Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
Potrebuju Nutne Poradit!!!! - Klikni zde pro originální téma
Warlock*
Zdáro Groweři, naskytl se mi takovy problem... Sousedi si chteji ted na zimu neco opravit na baraku a ja budu nucen vykopat asi 2,5metru vysoke kytky... mam jich tam 9... tak nvm jak to udelat abych nejak moc nepokur*il korinky... :'( radte kam s nimi potom? Mam je dat nejak do kyblu nebo ja nvm fakt nenavidim ty sousedy... :/ :D dik moc za info...
PfejrzManiac
Zdravím, hodně dávno jsem viděl, jak několik známých muselo taky předčasně ukončit pobyt venku pár kytkám. Vytrhli ji (nebo radši vykopali), aby ji zůstalo co nejvíce z kořenů, pak ji dali do kýble s vodou, kytka pak dojížděla třeba dva týdny v pokoji vedle okna :) Ale byli to kytky okolo metru výšky, malé keříky. Takže nevím, s giganty by byla už práce :D možná do nějaké stará vany je naskládat a někam schovat.
A musím říct že na kytku to musí mít hodně stresující vliv, ale celou dobu žije, spíš už jen tak dozrává :)
Ale jinak přeji, ať to sousedi nechaj na jaro


Warlock*
do vany by to nebyl problem ;) a jeste mam takovy jeden velky sud... akorat je problem se svetlem... :( byly by ve tme a bude to hoooodne velky stres pro ne... a na jaro to nenechaji protoze si chteji postavit komin ktery musi proste stavet od nas ze dvora! Maji jeste mesic a necely tyden bobtnat. Diky moc a budu se je snazit co nejmene stresovat... ;-)
mučačo
....kamosovi nekdo chodil ustipovat,tak celou kytku obkopal,ocistil co nejvic hlinu a prevezl na jine misto,kde dojela.asi ji to trochu sekne,ale s citem a laskou se zdarilo.9 kytek bude narocnejsi,tak at se dilo zadari....
chuck53
Warlock*

a nemůžeš se podle okolností ožrat se sousedy a zjistit jejich názor na zelenáče? Když bys jim přislíbil nějakou mastičku, tak se leckdo nechá zmasírovat. Nejlepší by bylo to podložit kvalitní mastí od někoho tady z groweru.

Moje zkušenost je dobrá a většina lidí co zkusila mast nezavrhuje pěstování.

9kousků už je dost a to je práce jako na kostele ! Tak ať to nějak dobře dopadne přeju teda.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma