Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
Tréning kytky pod úsporkami - Klikni zde pro originální téma
Zdravím
Tímto chci povzbudit všechny začinající pěstitele kteří nemají na drahé osvětleni. Začal jsem tím, že jsem dostal NoName kytku. se začátku jsem pestoval v normal hlíne a hnojil kristalonem, teď jí mám v growmixu smichaným s kokosem a hnojí plagron enzymy, kořeňákem a rustovým hnojivem, časem vyfotím. Tu jsem trénoval a snažil se s ní udělat krasavici a to vše pod usporkami, jako první jsem svítil 1 23w usporkou 2700lm, pak jsem si koupil 2 23w usporky s 6000lm a 6700k. Trénoval jsem tak, že jsem drtil stonek a stříhal vrcholy. Dopracoval jsem se ke zdravé a vitalní kytce a to vše pod usporkami(foto přihodím k večeru).Tímto chci povzbudit pěstitele kteří začinají na usporkách, i tam jde dosáhnou solidních vysledků, jen je třeba se snažit.
Tady máme slibované foto :-)

To jsem ji právě dostal :goldcup: :goldcup:
další

to jsem ji skouše ohnout, ale moc ji to nesvečilo:einstein:
aa tady máme konečný výsledek
stonek
levá větev
pravá větev
obě větve
Tak co vy nato? Líbí nebo ne?
keď si ju ohol tak sa ti rozvetvila ?
no když jí ohneš tak se ti z pater stanou vyrcholy.Já jak jsem ji ohl tak jestli všímáš tak na té fotce jde vidět že předek té kytky je vyvýšený tak mi tam začly rust dva vrcholy.
šapša
Když už ju ohneš tak ju nezaštipuj ;) připravíš se tak o výhodu ohýbání a tj to,že při ohybu rozvětvíš kytku vlastním ohybem, patra valej ke světlu skoro bez zaseknutí. Kdežto záštip je min. týdení stagnace růstu to celý násob počtem záštipů. Takže zbytečnej stres pro kytku a zbytečný prodloužení vegetu. ;) GL
Hoj, ona byla stříhnutá uš na tom okně, pak jsem si udělal box a ťepnul ji tam a objevil jsem na groweru metodu ohybani tak jsem neváhal. Jinak ta kytka uš je dávno vykvetla káplo s ní cca 70g pod 600w sodíkem a zhulovalo to tak že jsem si pomalu nepamatoval kdo jsem :D.
Jinak teď jsem měl bonsai L.A confidental ta uš je pod sodíkem, ale když jsem skoušel ten L.A tak to byla taky hodne lxs tráva.
šapša
Jo to jsem si myslel že už je asi kořenama vzhůru nějak jsem byl společensky znavenej a pak si všim že je to starý víc jak 2 měsíce to téma ať se daří. ;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma