D), keď som bol u babičky na prázdniny toto leto (asi najlepšie leto, pravej "českej skunk" ! :D). S bratom som bol už veľa krát dojednaný, ale tým, že chodil na bilingválne gymnázium a teraz na Karlovku v Prahe, tak sa furt vyhovorí, že sa musí učiť alebo má nejaké vybavovačky a popri tom behá, buzík, po krčmách :D Ale stáva sa často, že ja si húlim v izbe a popri tom ako držím sa rozprávam s bratom, ktorý hladká mačku alebo takéto situácie :D Mama začína povoľovať (niekedy to bolo strašné, furt vravela, že to je ilegálne, za to je basa atď). Často s ňou komunikujem a dosť aj dlho niekedy a najdlhšie o tráve, keď jej vysvetľujem stavy z toho, vplyvy, nejaké nové výzkumy, zákony (napr. naposledy o tom znížení trestov za držanie marihuany u vás v Čechách), takže ak to pôjde takto ďalej, tak o pol roka si zbalím mamu do auta, pôjdeme na moje políčko, zmotám brko a zhúlime sa pri rastlinkách :) S otcom by to bolo horšie, on je taký konzervatívnejší typ, ale možno, keby sa mu priznám, že húlim, tak by to ani tak zle nezobra, ale on to už aj tak vie :D:D:D

Dík za pozornosť :) Čaute :D
das si a nevis
se strejdou plus jeho model to nejlepsi pro muj vyvoj...:D
já pálil ted ve středu s máti u nás doma na kalbě:teef:měla poprvé a prej se ji to líbilo..přišla dom a šla spát.
Spejsek
Já pravidelně (asi tak jednou za tejden) hulím s tátou, kterej s náma nebydlí. Mojí mámě vadí když hulím každej den a navíc si myslí že hulíme kupovaný špeky. Hulím s oběma sestřenicema se strejdou a s druhym strejdou taky. Teta si zahulí třeba jenom jednou za 3 roky ale taky se to dá. Prostě v klídku :rasta:

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma