Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Critical+ aneb suvenýr z Cannafestu - Klikni zde pro originální téma
Marty
Zdravím všechny pěstitele, čtenáře groweru a zvědavce :) Už je tomu skoro rok, co na pražském výstavišti proběhl konopný veletrh Cannafest. A určitě pro nikoho není novinkou, že zde byla možnost dostat semínko Criticala+ jen za email.

Neváhal jsem a využil příležitosti. Do rukou se mi tak dostala šance vyzkoušet nový model. Zpočátku jsem všemožně hledal nějaký pěst onoho Criticala+ i tady na groweru, pár topiců tu bylo, ale nic moc jsem z nich nevyčetl.

Plánoval jsem letošní outdoor, zasadil semena, která se těšila předpěstování a selekci pěkně doma, všechno jelo, jak mělo ale jedna kytka se nechtěla chytnout. Super příležitost místo ní šoupnout Criticala+. Kytka zprvu rostla velmi pomalu a měla co dělat, aby dohnala ostatní kámošky. Avšak poté chytla druhý dech a nic nebránilo tomu, aby naplno rozvinula svůj potenciál.

Kytka měla již zezačátku velmi specifický zápach, skoro jako kdyby kvetla ;) Jak čas plynul, kytka rostla a přišel čas na přesunutí ven.......
Hy3nA
a dál? :)
sting
ten zápach bych nazval spíše vůní, sám mám criticala, a jelikož jsem milovník skunku, a vždycky jsem chtel zkusit big bud, tak se mi tento model velice hodí, je tu jedno téma C+, ale už se nejak stoplo, hodte sem nejaké fotky, já taky možná přihodím, kytka nahodila na květ slušně, a palice vypadají docela hutně, zatím, pokud vydrží počasí si myslím že by to tak mohlo být i na dále, každopádně kytka ještě trochu roste, a pokud bude ošklivě, bojím se o řídnutí palic.... a sama seedbanka píše že critical je náchylnější na plísně, další věc které se bojím, v noci už padá rosa a ne zrovna málo, k ránu jsou palice celé obalené vodou..... nic pěkného:) když se toto téma bude hejbat rád přidám info +foto
sting
hyena:
,No tak to bys teda měl Dotočit:-)
apfel
výbornej trýd, jen tak dál!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma