Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
3 kolo Homebox xs 125w blue+200red+250whps - Klikni zde pro originální téma
meděd09
ahoj všem příznivcům drobného pěstování,jak už název napovídá start a začátek květu bude stejný jako minulé kolo tj 125 modrá na růst +200 červená na květ,ale ted pozor tady přijde největší změna po asi 2až 3 týdnech květu vymněním světlo za 250w hps který bude jistě velkým vylepšením,dále sem upgradoval květináče za větší ps..... větší je asi skutečně lepší,tak mi držte palce 3kolo začíná.
Nějak sem potom hulení zapomněl napsat co pojedu za model,takže světe div se zase 4 krát nebulka se kterou sem moc spokojenej.:flower: :leaf:
meděd09
takže začneme pěkně od hnojek ty jsou stejné jako minule takže- plagron roots+alga grow+alga bloom+PK 13a14 ten se mi v minulém kole osvědčil,zdá se mi že sem poněm holky pěkně třpití a tak to má být dále tu budou k vidění 11 litrové hranaté teku květináče .
Substrát dostál taky změn plagron grow mix nahradí Atami bio grow mix který je sice bez perlitu,zase je tak celkem dost kokosovýho vlákna a prodavač u nás v growshopu mi ho doporučil tak dám na radu zkušenějších ps ten plagron grow mix stejně neměl.
Dole v květináčích mám celkem asi 8 litru keramzitu na drenáž.
meděd09
3 den růstu květináče sem použil 11 litrovy teku na spodek padlo asi 8litru keramzitu jako drenáž celkově samozřejmně,substrát pojedu tentokrát od Atami bio grow mix,ten by mněl byt na 14 dni předhnojenej a obsahuje celkem dost kokosovýho vlakna tak sem zvědavej jak se mi osvědči.
hnojky budou stejny jako minule tojest...
vše od plagronu
roots-kořenák
alga grow-růst
alga bloom-květ
PK13a14-booster
na upravu PH vody..kyselina fosforečná
dále sem si pořídil stmívací zásuvku na světlo se kterou budu regulovat otáčky ventilátoru na květ s tím sodíkem použiju 185m3 vko s kuličkovými ložisky možná by stačil i ten 135 m3 ale radši vezmu větší at mám rezervu.
hodím sem fotku ze 3 dne růstu slečny už sem zastřihnul a zalil kořenovým stimulátorem párkrat za den je rosím a už se trošku rozrostli ještě tu napišu že tentokrát pojedu max 8 vršku na rostlinu, aby se mi to nezaplýtalo do sebe jak v minulým kole.:smoker:
meděd09
11 den růstu 2 krát sem je zastřihl začínám je roztahovat kropim je plagronem roots postřik 0,5 ml na litr asi 3 krát denně zálivka 1 ml roots na 1 litr 1 krát týdně hnojivo sem dal jenom jednou 1ml alga grow po neděli je zastřihnu a pohnojim počítám že tak do 2 týdnů je budu moct přepnout a hurá na květ vršky sříhám v noci a je to fakt lepší než za světla na druhej den už začínaj růst nový vršky te postřik roots je taky fakt dost dobrej oproti minulimu kolu zkrátim růst aspon o 14 dní a to je celkem uspěch ps teda aspon myslím......:shots:
meděd09
14 den růstu jak tak pozoruju kytky tak mi rostou jak z vody maji 4 vrchy já sem chtěl původně 8 ale myslím že podle vyšky a tvaru už by pomalu aji šli přepnout pošlu sem foto zitra přes den si to rozmyslím a pak se uvidí nevim,ale zda se mi to nějak moc rychli oproti minulímu kolu.:bandit:
meděd09
po 14 dnech sem nakonec přepnul a ted je tu 5 den květu dnes sem je zalil vodou s 1ml PK 13a14 před 4 dny dostali 4ml alga bloom+0,5ml PKčka na litr. Tohle kolo asi budu mit problémy s výškou vystřelilo mi to jako prase a docela uvažuju,že bych je nechal týden pod 125 blue ůsporkou ta by je snad mohla zkrotit jinak ten silnější ventilátor nakonec bude 135m3 misto 185 m3 abych nemusel předělávat pracně vytvořenou ventilaci,tak doufám,že to bude stačit.:confused:
meděd09
12 den květu,tak ted už vim že nemám nebulu,prej je to kříženec nebuly a sweat dreamu,tak doufám že je to aspon marihuana jednalo se o klasický poděl. :girldevil Ted je mi líto holky vyhodit i když hrozí akutní nebezpečí že mi to přeroste tak to tu spolem budem muset nějak vydržet. Dělám vše proto aby mi to nepřerostlo dostavají PKčko tak doufám že tak do týdne přestanou růst pokud půjde vše "vpořádku" budu je během příštího týdne osvětlovat 250w sodou ventilace už mi taky dorazila ted mám odtah 137m3.
mr.brown
Myslim, že ještě není úplně pozdě na přiohnutí/přišpendlení drátkem ke květináči. Aby ti z boxu neutekly ;) Jinak pěkný kyti.
meděd09
ahoj a díky,dnes začína 17 den květu už 3 den jedu pod 250w hps GIB ,která má 35000 lumenů oproti 200w redce plug and grow ta má jenom 13000 lumíků tady musím říct že rozdíl ve světle je doslova ukrutný......ps ta soda je fakt síla. Teploty mám dobry trochu mně zlobí vlhkost ta je vyšší přes 60 procent po zalivce den až dva k 75 procentům začnu to řešit přidáním ventilátoru na přítah ps ten 105m3 se mi stejně fláká ve výšce mám rezervu tak 25 cm potom sem v prdeli tak mi držte palce at to nepřeroste hodím sem fotečku prvních minipaliček.Hnojky dávkuju podle výrobce akorát jim přidávám týdně 1ml PK13a14 + 1ml roots s ph 6 asi 1,25 litru zálivky co 3 až 4 dny.:leaf:
meděd09
22 den květu kytičky sem dole oholil ,asi do těch spodních 20cm nad květináčem sem zrušil listečky i začinájící spodní paldy.
Dnes dostaly hnojky pkčko plus naposledy kořenák zálivka 1,3litru na kytku teploty jsou v pohodě na vlhkosti sem taky zapracoval hodinu po zálivce mám ve skříni 47 procent a to je pořadné zlepšení.:bravo:
meděd09
36 den květu neměl sem ted moc času proto zde postuju fotku až po dlouhých 14 dnech.
Jen moje vrozená skromnost mi brání sem napsat, TY KYTKY VYPADAJÍ DOSLOVA MASAKROZNĚ,pokud to poroste timhle tempem .......:leaf:
zálivám jednou za 4 dny hnojkama + 1ml PKčka +jednou vodou,asi 1,4litru na kytku teploty přes den kolem 25 stupnu za tmy je to horší pada mi to pod 20 ofuk a odtah jede nonstop.
Málem sem tu zapomněl napsat,že už trochu prostříhávám listečky kvůli lepší prostupnosti světla a proudění vzduchu.:smoker:
meděd09
43 den květu

konečně sem se dopátral původu svých klonů,takže by to měl být SWEET DREAM čistej nezkříženej s nebulou jak sem psal výše.
jinak s kýtím sem spokojenej výškově mi tu zůstala malá rezerva jenom je škoda,že nemůžu kýtí vytáhnout ven na focení slečny by ten květ totiž asi neunesly.:titanic:

Zálivám normálně asi 1,5 litru na kytku co 4 dny teploty a vlhkost sou v normě voda klasicky na ph 6 -4dny odstátá po hnojení vždy jednou voda s troškou PKčka.
jo a větší květináče sou vážně lepší ty palice sou už ted větší než v minulým kole na konci tak at vám to pěkně kvete.:drools:
meděd09
47 den květu

paldy vypadaj slušně akorát ta vlhkost mohla byt nižší dnes sem při zapnutí světla
naměřil kulervoucích 69 procent naštěstí už to leze dolů venku pršelo a speciálně pro tohle počasí by se mi hodila odvlčovačka.
Na koncích lístečků sem si všimnul hnědých špiček,nejspíš první příznaky popálení hnojivem,tak ted pojedou 2 zálivky čistou vodu s upravenym ph a potom se uvidí podle toho jak to bude vypadat doufám že se mi zotaví.:shots:
meděd09
49 den květu

pálky furt krásně kynou dnes večer je zaliju čistou vodou s upravenym ph ty konečky listečku sou asi od hnojek,ale jinak to vypadá na solidní ......MASAKR.:rasta:
meděd09
53 den květu

dnes slečinky dostaly hnojky celkem 7 litru zalivky ztoho 10ml alga bloom+10ml pk 13a14 voda klasicky upravena na ph 6 když se mi zaplo světlo teplota 16 stupnu to je docela malo vlhkost 44 procent venku se ochladilo takže by vlhkost mohla klesat tentokrta přidávám fotku s předmětem ........ ten by měl každý z vás poznat.

Paličky sou furt krásně bíly to znamená ,že dost možná stihnu ještě jednou pohnojit za asi 8 dní potom už pojede jenom upravená čista voda tak sem moc zvědavej jak tohle kolo dopadne jo a díky moc všem za káčka co ste my poslali at vam to pěkně kvete.:flower:
meděd09
..........nějak sem zapomněl na tu fotku:eek:
meděd09
tak tahle fotka je ze včerejška to jest 57 den květu kytky dostali vodu s 1ml PK13a14
v 61 dnu dostanou asi poslední hnojky ještě se rozhodnu uvidím jak to bude dozrávat, paličky sem zkoušel na omak.....sou to pěkně tvrdý mršky tohle brčko bude tvrdý jako kámen.:rasta:
meděd09
61 den květu ....dnes sem je chtěl naposledy zalít hnojkama ale jeden květináč mi nějak pomalu vysichá tak ty 3 zbylí kytičky dneska dostanou tak po 3dcl vody a počkaj na tu poslední ten den navíc by mněl pomoct aby se mi to srovnalo.

tentokrát tu hodím 3 fotky kytek první celkovej pohled ....ty dvě myslím no coment.
meděd09
pozor střašně to lepí ještě ted mi krásně voní prsty to sem je dvakrát umyl mýdlem........no už se těšim na kosu.
meděd09
no a do třetice všeho dobrého
meděd09
Ahoj přes vánoce nebylo moc času tuhle fotku zde házím až po týdnu poslední hnojky dostaly před 4 dny dneska už jenom zálivku no prsknul sem tam 0,5 ml pkčka na litr....když tak krásně kynou.:frog:
Kytky se mi pod tou váhou doslova bortí paldy sou krasně těžký možná by to chtělo lešení nebo tak něco... viděl bych to tak max 3 krát čistá voda a konečně kosa.:smoker:
Arzengrow
Žasnu nad tou parádou, až se mi sbíhají sliny.. :)
K+ rozhodně :D
meděd09
Děkuju hodím sem fotečku je tu vidět,že už to pěkně dozrává ............ jo a je to 70 den květu.
meděd09
72 den tentokrát tu hodím celkovej pohled na grow ten bílej kus v tom květináči,tak to není plísen je to kusek hadru když to zalejvám tak abych tam neudelal díry,dneska dostaly každa litr vody ph 6,4 vlhkost měli 48 procent jo a čím dál víc to vonní.:bong:
meděd09
74 den dnes tu šoupnu 2 fotky ta prvni bude včerejší makro
meděd09
74 den květu čas kosy se neůprosně blíží ..........teplota a vlhkost sou v normě možná,kdyby mrzlo byla by aspon ta vlhkost nižší ted ji mám 51 procent a 26 stupnu teplota na listech už je vidět nedostatek dusíku a dost možná i něčeho jíného ale vzhledem ke konci životního cyklu těchto mých 4 krasavic už nějaky malinky nedostatky myslím můžu přehlýdnout .

první fotečka ukazuje přítelkyni která musí holky držet aby nam nevypadly ze skříně ještě by se jim mohlo něco stát že a to mi nechceme.:rasta:
meděd09
no a druhá fotečka ukazuje tuhle nádheru krásně zblízka akorát je škoda že nemám nákou slušnou zrcadlovku tahle fotky by jistě vypadala mnohem lýp.:banana:
meděd09
ahoj všem growerům máme tu 77 den květu a 9 den o vodě kytky už krásně dojíždí poslední zbytečky hnojek v substrátu teplota dnes 24 stupnů a vlhkost 48 procent .

Dnes tu hodím 2 fotečky at je na co koukat.:sun:
meděd09
a tady je ta druhá......:)
alal
no krasa :bravo:
meděd09
ahoj a díky moc za k+ takže dnes to máme 79 den květu.

Dnes sem zalil každou 0,75 litrem čisté vody s upravenym ph na 6 jinak asi 80 procent chloupků je furt krásně bílejch listy už žloutnou řek bych až podezřele moc rychle, teplotu mám 25 stupnů a vlhkost asi hodinu po zalití na 46 procentech je taky v normě.

Kosit se bude asi zejtra....tohle bude asi hodně dlouhejch 10 dní než to uschne.:chef:
meděd09
a ještě tu hodím jedno makro.
luky19
Panecku, to je krasny pokoukani, sliny se mi zbihaj jak to vidim :D
meděd09
81 den květu kosa je o 2 dny odložena a proběhne v neděli večer,dnes sem hodím 3 fotografie ...... je tu pěkně videt na listech že kytkám dochází hnojky,takže nakonec bude 14 denní flush.:shots:
meděd09
makro...tady je pěkně vidět struktura paliček no spíš palic.:death:
meděd09
a tady je super makro tahle fotka se mi myslím celkem povedla .Tak zatím at vam to krásně kvete.:flower:
meděd09
Dnes je tu den D kosa přišla po dlouhých 82 dnech a 14 dnech flushe.
Tentokrát si půjčím váhu do budoucna chci pořešit stan 80 na 80 na 160 cm a chci porovnat rozdíl ve výnosu už ted můžu napsat že výkonnější odtahová ventilace 250w soda a větší květináče udělali svoje a investice do těchto koponent se jednoznačně vyplatila.

Tímto vyhlašuji tipovací soutěž a 3 nejlepší týpci a jejich typi dostanou zaslouženy K+;)
ps vím že tu máte v oku:smoker: :cox:
meděd09
Tak tomu říkám využitej sušák...:frog:
meděd09
suší se to samo v boxu ....kurva to by byl smrádek:hanged:
petis__
tak já si tipnu jako první, vidím tam pěkných 256.8 gé
sunking
nadherný grow tipuju 275,5 g nebo více
Kulda
188 jednotek krásy... K+ pěknej grow!
:)
EDDY42
197 g mooc pěkný K+
mr.brown
241g :leaf:
pizmoo
208g krása
tuffgong1
moc pěkný :-)
215g
luky19
201,7g
mikael
256,654g
duffer
160
meděd09
ahoj všem a dík moc za ohlasy a k+ dnes sem hodím fotečku skoro sušiny no ještě to m tak 3 dny čas možná trochu víc tak neváhejte a typujte sám sem moc zvědavej kolik toho vykvetlo.:bong:
mongoose
23o,4...moc povedené :)
prasek
178g .))
200g+
pěkna práce
Onedan
237,49 g +-0,1
meděd09
Ahoj všem growerům brčko už je po nekonečně dlouhých 11 dnech ve skříni tak akorát,aby mohlo jít do krabice od lega ps tolik sklenic na utopence fakt nemám a ty pálky sou zatraceně velký a hustý.

Celková váha činí kulervoucích 247 gramců 3 výhercům pošlu zaslouženy k+ pádž máte v oku pánové.:cox:
meděd09
tady šoupnu ještě fotečku matroše je fakt hodně dobrej a 14dní flushe mi bohatě stačí
celkově sem stímhle kolem moc spokojenej jasně se tu ukazálo,že na styl více vrchů to chce i odpovídající květináč.

Osobně si myslím že kdybych stihl udělat více vršků mohlo to být ještě o něco lepší jako ideál bych viděl 8 to by mohlo být tak akorát na moji plochu 30 krát 30 cm na kytku třeba by to tentokrát ty stonky konečně unesly.:vampire:

nejblíže se trefili členové Jatro... mr brown...mikael ps doufám že sem to nepopletl sem trošku víc spálenej posílám slíbeny K+ až bude venku svítit slunce udělám ještě nákou fotku matroše zblízka tak at vám to pěkně roste určitě se uvidíme v dalším kole tak zatím pánové ......:rasta:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma