Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Zápěst 2011 - Klikni zde pro originální téma
Arjan
Zdar Všem pěstuschopným!

Tak jsem se konečně rozhodl vytvořit nějaký ten záznam o uspěších a neuspěších mého pěstování. Nějaké to srovnání atd.

základ patří do země:
substrát B , guano (plagron), slapičince poslední zbytek(max 2 litry na kytku v suchém stavu) najaký tan perlit 50l.

Hnojivo- rust i květ: B"cuzz A a B, Phytamin, ATA xL, PK, Terra Bloom, a Bloombastic. Ještě něco na proplach... v řešení.


Kytičky jsou z řízků nějak se od toho nemůžu dokopat k semínkům. No každopádně už jsem použi i ply co jsem dostal tu na G. tak snad příště.

První je ST3

druhý SMbog

třetí Apoolo 11

čtvrté Hedgehog

vše bylo tehné foceno 3 srpna.
Arjan
Tak první bych tak nějak zhodnotil Ježka. Je to moooc silná rostlina ale proti ostatním mí skluz tak 10 - 15dní víc určitě ne. Ted už má jasny že bude veknu nejdéle. Jinak stavba kytky se mě hodně líbí třeba bude pěkný počasý a holka to dotáhne ještě.



Vyfoceno 24. záží.
Arjan
"chut na sladké" tak nějak mě pomohl překladač na googlu, jinak tedy Sweet Tooth 3
Cekem se mě podařilo teto model pokazit. Každopádně chyba byly napravena a až na 5 týdení ztrátu času se nic horšího nestalo.
Moc zajímaví model dalo by se říst že překvapení letošního roku. Nic moc ze začítku průměrný náběh na květ ovšem za poslední týden na sobě zapracovala a je to moc poznat, Krásná vůně pravdu moc :) hodně tvrdé palice! Taky bych řekl že asi taky nejvíc lepí.
Arjan
Model Apollo 11 pěkný myslím.

nafoceno 24.9 Jinak hnojit už jsem přestal poslední výlivka hnojivem byla 21.9
Arjan
opět Apoolo 11
Arjan
SMbog

silný zážitek je se na ně dívat. Moc se těším na chut :) každopádní jednička.

první je menší pač to místo nebylo nijak připravené. Řešil jsem to při výsadbě.
Arjan
a další... no jinak nejdou mě sam dát víc jak 2 fotky.
Arjan
Tak podzim začal jak svina, děcka je to v háji ty moje kočky budou všechny na zemi :( Ty znají dešte a vítr jen z pohádek na dobrou noc :( Jdu to zhlídnout!
Arjan
Nějaký nový foto :)

SMbog sklizen, na květu byl nějakých 44 dni no víc ne :D Jestli se to dá vubec porovnávat.

Jinak Final Soulution byl přidávám 8dní. vodou jsem to proléval nějakých 8dní před FS
Arjan
Celkem bych ocenil nějaký komentář... třeba srovnání kdo tu měl stejnýá model nebo cokoliv(i zpětně).
Jinak Jsem zkoušel i "pokus" z trichodermou. Trichoderma je houba co by měl žít v souladu z rostlinou. Otázka jestli neudělalo více guáno co jsem dal přesd výsadbou. Každopádně mám nejvěčí kořenový systém co jsem kdy měl. Jen co jsem dostal ze země mělo rozpětí až metr a nepoužil jsem nic prostě jsem to vytrhl(zem byla dost mokrá od prolévání). Jemné koř. soustava je hezky vydět jak poslední týdny neustále zalévám. Už mě tedy zbývá poslední kytička :)
Arjan
fotečky :) První hedgehog pozvolně začíný zrát. Tak plísen žádná! Je to fest strom :D druhý stonky a kořeny, něco málo tam videt je. Pokusím se vyfotit ty poslední kořeny víc se stím pohrát. Ta třetí je konev Kterou zalevám holky :D To žlutý se mě hrnulo na kytičky!
Arjan
Jäk už to tak bývá, nevždy se podaří co má a nevždy funguje to co má, tak jak má. Ty kořeny z ježka co jsem slíbil snad jště dodám nevím jak se to stalo ale exli mě baterky ve fotáku. :( Tak aspon toto ta jedna je moc povedená. :)
Je to hedgehog!
Arjan
Zdar Lidi
jen jedna fotka těch kořenů. Nevím těžko soudit co pomohlo nejvic ATA XL je kořenový i květový stimulátor (co si pamatuju) ,taky guano bylo přidané do substrátu fosfor má mít taky pozitivní vliv na tvorbu kořenů. A taky ta houba. Každopádně závěr jejich tam víc těch kořenu snad o jednu pětinu určitě.
Hlava
Mno ty vole to jsou ale pěkný pálky na tom Hedgehogu :D , a ten fialovej nadech co má po true blueberry je taky moc pěknej , plísen se tomu vyhnula ??

Počkej , si psal že se bojiš kouřit SMboga ale měl by ses bát tohodle :D , MEDICINEMAN si to dal indoor a to se neadlo hulit jak to bylo silný , dobrá práce pane , k+ čau Hlava
Arjan
Čus Hlavo, ano plýsen žádná na to jaký to byl keř tak v pořádku. Ano ta fotečka se mě moc podařila, ten fialový nádech je fantastický. Tak nějak jsem zkoušel záštipak 14dní před sklizní a šlapalo to pěkně. Ovšem ted jsem to ještě nepruboval když jsem to sklidil celé. Pořád se držím Sweet Tooth 3 je to fakt nářez, moc pěkně to skuřuje tzv. produktivní stav :) žádný stranění, hurá do společnosti :) !!!
To co se mě letos podařilo vypěstovat uff, když bych to srovnal z lonským rokem tak by toho 1/3 zhnila. To ST3 Mělo šišky jak beton a nato jak malo pršelo to přesto šlo do plýsně!
Jinak toho SMboga jsem si dal na akci 2 prdy z bonga a za 20min už jsem šlapal domů. Jako pilo se tam dost (Gambrinus 11°) ale i tak ma dostal.

Jinak Všem diky za K+


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma