Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
elektronický brk - Klikni zde pro originální téma
Pepe666
Zdar
Pár týdnů se mi v hlavě rodí myšlenka elektronického brka na základě elektronické cigarety. Vypadá to tak jednoduše....

Přítelkyně dostala sadičku NICK k narozkám a mě hned překvapilo že je to v podstatě vaporizér.....
Bílá část je barterie a ve filtru je odpařovací část se zásobníkem náplně.
Je to plně rozebiratelné a doplňovatelné......

Podle složení náplně jde o propylenglykol jako hlavní nosič 97% (což je něco jako alkohol), do kterého se přidá trochu nikotinu cca 1% obsahu. Když pominu nějaké to % na příchutě je to vlastně vše......

Takže v propylenglykolu se THC rozpustí stejně jako v alkoholu.

OTÁZKA:
Jakým způsobem dostat THC do koncentrované formy?

Nemyslím v propylenglykolu louhovat půl roku celou kytku, podle mne by se nedosáhlo kýženého efektu na třeba ml roztoku.
Něco jako haš olej....kapičku do kapičky propylenglykolu a to celé kápnout na vatičku v zásobníku el. cigarety.

Slibuju si od toho veškeré výhody elektronické cigarety,bez zápachu, mobilní mikro vaporizér.....na sativu do práce.....:-) a hlavně méně zasrané plíce.
Samozřejmě brk je brk....

Co myslíte, koncentrované THC?
Spronty
Jednou mi kamarád řikal, že jeho kámoš si sehnal "nějaký kapky" a že prej si stačilo dát jednu kapku na piškot a sežrat to a co se nestalo ?? byl zhulenej :D prej to stojí na černym trhu 2000kč :D bohužel nevim jaký množství, co, jak, kde... možná to je i výmysl
auroraindika
jasná věc...sežen si hash oil a tím byto i mohlo jít....
Pepe666
No....raději bych preferoval cestu domácí výroby, něco jako butanová metoda, ice-o-lator, a podobně....
Nejsem odborníkem na chemii tak nevím jakým směrem se ubrat....

Možná by stačilo vzít cca půl deci propylenglykolu a házet do něj haš či čaras do úplného nasycení roztoku....?
Hlava
citace:
Původní příspěvek od Pepe666


Máte někdo na pokus? PM
Díky


:D no to snad ne , nepoptávaš snad tady nějakej produkt ???....:banned:

hele , přijde mi zbytečny když uz maš PS nebo hash olej , ješte to matlat do nějakyho gigára , naco ? Když to někdo nechce sežrat tak mu to mazneš na cigáro a má taky vymalováno , takhle to máš v buchně a když jsou ve 3ráno na baru všichni už kyselý , tak jim řeknu nastavte malíčky , každej dostane kapičku a pak se teprv rozjede ta správna zabava :D:D:D Tohle sem nedělal , dostal sem to od kolegy tady , jako bonus za klony , musim říct že tento vzorek je fakt síla :p:

Hlava

PS: palička PEPRe co ted hulim :D
Pepe666
citace:
Původní příspěvek od Hlava


hele , přijde mi zbytečny když uz maš PS nebo hash olej , ješte to matlat do nějakyho gigára , naco ? Když to někdo nechce sežrat tak mu to mazneš na cigáro a má taky vymalováno

Hlava



No to je právě ono....cigáro....elektronika není cítit a dá se klidně i v kanclu plným lidí nebo v nekuřácké restauraci, na zastávce, bla bla bla....
navíc ze skušenosti vím že přes vaporizér je i účinek čistší.
Další výhodou je opakované použití na jednu náplň, malé rozměry oproti mobilnímu vapu na tuhou směs a cena.

Rozhodně to podle mne stojí alespoň za pokus
Pepe666
Přidávám fotky

Elektronická cigareta Nick....
Základem je baterka, ta bílá část. Dobíjí se přes USB.
Na baterku se šroubují ,,filtry" s náplní které obsahují atomizér....to je na jedno použití.
Existují i ,,filtry" které jsou doplňovatelné.
Cena za náplň i s atomizérem se myslím pohybuje kolem 90,- za 5ks



Druhá fotka- z ,,filtru" jsem stáhnul plastový obal.
Uvnitř je atomizér/ vaporizér, vatička s mokrou náplní a plastový obal ve kterém je vatička umístěna.

Ta jednoduchost a možnost doplňování přímo vybízí k této myšlence :-)
fananek7
Geniálně jednoduché a jednoduše geniální věcička.
Ale hash olej bych tam nedával,protože tam smrdí ten olej,pokud máš dej tam čaras-čistou pryskyřici,nebo hash získaný třepáním a nebo přes ledovou cestu,návodů je tady dost.
Pepe666
Včera jsem udělal něco málo přes led z okvětního listí, dnes testnu.
bezdechu
Nebude tam nutná přítomnost toho rozpouštědla..? přeci jen se to asi lepší vypařuje.. na to aby jsi pryskyřici ohřál na teplotu odparu to asi nebude mít energii, ale zkušenost nemám, jen spekuluji.
lostypos
nápad je to zajímavý,ale s tím hašem ti to asi fakat nebude, to by ta cigaretka musel zvládnou ohřívat vzduch procházející přest materiál, zhruba na 180°c .

jak píšeš: Podle složení náplně jde o propylenglykol jako hlavní nosič 97%, tudma vede asi jediná cesta jak tu srandu zrealizovat.
Pepe666
citace:
Původní příspěvek od lostypos
nápad je to zajímavý,ale s tím hašem ti to asi fakat nebude, to by ta cigaretka musel zvládnou ohřívat vzduch procházející přest materiál, zhruba na 180°c .

jak píšeš: Podle složení náplně jde o propylenglykol jako hlavní nosič 97%, tudma vede asi jediná cesta jak tu srandu zrealizovat.


No přesně, chci se pokusit nasytit propylenglykol oným získaným ,,práškem" přes led. Bohužel jsem neměl adekvátní síta tak jsem zkusil
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=53397

Dobrý výsledek ale mám docela dost zelené složky, na pokus to stačit asi bude.
Jinak nevím co jiného do propylenglykolu dát. Maximálně vyladit metodu ,,ICE" a zakoupit potřebná síta.
Hlava
citace:
Původní příspěvek od Pepe666

No to je právě ono....cigáro....elektronika není cítit a


Jo maš pravdu elektronicky cigaro neni cejtit , hulení je cejtit vždycky :D tak je lepši než , aby to skoro všechno shořelo to radši sežrat (myslim ted phenixovy slzy) , no zkus to myslim že je to tak trochu slepá ulička :D čau Hlava
Pepe666
Zdarec
Chvíli mi trvalo než se mi povedlo vyrobit něco málo pryskyřice, dostatečné kvality.

Takže....MAKÁ TO hahá......



První fotka je pryskyřice z Criticlu naložená v 0,5ml propylenglykolu.





Druhá fotka je po dvou dnech, semtam jsem to protřepal.



Vysušil jsem původní vatičku náplně, kapičku nového extraktu na vatičku a přidal jsem párátkem i maličko té hnědé kašičky, zavřel vše.


Výsledek je hodně zajímavý, opravdu to funguje. Dal jsem troje plíce a musel jsem ho dát stranou, fakt síla. později přidám ještě info o výdrži.
Pepe666
Tak s výdrží je to složitější.....
Jedna náplň, kapička nebo ušpiňěná vatička, spolehlivě odrovná dva zkušené konzumenty. Potom už cigareta výrazně slábne....a je třeba znovu naplnit vatičku.
(Mluvím o mém roztoku z Criticalu OUT od Dinafem, ledová metoda a materiál průměrné kvality)
Chce to přecejen trochu vyladit ten roztok aby el. cigareta dosáhla stejné výdrže jako náplň s nikotinem. Experimentovat s různými náplněmi(modely vs metoda extrahování a síla)...postupem času snad vyladím nějakou déletrvající náplň.

Ale musím říct že z člověka není nic cítit, ani z oblečení takže paráda do zaměstnání a podobně. V chuti je lehký náznak ale v kouři ne!!! :-)

Podstatné je že tento EXPEIMENT POTVRDIL MYŠLENKU A FUNKČNOST.

Kdybyste měli někdo nějaký zajímavý nápad na metodu extrakce či nějaký chemický poznatek, sem s tím :-)
chily
Cau, zkousel jsem to, tady s touhletou... Plni se to timhle...
Kamos mi to pujcil, at to zkusim, je to nejake mastne e-svinstvo, tak jsem si rekl, ze by v tom urcite sel rozpustit konopny vytazek... No vytazek... rozpustil jsem v te e-sracce asi 0,3ml 3. vyluhu z travky, co se doporucuje na tinkturu...

Pri vyrobe vytazku se trava luhuje, micha v lekarskem benzinu, po 3 minutach se vsechno slije a jednou prelita trava se zase zalije lekarskym benzinem, aby se rozpustilo to, co se jeste rozpustit nestihlo (tak jsem to pochopil), prvni dva vyluhy se pouzivaji na vytazek, 3. vyluh se na vytazek nedoporucuje, ale pry se hodi na tu tinkturu, jak jsem psal vyse.

Ta lahvicka nebyla plna, byla tam tak pulka.. Dal jsem 0,3ml vytazku na cca 5ml te e-sracky... Zahral jsem si vodu v hrnci a lahvicku s e-srackou do nej polozil (neco jako vodni lazen), at se e-sracka trosku zahreje a vytazek se v ni dobre rozpusti... Nabral jsem vytazek na spejli ponoril do e-sracky a michal a michal... Z cire tekutiny se stala pekne hneda, na oko to vypadalo, ze se vsechno pekne rozpustilo, kdyz jsem se na to podival poradne z blizka bylo videt, ze vytazek (male srazeniny) zustal nalepeny na stenach lahvicky (ale jenom minimalne), mozna to chtelo vic zahrat, kazdopadne pred kourenim, pokud to budete delat na koleni, je dobre lahvicku hodit do varici vody a nez zacnete plnit naustek poradne protrepat...

Do naustku se vleze 1,5ml e-sracky, pry to vydrzi na cca 12 hodin koureni (rikal ten kamos). No jeden naustek jsme vyhulili v hospode (kde mame zakaz kourit speky, chodime ven) asi za 3-4 hodky, bylo nas kolem deseti, nejdriv se vseci bali, pak uz to mel v pysku kazdy:)... Fungovat to funguje, dva kamosi co prisli z odpoledni to kurili na cistou hlavu a zmastili se dobre. Chut nebyla citit skoro zadna, takze idealni vec na pokoureni kdekoliv kdykoliv... Zmasteni jsme byli vsichni jak prasata, smichu jak kdysi, zachvaty a tak, sak to znate... Protoze jsme ale nekurili jenom tu e-sracku, ale i brcka a nejake ty pivka taky byly, tak tezko rict. Pokus dobry, sranda byla..

Takze tenhle zpusob elektronickeho huleni fakt funguje, ale je to jenom takove zpestreni, spis jenom ze zvedavosti, nejsem fanda tech elektronickych kokotin, takze si radsi ubalim:)...
zmetek
Vcera jsem to take zkusil a funguje to celkem dobre. Chut pryskyrice je docela vyrazna.
Napln jsem obohatil o pryskyrici vyrobenou pres plyn do zapalovace a naslednym zahrati pro lepsi rozpusteni v liquidu. Pres plyn je to velice rychle, bez chlorofylu a nadrceneho materialu, myslim ze je to lepsi nez rozpoustet primo v liquidu i kdyz to vyjde trochu draz.
Ted jen jeste otestovat spotrebu materialu a zivotnost atomizeru. Spotreba by mela byt nizsi nez ze zapaleneho speka, protoze v e-cigaru toho moc neshori, skoro vse by se melo vyparit. Nejspis bude ale bohuzel i nizsi zivotnost atomizeru, protoze v pryskyrici zustaly asi i nejake latky ktere se neodparuji zrovna nejlip. Jedine pryskyrici jeste nejak chemicky cistit, coz se mi ale nechce a ani nevim jak.
usersony
Jsem rád, že to nevrtá v hlavě jenom mě :-)

Tady na G jsem našel návod na výrobu náplně
http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1
http://www.manahuna.cz/manahuna/esh.../162-Attapulgit
http://laboratore.elisabeth.cz/prod...ml?p=2116&f=444

něco o náplních jsem se dočetl zde jak to ředí kuřáci a kde sehnat Propylenglykol a Glycerín
http://e-cigaretafans.eu/forum/view...php?f=104&t=605
http://www.fichema.cz/glycerin-995-...arma-p-446.html
http://www.fichema.cz/propylenglyko...cas-p-1010.html

a něco k míchání Propylenglykolu a Glycerínu
http://e-cigaretafans.eu/forum/viewtopic.php?f=5&t=1723

snad to někomu pomůže :-)
zmetek
Pres pegasovy kapky je to zbytecne slozity, pres plyn je to hned hotovy. Je ale pravda, ze pegasovy kapky budou o trochu levnejsi na vyrobu a trochu silnejsi.

Jinak doporucuju pouzivat pouze propylenglykol, jelikoz glycerin nerozpousti THC a pridanim do propylenglykolu zbytecne redite koncentraci THC, ktera je uz tak celkem nizka. Ale takovou smes nemam odzkousenou, mozna by to kuli vyssi teplote varu bylo i lepsi.

Jinak s vlastnim liquidem z propylenglykolu z lekarny a honey bee extractu mam velmi dobre zkusenosti. Ale neni to nahrada za obycejnyho speka, tady vas nepriotravi ten kour a ten efekt mi obcas chybi. Jen elektronika se kourit neda, je to jen doplnek k normalnimu koureni.
John.Mall
citace:
Původní příspěvek od zmetek
... Jen elektronika se kourit neda, je to jen doplnek k normalnimu koureni.

Počkej, počkej, nedá. Pokud je řeč o e-kouření namísto normálního kouření, tedy tabákovýho, tak dá. Jsem živým důkazem, vyměnil jsem po téměř dvaceti letech kouření (20cca/den) za ecigaretu a již třetí měsíc jsem bez cigára.
A pokud jde o hulení, myslím že by se dal lehce doma i s využitím zbytků vyrobit funkční e-liquid s řáckým a funkčním obsahem kanabiloidů.
Již nějakej pátek nad tím bádám a výsledky jsou málo uspokojivé, problém je totiž v čistotě. není problém udělat e-sračku, je problém že se to hrozně napaluje na spirálu a výsledná chuť je mírně řečeno odpudivá.
Ni7R0
Já mám dobrou zkušenost s výrobou hulitelné náplně jednoduchou extrakcí petroletherem* (zde je vhodný nízkovroucí - ideálně 40-65 °C). Postup přibližně takový:

Nadrcený materiál (já použil cca 10 g a přibližně 150 ml petroletheru) necháme vylouhovat v rozpuštědle za míchání, případně nějakou dobu necháme refluxovat. Po vylouhování je možné ještě odstranit chlorofyl a další svinstva pomocí vhodného adsorbentu - hlinky, aktivního uhlí apod, ale já jsem tak neučinil a výsledný produkt moc zasviněný nebyl. Následně přefiltrujeme přes hrubší filtrační papír nebo podtlakem přes fritu a oddestilujeme rozpouštědlo - pro petrolether s t.v. 40-65 °C stačí vodní lázeň, a zbytek po destilaci z baňky rozpustíme v malém množstvím rozpouštědla a přeneseme do nádobky s širokým hrdlem. Tu opět umístíme do lázně a necháme odpařovat rozpouštědlo (zde by byla ideální rotační vakuová odparka, ale tu asi moc lidí doma nemá) - na vodní lázni není kam spěchat, vyextrahovaná pryskyřice (obsahující i vosky a další látky) roztaje a pomalu se z ní odpařuje petrolether. Po nějaké době (nejlépe po ustání vývoje bublin) už stačí extrakt nechat vychladnout a malé množství rozpustit buď v propylenglykolu/glycerolu nebo v komerčním liquidu - množství je nutné vyzkoušet, extrakt se ale rozpouští poměrně neochotně, pomůže zde buď ultrazvuková čistička a/nebo horká voda. Po rozpuštění je dobré nechat liquid chvíli odstát (vosky a další svinstva si sednou ke dnu) a poté odebrat vrchní část bez smetí.
Pro samotnou konzumaci jsem pak s úspěchem použil tento atomizér: http://www.vasecigareta.cz/produkt-...cartomizer.html Účinky mi přišly poněkud více sedativní oproti konzumaci tradiční formou a stav se také dostavil o něco později, ale chuť příjemná a hlavně žádný smrad na kilometry daleko ;)

* Petrolether je vhodným kompromisem mezi čistotou drahého hexanu a cenou lékárenského benzínu (ten může obsahovat dle ČL až 0,5 % benzenu, petrolether maximálně do desetiny procenta, a vaří výše). Jelikož se jedná vesměs o izomery hexanu, není se třeba bát obsahu netěkavých a karcinogenních sajrajtů.
zmetek
citace:
Původní příspěvek od John.Mall

Počkej, počkej, nedá. Pokud je řeč o e-kouření namýsto normálního kouření, tedy tabákovýho, tak dá. Jsem živým důkazem, vyměnil jsem po téměř dvaceti letech kouření (20cca/den) za ecigaretu a již třetí měsíc jsem bez cigára.
A pokud jde o hulení, myslím že by se dal lehce doma i s využitím zbytků vyrobit funkční e-liquid s řáckým a funkčním obsahem kanabiloidů.
Již nějakej pátek nad tím bádám a výsledky jsou málo uspokojivé, problém je totiž v čistotě. není problém udělat e-sračku, je problém že se to hrozně napaluje na spirálu a výsledná chuť je mírně řečeno odpudivá.


Nemam na mysli tabak, ale konopi, mozna je to muj subjektivni pocit, ale pres elektroniku mi to neda ten spravny pocit zhulenosti, kdyz mam chut a hulil bych sam, dam si elektroniku, kdyz je nas vic co by hulili, ubali se vetsinou spek, driv jsem motal speky i sam pro sebe, to jsem elektonikou odboural a dostavam do sebe zas o neco min tech vsech sracek. Hodne dobre se tim obnovuje zhulenost, tj. kdyz si zahulim normalniho speka a po nejake dobe zacne high ustupovat, staci par tahu z elektroniky a jste tam zpatky... :)

S cistotou problem nemam, mam atomizer ego-t a nejak vyrazne se na spiralu necistoty nechytaji a to neprovadim zadny dodatecny cisteni honey bee extractu ani liquidu.

V glycerolu se mi extract nepovedlo rozpustit, pokud ma nekdo jine zkusenosti, dost by me to zajimalo... :)
galejda
ahoj zajmalo by mne jestli je pro výrobu prvoproduktu před rozpuštěnim v PG požitelná tato metoda.Týpek rozpustí thc do acetonu a následně nechá odpařit příjde mi to rychlý a snadný ale netušim jestli tam nezůstávaj i nežádoucí látky http://www.youtube.com/watch?v=kPDH...ture=plpp_video
Cali
K výrobě hash oleje používám čistý isopropyl - vyjde levně a funguje spolehlivě.
http://www.inchema.cz/produkty/chem...ol-ipa-5-l.html
Cali
Nicméně toho čistého acetonu bych se taky nebál - prakticky se vše odpaří - pokud je rozpouštědlo dost čisté .
Hlava
Tak kolegové , uz nastala doba kdy uz vapik delaj jako elektronickou cigaretu , je na suchej matroš tak i na Feixovy slzy pripadne Pegasovy kapky , dostalo se mi to do ruky , protoze si to koupila známá a chtela to spustit , tak sem to spustil predal a jelikoz to dost nakladalo tak se toho znama chtela zbavit , tak se to dostal k narozkam co sem ted měl :D

No a musim rict ze jsem spokojen , fota mam , ted je jdu zpracovat a do rana tady s nejakym komentem budou , stay tuned :D



jo jedna fotecka a odkaz

http://www.nadines.cz/nadines-cz/es...VAPORIZER-SKY-5
yabasta
tak co hlavo uz mas nejake poznatky?
uz jsem ho videl ale neznam nikoho kdoby ho mel nebo zkousel.
uvazuju taky o nem ale jestli to nejsou vyhozene prachy?
Hlava
citace:
Původní příspěvek od yabasta
tak co hlavo uz mas nejake poznatky?
uz jsem ho videl ale neznam nikoho kdoby ho mel nebo zkousel.
uvazuju taky o nem ale jestli to nejsou vyhozene prachy?


No nejsou , prvni zkusenosti mi rikaj ze dobra koupe :D , vcera sem to nabil hulil asi hodinu a neco , nez dosla baterka , ted sem to dobil a jeste to dava , narval sem tam zhruba gram huleni , no ted z toho znovu taham a v pohode :D jeste nejaky fota doplnim...soon.....jo zkousimm suchou napln , pak zkusim jeste koncentrat FS nebo PK ...
caseage
Mě by zase zajímalo zda to je jako vapík a nic nesmrdí nebo je to cejtit?
Hlava
citace:
Původní příspěvek od caseage
Mě by zase zajímalo zda to je jako vapík a nic nesmrdí nebo je to cejtit?



No to moc neposoudim ale jelikoz z toho nic "nesmrdí" a jen od úst ti jde trochu pára , stejne jako kdyz hulim Aromed , tak se domnnívam ze to moc cejtit neni .

Tak nejaka fota :D

Prvni fotka , to je rozebrana na 4 dily jen na suchej material zprava baterie , kotel , kryt kotle a naustek . V tom kotli je videt topny telisko a spirala (atomizer?) kolem ktereho se nacpe suchej materiál , ja tam narval kolem gramu , neco malo sem dal i do krytu kotle a pak sem to k sobe sešrouboval .


Druhá fotka , tam je navic ta věc na liqid , tedy na tekutiny , ten naustek nahoře se odšroubuje a našroubuje se nalejvátko , vedle vpravo , je to kvuli tomu aby se pri nalejváni tekutiny nezacpalo nasáváni z kotle .
Hlava
Dalsi foto , tak tady je dobre videt do kotle a na vicko kotle , v kotli je videt spirála s topnym drátem , kolem toho se nacpe materiál , jak sem psal dal sem tam kolem gramu mozná vic ? Příste to zvažím :D









A dalsi foto :D a tady jak je vidno už nabito :D , tak jak to je vedle sebe se to do sebe našroubuje a z jedné strany se nasadí náustek a z druhé baterie a je to , dle návodu je potřeba poprvé podrzet tlačitko dvacet sekund a pak začit tahat a přitom celou dobu držet tlačitko zmačknuté, pekne se to nažhaví a může se tahat .

Hlava
Tak prvni fotka , jaak je to rozložené .









Druha fotka , jak to vypada v celku , až bude naplněno FS tak nafotim jak to šlo a jak to vypadá , tak fota jsou , ted už to testuju první den a zatím spokojenost , uvidíme co dalsi dny , zatím čau Hlava

:winner:
John.Mall
Všechno nejlepší :-)
Zefram Cochrane
Báječný tip Hlavo a moc díky za něj.
Jen bych měl doplňující dotaz. Ten vaporizer má nástavec i na tekuté směsi, ale v popisu píší: "tekuté bylinné směsi na bázi VG" a to by měl být glycerin (propan-1,2,3-triol). Když jsem ale prošel výrobu všech možných výtažků, tak je často zmiňováno, že právě glycerin je nevhodné rozpouštědlo. PG (propylenglykol, propan-1,2-diol) ale vhodné rozpouštědlo je (potvrzeno v mnoha diskusích). Jedinou serioznější zmínku o užití glycerinu jsem našel zde: http://grower.cz/pestovani/navody/m...pty/19.html#135
ale není nijak více rozvedena.
Proto se chci zeptat:
- jak to je, a co do toho kotlíku na tekutinu je možné dát
- není někde seznam/tabulka vlastností vhodných rozpouštědel (třeba teploty varu lze najít, ale jak najít účinnost = kolik potřebných / účinných látek se rozpustí
Snažím se najít ne jen relax (ale i ten léčí), ale i ideální rozpouštědlo (cena, výkon a rozpustnost nejlépe jen potřebných látek) a také postup. Jen abych to vysvětlil - konopí skutečně pomáhá i na astma, ale chce to používat spíše vaporizaci a dostat do sebe jen něco (ne dehet, vosky, ...) a lépe se skladuje, přenáší a skrývá výtažek než sušina.
Takže pod bys měl nějaké bližší info či mne navedl dobrým směrem, byl bych ti neskonale vděčen určitě ne jen já. Ale už ten přístroj je za rozumnou cenu a to je skvělý tip. Pochopitelně nejen zde užívám funkci Hledání, ale nikdy nevíš, jestlis svůj dotaz formuloval přesně, nebo něco nepřehlédl a ty jsi prostě profík, co se (nejen) tu vyzná mnohem lépe.
(člověka už moc nebaví ty vedlejší účinky Berotecu, Berodualu a Atroventu)
Dr.Bobby
Mám asi 2mesice stary vaporizer iolite kdyby někdo chtěl;)
asfalt
http://tetralabs.com/
zmetek
Zajimalo by me Hlavo, jestli je tam nejaka tepelna ochrana, podle toho co jsem na netu cetl si teplotu urcis proste jen delkou stisknuti tlacitka na baterii, tzn kdyz podrzis dyl nez by bylo zdravo, zacne se to asi taky palit, nebo ne? PG ma vyhodu ze ma bod varu kolem 200 stupnu, coz je skoro idealni pro nase potreby, tady ale nic maximalni teplotu asi neomezuje...

Chvili jsem e-speka pouzival, ale ucinky me neuspokojovali, napln jsem vyrabel z propylenglykolu z lekarny a extraktu delanym pres plyn do zapalovace, tzn ze cisty to bylo dost, jen asi ne dost silny, moc dobre se to totiz nerozpoustelo ani michanim v horky vodni lazni. Muzes srovnat ucinky toho tvyho vapiku s e-brkem, pokud mas zkusenosti?

Zefram Cochrane: Glycerin mi extrakt nerozpustil, mozna kdyby se extrakt tepelne zpracoval na ucinnou formu tak by to slo, tezko rict, nebo pridat jeste alkohol, ten to ale zase moc naredi a velkeho nasyceni stejne nedosahnes.

Vhozeni kusu hashe do PG se da sice docilit mnohem lepsich ucinku, ale ten hash se nerozpusti, jen se rozmelni a pak se hodne usazuje na knotu a cely se to strasne rychle zasira a bude treba atomizer casto menit. Takze jestli ma nekdo tip jak rozpustit maximum extraktu v co nejmensim mnozstvi PG, sem s nim...
yabasta
tak jsem se pred nejakou dobou stal majitelem tohoto vapiku (jestli se to tak da rict)
Je to fajne. Jiny vaporizer jsem nikdy nekouril, nicmene skyda5 splnuje presne to co jsem chtel.
Kdyz si pokuruju tak sice jde od tlamy dym ale nijak zasadne to nesmrdi,takze se to da kourit i v praci v kanclu :)
jen jedna vec bude asi jina nez u klasickeho vapiku, tady se matros prepaluje a kdyz ho vyklepavam mam pul popela a pul matrose.
Rád bych nekdy vyskousel i kapalnou napln ale vubec netusim jak na ni.
robosapiens
čajda já se jen tak koukal na vapiky a po té co jsem přečetl vše co tu je posílám odkaz http://www.vaporizery.eu/23-skyda
galejda
Oni tyhle překopaný e-cíga nemaj z vaporizerem nic moc společnýho pač to jen přepalujou a navíc v tom odkazu co jsi tu poslal je to pěkně předražený na aukru se to dá sehnat x-krát levnejc nebo na e-bayi.Vaporizér kterej funguje má hlídat teplotu a za žádnou cenu nesmí matroš přepálit.Pokud chce člověk něco co funguje musí trochu zainvestovat ale taky hledat info třeba na fuckcombustion.com a následně třeba youtube.V současný době je toho na výběr spoustu.
S3RIOUS
Ahoj, nejake novinky co se tyce thc v eliquidu?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma